1477
Honnan tölhetők le ingyen?
-
#312 Melyik oldal szünetel most? -
#311 aki válaszol -
#310 Ezt nekem mondod? -
#309 Az oldal átmenetileg szünetel!!!
mér??? -
#308 még később rakok fel jókat:) -
#307 Itt van egy kis ajándék nektek ;)26király java játék :P -
#306 A Rainbow Six 3-nak nincs véletlen olyan verziója amiben működnek a teló softgombjai + a joystick? Mármint a nagyobbik verzióból... A kisképernyősben minden tökéletesen megy. Teló: V550, de emulátoron se működnek a gombok. -
Kvadro #305 http://segames.cjb.hu/ - csak ajánlani tudom -
Gibor #304 Ja, infrán nem tudsz küldeni csak kezelő progival meg live!-ról letölteni. -
Gibor #303 Nekem is az van, (most vettem ballagási pénzemből :D). Amugy van valami kezelő progi csak azt keresem éjjel-nappal, de hiába, nekem vodafone-nál azt mondták hogy van csak a nevét nem tudják, -
Sindel #302 A főoldalon ki van írva, és az is, hogy hogy jutsz hozzá... Mindez jó nagy, feltűnő, sárga betűkkel. -
guszu #301 --> jacky.atw.hu <--
hol van a jelszó,mondja meg már valaki légyszi -
asdkeke #300 valaki tud sharp gx-20 telefonhoz játékot? vagy 1 oldalt ahol vannak hozzá játékok a getjar.com-on kívül? -
petiNt #299 szerintem egy jó oldal a http://mobilegames.uw.hu. Egyébként ingyenes mobil játékokat úgy lehet keresni, hogy google-be beírjátok a játék .jar nevét, és azt, hogy 'index of', pl: "'index of' tombraider.jar". -
Dcv #298 Sziasztok!
A Sagem my400v tud fogadni játékot?
Kösz! -
#297 http://z520i.atw.hu -
#296 a pop-uppot kikapcsolva se -
#295 a bátyáméról szedem!
-
Kvadro #294 Van számatokra egy iggen jó játékoldal Sony Ericsson Games napi frissítéssel, az oldalra felkerülő új játékokról meg itt értesülhettek: Legújabb játékok - fórum, jó szórakozást! -
#293 Az hogy XP-d van elvileg nem gond, mivel nekem is az van, mégis jó úgyhogy nálad valami más hiba van! (pedig jó a letöltés mert sok ember tölt onnan és azt mondják jó!) -
#292 azb a baj, hogy xp-m van és nem jön be a letöltés!!! -
#291 Sziasztok!
Valaki nem tudja honnan lehet letölteni az The Elder Scrolls Oblivion nevű játékot mobilra? S40-en Nokia 3220-asom van.
Előre is köszönöm! -
#290 Mostmár nem fogja törölni (remélem)! Múltkor azért törölte, mert volt a jacky oldal, meg egy külön tárhely jackytar.atw, na ez nem tetszett nekik hogy ez csak tárhelyet szolgálja, úgyhogy törölték! -
Nuki #288 én azt nem ismerem, nekem freeweben van szösszenetem, bár én nagyrészt csak képeket tartok ott :Ð -
CéZé #287 amit holnapután töröl az atw :) -
#286 Egyre bővülő tartalommal!
És ma készülök feltölteni kb. 600-700 csengőhangot!!!! -
Nuki #285 jó kis oldal, kár hogy nincs kábelem :] -
#284 hmmmm nem rossz, nem rossz :) -
#283 Na végre újra üzemel a honlap! --> jacky.atw.hu <-- -
#282 helotok
tudtok olyan ingyenes oldalt ahol sonyi ericsson Z520i-re vanna cuccok?
köszi -
#281 na inditsuk be a topic-ot!! -
T Zsolti #280 igen direkt java játékokat kerestem és találtam is de nem engedi rá rakni. -
#279 java-s egyaltalan?
-
T Zsolti #278 Szasztok!Nekem lenne egy problémám!Nincs a motorola v550-esemen vap ezért USB kábellel a gépröl szoktam hozzá leszedni dolgokat, de mobil játékot nem tudok rárakni.Mit tegyek hogy rá tudjam rakni a játékokat?
-
Szabi1991 #277 senkinek nincs + ? -
Nuki #276 igen ált 06-81 el kezdődik a telszám, küdsz nekik smt, lerántanak pénzel és kapsz valami szart :D
én azon gondolkoztam hogy láttam valaha valahol ilyen WAP oldal készitő programot PC-re. Nos azt megcsinálni, és oda rálinkelni egy kivánt cuccot és kész lennénk.... (feltéve ha mükszik) vélemény hozzáértők részéről? -
boglarkakiraly #275 inkább olyat kéne mondani, amit a gép rátölt a telcsidre!!! Sajna elromlott az infra!! Másról nem lehet beszélni??? Csak a kábellel, infrával stb.-vel lehet ingyen javat a mobilra tölteni??? Ez nem jó!!! olyan kéne amibe beírod a számod, és rátölti a telcsire!! tud valaki ilyet?? -
Nuki #274 tudok várni, ne idegeskedj ^^ -
#273 Na hogy ba***ák meg a jó k**rva annyukat!!!!
Törölték a tárhelyet!
Ígérem hogy próbálom minél gyorsabban kijavítani! Fa***m kivan! -
Szabi1991 #272 ez