361
  • A KISEBBIK
    És már a honlapon is!
  • nemcsakfeel
    koncert videó + előtte - 15 MB mpeg 1 352x288
  • A KISEBBIK
    hy
    ha valaki tud szerezni hangszórót akkor az jó lenne, mert ki kéne próbálni a erősítőt (ne legyen túl kicsi, mer kiüti)
  • Ferky
    CSokoládés töcskösrétes,narancslekváros szarvasbogár!!!
    kistominak:Imádom ezt az új honlapot,de megjegyzem,hogy ezzel a progival még többet is ki lehet hozni a dologból,és ki is kell!
    (bocs,hogy ennyit elégedetlenkedem,de én már csak ilyen vagyok...ilyen maximalista)
    A tagok rovatról még majd beszélgetünk egy keveset...
    szóval tetszik!!!
    csőváz
  • nemcsakfeel
    [center]Szerintem fasza lett!!
    max még annyit lehet hogy a linkelt lapok ne új dokumentumként ként jelenjenek meg, hanem framekben.
  • Vologdavr
    Tomi!
    Honnan a picsából szereztél te 160W-os cuccot?Szerintem Máté halálra fog ölelgetni érte.
    Az új honlapot még nem tudtam megnézni, mert itt a koliban nem műkszik. Majd holnap délben, vagy este megyek haza, ahogy elválik.
    Ennyi:
    Gergő
  • A KISEBBIK
    ja meg amit elfelejtettem:

szereztem kölcsönbe egy 160w-os erősítőt, csak hangfal kéne hozzá.
    leviszem próbára, A főnök eldönti hogy jo-e, ha jo akkor megvesszük, meg szerzünk hozzá hangfalat.
  • A KISEBBIK
    Hálihó
    Megvan az uj honlap, ugyan azon a címen.
    Fogyasszátok egészségel.

• Vologdavr
  • Vologdavr
    Cső!

A fotós srác Bp.-en lakik, és potyára nem hívom le:
    1.Bulival összekötött
    2.Jóidős(kabátmentes)
    3.Kültéri
    fotózás legközelebb nemtom mikor lesz, na arra fogom elhívni!
    Szerintem nem égető a probléma...

Tomi, küldtem szöveget, tedd fel!

NT

• Ferky
    narancslekváros szarvasbogár!!
    Nagyobbik Tominak:Ha le tudna jönni a fotós srác szombaton...az jó lenne
    csokoládés vologdaházak,mega narancslekvár...
  • Vologdavr
    Ja állat a logó a topik elején, köszi nemcsakfíl vagy essen má hó!!!
  • Vologdavr
    Császtok!

Tökjó hogy mindenki ilyen aktív, Tomi állat a honlap, nekem teccik mindig, persze fogok örülni, ha eccer lesz jobb! Ha nem kezded el, szerintem soha nem lett volna honlapunk!
    Ja elküldtem a plakát!
    Gergő! Fut a vonaaaaaaatunk!
    Öcsém tegnap lekvároztunk (jammeltünk) Főnökkel, hát dumáltunk egy jót, inkább úgy mondanám, oszt szombaton meeting a Mátrixban mindenkivel! Nekem a hírek is bejöttek, itt ragadom meg a klaviaturhát hogy mindenki írjon cikket, hírt, retusáljon képet ha van kedve, ha már Kisebbik Tomi jó példával jár előttünk és csinálja a honlapkészítők lélekölő munkáját!
    Akinek van digitális gépe hordja próbákra, mer 1-2 jó kép mindig készül.
    A fotós az nekem jó cimborám és jófej és jót lehet vele sörözni és jó nagy orra van:----)

Nem találom a mindenttudó daloskönyvem, ez nem jó hír, nade több is veszett Mohácson, vagy hol!

Hejjhajahujj, Nagyobbik Tomi

• Ferky
    CSokoládés-töcskösrétes-csumicsőváz!!!!!!!!!
    Kibaszott jó a Gergő által komponált szöveg,egy kis korigieren még lenne rajta,de tényleg csak egy kicsi,mert az alap az nagyon odatesz...
    Most szervezem(a napokban) azt,hogy fel tudjunk lépni a decemberi Földes-klubon,azzal apunkos srácokkal karöltve,mint társbanda
    Kistominak:kössz,hogy konstatáltad a vologdás felíratot,és megigazítottad,de a tagok,meg a letöltés rovaton dolgozgassál,és remélem,hogy pár nap múlva egy új vologdás honlapot láthatok majd...
    kösszcső mindenkinek(A DOBOS)
  • Vologdavr
    Sziasztok!
    Firkáltam pár sort, ha nem tetszik eldobjátok, vagy átjavítjátok, vagy mittudomén.Még nincs kész, (N)Tomi, meg én hiányzunk belőle, de most csak erre volt erőm. Kritizáljátok!
    Naszóval:
    /Elvileg a Fut a vonatunk/

Csikorog a kerék, na indul a vonat
    De a sínek vége ki tudja, hova mutat
    Felszálltunk jópáran, mindenki jelen?
    -Én itt vagyok, de jajj, hol a jegyem?-

Mert a végállomás az messze még
    Hova e gépezet egyszer majd elér
    Ha a mozdony kibírja, a lélekből futja
    Ha a szív táplálja, és egyszer csak

Fut a vonatunk...

