1477
Honnan tölhetők le ingyen?
  • Laxxa
    hy all. Hy tiby1. SEGÍTS PLÍÍZ végigcsináltam a g800as játéktelepítést. Ment minden elvileg beis helyeztem a media/games mappába a kívánt fájlokat a jar-t meg a jad-ot is.
    a bitpim szerint ottvan a 2fájl , de amikor a telóban nézem akkor nincs ott semmi. PLÍÍZ VALAMI HELPET , NAGYON SZÉPEN KÉREM.
  • mahalo
    há nem??? szerintem nem nehéz dolog! A telefont viszont simán megnyerném!

• kicsikacsa23
    Azért figyeled, nem bízzák a véletlenre, van aki nem vágta le a gombot, hanem az egész discman-t feltette:D Simán beírom, és van egy telefonom:)
  • mahalo
    Hát ez kész nagyon!
    Találd ki minek a play gombja van a képen!
    Ez brutális! A Nokia megint kitett magáért!!!

http://microsite.nokia.hu/pressplay2/photos.php

• tunya89
    mondjon már valaki ingyenes poker játékot honnan tudnák letölteni samsung sgh-e250-re
  • cimby
    hello mindenki de legfőképp Tiby1!!Egy olyan kérdésem lenne Hogy,van nekem ez a samsung E210-esem és webkameraként szeretném használni (adatkábellel).Nem tudom hogy tudsz e hozzá valami okosságotde kéne hozzá valami.Ha van valami légyszi szolj.köszöntem szépen.
  • PeeTeR
    keress egy wap server -t oda toltsd fel amit akarsz a telcsire aztan telcsin menjel fel a wap -ra onnan letoltod es kesz. ingyen van csak a wap -ert fizetsz vagy az adatforgalomert. ennyi
  • szibe
    Sziasztok!
    Samsung L760V telefonra szeretnék java játékot tenni,(persze ingyen)de vmiért nem sikerül.
    Azt írja ,hogy a fájl nem támogatott.
    Hogyan bírnám megoldani ezt a problémát vagy pedig hol találok megfelelő játékot?(Természetesen ingyen:))
    Segítségeteket előre is köszönöm!

üdv:szibe
  • kicsirobi
    Egyszer megcsinálhatod.
    Amit kisütésnek hívnak,és utána egy egész éjszakát legyen töltőn(formázás)
    Mondjuk 10-12 órát
  • Kureszka
    sziasztok!
    Nem ide illő kérdés de léci segítsetek abban hogy új telónál az akksit elöször teljesen le kell meríteni míg ki nem kapcsol majd feltölteni?!?!?
    Esetleg többször is vagy teljesen máshogy kell?!
    Előre is köszi!
  • kuci06
    winrar, vagy winzip, az a lényeg, hogy ZIP-be tömörítsd!
    (majd írd át jar-ra)
  • N o N a m e
    Sziasztok, egy játékot kicsomagoltam és megváltoztattam benne egy pár képet. Mivel csomagoljam vissza .jar formátumra, hogy müködjön a telón?
  • kuci06
    A SEria.hu fórumában megtalálod, Sony Ericssonra.
  • mistermiskolcz
    Keresem ezt a játékot!

Ha valakinek lenne egy ingyenes letöltési lehetőség az jó lenne!
  • csiki88
    Sziasztok, szeretném megkérdezni, hogy mért van az, hogy a Samsung G800-al ha játszok, akkor egyszerre csak 1 gombot hagy nyomni,(nem érzékel többet), hogyan lehet ezt átállítani?
  • tiby1
    Hali Slim92 !!
    Én csak kábelen keresztűl töltök ,de utánna nézhetek hátha van valami bluetooth-hoz is .
    Csá!
  • Slim92
    tiby1nek ment!!!!
  • Slim92
    TBY!!!!!!!!!! Ez jó működik csak a gáz h nincs nekem adatkábelem de halottam, hogy bluetooth-tal is lehet ugyan így de viszont nem találtam olyan beállítást h bluetooth-on keresztül lehet.Ha tudsz erről vmit akkor lécci írj!!Vagy valaki más aki tudja!!!kössz
  • kuci06
    itt találsz
  • dragon1994
    ha valaki tud k510 re jó játékokat szoljon
  • radeer
    Hi.

Van egy csomó játék ami pl. Pirates Ahoy,4x4 Extreme Rally ami indításnál internetes engedélyeztetést szeretne nem tudom meddig. Greystripe oldal meg ilyenek. Kérdés, ez a WAPhasználat míg felmegy folyamatos marad, vagy pár másodpercnél nem megy tovább.
    Tehát ha ezt engedélyeztetem mire számíthat az ember költségben. Ha valaki már próbálta szívesen várom a válaszát.

