1477
Honnan tölhetők le ingyen?
  • Tekergo
    Nekem mondjuk e900-am van, arra ez a módszer:
    Java Cuccok Telepítése
    Java-s és jad-os Cuccokat amit fölakarsz rakni beteszed az egyéb fájlokba
    Ha megvan akkór nem kell belépni sehova hanem írd be ezt a kódot (nyugi nem lessz semmi baja)

* # 9998*5282 # java menü, aztán install
    midlet menüben a password: 235282

Ekkór ott lesznek ezek a fájlok amiket fölraktál és márcsak rányomsz hogy telepítés aztán vagy telepíti vagy nem de így kell

Gyanitom hogy x660 nál is igy kell, legfeljebb más kódokkal.

Dzsini: Szoktam próbálkozni SE meg nokia játékokkal csak vagy elvan csúszva a képernyő vagy 90°-al el van forditva
  • Nuki
    énis töltöttem re W810i-re játékt ami nem sony-ericcsonokhoz való és mégis müködnek klafán úgyhogy tessék próbálkozni ha ingyen van :)
  • juzosch
    A K610i-mre napokban vagy 100 játékot letöltöttem kipróbálni. Válogatás nélkül, szal nem törődtem vele, hogy milyen telefonra van, csak java-s legyen. Ezek közül 2 volt, ami a nagyobb felbontás miatt kilógott a képernyőről, ezeknek viszont volt jó méretű alternatívája. Másik 2-3 meg nem akart feltelepülni/elindulni nemtudom miért. De a többi teljesen jól működött.
    Szerencsére a K610i az egyik legerősebb hardverrel büszkélkedhet, tehát erőforrásgondja egyik játéknak sem lesz:)
  • Dzsini
    ugyanazok a java-s játékok működnek, a képernyőméretek ilyen szempontból szabványosak (128x160, 176x220, stb..)
    bátran töltögessetek a nokiás meg SE-s oldalakról, a legnagyobb részük működni fog.
  • Matthewpamer
    K610i-re tudtok játékokat?
  • Zsolti9014
    én is azt keresek, x660-ra, meg azt hogy kábellel hogy kellene felrakni
  • Tekergo
    Ugylatom elég nagy itt a Sony Ericcson és a Nokia dominancia, lehet hogy csak én nem voltam figyelmes de Samsungra nemnagyon sok játékot találtam itt. Esetleg valaki tudna segiteni???
  • Szabi1991

letöltés k800-ra

k700i-n is jól megy :)
  • acsati
    csak utol ne érjen XD
  • kuci06
  • magus
    huh, nagyon sokáig:)
  • magus
    1000x köszönet, hálám sokáig fog üldözni:)
  • kuci06
    ebben a topicban a legtöbb s40v3 játék fent van
    (regisztrálni kell)
  • magus
    végignéztem minden linket a topicban, de nem találtam megfelelőt :(

nem tud vki vmi helyet, ahol nokia s40 v3 (320*240) játékokat lehet letölteni?
  • Nuki
    mivel ma kaptam és sanyi-erikszonom van ezért:
    és kéne valami moderátor, vagy témairányító aki betenné ezeket az oldalakat fölülre a cím alá...
  • kuci06
    Sony Ericcson Games
  • Imike1438
    Helló! Van valakinek Motorola K1-e? Vagy, ha nincs akkor tudja valaki, hogy van e mód valahogy a telefonra rakni játékot a számítógépről? Köszi
  • Nuki
    ha valaki tud ehhez hasonló oldalakat, az írja ide le és gyüjtsük be szerintem a téma leírásához...
    nem tudom ki adta meg de itt egész jó dolgok vannak:http://www.mobile-site.fw.hu/
  • sweet11
    hi all.nem tudna valaki egy linket az Asphalt 3-hoz k510i-re? a k700-as nagyon kilóg a képernyőből
  • BIZ0906
    ez miért faszság?
    a témákat is lehet szerkezteni akor a játékot is lehet vagy nem? erre kérdeztem de te biztos mindent jobban tudsz
  • SHADOWEYES7
    kicsit reklám szagú.....
  • Maco13
    ha fasságot kérdezel ne várj értelmes választ
  • Zsolti9014
    valószínűleg azért nem írt senki, mert nem tudnak megoldást
  • BIZ0906
    Köszönöm a semmit mondo válaszokat bye
  • Web mester
    The Sims 2 Pets mobilos verziója ha valakit érdekel akkor nézen el ide.
  • BIZ0906
    Vagy progi telóra vagy pc-re és ott átméretezni na ennyi thx
  • BIZ0906
    Szóval azt akarom hogy egy Z530-as telón minden méretü játékkal tudjak játszani najó majdnem mindennel, de ha valaki tud olyan oldalt ahol vannak 128*160-as képméretü játékok szóljana. Thx
  • BIZ0906
    Hy van valami olyan progi amivel egy K700-as játékot képkilógás nélkül tudok játszani egy Z530-on? Szóval a képméret jó legyen Z530-on?
  • Swy
    szval játékból is
  • Swy
    wap-ról jöhet vírus!!
  • DoszMan
    Hallott valaki olyanról, hogy mobil játékban vírus???
  • Web mester
    Valaki tud valamit a Miliomos 2-ről?
  • Swy
    hááát nem sokat!! ismáteld meg ha akkor is rossz akkor töröld sztem....:S
  • faláb
    Hello!
    Letöltöttem egy Java játékot egy NOKIA 3100-ás telefonra,pontosabban Master Blaster nevezetűt a mobilissimo.hu-ról.Az volt kiírva hogy használható a 3100-án.Na de amikor elindítanám azt írja ki hogy a fájl nem megnyitható...Lehet tenni valamit?
  • laci 700
    Hali
    Honnen lehet letölteni a facewrap-ot?
    köszi
  • laci 700
    szerintem nem kell...
  • DoszMan
    Hello mindenkinek!!!
    Lenne egy olyan kérdésem, hogy w300i-re muszály készíteni .jad fájlt???? K510i-re kell .jad???
    Előre is köszönöm!!!!
  • Swy
    csak ha arra állítod de alapból nem!
  • Maco13
    nem csatlakozik
  • preszlikecske
    Hello! Én eléggé új vok a témába, lenne egy olyan kérdésem, hogy ha javás játékkal játszom, akkor az felcsatlakozik a wapra, vagy gprs-re?! Tehát kell érte fizetni?? Mondjuk elég képtelennek tartom, de mind1...