Első osztály, a Főnök belép
    Mogorva fejjel keresi a sörét
    Gitárral kézben, szólóra készen
    Lecsesz mindenkit, de talán mégsem

Komoly minden, amit mond
    Mert a banda miatt eszi a gond
    Hogy fusson a vonat, ez a fiatal vonat,
    Ez a városi vonat, és talán majd

Fut a vonatunk...

Ki az a kissrác, ki a sarokban áll ott?
    Tizenhat sem volt még, mikor jegyet váltott
    A basszusgitárt láthatólag közönnyel gyűri
    És akármi van, ő némán tűri

De komoly minden, amit mond
    És a keménységben nála a pont
    Hogy fusson a vonat, ez a fiatal vonat,
    Ez a városi vonat, és talán majd

Fut a vonatunk...

/Itt egy kicsit más struktúra, végén a jól ismert sláger egy sorával/
    Szúrós szempár a fronton a pontban
    Énekelni jött ő, a fene tudja honnan
    A férfias kiállás, a sárm mire jó
    Hogy megkérdezzétek: Ki ez, tán a Pierrot?

És az ott, aki a dobokat bántja?
    Ő a Beépített Batman, a bandababák álma
    Feri, asszem' csak egy a lényeg
    -> Hé, ajándék ez az élet!

Ennyi lenne.
    Őszinte tisztelettel:
    Gergő
  • Ferky
    CSőváz!
    Tomi,azért,ha tudod,minél gyorsabban próbáld megcsinálni a honlapot,remélem tetszik a weblaptervező...
    Séra bocs,hogy ma nem tudok lemenni,a rokiba,de muszály tanúlnom...
    Kössz mindenkinek
    csácsumi
  • Vologdavr
    Csók!
    Tomi, azért hasonlítson már a mostanihoz, mert szerintem vannak benne jó ötletek.

Szóval Kritika úr!
    Tudja, erről a regisztrált névről csak a zenekar tagjai írhatnak hozzászólást, és ők bizony alá szokták írni a dolgokat, mintegy felelősséget vállalva a hozzászólásukért. Megkérjük tehát, hogy erről a névről ön ne írjon SOHA-ne add fel az álmaidat!
    Azért, mert így talán nem azon verjük el a port, akin kéne.
    Viktor, ha nem te írtad, akkor bocsi Tomi nevében, viszont, ha te voltál, akkor jogos amit kaptál. Feltéve, ha te voltál.
    Ha más volt a Kritika úr, akkor legyen szíves máskor ne legyen kétértelmű, hogy ne az szívjon miatta, aki ártatlan.

Csak ennyi.
    Gergő
  • Vologdavr
    Kedves, és mélyen tisztelt NEGATÍV KRITIKA!

Van neked egy jó hírem:

Feri adott nekem egy programot, és nagyjából már rájöttem, hogy miket, és hogy hogy kell vele csinálni.
    Szóval ennek segítségével fogok egy teljesen új honlapot szerkeszteni, ami semmiben nem fog hasonlítani az elődjéhez.
    - modern külső
    - minimum 800*600-as felbontás (a régi azért nem úgy volt, mert mire rájöttem, hogy eltolódnak a dolgok, addigra már készen volt)

DE!

Ehhez sok idő, és az kell hogy senki ne zavarjon közben (ez nekem nemnagyon van), ugyhogy nem várható a közeli napokban.
    Addig is a régi marad 1024*768-ban, és úgy kell nézegetni, vagy ha azt akarod, törölhetem is amíg nem lesz kész a másik.

Üdv. a KISEBBIK

UI.: Választ kérek GYORSAN!
  • nemcsakfeel
    Na és ahhoz mit szóltok hogy minden személyes befolyásomat bevetettem a topig logója + rajta lévő link ügyében!!!!
  • Vologdavr
    Hé, abbahagyni a személyeskedést!
    A honlap egyenlőre jó, majd lesz jobb is, tény, hogy még fejleszteni kell, de Tominak is igaza van.
    Feri, te mér saját névről írsz? Már megörültem, hogy valami idegen ember írogat, oszt csak te vagy.
    Szóval jó munkát minenkinek, mindenki törődjön mindennel, és toljuk a banda szekerét.

