JAVA játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

radeer
Hi.

Van egy csomó játék ami pl. Pirates Ahoy,4x4 Extreme Rally ami indításnál internetes engedélyeztetést szeretne nem tudom meddig. Greystripe oldal meg ilyenek. Kérdés, ez a WAPhasználat míg felmegy folyamatos marad, vagy pár másodpercnél nem megy tovább.
Tehát ha ezt engedélyeztetem mire számíthat az ember költségben. Ha valaki már próbálta szívesen várom a válaszát.

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

Hello mindenkinek.
Nem rég csináltam egy oldal ahol töltötem fel 128x160-ba java játékokat, probálom a legjobbakat megszerzni és felrakom õket.
az oldalam: www.taunix.gportal.hu -->Mobil menü --> Jáva játékok 😊
A játékokat magam teszteltem, és eddig mind müködöt, ja és még vmi nem kell regelni az oldalamon, hogy letölts. Jó böngésést.
Itt találtok jó játékokat és méret szerint vannak kategorizálva pl240X320 www.mobilfan.extra.hu
radeer
Hi van benne médialejátszó alapból. 320*240-re konvertálva AVI-kat ( ALLOK VIDEO TO 3G CONVERTER) HIGH settingsel tényleg gyönyörû a kép. Egy pókerközvetítésnél pl. simán látszanak a sarokban a lapok, pedig abban alapból igen picik ezek a dolgok. De a szín + szám is tisztán olvasható. Namármost egy marha nagy gondom van, ugye az ember ha pl néz egy filmet akkor meg kellene állítani néha ( fõleg az ember utazás alatt nézi és megérkezik pl.). Namost itt nincs pillanat állj vagy tekerj oda lehetõség. Fórumokon is nézten de nem találtam megoldást. Alternatív javas alkalmazást sem találtam videónézésre, amiben lennének ilyen funkciók.

Hogy lehet STOP, FW, RW , PLAY funkciókat elõcsalni a media playernél???

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

haláj mindenki tudom hogy ez nem játékokhoz kapcsolódó kérdés de egy olyan kérdésem lenne hogy samsung E210-et lehet e webkamként használni és ha lehet akkor hogy?ha valaki valami ötlettel elõrukkolna nagyon boldog lennék elõre is kössz Fõleg neked Tiby1. 😄
Hol lehet samsung e250 re játékot letölteni?
csá laxxa.A mobile24.com-on a mobile613.blog.com-on freejavagames.mindenkilapja.hu-n és a mobile9.com-on van egy csomó az a lényeg hogy 240*320 as kijelzõre keress úgy is fogod látni hogy mizu.én is csak ezekrõl töltögettem van sok game.
Most komolyan gyerekek sztm nem kértem nagy dolgot csak egy linket a samsung g800 játékokhoz. Ha nincs hozzá játék akkor aztis nyugodtan lehet írni , hogy tudjam.

GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H, Phenom II 925, KINGMAX 2x2Gb+1x4Gb DDR3 1333Mhz, GIGABYTE GV-R577UD-1GD 1GB DDR5, Seagate 500GB+Samu 500Gb, CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W, Thermaltake V3 BE, Benq G2220HDA

üdv all.
Peter , köszi mindent megtudtam csinálni ezt a dolgot.
Csak annyi help kéne , hogy honnan tok a G800-ra játékot leszedni.
Ha valaki tud dobni egy linket nagyon megköszönném.

GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H, Phenom II 925, KINGMAX 2x2Gb+1x4Gb DDR3 1333Mhz, GIGABYTE GV-R577UD-1GD 1GB DDR5, Seagate 500GB+Samu 500Gb, CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W, Thermaltake V3 BE, Benq G2220HDA

Hellotok.
128x160 java játékok vkinek kell akkor most felrakok két csomagot. Magam teszteltem a játékokat se w200i-n. Jó soralozást hozzájuk. Várjatok majd 10 másodpercet hogy letudjátok tölteni.

128x160 játék csomag

128x160 játék csomag 2
Doomista
motorola V3-ra van valami program amivel gépröl belerakhatok játékokat ?

