1477
Honnan tölhetők le ingyen?
  • SD456
    Szevasztok!

Nem tudtja valaki Fast And The Furious Tokyo Drift van Nokia 3220-asra? (S40-es széria)

Előre is köszönöm!
  • MRREASON
    Hy all, ahoz szeretnék némi segítséget, hogy van egy alcatel ot 565-söm és hogy hol találok hozzá neten vmi normális játékot, amit ingyenesen leszedek a gépemre és infrán átküldöm a mobilomra! Java midp 2-t támogatja, de infrán nem akarja átküldeni a jar formátumot. Előre is köszi a segítséget!
  • alfredosz
    WWW.ZEDGE.NET
    kIRÁLY TÉMÁK,JÁTÉKOK,ALKALMAZÁSOK!!!!

vISZONT NEKEM MEG KÉNE VALAMILYEN BLUETOOTH-OS ALKALMAZÁS!!! tUD VALAKI VALAMI JÓ HONLAPOT???
  • Sindel
    Nekem azt írja ki, hogy nem regisztrált oldal.
  • freddyman
    www.500i.atw.hu sok érdekes dolog van fent! ha ügyes vagy megy sok készülékre!
  • N3rg4l
    LG hez honnanlehet letolteni lehetoleg ingen játékokat???(mint a Sony ericsson games csak lghez kellene)
  • akyyy
  • SD456
    Szevasztok!

Nem tudja valaki honnan lehet letölteni a Legyen Ön is Milliomos magyar változatát Nokia 3220-asra? (S40-es széria)

Előre is köszönöm!
  • akyyy
    nokiaprogramok.hu
  • janik
    császtok nem tudtok olyan oldalt ahonan INGYEN leht letolteni mindent csengohangok java gameék... stb ????????????????????????????
  • Fyrex
    Üdv!
    Samsung D600ra kéne nekem a a Real Football 2006, ha valaki adna egy linket, nagyon megköszönném!!!
  • acsati
    QuadroPop játék nincs meg valakinek? nagyon kéne
  • Pheaper
    sok helyről lehet!!! pl: www.seria.hu ............
  • neptum
    valaki tud egy Samsung SGH-X200 java játékokat?
  • scott01
    Koszi szepen, de mar megoldodott a problemam :o)
  • Swy
    nem toom. mit ir ki? lehet nem arravalót teszel rá... nem toom
  • Cafu
    Honnan lehet Sonyericcson w800i-re játékokat letölteni?
  • scott01
    Sziasztok!Nemtudna nekem valaki elarulni, hogy a jatekokat amiket letoltottem a netrol, hogyan lehet beletaplalni a telefonba /SE K600i/ ugy hogy menjenek is?Mert eddig csak bemasolja a fajlokat es nemtudom elinditani oket!Koszonom
  • fenegyerek1
    Kösz a segitséget,remélem visszakapod ugyanezt!!!
  • pspguru
    sok helyről
  • fenegyerek1
    Nem tudjátok véletlenül,hogy a nokia 6233-ra játékot és egyébb dolgokat honnan lehet letölteni?
  • acsati
    hát az elég kakii ügy
  • Rémember12
    acsati tessék minden kivan törölve a telomból MINDEN! telefon:12mb szbad
    Képek: 1mb
    Videok: 0mb
    Hangok: 3mb
    Témák: 1,9mb
    Játékok: 882kb
    Alkalmazások: 166kb
    és elszámoltam magam mert nem 20 hanem csak 18mb + - pár kb de az a 6mb is sok teli tudom rakni egy csomó mp3-al és témával meg képekkel (B*ZI LIVE MENÜ)
  • Rémember12
    ha csak 4mb cucc alapom lenne nem zavarna de teli nyomták minden féle hülye mp3-al meg képekkel
  • Atika :o)
    Sziasztok nem tud valaki olyan java jatekokat amik 320*240 es kepernyore vannak??
  • acsati
    jujj az szivás. nem tom én tmobilos vok és csak 4 mb cucc volt telon nem tom hogy törölhetetlenek-e
  • Rémember12
    Miért van több is??Ha nicns akkor röviden a live menü kivétele az az h a vodás menüt lecserélik mondjuk pannonosra-miért jó? mert a live nem engedi kitörölni az alap dolgokat ami esetemben durván 12mb és így a telefonom felhasználási területe nem 20-22mb hanem csak 10-12mb.
  • acsati
    milyen live menüt?
  • Rémember12
    vki lécci mondja meg h SonyEricson Z520i-ből ki lehet-e venni/vetetni a live menüt vagy nem!FONTOS LENNE!
  • akyyy
    http://www.euploader.com/fejből irtma sorry
  • Swy
    nokia játék kéne
  • Rémember12
    vhonnan töltsd le a photoshop 7.0 sajnos nem tudom honnan kell mert nekem is total commanderen küldték de biztos vagyok benne h dc-n találsz
  • zoliii
    Sziasztok!
    Itt is vannak Sonyericsson játékok:www.pappfer.hu Minden, ami Sonyericsson
    A java játékokra ha rámész, akkor oda lesz írva, hogy milyen telón fut.
    Amúgy mindegyik sonyericssonon megy, csak nem látod a játékot teljes képernyőn.
    Kép méretező program nem létezik? K500i-m van és a téma szerkesztő programhoz kéne. [email protected] Üdv: Cobra11
  • acsati
    hát vmelyik jo vmelyik nem. a képernyő méretétől függ. ki kell probálni
  • Rémember12
    opsss "k700" elgépeltem bocsiiii
  • Rémember12
    köszi! de akkkor most a k770 és k700i-s játékok jók vagy nem jók Z520i-re?
  • acsati
    http://z520i.atw.hu ez az oldal még uj de vannak rajta jo dolgok és lesznek is.
  • Rémember12
    jó reggelt, engem az érdekelne hogy Z520i-re a k700-as vagy k700i-s játékok jók??ha nem akkor vmki írjon be egy Z520i-re játékokat (mármint weboldalt) ezen kivűl http://www.myz520.lasyk.net/
  • atenza
    Meg tudnátok mondani hogyan lehet motorola V3 RAZR-ra felrakni gépről java-s játékot? Mert nem engedi se kábelen se bluetooth-on keresztül, elég neki a .jar file v. a .jad is kell? (ez esetben 1× kell másolni a kettőt v. zip-be tömöríteni és úgy felmásolni?)
  • drowns41
    Nem jön be az oldal...:S