Üdv: Gergő
  • Vologdavr
    Tisztelt Kritika úr

mintazt a honlapon feltüntettem: a kötelező felbontás 1024*768
    ezzel a varázslattal máris egy csomó problémája megszűnik létezni.

a képekkel kapcsolatba: a képek annyira szarok lettek hogy még retusálni se lehetett őket (ha meg nem rakom fel akkor az a baj).

a híreknél még mit dátumozzak meg? (gitáros hír is csak addig lesz ott amig meg nem érkezik). Majd ha ir nekünk sok sok hírt akkor azokat meg tudom dátumozni, addig nem.

aki nem találja meg a gombokat: ugy kell neki.

UI: első honlap amit csináltam, nem is nagyon tudok még, de legalább én hozzákezdtem, és alkottam valamit. (nem ez lesz a végleges, de amig nincs jobb, de ugye neked is van géped, és nyugodtan csinálhatnál egyet-kettőt (ugyis profibb vagy már ebben (csak lustább))

a tényleges hibákat ki fogom javítani, de most annyira nem érek rá hogy csináljak egy 800*600-as részt is

ÜdvA Kisebbik
  • Ferky
    Csácsumi csőváz!!
    Kössz Máté,hogy egy véleményen vagy velem,így legalább enem vagyok egyedűl,:a mai vacsi lencsefőzelék lesz pudinggal...
    jó mi?!
    amúgy holnap nem is tudnék menni a jamelésre,mert egy csomót kell tanulni ,úgy néz ki,hogy jövő héten veszem meg a mikrofonállványokat

CSőváz
  • Vologdavr
    Kedves Kritika Úr!

Köszönöm a hozzászólását. Én is szívből remélem, hogy ez a helyzet változni fog.

Tomi! a keddi próba ok, úgy ahogy azt megbeszéltük.
    Én négyig dolgozom. Úgy kéne megoldani, hogy te bemész a rokiba és megkérded, lehet e ott kedden HALKAN 2 gitárral zenélni egyet 4 után. Ha nem, akkor Bábonyba jövünk ki! De akkor hozzad a nylon húrost, mert neked is kell valamin itt játszani!

És mindenképpen szólj,ha ezt az üzit megkaptad!!!!!

A Dobosok nem jöhetnek!
    Vagyis jöhetnek, csak dobolni nem szabad nekik ...

CSá !

A FŐNÖK

• Vologdavr
    Továbbá:
    -más Struktúrát kell kitalálni az infóknak, mert pl: a Köszönetnyilvánítás nem a hírek közé tartozik!; aztánmeg a híreket nem kell cím szerint besorolni, inkább dátumozni, és felsorolás szerűen beírni. SZERINTEM.
    -a Galériában a képeket csak retusálás után szabad betenni! Előtte SOHA - ne add fel az álmaidat!
    -a Dalszövegek felirat kilóg Úgy mint a Vologda városrész az imént említett módon. Sőt! a dalok címei sem szimetrikusan vannak elrendezve! Kis esztétikai érzékkel ezen is lehet segíteni.
    -Ja, és KILÓGNAK A KERETBŐL!

Na ennyi. Köszönöm szíves figyelmüket, a viszont látásra. Remélem pozitívra változik a nevem ! LegJobbakat!

Üdv: Negatív Kritika
  • Vologdavr
    SZiasztok!

Én vagyok az a NEGATÍV KRITIKA !

Kedves Tomi(ka); legyél szíves a weblap hibáit kijavítani, mert így élvezhetetlen! :
    -a bejelentkező oldalon a szöveg fele csak görgetősáv használatával látszik. Ez azért nem jó, mert a lényeget a "barmok" (értsd helyesen! = látogatók) nem látják. Ami lényegtelen, vagy csak érdekesség, az mehet az aljára a logó alá. pl: fent szöveg,alatta lógó, és alatta ímélcím és számláló. Valamint a belépős szöveget elég lesz kisebb betűvel is írni, akkor is látszik!
    -a belépés után: Vologda Vr szövege kilóg a piros átlátszó ellipszisből. Javítsd ki! ; a Hírek, galéria stb. feliratokat hiperhivatkozd be, hogy ne csak a képekre kattintva lehessen továbblépni! a 2. sorban a képek és a szöveg teljesen el van csúszva. Ezt is korrigáld, mert így kifejezetten szar!
    -a Háttér JÓ !
  • Ferky
    Töcskösrétes-narancslekvár-szarvasbogár!
    Holnap hánytól jam-meltek,írjatok már kicsit többet a fotósról!
    Kössz...
    csácsumi
  • Ferky
    CSácsumi narancslekváros szarvasbogár!!!
    Tominak mondanám(a kicsinek),hogy a vologda városrész-es felirat balra van csúszva,azon a piros alapú elipszisen,jó volna középre illeszteni,a letöltés,meg a tagok rovat mikor lesz kész,amúgy ki....ott jó a weblap,a képek meg nagyon sötétek lettek,jó lenne rajtuk egy kis pozitív retusálást végezni,szombaton találkozunk...
    CSácsumi narancslekváros töcskösrétes!!!
  • PResident Evil
    megcsináltam a bannert !
  • Vologdavr
    Hello mindenkinek
    Nagyobbik Tominak irom: a képeknél benne van mind, a basszusgitáros képed is, csak fent a miniatűr képeknél jobb oldalt van a nyilacska, azzal tudod továbbvinni. (akkor a plakátot, meg a searching fo szövegét küldd el pontosan, mer én csak azt másoltam be amit Viktor kinyomtatott.
    Kisebbik Tomi (amelyik nem a nagy)
  • Vologdavr
    hájj!