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Hiii csá cimby.
Igen töbségében neked írtam!
De sajna tesztelni nem tudtam mivel illen telcsim nincs.
Viszont ha tudok valami okosat akkor írok .
Egyenlõre ennyi <#szomoru1><#szomoru1>
De kitartzás reméllem találéok valamit!!!!
csöcser Tiby ezt a softic ppp-s cuccot nekem írtad?ha igen valami egyszerûbb nincs?😄
ugyanis hogy már tudod hogy nekem mien telcsim van (samsung E210)ugyebár.Nos mondom a szituációt.A fõképernyõre beírtam ezt a kódot: *#9998*4678255# kiírta hogy aktiválva és amit az egyéb könyvtárba tettem be jar és ehhez tartozó jad fájlokat a jaddal fel tuttam telepíten de szerintem egy szar féle cumót telepítettem rá és ezek után már csak azt írja ki hogy javahiba:a java tartalom nem felel meg az alkalmazásnak.és puff lefagy/újraindul a teller.nah erre varjál gombot és ehhez adj nekem segítséget ha tucc kérlek.elõre is köszi-ács
hali mindenkinek!!nem tudná alaki megmondani nekem h hol lehet letölteni a New York Nightsot 128*160 -as felbontásban +magyar nyelven???lécci please!!!sürgõs lenne!!
köcce😊
PJack
az elasto mania mobilos változatát ismeri valaki?
ezt keresem, de sehol nem találtam még...

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Sevassz ezt találtam E250-hez !
Próbáld ki nekem úgy tûnik hogy müködhet!

Szükséges programok:

Softick PPP 2.21
Java Uploader
JADMaker (ez csak akkor kell ha nincs meg a jar-fájlhoz a jad-fájl
ezzel ugyanis készíthetsz hozzá.)

1. Telefon beállítása
Belépni a Menü/Alkalmazások/Java alkalmazások/Opciók/9.Hálózati beállítások menüpontba.
Hozzáférési pont nevének beállítod: internet (jegyezd meg, hogy ezt késõbb vissza kell állítanod üres sorra, mert különben az Opera Mini böngészõd nem tud csatlakozni a nethez.)
Bejelentkezési azonosító és Jelszó sorok üresen maradnak, Kiszolgáló Letilt állásba, Profilbeállítások-ban minden marad nullán.
2. Installáld a Softick PPP-t.
Amikor az USB Sharing Mode-hoz érsz, válaszd a "Use USB port in exclusive mode" opciót.
Installáld a programot, de még ne futtasd.
3. Csatlakoztasd a telefont a kábelhez, és ellenõrizd a kapcsolatot vagy a Samsung PC Studio-val (hogy automatikusan kapcsolódik-e), vagy a Vezérlõpult/Telefon és modem beállításai/Modemek fülön kiválasztva a Samsung USB modemet nyomj egy diagnosztikát/Modem lekérdezését. Ha a PC Studio-val ellenõrzöd a kapcsolatot, ellenõrzés után lõdd le a Studio-t.
4. Softick PPP kapcsolat létrehozása és ellenõrzése
Indítsd el a Softicket, amikor megjelenik a tálcán, nyomj rá egy jobbklikket és válaszd ki a Settings opciót. A Bluetooth/Serial fülön ellenõrizd, hogy az a COM port, amely mögött a \Device\ss_mdm0 áll, be legyen pipálva.
Aztán megint jobb klikk a Softickre a tálcán, majd Activate PPP. Feljön egy hibaüzenet az USBPORT.DLL hiányáról, ezt egyszerûen ignoráld a Cancel megnyomásával. A kapcsolat létrejön, a Softick ikonról eltûnik a piros X jel, illetve fölé húzod az egérkurzort, akkor megjelenik egy popup ablakban a "Softick PPP: 1 device(s) connected. PPP is enabled" üzenet.
5. A PC-n indítsd el a korábban letöltött uploader.exe programot.
A telefonon üsd be a #*536963# kódot, majd nyomj egy C-t, hogy a fehér képernyõ eltünjön.
Üsd be: #*5737425#, válaszd az elsõ menüpontot: "1.PPP fel", majd válaszd ki: "2.USB".
6. A PC-n az uploader progiba hívd be a feltöltendõ anyagot (Add gombbal), hogy az megjelenjen az uploader ablakában.
A telefonon válaszd a 2. menüpontot: "2.Verzió letöltése". A feltöltés megindul (esetleg a tûzfalad megkérdezi, hogy Win32 PPP servert kiengeded-e a netre - ezt megkérdezheti a Java uploader-rel és a Softick-kel kapcsolatban is - válaszolj minden esetben igennel).
7. A Java alkalmazás felkúszik, és aztán el is indítja magát, lõdd le.
Ha több programot akarsz feltölteni, üsd be újra: #*5737425#, és ismételd meg a 6-os pontot.
8. Befejezésül az alapképernyõn írd be a #*536961# kódot, lezárva ezzel a Java Serial kapcsolatot - megelõzendõ a Wap problémákat.

