361
-
#161 Néha sztrájkba lép egy gyáááááááááááááááááááááááááááááárrrrrrrrrrr, A rutinmunka áááááááááááÁÁÁáááááááÁllllllllllllll
Helyszínen EZER kisrendőőőőőőőőőőőőőőőrrrrrrr
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉsssssssss sztrsszes cégvezetőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő
APU ANYUNAK, gyere, ELKEZDŐDött... -
Ferky #160 CSokoládés töcskösrétes!
Király az egyebek rovatban az a power point bemutató!Holnap próba:zene,móka,kacagás:VOLOGDA! Yeahh
csá -
#159 VÁÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!
Én vagyok a honlap 500. látogatójaaaaaaaaaaa, jeeeeeeeeeeeeee
Hepibörzdéj, honlap!!!
Nagyobbik Tomi -
#158 Heló!
Szombaton nyelvvizsgázok, nem tudom mikorra érek a mxba, de maj sietek!
Hejj, csángórokkk!
NT -
A KISEBBIK #157 akkor nem megyek le fölöslegesen matrixba, gépezni fogok. (Máté, meg Viktor is tud róla, hogy nem érsz rá te, meg feri?)
pá
-
#156 Sziasztokk!
Remélem mindenkinek sok mogyorót hozott a Mikulás!
Ma nemigen lesz semmi.
Qrvára nem érek rá semmire, mer egyetem miatt...
BÍ HEPI!
Frankó az Egyebek rovat, állatjó!
Nagyobbik Tomi -
A KISEBBIK #155 na már mingyá fel tudlak hivni. -
A KISEBBIK #154 de mivel??????? -
Ferky #153 CSá kistomi!
Hívjál fel!!!!
Azonnal! -
A KISEBBIK #152 hy
szerdán proba van, nem?
felhívni nem tudlak mer nincs semmi pézem a telefonon.
a kolompnak meg amit kell csinálni, azt rajzold le hogy néz ki, meg méretek is kellenek. -
Ferky #151 CSácsumi csokoládés töcskösrétes!!!
Kistomi:Kúrvajó a honlap ma néztem,az meg egyáltalán nem baj,hogy a hangszeremról nem az eredeti képet tetted be a tagok rovatba!
SSzal mégegyszer :KÖSSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jó vólna megbeszélni,hogy hét közbe találkoznánk vmikor,mert én elhoztam a kolompomat,odaadnám neked ,és ha valahogy meg lehetne oldani,akkor megcsinálnád(mármint apukád) hozzá azt a tartót ,amit beszéltünk,és akkor végre egy kis latin hangzásvilágot is tudnék belevinni a számainkba,szinesítve ezzel a repertoárunkat....
Egyszóval ,amint ezt elolvasod,hívjálfel,a számom:06-20/995-2128
Namostmár tényleg csácsumi narancslekváros töcskösrétes,ha vki megtudja,hogy melyik nap költözünk,szóljon....
Kössz(már sokadszorra): Feri voltam... -
A KISEBBIK #150 Hálihó
ujdonságok a honlapon (érdemes megnézni)
-
A KISEBBIK #149 kész van az új menü, az egyéb rovatot holnap töltöm fel. -
#148 Nemcsak, Tomit okosítsd már ki, hogy tölthetnénk ide a beállításokba képet, meg logót, meg mittudomén.
Köszi
G -
#147 Csá Nagy!
Megyek mingyá haza, oszt otthon leszek. De akkor szombaton nyomjuk. Költözéssel hogy állunk? Meg el kéne kezdeni gyúrni a koncertre.
Ja, nekem 14.én elővizsgám lenne 8tól, de mind1.
Na,örültem, hogy írhattam.
G!->ejtsd Gö
Nem Gé! Milyen már az? -
#146 Szijasztok!
K*rva jó volt tegnap a próba, Gé, kár hogy nem voltál, Viktor énekelte a városidillt, így teszett!
Azé elég állat a honlap, egyre jobb!
Ja aki most tévedne ide először, annak: trombitás alter-diszkó funky-punky-popp-eklektikus rakendrollhipphoppot játszó baráti kör vagyunk Miskolcon, akiknek a honlapcíme, www.vologdavr.fw.hu
Nagyobbik Tomi -
A KISEBBIK #145 de lesz proba szombaton rendesen.
amit elküldött Tomi nekem emilbe, azt az én cimememre (nem a freemailosra, ezért ne is kutakoggy a címemen).
pá -
#144 írjál "Gé" -t :)
nem lett tisztább a város, Jézus nem jelent meg Széchenyi szobor mellett. szal semmi nem történt :)
-
#143 Ok, majd ha hazaérek megnézem.
Nem tudom hogy érek rá hétvégén, mert hétfőn vizsgabeugró ZH.
Szóval szar. Történt valami érdekes otthon?
G.
A G, az nem dzsí, még mielőtt valaki félreértené, csak lusta vagyok leírni a nevem -
#142 emilben nem fért volna :)
msn-en küldte át. a dohányzás hatásáról :D
jha emelték a sávszélt. hipp hipp hurrá. és Tominak annyit hogy mostmár a torrent is jobb mert állítottam pár dolgot. -
#141 Üdv!
