Vologda VárosRész
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Helyszínen EZER kisrendõõõõõõõõõõõõõõõrrrrrrr
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉsssssssss sztrsszes cégvezetõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõ
APU ANYUNAK, gyere, ELKEZDÕDött...
\"Mikor az EU konformál Jaj, ne lázadjál már! Mindenütt tiszta WC vár...\"
Király az egyebek rovatban az a power point bemutató!Holnap próba:zene,móka,kacagás:VOLOGDA! Yeahh
csá<#hehe>#hehe><#mf2>#mf2>
Én vagyok a honlap 500. látogatójaaaaaaaaaaa, jeeeeeeeeeeeeee
Hepibörzdéj, honlap!!!
Nagyobbik Tomi
Szombaton nyelvvizsgázok, nem tudom mikorra érek a mxba, de maj sietek!
Hejj, csángórokkk! <#crazya>#crazya><#buck>#buck><#crazya>#crazya>
NT
pá
<#violent>#violent><#guluszem1>#guluszem1>
Remélem mindenkinek sok mogyorót hozott a Mikulás!
Ma nemigen lesz semmi.
Qrvára nem érek rá semmire, mer egyetem miatt...
BÍ HEPI!<#vigyor2>#vigyor2>
Frankó az Egyebek rovat, állatjó!
Nagyobbik Tomi
Hívjál fel!!!!
Azonnal!
szerdán proba van, nem?
felhívni nem tudlak mer nincs semmi pézem a telefonon.
a kolompnak meg amit kell csinálni, azt rajzold le hogy néz ki, meg méretek is kellenek.
Kistomi:Kúrvajó a honlap ma néztem,az meg egyáltalán nem baj,hogy a hangszeremról nem az eredeti képet tetted be a tagok rovatba!
SSzal mégegyszer :KÖSSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jó vólna megbeszélni,hogy hét közbe találkoznánk vmikor,mert én elhoztam a kolompomat,odaadnám neked ,és ha valahogy meg lehetne oldani,akkor megcsinálnád(mármint apukád) hozzá azt a tartót ,amit beszéltünk,és akkor végre egy kis latin hangzásvilágot is tudnék belevinni a számainkba,szinesítve ezzel a repertoárunkat....
Egyszóval ,amint ezt elolvasod,hívjálfel,a számom:06-20/995-2128
Namostmár tényleg csácsumi narancslekváros töcskösrétes,ha vki megtudja,hogy melyik nap költözünk,szóljon....
Kössz(már sokadszorra): Feri voltam...<#fogmosas>#fogmosas>
ujdonságok a honlapon (érdemes megnézni)
Köszi
G
Megyek mingyá haza, oszt otthon leszek. De akkor szombaton nyomjuk. Költözéssel hogy állunk? Meg el kéne kezdeni gyúrni a koncertre.
Ja, nekem 14.én elõvizsgám lenne 8tól, de mind1.
Na,örültem, hogy írhattam.
G!->ejtsd Gö
Nem Gé! Milyen már az?
K*rva jó volt tegnap a próba, Gé, kár hogy nem voltál, Viktor énekelte a városidillt, így teszett!
Azé elég állat a honlap, egyre jobb!
Ja aki most tévedne ide elõször, annak: trombitás alter-diszkó funky-punky-popp-eklektikus rakendrollhipphoppot játszó baráti kör vagyunk Miskolcon, akiknek a honlapcíme, www.vologdavr.fw.hu
Nagyobbik Tomi<#wink>#wink>
amit elküldött Tomi nekem emilbe, azt az én cimememre (nem a freemailosra, ezért ne is kutakoggy a címemen).
pá
nem lett tisztább a város, Jézus nem jelent meg Széchenyi szobor mellett. szal semmi nem történt 😊
*hihi ** *
Nem tudom hogy érek rá hétvégén, mert hétfõn vizsgabeugró ZH.
Szóval szar. Történt valami érdekes otthon?
G.
A G, az nem dzsí, még mielõtt valaki félreértené, csak lusta vagyok leírni a nevem
msn-en küldte át. a dohányzás hatásáról 😄
jha emelték a sávszélt. hipp hipp hurrá. és Tominak annyit hogy mostmár a torrent is jobb mert állítottam pár dolgot.
*hihi ** *
Hova küldte?
Mert emilen nem találom egyelõre.
G
Ránk férne, meg Viktorra is, hisz vannak még olyan számok, aminek se a szövegét, se a dallamát nem tudja. Bár nekem is kurvára tanulni kéne, de az még belefér. Meg legalább lenne énekhez cucc.
Vagy már szombaton új helyen lennénk?
Tomi, a hangszerek királyok!
NTomi, te mit raktál fel a freemailre? mert nem találom, oszt érdekelne.
Na Sárkány, Gergõ voltam.
Ma lesz talán az utolsó próba a MX-ban, utána már csak "nosztalgijabulik"...
Mi meg nyomulunk tovább, jessz,
FUT A TRAKTORUNK, A TRRRAKKTÓRUNK....
<#vigyor2>#vigyor2>
KISEBBIK!
Figyu, kültem neked a freemailes címedre egyx ppt, tedd fel az egyéb rovatba, oké?! Még nincs kész teljesen, majd egyszer befejezem, de TE is tehecc hozzá nyugottan!
Köszi az infót a pendive-ról, már boltoltam is egyet, essenmáhónak igaza van, elég nagy az ugricsek 256 után!
TSÁKÁNY!
Nagyobbik
pendrive rõl annyit hogy 256 nál nem érdemes jelenleg nagyobbat venni, mert árban ott van ugrás.