Elõfordulhat, hogy a telefon megzavarodik és újraindul. Ilyenkor kapcsold ki, húzd ki az USB kábelt, jobb klikk a Softick-re és "Shutdown PPP". Majd telefon be, kábel visszadug, kapcsolatot ellenõriz, Softick aktívál, goto 5-ös pont.

Sok szerencsét!
Szeva cimby!
Most látom hogy milyen telcsire akarsz feltenni cuccot <#wow1> .
mgabor1985-nak igazavan mert az E210-esre máshogy kell feltenni javát mint G800-ra.Én meg azt hittem hogy neked is G800-zad van!
Nem a telóddal van baj !!!! Körbenézek és ha találok valami okosat akkor leírom ide!
Sziasztok!
Samsung E250-re elárulnátok,h milyen módon tudok feltenni játékot?
tiby1 a G800as leírása hibátlan volt... 😊 Esetleg ehhez a telefonhoz is tudsz valami okosat?
Elõre is köszi!
Üdv! Nem tudja valaki hogy lehet samsung zv40-re java játékot rakni?Mert amit adtak a telóhoz telepiítõ cd-t azon kersztül nem lehet,mert ha felrakom azon keresztül akkor nem ismeri fel a telóm!Elõre is kössz
Üdv mindenkinek!!!!!!
Ha valaki esetleg tudja hogy tegyek fell samsung L760v-re témát és elárulja nekem nagyon megköszöném vagy g800-ra!!!!
CSokker Tiby.Hát lehet hogy má kezdek idegesítõ lenni de gond van 😞.
Amiket a leírásban megadtál kódokat az a Samsung E210-esemnél nem mûkszik 😞 se az USB menü se semmi.nah meg buzi ez a telcsi mert 300kb feletti fáljt nem tud feltelepíteni.Jó minõségõ mobilok a samsungok csak kibasztak a JAVA-val mé nem lehet úgy mint pl.a sony ericcsonnál!?
Nah akkor egy másik kérdés szerinted egy szoftver frissítés segítene a problémámon?És ha leadom szervízbe mit mongyak mi baja van a telcsinek?
Szerinted azt elmondhatom hogy játékot telepítettem rá és egyszer csak elbaszódott(kóddal)? mert végül is a java aktiváló kód az semmi hekk meg semmi az használható,csak azt nem tudom hogy kibasznak e a garimmal vagy nem.Mindent köszönök és a továbbiakat is elõre...
Hali cimby!
Már egyszer leírtam hogy hogyan kell feltenni SGH G800-ra cuccokat , de leírom még egyszer.
Ezzel a módszerrel csak adatkábellel lehet feltenni cuccokat!
Azt ne kérdezd hogy mennyi egy adatkábel mert nekem a telóhoz járt!

És most a leírás:

1, ezek a progik kellenek:

Driver: http://uploaded.to/?id=u8j08i EZ A DRIVER CSAK 32Bites WINDOWS
VERZIÓVAL MÜKÖDIK!!!!

BitPim: http://sourceforge.net/projects/bitpim

JADMaker : ide nem tudok linket de ez csak akkor kell ha nincs meg a jar-fájlhoz a jad-fájl
ezzel ugyanis készíthetsz hozzá.

Csak a BitPim-et kell telepíteni.

2, A telefon Fõképernyõre ird be a következõ kódot: *#0523#
Bejön egy táblázat 4X nyomd meg a # gombot hogy ahoz a részhez érj ahol a 9-es menü a Common-lessz. Itt a számokkal tudsz lépkedni menübe tehát:

(9. common) azon belül (6. USB Configuration) és ezen belül a (2. Qualcomm USB <*>)

Ha sikerült beállítani hogy a Qualcomm USB legyen kicsillagozva akkor kiírja a telcsi hogy (Plz Reconnect the Cable.0) itt ne csinálj vele semmit

3, Dugd rá a telót az usb kábelre és ekkor a Windows egy ujj hardvert észlel és kéri a telepítõt amit letöltöttünk (Qualcomm_USB_Treiber.rar) a telefont állitsd Pc studio-ra.Ha nem kéri akkor a telefonon nyomd meg a Rendben gombot (lehet hogy kell egy kis idõ hogy reagáljon a Windows, de max: 30mp)
Ha ezek után sem reagál akkor ismételd meg: *#0523#
(9. common) azon belül (6. USB Configuration) és ezen belül a (2. Qualcomm USB <*>)

Telepítés után nézzd meg az eszközkezelõben (Start >> Beállítások >> Vezérlõpult >> Rendszer >> Eszközkezelõ) a Modemeknél hogy a Qualcomm meik COM porton van .

