1477
Honnan tölhetők le ingyen?
  • David01
    Például a Jad maker-el.
  • thoomas
    Szevasztok!!nekem W300i-m van és lenne olyan kérdésem h hogyan lehet egy letöltött jar fájl mellé jad-ot is csinálni????mert csak ugy lehet telepiteni ha mindkettőt átteszem a telora!!
    KÖSZI CIAOOO
  • Zsolti9014
    A Fifa Street 1 vagy 2-t keresem (ingyen, gépre letölthetően) Samsun x660-hoz.
  • 911
    hi, tud valaki LG-hez progit vagy játéokot?
  • Doomista
    hogy tudnánk játékot felrakni gépről a mobilomra,ha szabad kérdeznem itt.(motorola v3 mobilom van) Szoval van kb 50 megás rar fájlom,amiben van vagy 200 játék,ami csomo mobilplatformra jo. jar a kiterjesztés,és felakarnám rakni mobilra,de ugye játékot csak ugy nem lehet gépröl felrakni kábelen.kell hozzá valami program.de nem találtam.help me !
  • Szabi1991
  • Szabi1991
    Project Gotham Racing Mobile

• Swy
    amint visszakapom az adatkábelem, nekiállok frissíeni de márlás játékokat akarok

• Dzsini
    pappfer.hu fórumok... nokiaprogramok.hu, torrentgyűjtemények - lehetne másolni ide, de minek? inkább ha valami érdekeset találunk azt lenne jó megosztani
  • Swy
    aki tud nyomjon fel minnél több lnket hogy legyen itt valami linkgyüjtemény is
    !!!
  • Szabi 22
    Tud valaki Samsung x 680 - ra letölthető játékokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Szabi1991
    játék fóruma
  • Directors
    hali
    tudtok ojan oldalt ahonnan lehetne leszedni ingyen játékot shar gx17-es telefonra?
  • Dzsini
    Mystic Islands 1-2-forever
    3 rész, szerintem a 2 a legjobb, a grafika ne ijesszen el, jó kis legyilkoljuk-a-szörnyeket-kincs-xp-erősebb-fegyvert-páncélt-veszek játék, sztorija is van (nem valami nagy durranás), de legalább random generált pályák, a 2-ben elég jól el lehet szórakozni, hogy varázslót vagy harcost fejlesztesz (skill rendszer pontokból)
    http://www.mystic-islands.de/
    (német a honlap, de van angol szöveg is)
  • Sindel
    Én sem találtam még a Fantasy Warrior 2-nél jobb RPG-t, de ha valaki tud hasonlót, megírhatná!
  • zola2000
    nincs valami jo japani rpg javara, vagy simbianra lehetoleg magyar de angolul is megtenne ha tenyleg jo. eddig a fantasy warrior 1-2-n kivul mast nemigazan talaltam erre a gepre, de meg az sem tul jo. Ha tudtok irjatok le a cimet, kellene valami, amig meg nem jelenik ds-re a final fantasy 3 meg a zelda.
  • zoliii
    Sziasztok! Új infó: USB kábel -> file átvitel -> Sajátgép ->telefon memóriáját megnyitod és az other mappába húzod a játékot. Ezután lehúzod a telót az USB-ről. Az egyébb mappába teszi a játékot, vagy alkalmazást. Itt kivalasztod a telepítést. Kiválasztod a játékok, alkalmazások mentési helyet (hova, mit tegyen). Ezután már indíthatod a játékot.
  • zoliii
    Sziasztok!

NFS Carbon mobilra itt található meg: http://www.mobile-site.fw.hu/
    A Most Wanted is fent van. Csak kicsomagolod Winrar-ral, a .jar filet átküldöd infrával. Ennyi. A grafika elmegy.
  • predator0912
    sziasztok!!nem tudtok vmi jo játékokat motorola v 3 ra???ha valaki tud valamit vagy azt ,hogy hogy lehet feltenni rá játékot akkor írjon!!!előre is köszi!
  • Ahouse
    Hy lécci ide is küld el, ha nem gond: [email protected]! Előre is köszi!
  • laci 700
    küld nekem is:D
    [email protected]
  • Akey
    Hi! Nokia 6230i-m van és a java játékokkal kapcsolatban lenne egy kérdésem. Több 3D-s játékot kipróbáltam, méghozzá úgy, hogy egyenként telepítettem őket, de egyszerre mindíg csak 1 volt fent, és ki se léptem az alkalmazás-gyüjtemény könyvtárból. Tehát a sokadik játék is az első nevén és alkalmazási környezetében futott a telefon szerint. Ilyen módon elindultak a játékok, de ha úgy próbáltam, hogy "szabályosan" telepítettem és indítottam, akkor azt írta ki, hogy érvénytelen alkalmazás. *.jad fájl nincs egyikhez se, de az elsőhöz se volt, mégis indult. Most semmi. Van vkinek ilyesféle gondja vagy tapasztalata? Segítségeteket előre is köszönöm!
  • Swy
    nemtudtok valami jó oldalt 6610 i-s nokiámnak?
    JAVA játékok érdekelnek csak!! de az sok!!
    (A nokiaprogramokon kívül)
  • Knecht
    Köszi szépen mindkettőtöknek. Most már minden oké, csak nem tudtam, hogy az other mappába kell feltenni.