Hova küldte?
Mert emilen nem találom egyelőre.
G -
#140 Csá Gergő!
Sasi küldött neked egy flash animációt. :) -
#139 Miért, szombaton nem próbálunk?
Ránk férne, meg Viktorra is, hisz vannak még olyan számok, aminek se a szövegét, se a dallamát nem tudja. Bár nekem is kurvára tanulni kéne, de az még belefér. Meg legalább lenne énekhez cucc.
Vagy már szombaton új helyen lennénk?
Tomi, a hangszerek királyok!
NTomi, te mit raktál fel a freemailre? mert nem találom, oszt érdekelne.
Na Sárkány, Gergő voltam. -
#138 TSÁ!
Ma lesz talán az utolsó próba a MX-ban, utána már csak "nosztalgijabulik"...
Mi meg nyomulunk tovább, jessz,
FUT A TRAKTORUNK, A TRRRAKKTÓRUNK....
KISEBBIK!
Figyu, kültem neked a freemailes címedre egyx ppt, tedd fel az egyéb rovatba, oké?! Még nincs kész teljesen, majd egyszer befejezem, de TE is tehecc hozzá nyugottan!
Köszi az infót a pendive-ról, már boltoltam is egyet, essenmáhónak igaza van, elég nagy az ugricsek 256 után!
TSÁKÁNY!
Nagyobbik -
#137 Jelentem itthonról Netscape viszi tökéletesen az oldalt!
pendrive ről annyit hogy 256 nál nem érdemes jelenleg nagyobbat venni, mert árban ott van ugrás. -
A KISEBBIK #136 hy
a tagok közé feltettem hangszerképeket is (a Ferijé nem teljesen stimmel, magamnak meg nem találtam, de a többieknek jo lett)
Nagyobbik Tominak: szerintem nem érdemes elsietni a pendrive-ot, mer egy normális méretű annyiba kerül mint egy 120Gb-os winchester, vagy még több (ezért is nincs nekem se), egy kicsire, meg már manapság nem sok minden fér rá (az se olcsó azér), de te tudod
UI.:holnap (csütörtökön nem tudok probára menni, mer már meg kén jelenni egyszer a tekepályán is néha...
A költözésről meg fórumon keresztül PONTOSAN ÉRTESÍTSETEK!
pá -
Ferky #135 CSá Gergő!
Miféle "nyíregyes" bulit?
Erről egy kicsit bővebben...kösz!
Amúgy holnap este 6-tól 8-ig próba a mátrixban.
Jővő héten költözünk.
Szombaton Máté nem tud jönni.
Na csá!
-
#134 suliban nem jutok wines gépekhez.
de ha szerzel linux alá IE-t -
#133 Vagyok
Fórum/regisztráció
és ott
de egy napig várnod kell, míg használhatod
G -
#132 Nagyobbik vagyok -
#131 Gergő, itt vagy még? -
#130 Tényleg! Hogy kell ide regisztrálni?
-
#129 ja, Gergő -
#128 Tevoltál?
Királyvagy! Nemtudtam ki csinálta. Jójójó!
Jujj, nekem ma emilt kellett volna írnom, hogy szervezzek Nyíregyes bulit, de majd holnap.
Tegnap olyan szar zenekar volt itt.
A dobosuk meg...
Koncert előtt próbált rádobolni a gépről szóló dolgokra, de nem elég, hogy gyenge volt, még azt is elbaszta. Viszont a cinje kurvajól szólt.
És ilyeneknek már demójuk van!
Felháborító.
-
Ferky #127 Csá!
Nem sok semmit tudok,+még ideges vagyok a költözés miatt(lessze-e kocsi+ilyenek).
Köszönöm szépen a módosításokat,úgy néz ki,hogy szilveszterkor el tudnánk menni egy házibuliba Encs-re,az egyik osztálytársamhoz...(csak egy kis alternatíva).Jelenleg most azt intézem,hogy a földesben hol fogunk fellépni:tornaterem,büfé mellett,vagy az ifi klub-ban(ez még kérdés),de hamarosan kiderítem.
Jó volna tudni,hogy melyik nap költözünk,meg ,hogy pontosan hova?
Ha valaki tud valamit,szóljon,ha tud,hívjon fel!
Ja,amúgy felraktam a banda rövid leírását a Borsod Online-ra,akit érdekel,az nézze meg a levelesládánkat,és ott fog találni egy levelet,amit a boon-ról küldtek,és ott lelesz írva a pontos E-mail cím...hát ennyi.
Narancslekváros töcskösrétes! -
#126 Használj IE-t
G
-
#125 **mozilla alól a lenyíló menük jó része nem érhető el** !4 -
A KISEBBIK #124 megcsináltam (én már akkor is be akartam irni, de gergő mondta hogy azt ne), én mostmár nem halgatok gergőre, mindenkinek azt csinálom amit kér.
-
#123 Ok, bocs, bocs, ha akarod mehet, nemnagy cucc, és megvan a béke.
Télleg nem akartam kötekedni.Megkövetlek alázatosan.
Amúgy tudsz valami jó hírt otthonról?
Gergő -
Ferky #122 Nem feleslegesen írtam oda!