1477
Honnan tölhetők le ingyen?
-
kri555 #1237 www.zedge.net
-
Jana32 #1236 jóóóóóóóóóó ezek nagyon gázak amúgy nemtom te hogy vagy vele de nekem a 3D-s játékok nem mennek az LG Shine-on... vagy te még nem is próbáltál játékokat sehonnan?? -
romi8 #1235 én ezt találtam de ezek elég gagyik -
Jana32 #1234 az jó lenne nekem is! én csak sony-ericssonos oldalt találtam... némelyik jó rá de nem nagyon van kedvem állandóan próbálgatni hogy működik-e vagy sem... -
romi8 #1233 hi, valaki tud oldalt ahol ingyen van java game LG shine-ra? pls -
#1232 sziasztok nekem a nate adams motocross freestyle kéne motorola v360 vagy v360v-re,nekem van a sima meg van 1 FMX verzio,és mind2 a név beirásánál megakad,nincsmeg az a billentyű kiosztás ami a done lenne,ha van á megoldás vagy van erre külön verzio lécci irjátok meg vagy linkeljetek lécci,már sehol sem találok más verziot!!
előre is köcce -
csiki88 #1231 Sziasztok, mért van az, hogy a Samsung G800-al ha játszok, akkor egyszerre csak 1 gombot hagy nyomni,(nem érzékel többet), hogyan lehet ezt átállítani?
-
ramala #1230 Akkor még probálkozok :D -
#1229 Nemtom en felraktam mert valahol talaltam de engem nem is erdekel egy telefon nem jatekokra szolgal hanem telefonalasra vagy esetleg sms-re -
ramala #1228 kábel. -
#1227 mivel csinalod??? kabelel vagy bluetoothal??? mert bluetootal nem birod -
ramala #1226 még1 kérdés.a jad fájlokkal mit csináljak?azt a leírás nem írja sehol.a java uploderbe nemtom behuzni meg ugye minek is.és írtad,h lefagy a telo.ez meg is történik minden alkalommal,de magátol helyre áll,viszont a java fájlt nem kezdi el átmásolni vagy telepíteni. -
ramala #1225 egy nagy köszönöm a jutalom :D
holnap kiprobálom.igazábol bnőm teloja,csak engem nyaggat érte,h csináljak már vmit.van nekem elég gondom most vizsgaidőszakban :D -
#1224 Van mar ien topik de segitek most az egyszer rajtad ezt letoltod es minden benne van ami szukseges -
ramala #1223 hali.ha vki megtenné nekem,h leírja hogyan kell telepíteni java-t samsung e-250.re azt megköszönném.probáltam egy d900-as leírás szerint ami így néz ki:
Java telepítés:
-Softick PPP 2.21
-Java Uploader
Belépsz a Menü / Alkalmazások / Java alkalmazások /Opciók/ Hálózati beállítások menüpontba.
Hozzáférési pont nevének beállítod: internet (a kívánt telepítések után állítsd vissza alapra)
Bejelentkezési azonosító és a Jelszó sorok üresen maradnak, Kiszolgáló Letilt állásba, Profilbeállítások-ban minden marad nullán.
installáld a Softick PPP-t.
Amikor az USB Sharing Mode-hoz érsz, válaszd a ''Use USB port in exclusive mode'' opciót.
Installáld a programot, de még ne futtasd.
Csatlakoztasd a telefont a kábelhez, és ellenőrizd a kapcsolatot vagy a Samsung PC Studio-val (hogy automatikusan kapcsolódik-e), vagy a Vezérlőpult/Telefon és modem beállításai / Modemek fülön kiválasztva a Samsung USB modemet nyomj egy diagnosztikát / Modem lekérdezését. Ha a PC Studio-val ellenőrzöd a kapcsolatot, ellenőrzés után lődd le a Studio-t.
Softick PPP kapcsolat létrehozása és ellenőrzése
Indítsd el a Softicket, amikor megjelenik a tálcán, nyomj rá egy jobbklikket és válaszd ki a Settings opciót. A Bluetooth/Serial fülön ellenőrizd, hogy az a COM port, amely mögött a \Device\ss_mdm0 áll, be legyen pipálva. A többi ne.
Aztán megint jobb klikk a Softickre a tálcán, majd Activate PPP. Feljön egy hibaüzenet az USBPORT.DLL hiányáról, nyomj egy Cancel-t. A kapcsolat létrejön, a Softick ikonról eltűnik a piros X jel, illetve ha fölé húzod az egérkurzort, akkor megjelenik egy ablakban a ''Softick PPP: 1 device(s) connected. PPP is enabled'' üzenet. Ez csak ekkor jó.
Follow the instructions below to get it working for d900i:
1. Enter *#52828378#
2. Enter OTA Type Setting Menu
3. Switch from GPRS OTA to SERIAL OTA
4. Add software or games to Java Uploader (Uploader.exe)
5. Enter #*5737425#
6. Select PPP UP and USB (elösször kell csak ezt csinálni RR után visz kell!)
7. Select SERIAL DOWNLOAD
8. Watch the download
9. Launch the software
10. Switch back from SERIAL OTA to GPRS OTA to get WAP working
2 gond adodott vele.az egyik,h e250en nincs olyan,h Menü / Alkalmazások / Java alkalmazások /Opciók/ Hálózati beállítások
ezt talán sikerül ugy megoldani,h van fent demo játék a telon és ott ugyanezt be lehet állítani,csak nemtudom,h ezzel ugyanazt a hatást lehet elérni?!
a másik gond:
Bluetooth/Serial fülön ellenőrizd, hogy az a COM port, amely mögött a \Device\ss_mdm0
na nekem nem ez van,hanem device/serial0 van.de ha samsung pc studioval nem csatlakozok,akkor megjelenik a Device\ss_mdm0
probáltam ugy,h serial0-ra állítottam,pcsudio csatlakozva,de nem tölti a játékot,majd megprobáltam Device\ss_mdm0-re,de pc studio nem csatlakozik és így sem tok gamét felrakni.
vkinek vmi megoldás?!vagy csak én vagyok hülye?!:D -
gendyke #1222 Sziasztok.Azt szeretném megkérdezni,hogy,hogyan tudok,egyáltalán lehetséges-e a G800asomra progromakat tenni.
