JAVA játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl. játékokat, képeket, videókat, meg stb stb...
Gondolom ugyanazok jók reá, mint a D500ashoz!
Plíz segítsetek!
THX!
NAgyon kéne!!
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
e-mail: [email protected]
<#vigyor2>#vigyor2>Elõre is köszönöm!<#vigyor2>#vigyor2>
(Soni Ericsson K700i-hez.)
elõre is köszi <#violent>#violent><#email>#email>
Nem szeretek kérni, de már mindent megpróbáltam, és sehol se találtam.
Szóval a kérésem, ill. a kérdésem annyi lenne, hogy a Gameloft Platinum Solitaire 1.23, meg a Jewel Quest java játékokat keresem Motorola-ra, V3-ra, ha ez számít valamit. Találtam mindegyikbõl, de az elsõ, ami a telómhoz van, az spanyol nyelvû, a többi meg belõle el se indul motorola-n, csak s40, ill. s60-on.
A másodikat meg motorola-ra abszolút nem sikerült találnom.
Ha tudna valaki segíteni, nagyon megköszönném. Elõre is THX!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
darts
...
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Ezt a módszert ajánlom olyan esetre, ha ZIP-ben vannak a játék fájljai.
Honnan lehet sharp gx-15 mobilra játékot leszedni?????????
\\__/) (O.o) ( } { )
Nekem is olyan telcsim van és infrával nekem tökéletesen át másolja,és inditható is a játék.Ha nem birsz vele irjál és leirom a program nevét amivel én másolok.
köszi
Találtam egy oldalt ahonnan le tok tölteni játékokat. ZIP-elve vannak, (vagy RAR) és azokban van egy .jar meg egy .jad fájl. Mivel nincs PC-Mobil kábelem, nem tudom vhogy megcsinálni azt, hogy ezeket feltöltöm egy tárhelyre, majd onnan wap-pal leszedem? Igazából ezt már konkrétan kipróbáltam, de ha a link csak az egyik, vagy a másik fájlra mutat nem csinál semmit, vagy csak értelmetlen szöveg jelenik meg a telfonon.
Hogy kéne feltöltenem, hogy aztán a teló java játékként ismerje fel...?
Hátha vkinek van tippje.
Köszi...
www.sabian.com
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
ASUS P4 C800 E-Deluxe, Intel P4 3,0GHz 800MHz FSB 1MB L2 cache Hyper-Threading Ati Radeon X800XT 256MB (8X AGP),2X512MB RAM Dual Channel 800MHz
Siemens 65-ös, 70-es és 75-ös szériára képek, játékok, videók, csengések
ASUS P4 C800 E-Deluxe, Intel P4 3,0GHz 800MHz FSB 1MB L2 cache Hyper-Threading Ati Radeon X800XT 256MB (8X AGP),2X512MB RAM Dual Channel 800MHz
Nem tudja valaki, honnan szedjek .jad-okat a sok .jar játékhoz amit a neten lehet találni?
A nokia programom ugyanis csak akkor kezeli, s küldi pc-rõl mobilra.
Asus A7N8X, AmdBarton2500@(192*11,5), 2*512DDR400 Club3d Ati Radeon 9500@9700 128Mb
Nem tudjátok, hogy jávás játékokat hogyan lehet feltenni Samsung (P730) telkóra?
A játékok 1 db *.jad, és 1 db *.jar file-ból állnak.
Elõre is köszi.
E-mail-em: [email protected]
az e-mail-om : [email protected] elõre is kössz
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Az lenne kérdésem, hogy nekem van egy Samsung SGH-S300m es telefonom, ami TUD JAVA játékokat alkalmazni, van is benne 2 db alapból, de a T-Mobil WAPjáról nem lehet letölteni, azt irja, hogy az 'Ön telefonja nemtud JAVA játékokat alkalmazni, erre alkalmas telefonok...' Nemtudom mit csináljak, amikor megvettem a telefont (2003 Novemberén) akor még lehetett, mert megnéztem mik vannak fent, de nem szedtem le semmit(drága volt😛). Aztány 2004 nyarán néztem meg amikor már nem lehetett. És most nagyon kéne, mert tudjátok igazlmas irodalom órákon nemtudok mit csinálni..😞
Itt egy jó Samsungos weboldal. Nézzétek meg!
http://samsungmobile.atw.hu
A [email protected]!!
Elõre is köszi
<#wink>#wink><#nevetes1>#nevetes1>
És azt hogy tudom bekapcsolni?
Ott ninc solyan hogy java alk. letöltõ!
Segíts! Kössz!