4, Inditsuk el a BitPim progit aztán Edit >> Settings itt állítsd be a teló tipusát hogy a Phone type: Other CDMA phone legyen, aztán állítsd be a COM portot NEKEM EZZEL MÛKÖDÖTT ( Qualcomm Diagnostics Interface ) .

5, A BitPim progiban a “View” fül alatt pipáld ki a “View Filesystem” ,

6, A baloldali ablakban lessz egy “Filesystem” sor klikkelj rá, jobbra mellette a táblázatban lessz egy mappa a mappa elõtti + -ra kattintva elkezdi beolvasni a cuccost és kiírja hogy Retrieving... ez több ideig is eltarthat!!!

ha itt bedob egy ablakot hogy rossz a comport beállítás két dolgot ellenõrizz :

A Telefonon a 2-es pontban leírtakat ismételd meg!
Itt azt kell ellenõrizni hogy az USB Configuration és ezen belül a Qualcomm USB <*> legyen beállítva és miután ez megtörtént OK vagy ha megint kijelõlted akkor Rendben . Vissza a BitPim progiba és megint klikkej ha netán ujra kidobja a hiba üzenetet akkor most válassz más COM port beállítást NEKEM EZZEL MÛKÖDÖTT ( Qualcomm Diagnostics Interface ) .

7, Ha végre beolvasta és kilistázta a cuccost akkor a következõ mappát nyisd meg :
Media >> Games ha ezzel is meg vagy most készíts egy könytárat a játék nevével ! Ezt a Games könyvtárra a jobb egérgombbal kattintva a legördülõ menübõl a legfelsõt kiválasztva (Make subdirectori …😉 tudod tenni. a létrehozott könyvtárba már másolhatod be a játék jar és jad fájljait .
FONTOS: mindkét fájl kell JAR JAD különben nem telepíti!!!!! És arra is figyelj hogy ha több játékot teszel a telódra az mind külön könyvtárba kell másólni különben a telepítés közben feül írják egymás fájljait és nem fog vagy csak egy két játék fog mûködni!!!!!

8, Ha felmásolta akkor húzd le a telót az USB kábelrõl és írd be FÕKÉPERNYÕN a következõ kódot : *#6984125*#
Ez az “Admin setting” menu. Itt válaszd ki a <4> Internals menüpontot kérni fogja a
Master Key: *#9072641*#
miután beírtad Rendben, itt a <7> Storage settings be kell bemenni és a következõkre lépegetni ( frissíteni ) :

Update media database, Update Java DB és a Create AX Dat File.

Ha ezzel megvagy menny ki a fõképernyõre.

9, Állítsd vissza a telefonodban az USB-t : *#0523#

(9. common) azon belül (6. USB Configuration) és ezen belül a (1. Samsung USB <*>)

Utánna lépj ki az egészbõl ( ÉN MIUTÁN KILÉPTEM KIKAPCSOLTAM AZTÁN VISSZA A TELCSIT MERT NEM MINDÍG TALÁLTAM MEG MINDEN JÁTÉKOT AMIT FELRAKTAM )

Vissza rakod a memória kártyát és nyomulás a játékokkal!!!