• Taunix
    Hello mindenkinek.
    Nem rég csináltam egy oldal ahol töltötem fel 128x160-ba java játékokat, probálom a legjobbakat megszerzni és felrakom őket.
    az oldalam: www.taunix.gportal.hu -->Mobil menü --> Jáva játékok :)
    A játékokat magam teszteltem, és eddig mind müködöt, ja és még vmi nem kell regelni az oldalamon, hogy letölts. Jó böngésést.
  • Moon2288
    Itt találtok jó játékokat és méret szerint vannak kategorizálva pl240X320 www.mobilfan.extra.hu
  • radeer
    Hi van benne médialejátszó alapból. 320*240-re konvertálva AVI-kat ( ALLOK VIDEO TO 3G CONVERTER) HIGH settingsel tényleg gyönyörű a kép. Egy pókerközvetítésnél pl. simán látszanak a sarokban a lapok, pedig abban alapból igen picik ezek a dolgok. De a szín + szám is tisztán olvasható. Namármost egy marha nagy gondom van, ugye az ember ha pl néz egy filmet akkor meg kellene állítani néha ( főleg az ember utazás alatt nézi és megérkezik pl.). Namost itt nincs pillanat állj vagy tekerj oda lehetőség. Fórumokon is nézten de nem találtam megoldást. Alternatív javas alkalmazást sem találtam videónézésre, amiben lennének ilyen funkciók.

Hogy lehet STOP, FW, RW , PLAY funkciókat előcsalni a media playernél???
  • cimby
    haláj mindenki tudom hogy ez nem játékokhoz kapcsolódó kérdés de egy olyan kérdésem lenne hogy samsung E210-et lehet e webkamként használni és ha lehet akkor hogy?ha valaki valami ötlettel előrukkolna nagyon boldog lennék előre is kössz Főleg neked Tiby1. :D
  • rock18
    Hol lehet samsung e250 re játékot letölteni?
  • cimby
    csá laxxa.A mobile24.com-on a mobile613.blog.com-on freejavagames.mindenkilapja.hu-n és a mobile9.com-on van egy csomó az a lényeg hogy 240*320 as kijelzőre keress úgy is fogod látni hogy mizu.én is csak ezekről töltögettem van sok game.
  • Laxxa
    Most komolyan gyerekek sztm nem kértem nagy dolgot csak egy linket a samsung g800 játékokhoz. Ha nincs hozzá játék akkor aztis nyugodtan lehet írni , hogy tudjam.
  • Laxxa
    üdv all.
    Peter , köszi mindent megtudtam csinálni ezt a dolgot.
    Csak annyi help kéne , hogy honnan tok a G800-ra játékot leszedni.
    Ha valaki tud dobni egy linket nagyon megköszönném.
  • Taunix
    Hellotok.
    128x160 java játékok vkinek kell akkor most felrakok két csomagot. Magam teszteltem a játékokat se w200i-n. Jó soralozást hozzájuk. Várjatok majd 10 másodpercet hogy letudjátok tölteni.

128x160 játék csomag

128x160 játék csomag 2
  • Doomista
    motorola V3-ra van valami program amivel gépröl belerakhatok játékokat ?
  • tiby1
    Hiii csá cimby.
    Igen töbségében neked írtam!
    De sajna tesztelni nem tudtam mivel illen telcsim nincs.
    Viszont ha tudok valami okosat akkor írok .
    Egyenlőre ennyi
    De kitartzás reméllem találéok valamit!!!!
  • cimby
    csöcser Tiby ezt a softic ppp-s cuccot nekem írtad?ha igen valami egyszerűbb nincs?:D
    ugyanis hogy már tudod hogy nekem mien telcsim van (samsung E210)ugyebár.Nos mondom a szituációt.A főképernyőre beírtam ezt a kódot: *#9998*4678255# kiírta hogy aktiválva és amit az egyéb könyvtárba tettem be jar és ehhez tartozó jad fájlokat a jaddal fel tuttam telepíten de szerintem egy szar féle cumót telepítettem rá és ezek után már csak azt írja ki hogy javahiba:a java tartalom nem felel meg az alkalmazásnak.és puff lefagy/újraindul a teller.nah erre varjál gombot és ehhez adj nekem segítséget ha tucc kérlek.előre is köszi-ács
  • anna333
    hali mindenkinek!!nem tudná alaki megmondani nekem h hol lehet letölteni a New York Nightsot 128*160 -as felbontásban +magyar nyelven???lécci please!!!sürgős lenne!!
    köcce:)
  • PJack
    az elasto mania mobilos változatát ismeri valaki?
    ezt keresem, de sehol nem találtam még...
  • tiby1
    Sevassz ezt találtam E250-hez !
    Próbáld ki nekem úgy tűnik hogy müködhet!

Szükséges programok:

Softick PPP 2.21
    Java Uploader
    JADMaker (ez csak akkor kell ha nincs meg a jar-fájlhoz a jad-fájl
    ezzel ugyanis készíthetsz hozzá.)