*hihi ** *
a tagok közé feltettem hangszerképeket is (a Ferijé nem teljesen stimmel, magamnak meg nem találtam, de a többieknek jo lett)
Nagyobbik Tominak: szerintem nem érdemes elsietni a pendrive-ot, mer egy normális méretû annyiba kerül mint egy 120Gb-os winchester, vagy még több (ezért is nincs nekem se), egy kicsire, meg már manapság nem sok minden fér rá (az se olcsó azér), de te tudod
UI.:holnap (csütörtökön nem tudok probára menni, mer már meg kén jelenni egyszer a tekepályán is néha...
A költözésrõl meg fórumon keresztül PONTOSAN ÉRTESÍTSETEK!
pá
Miféle "nyíregyes" bulit?
Errõl egy kicsit bõvebben...kösz!
Amúgy holnap este 6-tól 8-ig próba a mátrixban.
Jõvõ héten költözünk.
Szombaton Máté nem tud jönni.
Na csá!
<#falbav>#falbav>
de ha szerzel linux alá IE-t <#email>#email>
*hihi ** *
Fórum/regisztráció
és ott
de egy napig várnod kell, míg használhatod
G
<#banplz>#banplz>
Királyvagy! Nemtudtam ki csinálta. Jójójó!
Jujj, nekem ma emilt kellett volna írnom, hogy szervezzek Nyíregyes bulit, de majd holnap.
Tegnap olyan szar zenekar volt itt.
A dobosuk meg...
Koncert elõtt próbált rádobolni a géprõl szóló dolgokra, de nem elég, hogy gyenge volt, még azt is elbaszta. Viszont a cinje kurvajól szólt.
És ilyeneknek már demójuk van!
Felháborító.
<#gun>#gun>
Nem sok semmit tudok,+még ideges vagyok a költözés miatt(lessze-e kocsi+ilyenek).
Köszönöm szépen a módosításokat,úgy néz ki,hogy szilveszterkor el tudnánk menni egy házibuliba Encs-re,az egyik osztálytársamhoz...(csak egy kis alternatíva).Jelenleg most azt intézem,hogy a földesben hol fogunk fellépni:tornaterem,büfé mellett,vagy az ifi klub-ban(ez még kérdés),de hamarosan kiderítem.
Jó volna tudni,hogy melyik nap költözünk,meg ,hogy pontosan hova?
Ha valaki tud valamit,szóljon,ha tud,hívjon fel!
Ja,amúgy felraktam a banda rövid leírását a Borsod Online-ra,akit érdekel,az nézze meg a levelesládánkat,és ott fog találni egy levelet,amit a boon-ról küldtek,és ott lelesz írva a pontos E-mail cím...hát ennyi.
Narancslekváros töcskösrétes! <#worship>#worship>
G
<#ejnye1>#ejnye1><#nemtudom>#nemtudom>
Télleg nem akartam kötekedni.Megkövetlek alázatosan.
Amúgy tudsz valami jó hírt otthonról?
Gergõ
A csavarok márkanevét nem óhajtod odaírni? Esetleg a menetszámot? Vagy a dobok átmérõjét? Esetleg rakjunk be fényképet is?
Nemtom, szerintem felesleges. Én sem írtam, hogy van egy 1C-s, meg egy mittudoménmilyen fúvókám, meghogy a tokom fekete, és mûanyag a borítása, meg a dorombot meg se említettem.
De ha ennyire szeretnéd, Tomi, írd oda neki.
Gergõ
azt írd le a tagok rovatba rólam,amit a hangszerhez írtam,de úgy ,ahogy ott van!!!!!!!!
KÖSZI!<#ticking>#ticking>
Én támogatom a múvot, mert legalább senki se fog zavarni, meg minden. Sört meg majd iszunk valahol, olyan még nem volt, hogy ne igyunk sört!
Pozitív oldal: Visszatér köreinkbe a Trendy Lemon Lime, és barátja a parizeres szendvics. Nem is szólva a bandababák hiányáról...
Gergõ
<#vigyor2>#vigyor2>
Mi újság?
Mindenki jól van?
Eheti kérdésünk: "Költözünk, avagy nem?"
Nos technikaterminológiai fejlõdésünk szempontjából az új hely -nem csak frekventáltságszubszidiaritása miatt - inkább preferált, mint derogatív módon elutasított közeget képez.
Szerintetek nem?
Várom hozzászólásaitokat, megjegyzem a sörözési kultúránknak elõreláthatólag kifejezett romlása fog bekövetkezni a Mx féle ajtók esetleges bezárásával!!!
NAHÁJ!<#wave>#wave>
Nagyobbik Tomi, ritmusgitárfelelõs, zajtendenciaelemzõ, DÍDZSÉ McHallodha Mellényúlok , a HEGY, egyszóval a zenekar Dzsémszbondja !!!
<#buck>#buck><#felkialtas>#felkialtas><#love12>#love12><#nevetes1>#nevetes1><#szeret>#szeret><#phone>#phone><#wink>#wink><#wave>#wave><#vigyor5>#vigyor5><#vigyor3>#vigyor3>
csináld a tagok rovatba rendesen a hangszert:Beverly dobcucc
Remo bõrök stb.
(kistominak)
narancslekvár<#mf2>#mf2>
1 órán belül felkerül pár dolog: Zenekartörténet, hírek, tagok
Mp3, sajnos még nincs. Te zenét hallgatni jársz ide, vagy mi? 😊
<#mf2>#mf2> =ez poén, mi is szeretnénk, ha lenne, de sajna az még pár hónap távlatába van tervezve
Gergõ meg a zöccse
kistomi csináld a tagok rovatot!!!
sürgõsen!!!!!!!!!!!!!!!!4<#gun>#gun>