Ha törõlni akarsz játékot a telefonból akkor a BitPit-programmal tedd mert a többi játék ami a telcsin van használhatatlaná válik. Még anyit hogy ha töröltél játékot a telefonról akkor a 8,-as potban leítrakat meg kell ismételned hogy frisítse a telefon az adatbázisát.
HALI TIBY
.ahham értem.de ezt hogy? adatkábellel meg samsung pc studio-val kell létrehozni? Mert nekem kábelem nincsen hanem úgy szoktam cuccot rakni a telcsimre hogy a memória kártyát beveretem a digis fényképezõgépbe és azon keresztül de ha úgy van akkor írd már le részletesen légyszi hogy mien progi kell hozzá meg satöbbi mert ezt így nem vágom meg akkor fénysebességgel beszerzek egy adatkábel.(mennyi lehet?1500-200 FT?)vagy ha bluetoothal meg lehet ezt csinálni azt is írd le légyszi mindent részletesen mert ilyen telós téren kicsit nehéz a felfogásom...És az eddigi segítségeidet nagyon köszönöm
Csá cimby!
A bitpim progiba amikor beolvassa a filesystemet abban a media/games és itt tudsz létrehozni mappát csak jobb egérgombal kell ráklikkelni a Games mappára és a lenyiló menübõl a legfelsõ (Make subdirectory ...) és már kész is a mappa majd ebbe másolod a játékot.
Minden játékot vagy alkalmazást külön mappába kell rakni hogy ne írják egymást felül!!!
csács Tiby! Csak annyi a gáz hogy nekem az egyéb mappába kell berakni a jad/jar fájlt vagyis odateszi ha felmásolom a telcsire mert alapból nem ismeri fel tehát oda helyezi be ismeretlenként.Az egyéb fájlok gyári mappába nem tudok saját mappát létrehozni s a java alkalmazásokba/a saját játékokon belül sem tudok létre hozni új mappát tehát ezt most sajna nem értem hogy gondolod....De viszont mikor megpróbálom felrakni pontosan ezt írja ki: a java tartalom nem felel meg az alkalmazásnak és ez van mindennél.utána semmi baj nincs csak ha megpróbálok megnyitni egy fájlt legyen az bármi újraindul.De azért köszi a segítséget és ha tucc még valamit írd le esetleg azt is ha valami java frissítõs vagy szoftver frissítõs vagy valamien kódot tucc vagy valamien ötletet ami segítene a problémámon...csak kérlek segíts megoldani a problémát mert tiszta ideg vagyok és szervízbe meg nem akarom beadni mert szükségem van a készülékre .csokker
Új dolgok itt: www.mobile613.blog.hu

Például a fórum és mégtöbb játék.

Hali cimby!
Rájöttem valamire ha raksz játékot a telódra akkor csinálj elöbb egy olyan nevü könyvtárat a games könyvtáron belül amilyen neve van a játéknak amit fel akarsz rakni és ebbe másold a játék két fájlát a jar,jad fájlokat!
És ahány játékot raksz fel mindnek csinálj egy külön könyvtárat mert amikor feltelepitesz több játékot akkor csinál neki ikont meg egy csomó dolgot és ha mind külön könyvtárba van berakva akkor nem keveri össze az ikonokat sem és nem írja felül a játékok beállítási fájlait sem !!!!!

Nekem is volt vele gondom hogy amikor egyesével raktam játékokat akkor müködtek gond nélkül DE CSAK EGY JÁTÉK VOLT A TELÓN és amikor raktam még rá egy párat akkor nem mindíg müködtek azok amik azelõtt tök tutkón mentek!!!!
egyenlõre ennyi csá!!!
Csá cimby!
Min két fájt fel raktad? jar és hozzátartozó jad-ot is ?
Ha midkét fájt bemásoltad és nem indúl akkor passz nekem csak akkor nem indult ha hibásvolt vagy nem kompatibilis! De nem indította magát újra egyszersem!
Nem tudom utánna nézek de nem igérek semmit.
Hali Tiby! nah szoval a játékokkal kapcsolatban mindegyiknél azt írja ki mert megpróbáltam ugyan azt a fájlt feltelepíteni amit (amikor még mûködött)fel tudtam telepíteni és azt se engedte.tehát kiírja hogy nem felel meg utána ha meg akarok nyitni egy fájlt akármit képet hangot bármit fogja magát befagy és újra indul....de minden más mûkszik rajta csak a java nem szoval tucc segíteni?Én bízok benned Tiby ne hagyj cserben! PLS segítség !!!!!
Hip-hop szleng ez a teljes, rendes neve

Tiby1 KÉELEK SEGÍTS!!!!! nagyon fontos lenne.
Hali Tiby! nah szoval a játékokkal kapcsolatban mindegyiknél azt írja ki mert megpróbáltam ugyan azt a fájlt feltelepíteni amit (amikor még mûködött)fel tudtam telepíteni és azt se engedte.tehát kiírja hogy nem felel meg utána ha meg akarok nyitni egy fájlt akármit képet hangot bármit fogja magát befagy és újra indul....de minden más mûkszik rajta csak a java nem szoval tucc segíteni?Én bízok benned Tiby ne hagyj cserben!
suiasztok tudna nekem valaki mondani egy jó kis dartsos játékot sonyra kösszi elöre is

Szeva hegtib!
Találkoztam már én is hasonló hiba üzikkel de nekem volt egy bla-bla-nokia-bla-bla és ahogy következtettem ez azt jelenti hogy nokia kompatibilis a progi és ezért nem indul el.