1. Telefon beállítása
    Belépni a Menü/Alkalmazások/Java alkalmazások/Opciók/9.Hálózati beállítások menüpontba.
    Hozzáférési pont nevének beállítod: internet (jegyezd meg, hogy ezt később vissza kell állítanod üres sorra, mert különben az Opera Mini böngésződ nem tud csatlakozni a nethez.)
    Bejelentkezési azonosító és Jelszó sorok üresen maradnak, Kiszolgáló Letilt állásba, Profilbeállítások-ban minden marad nullán.
    2. Installáld a Softick PPP-t.
    Amikor az USB Sharing Mode-hoz érsz, válaszd a "Use USB port in exclusive mode" opciót.
    Installáld a programot, de még ne futtasd.
    3. Csatlakoztasd a telefont a kábelhez, és ellenőrizd a kapcsolatot vagy a Samsung PC Studio-val (hogy automatikusan kapcsolódik-e), vagy a Vezérlőpult/Telefon és modem beállításai/Modemek fülön kiválasztva a Samsung USB modemet nyomj egy diagnosztikát/Modem lekérdezését. Ha a PC Studio-val ellenőrzöd a kapcsolatot, ellenőrzés után lődd le a Studio-t.
    4. Softick PPP kapcsolat létrehozása és ellenőrzése
    Indítsd el a Softicket, amikor megjelenik a tálcán, nyomj rá egy jobbklikket és válaszd ki a Settings opciót. A Bluetooth/Serial fülön ellenőrizd, hogy az a COM port, amely mögött a \Device\ss_mdm0 áll, be legyen pipálva.
    Aztán megint jobb klikk a Softickre a tálcán, majd Activate PPP. Feljön egy hibaüzenet az USBPORT.DLL hiányáról, ezt egyszerűen ignoráld a Cancel megnyomásával. A kapcsolat létrejön, a Softick ikonról eltűnik a piros X jel, illetve fölé húzod az egérkurzort, akkor megjelenik egy popup ablakban a "Softick PPP: 1 device(s) connected. PPP is enabled" üzenet.
    5. A PC-n indítsd el a korábban letöltött uploader.exe programot.
    A telefonon üsd be a #*536963# kódot, majd nyomj egy C-t, hogy a fehér képernyő eltünjön.
    Üsd be: #*5737425#, válaszd az első menüpontot: "1.PPP fel", majd válaszd ki: "2.USB".
    6. A PC-n az uploader progiba hívd be a feltöltendő anyagot (Add gombbal), hogy az megjelenjen az uploader ablakában.
    A telefonon válaszd a 2. menüpontot: "2.Verzió letöltése". A feltöltés megindul (esetleg a tűzfalad megkérdezi, hogy Win32 PPP servert kiengeded-e a netre - ezt megkérdezheti a Java uploader-rel és a Softick-kel kapcsolatban is - válaszolj minden esetben igennel).
    7. A Java alkalmazás felkúszik, és aztán el is indítja magát, lődd le.
    Ha több programot akarsz feltölteni, üsd be újra: #*5737425#, és ismételd meg a 6-os pontot.
    8. Befejezésül az alapképernyőn írd be a #*536961# kódot, lezárva ezzel a Java Serial kapcsolatot - megelőzendő a Wap problémákat.

Előfordulhat, hogy a telefon megzavarodik és újraindul. Ilyenkor kapcsold ki, húzd ki az USB kábelt, jobb klikk a Softick-re és "Shutdown PPP". Majd telefon be, kábel visszadug, kapcsolatot ellenőriz, Softick aktívál, goto 5-ös pont.

Sok szerencsét!
  • tiby1
    Szeva cimby!
    Most látom hogy milyen telcsire akarsz feltenni cuccot .
    mgabor1985-nak igazavan mert az E210-esre máshogy kell feltenni javát mint G800-ra.Én meg azt hittem hogy neked is G800-zad van!
    Nem a telóddal van baj !!!! Körbenézek és ha találok valami okosat akkor leírom ide!
  • mgabor1985
    Sziasztok!
    Samsung E250-re elárulnátok,h milyen módon tudok feltenni játékot?
    tiby1 a G800as leírása hibátlan volt... :) Esetleg ehhez a telefonhoz is tudsz valami okosat?
    Előre is köszi!
  • kri0907
    Üdv! Nem tudja valaki hogy lehet samsung zv40-re java játékot rakni?Mert amit adtak a telóhoz telepiítő cd-t azon kersztül nem lehet,mert ha felrakom azon keresztül akkor nem ismeri fel a telóm!Előre is kössz
  • dream0114
    Üdv mindenkinek!!!!!!
    Ha valaki esetleg tudja hogy tegyek fell samsung L760v-re témát és elárulja nekem nagyon megköszöném vagy g800-ra!!!!