Itt gondolok például: térkép,szótár..iylesmik.Linket ha van....
email címem: [email protected]
Segítségetek előre is köszönöm. -
Jana32 #1221 Sziasztok! Nemrég vettem 1 LG Shine telót, minden jó vele csak a 3D-s játékokat nem hajlandó elindítani nem tudjátok mi lehet a probléma és hogy lehetne megoldani hogy menjenek rajta?? előre is köszönöm! -
szisztem8 #1220 Sziasztok,
Tudna valaki angol-magyar ill. magyar-angol szótárat G800 -hoz ?
Előre is Köszi, -
csgj #1219 A Solid Weapon 3D játék alatt milyen szám megy? Mert hallottam vhol máshol is, szóval ez nem csak a gamehez készült zene... -
faláb #1218 Ja és ne orosz nyelvű legyen a játék...:D -
faláb #1217 Motorola V360-ra honnan tudok játokokat tölteni, újabbakat is? -
tiby1 #1216 Hali Laxxa
Nem kerül pénzbe mivel nem a mobilszolgáltatón keresztűl töltessz a telcsire hanem a gépről közvetlenűl kábelen keresztűl! -
fbd195 #1215 Hy all... American Gangster-t valaki tudna szerezni? Sony Ericsson K510i-re kellene (128*160) jah meg az Assassin's Creed-et is pls... THX -
#1214 Regisztrálsz az oldalra, rákattintasz a játékra és alul ott lesznek a felbontások és a Download gombok is! -
Kanál #1213 én meg azt nem látom hogy hol a brében lehet kiválasztani a kijelző méretet :D -
#1212 felejtos kozben megoldottam csak nem neztem a lap kozepet :D -
#1211 tvoy -nal hogy tok letolteni? :D
egyszeruen nem talalom a "download" reszt...
egy shot -on jelold man be legyszi :D -
Laxxa #1210 hy tiby1. ez az update dolog pénzbe kerül ? Előfizus vagyok és mióta ezt próbálgatom azóta a számlámon mindig van olyan , hogy mtsms bla bla bla és igencsak borsos összegek tudnak összejönni. -
Siroko #1209 Sziasztok nem rég vettem egy Samsung G800-at és át olvastam a forumot próbálgattam az ott le írtak alapján java gamékat rakni rá de nem jött össze, akinek össze jött ez és segítene azt nagyon meg köszönném.
Msn és freemail címem--> [email protected]
-
#1208 Kipróbáltam ezt a módszert elő jöttek a menük meg minden. Uploaderbe beraktam a file-t de a telefon meg nem másolja be magának. Nincs esetleg más módszer E250-re játék telepítés kapcsán. De törölni tudnám a gyáriakat :) -
roli613 #1207 ja és BT-s játék is kéne,nekem cssak 3 van -
roli613 #1206 Valaki megadná hol szedem le a Milliomost? Mivel 99 játékom van és 1 kéne a 100-hoz -
tiby1 #1205 Miután rá klikkelsz a Make subdirectory ...-ra és bedobta az ablakot csak beírod a mappa nevét és leOKézod! Aztán bemásolod a fájlokat és frissíted a telón a Update media database, Update Java DB és a Create AX Dat File menüpontokat és máris kész! -
Laxxa #1204 igen ez OK eddig. Utána valami mentés vagy ilyesmi ?? hol kell keresni ?
thx -
tiby1 #1203 Szevassz Laxxa
Nekem a BitPimben ha rákattintok a Games mappára a jobb egérgombbal akkor lenyílik egy lista ott a leg felső a Make subdirectory ... és ha rá klikkelek akkor bedob egy ablakot ahová a létrehozni kívánt mappa nevét lehet beírni !
-
Laxxa #1202 mintha írásvédett lenne a games mappa , mert nemtok bele szerkeszteni mappát , aztsem engedi , hogy máshol kreált mappát oda másoljak , meg a bitpimmel sem tok , ha lehet egyáltalán , mert nem jöttem rá xD -
Laxxa #1201 Igen megcsináltam a frissítést. Mappát nem csináltam neki , de rögtön megpróbálom. A frissítés alatt arra gondolsz , hogy a jawa-t meg a többi dolgot frissítettem e ? ha igen akkor elmondom , hogy igen. Egyébként ezt a frissítést minden game felrakása után megkéne csinálni ? -
tiby1 #1200 Hali Laxxa
A frissítést meg csináltad? A Media/Games könyvtárba csináltál neki külön könyvtárat?
Nekem csak olyan fordult elő hogy a játékot feltettem a telcsire és miután frissítettem nem telepítette ez több mit valószínű hogy kompatibilitási probléma! -
#1199 Hy!
Nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni a honfoglalót Nokia 5200-ra? -
#1198 Hali!
Rég jártam errefelé, ezért írok is néhány (orosz :P) oldalt. Nem nehéz kiigazodni rajtuk, btw :)
GameTeam.Ru
Tvoy.Mobi
Erről a két oldalról szerzem be a régi és új játékokat. Általában több képfelbontás/telefon válaszható.