Ez szerintem vagy kompatibilitási hiba vagy hiányzik neki valamien program vagy programrész!
Pl : ha nincs a gépeden DirectX 9.c csak DirectX 8 akkor lehet hogy pár grafikai progi nem fog futni mert kell neki a DirectX 9.c .
Lehet hogy nagy marhaságot írtam ,de szerintem hasonló probléma lehet.
Sziasztok! tiby1 légyszi segíts!

Elkéne egy kis segítség a G800-as telefonra feltelepítettem Bitpimmel térképet a jar és a jad fájlt is feltettem és amikor indítanám ezt irja ki:
java.lang.NoClassDeef FoundError: com/mascotcapsule/micro3d/v3/Vector3D

Amugy minden játék,szótár,navigáció jól mûködik de a térképeknél ezt irja ki légyszives segítsetek mit csinálok rosszul vagy milyen program kell esetleg még hozzá.

Elõre is köszönöm.
Szevassz cimby!
Az a kérdés hogy mindegyik játéknál ezt írja ki vagy csak egy kettõnél?
Vannak olyan játékok amit nem támogat a telód akkor elképzelhetõ hogy azért nem engedi.
SZIA TIBY1.nekem egy olyan bajom van hogy a samsung E210-nél beírtam ezt a kódot: *#9998*4678255# és mûködött fel tuttam telepíteni alkalmazásokat.igen ám de egyszer csak bemondta az unalmast és mikor fel akarok telepíteni egy valamit azt írja ki hogy a java tartalom nem felel meg az alkalmazásnak.nem tucc segíteni hogy mit tegyek?még garis a telóm szerinted belém kötnek ha kérek egy szoftver frissítést? elõre is köszi
Már megvan (az egyik itt található linkben volt)!
kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

siposadam
Csõ! Nem tudna valaki mondani valami oldalt ahonnan lehet 176x220 as játékot leszedni? ujjakat? Pl: Battle for the White House vagy GREY'S ANATOMY THE MOBILE GAME. 1000 hálám

Jó a Chelsea?? Hát persze!!!!!

Én a Baldur's Gate mobil verzióját keresem 128x160-as kijelzõjû mobilra.
Hali tiby1!!
Nem sajnos nem mondták el a szemetek de az az urge aki ott volt szornyü egy ember volt probált ott poénoskodni de kurvára nem volt vicces és ilyen kezébe adtam a telom<#falbav><#buck>
Köszi a segitséget neked is minden jót!
Hali dream0114!
És elmondták hogy mit csináltak vele ? <#wilting><#vigyor2>
Csak hülyülök. Sajnálom hogy nem tudtam segíteni , de a lényeg hogy mostmár jó a TELCSID!!!!! <#taps>
Minden jót!
szeva tiby1!
Meg oldottam a problémámat!Fogtam magam és elmentem a samsung szervizbe!<#ravasz1>
Szeva dream0114!
Sajna még mindíg nem találtam semmi megoldást a dologgal kapcsolatban.
csövi tiby1!
Hát sajnos még mindig nem jött vissza a games és az applikáciok mappám nem tom tényleg mit tegyek DE HA VALAKI TUDNA SEGITENI IRJON!!!!
Témát hogy kéne felrakni a telomba mert most lett véve 1Gb kártya és a legbosszantobb hogy tudom mostmár hogy rakjam rá a játékokat de erre meg nincs meg a mappom!
Témát hogy kell felrakni az L760v-re???????
Sziasztok!
Elkéne egy kis segítség a G800-as telefonra feltelepítettem Bitpimmel térképet a jar és a jad fájlt is feltettem és amikor indítanám ezt irja ki:
java.lang.NoClassDeef FoundError: com/mascotcapsule/micro3d/v3/Vector3D
Amugy minden játék,szótár,navigáció jól mûködik de a térképeknél ezt irja ki légyszives segítsetek mit csinálok rosszul vagy milyen program kell esetleg még hozzá.

Elõre is köszönöm.
Hello vki nem tudna mondanid java.t meg minden themat meg sises programokat NOkia N91es hez megköszöném ha vki adna egy linket hogy hol és merre mikor😊kösziii

Az orosz masyaka nevü oldalon rengeteget találsz
Shiwo

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../