1477
Honnan tölhetők le ingyen?
  • Zadeus
    Melyik oldal szünetel most?
  • Swy
    aki válaszol
  • Zadeus
    Ezt nekem mondod?
  • Swy
    Az oldal átmenetileg szünetel!!!

mér???
  • Zadeus
    még később rakok fel jókat:)
  • Zadeus
    Itt van egy kis ajándék nektek ;)26király java játék :P
  • takraj
    A Rainbow Six 3-nak nincs véletlen olyan verziója amiben működnek a teló softgombjai + a joystick? Mármint a nagyobbik verzióból... A kisképernyősben minden tökéletesen megy. Teló: V550, de emulátoron se működnek a gombok.
  • Kvadro
    http://segames.cjb.hu/ - csak ajánlani tudom
  • Gibor
    Ja, infrán nem tudsz küldeni csak kezelő progival meg live!-ról letölteni.
  • Gibor
    Nekem is az van, (most vettem ballagási pénzemből :D). Amugy van valami kezelő progi csak azt keresem éjjel-nappal, de hiába, nekem vodafone-nál azt mondták hogy van csak a nevét nem tudják,
  • Sindel
    A főoldalon ki van írva, és az is, hogy hogy jutsz hozzá... Mindez jó nagy, feltűnő, sárga betűkkel.
  • guszu
    --> jacky.atw.hu <--

hol van a jelszó,mondja meg már valaki légyszi
  • asdkeke
    valaki tud sharp gx-20 telefonhoz játékot? vagy 1 oldalt ahol vannak hozzá játékok a getjar.com-on kívül?
  • petiNt
    szerintem egy jó oldal a http://mobilegames.uw.hu. Egyébként ingyenes mobil játékokat úgy lehet keresni, hogy google-be beírjátok a játék .jar nevét, és azt, hogy 'index of', pl: "'index of' tombraider.jar".
  • Dcv
    Sziasztok!
    A Sagem my400v tud fogadni játékot?
    Kösz!
  • acsati
    http://z520i.atw.hu
  • Swy
    a pop-uppot kikapcsolva se
  • Swy
    a bátyáméról szedem!
  • Kvadro
    Van számatokra egy iggen jó játékoldal Sony Ericsson Games napi frissítéssel, az oldalra felkerülő új játékokról meg itt értesülhettek: Legújabb játékok - fórum, jó szórakozást!
  • sufnituning
    Az hogy XP-d van elvileg nem gond, mivel nekem is az van, mégis jó úgyhogy nálad valami más hiba van! (pedig jó a letöltés mert sok ember tölt onnan és azt mondják jó!)
  • Swy
    azb a baj, hogy xp-m van és nem jön be a letöltés!!!
  • SD456
    Sziasztok!

Valaki nem tudja honnan lehet letölteni az The Elder Scrolls Oblivion nevű játékot mobilra? S40-en Nokia 3220-asom van.

Előre is köszönöm!
  • sufnituning
    Mostmár nem fogja törölni (remélem)! Múltkor azért törölte, mert volt a jacky oldal, meg egy külön tárhely jackytar.atw, na ez nem tetszett nekik hogy ez csak tárhelyet szolgálja, úgyhogy törölték!
  • Nuki
    én azt nem ismerem, nekem freeweben van szösszenetem, bár én nagyrészt csak képeket tartok ott :Ð
  • CéZé
    amit holnapután töröl az atw :)
  • sufnituning
    Egyre bővülő tartalommal!
    És ma készülök feltölteni kb. 600-700 csengőhangot!!!!
  • Nuki
    jó kis oldal, kár hogy nincs kábelem :]
  • Aquir
    hmmmm nem rossz, nem rossz :)
  • sufnituning
    Na végre újra üzemel a honlap! --> jacky.atw.hu <--
  • acsati
    helotok
    tudtok olyan ingyenes oldalt ahol sonyi ericsson Z520i-re vanna cuccok?
    köszi
  • Swy
    na inditsuk be a topic-ot!!
  • T Zsolti
    igen direkt java játékokat kerestem és találtam is de nem engedi rá rakni.
  • Swy
    java-s egyaltalan?
  • T Zsolti
    Szasztok!Nekem lenne egy problémám!Nincs a motorola v550-esemen vap ezért USB kábellel a gépröl szoktam hozzá leszedni dolgokat, de mobil játékot nem tudok rárakni.Mit tegyek hogy rá tudjam rakni a játékokat?
  • Szabi1991
    senkinek nincs + ?
  • Nuki
    igen ált 06-81 el kezdődik a telszám, küdsz nekik smt, lerántanak pénzel és kapsz valami szart :D

én azon gondolkoztam hogy láttam valaha valahol ilyen WAP oldal készitő programot PC-re. Nos azt megcsinálni, és oda rálinkelni egy kivánt cuccot és kész lennénk.... (feltéve ha mükszik) vélemény hozzáértők részéről?
  • boglarkakiraly
    inkább olyat kéne mondani, amit a gép rátölt a telcsidre!!! Sajna elromlott az infra!! Másról nem lehet beszélni??? Csak a kábellel, infrával stb.-vel lehet ingyen javat a mobilra tölteni??? Ez nem jó!!! olyan kéne amibe beírod a számod, és rátölti a telcsire!! tud valaki ilyet??
  • Nuki
    tudok várni, ne idegeskedj ^^
  • sufnituning
    Na hogy ba***ák meg a jó k**rva annyukat!!!!
    Törölték a tárhelyet!

Ígérem hogy próbálom minél gyorsabban kijavítani! Fa***m kivan!
  • Szabi1991
    ez