Már megin én vagyok! (Nagyobbik Tomi)
    Kisebbik, van még egy csomó kép a Babett féle próbateremről, mer emléxem, hogy mikor Nálatok cseteltem Viktorral (Londonbe) Gergő odabiggyesztett párat, tudod, rajta van az én basszusgitárom is, az a sorozat például!

Máté a holnapi dzsemmelés oké, vagy inkább csütörtökön?
    Ja a többiek is jöhetnek, akinek van kedve, ráér, stb...

Ehem...

NAHELÓ

Nagyobbik Tomi
  • Vologdavr
    Császtok!

Áállat a háló, csakhogy már találkozhatnánk is, mer bocs de nem tuttam lenni próbán eeee

Mit csináltatok szombaton? Valami frankót remélem! Vagy csak fotóztatok?
    Hehe
    Tudok egy profi fotóst, aki csinálna a bandáról egy pár fényképet, referenciaanyagot megnézhettek, a www.kethold.hu, és a www.electrocat.hu címeken!
    Ja, persze, hogy ingyér!
    Baráccságbó!

Ja, Kisebbik Tomi, vedd le a Searchin for szövegét, mer nem így van és így hülyeség és értelmetlen, egy angol már infarktust is kapott és egyébként is! A plakát küldeni fogom hamarjában!

Teccik a honlap, jók vagyunk, éjjünk sokájig!
    NT

• nemcsakfeel
    [URL=http://www.vologdavr.fw.hu]amíg a topik lokóján nem lesz linke addig itt van. de miért az fw-n van nem értem hülyeség. na ezzel is tettem valamit a tanulás helyett.
    [/URL]
  • Vologdavr
    hell
    Gergő rosszul irta, nem holnap van próba, hanem ma (szombaton 3h-tól)
    felkerültek a hírek is a netre, nézzétek gyakran, mert mindig szoktam frissiteni (meg a találatszámláló is sokat fog mutatni, és annak mi örülünk .
    a kisebbik
  • Vologdavr
    izé, Gergő
  • Vologdavr
    Nah, megírtam ma a hírek egy részét, majd Tomi holnap felrakja. A koncertvideóanyag nem lett valami tuti, viszont a koncert előtti hangulat felkerül majd a netre. Majd megpróálunk rögzíteni próbán egy-két cuccot, oszt csá!
    Most fáradt vagyok, többet nem írok.
    Ja, holnap próba!
  • nemcsakfeel

Nah, lesz két vigyó, az egyikbe az eleje is benne lesz, és hosszabb és job minőségű, a másik inkább ami netre való, kisebb és csak a szám van benne :D)Ö sry hogy kevés van meg még 1 ×
    büntetésből csak glockal fogok Cszni :DDDDDD
  • Vologdavr
    Sárkány!
    Kurvajó!
    Bazzeg, így látni a régi Babettos képeinket. Elfog a nosztalgia. Azért ott voltunk a legtermékenyebbek. Na és a mikrofonállvány!
    Ó a régi szép idők!
    Tomi király lesz, go,go,go!
    Máté látta már?

Csók!

Gergő
  • Vologdavr
    KTomi voltam
  • Vologdavr
    Hálihó
    Itt megint a kisebbik
    felraktam pár képet,plakátot, meg a logokat, nézzétek meg
    és a freemailra küldjetek még képeket, meg nagyobbik Tomi plakátját, mer az nincs meg, pedig már mondtam neki hogy küldja el.
    most fogok Petinek irni, hogy hogy áll a koncertfelvétellel, és ha kész, akkor az is felmegy, és meg lehet nézni, vagy legalábbis hallgatni.

UI.:nem név nélkül irkálni, mer nem toom, hogy Viktor, NTomi, Feri, Gergő, vagy Máté irt-e?

Szijjasztoook
  • Vologdavr
    Cső Tomi!

Tedd fel a honlapra a plakátokat, mind a 3-at!
    Meg a Babettnál készült képeket a próbaterm, túúúúdod!?