Köszi mégegyszer.
  • Dzsini
    igen, minden újabb SE gépen így működik - ha közvetlen küldöd a .jar file-t, akkor rögrön telepíti, ha pedig felmásolod (lehetőleg az "other" részlegbe), akkor a telefon belső filekezelőjében rányomsz, és akkor pakolja fel.
    fontos, hogy .jar legyen a kiterjesztése, .zip-et át kell nevezni, ha úgy kaptad meg
  • sanyiii
    Ha átmásolod a .jar kiterjesztésű fájlokat az szimplán nem elég (másold mondjuk a képekhez). Fel kell telepíteni, ami csak annyit jelent hogy a Saját mappák menüpontban megkeresed az adott .jar fájl és rányomsz egyet. Ha feltelepítette, akkor csak törlöd a .jar fájlt.
    Ha esetleg bluetooth-on keresztül küldöd a játékot akkor automatikusan telepíti.
    Mondjuk nekem V630i-m van, de szerintem ugyanígy működik.
  • Knecht
    Sziasztok!

Nemrég vettem egy SE k750i-t és sajna még eléggé analfabéta vagyok hozzá. Nem tudom hogy hogy kell számítógépről áttenni játékot a telcsire. Hiába másolom át a .jar fájlokat abba a mappába ahol a többi feltelepített játék van, a telefon még csak fel sem ismeri őket. Csak a PC-n látni, hogy felraktam őket. Guglin is kerestem a témában, de eddig sajna nem sok eredménnyel...

Szóval ha bárki tudna segíteni, akár egy linkkel, hogy hogyan kell PC-ről telefonra feltenni játékot, azt nagyon megköszönném.

Előre is köszi
    Knecht
  • Maco13
    küldd már el lécci. címem: [email protected]
    kösz szépen
  • Swy
    n 6610i-re kéne valami jó oldal!!! Sok márkás játék...
  • Szabi1991
    ok kőzbe megtaláltam ha kell vkinek írjon és elkűldőm neki :)

nekem K700im van és ezen qva jóóó !
  • Szabi1991
    nem tudja vki honann lehet leszedni az Asphalt Urban 3-at(Asphalt 3: Street Rules) ?

• dankokaka
    VAlaki Motorola V220-hoz és/vagy Sony Ericson K310i-hez lehetőleg wapról letölthető ingyenes játékot ha tudna azt megköszönném
  • vikusz
    Halli...
    Kábé 2 órája keresgélek Sharp GX17-hez java uploadert, unlock-ot vagy hackelt firmware-t, de nem találok semmit.
    Tud valaki bármi módszert, hogyan lehet a vinyóról átrakni a játékokat a GX17-re?
    Bármi infót előre is köszi.
  • kuci06
    bocs: iphone-forum.org
    akyyy: nem java, de ki tudja, lehet valakinek az is kell
  • alfredosz
    www.mobil.eval.hu!!! kib×szott jó játékok
    NÉZZD MEG!!!!!!!!
  • akyyy
    ngage játékok mióta JAVA? HM????????
  • Swy
    kár hogy nem jeleníthető meg!!
  • kuci06
    iphone-forum
    EZ a legjobb, itt az ngage-s és a gameloft-os játékok is fent vannak
  • akyyy
    csak témanyitó vagyok, de az egyik legjobb lelőhely a nokiaprogramok.hu, + még egy két tárhelyes oldal, de azok csakis egy kategoriára mennek, plusz dc, torrent stb...
    én mostanság guyszoktam h usjágok hátulján kinézek valamit, akár csengőhang, vagy java játék), és netről letöltöm, fog a f/sz vizetni érte
  • Nuki
    akyyy ki kéne írni hogy "VAN ITT MINDEN CSAK OLVASSATOK VISSZA, AKKOR TALÁLTOK xD"