1477
Honnan tölhetők le ingyen?
-
#472 Nekem mondjuk e900-am van, arra ez a módszer:
Java Cuccok Telepítése
Java-s és jad-os Cuccokat amit fölakarsz rakni beteszed az egyéb fájlokba
Ha megvan akkór nem kell belépni sehova hanem írd be ezt a kódot (nyugi nem lessz semmi baja)
* # 9998*5282 # java menü, aztán install
midlet menüben a password: 235282
Ekkór ott lesznek ezek a fájlok amiket fölraktál és márcsak rányomsz hogy telepítés aztán vagy telepíti vagy nem de így kell
Gyanitom hogy x660 nál is igy kell, legfeljebb más kódokkal.
Dzsini: Szoktam próbálkozni SE meg nokia játékokkal csak vagy elvan csúszva a képernyő vagy 90°-al el van forditva -
Nuki #471 énis töltöttem re W810i-re játékt ami nem sony-ericcsonokhoz való és mégis müködnek klafán úgyhogy tessék próbálkozni ha ingyen van :) -
juzosch #470 A K610i-mre napokban vagy 100 játékot letöltöttem kipróbálni. Válogatás nélkül, szal nem törődtem vele, hogy milyen telefonra van, csak java-s legyen. Ezek közül 2 volt, ami a nagyobb felbontás miatt kilógott a képernyőről, ezeknek viszont volt jó méretű alternatívája. Másik 2-3 meg nem akart feltelepülni/elindulni nemtudom miért. De a többi teljesen jól működött.
Szerencsére a K610i az egyik legerősebb hardverrel büszkélkedhet, tehát erőforrásgondja egyik játéknak sem lesz:) -
#469 ugyanazok a java-s játékok működnek, a képernyőméretek ilyen szempontból szabványosak (128x160, 176x220, stb..)
bátran töltögessetek a nokiás meg SE-s oldalakról, a legnagyobb részük működni fog. -
#468 K610i-re tudtok játékokat? -
#467 én is azt keresek, x660-ra, meg azt hogy kábellel hogy kellene felrakni -
#466 Ugylatom elég nagy itt a Sony Ericcson és a Nokia dominancia, lehet hogy csak én nem voltam figyelmes de Samsungra nemnagyon sok játékot találtam itt. Esetleg valaki tudna segiteni??? -
Szabi1991 #465
letöltés k800-ra
k700i-n is jól megy :) -
#464 csak utol ne érjen XD -
#463 -
#462 huh, nagyon sokáig:) -
#461 1000x köszönet, hálám sokáig fog üldözni:) -
#460 ebben a topicban a legtöbb s40v3 játék fent van
(regisztrálni kell) -
#459 végignéztem minden linket a topicban, de nem találtam megfelelőt :(
nem tud vki vmi helyet, ahol nokia s40 v3 (320*240) játékokat lehet letölteni? -
Nuki #458 mivel ma kaptam és sanyi-erikszonom van ezért:
és kéne valami moderátor, vagy témairányító aki betenné ezeket az oldalakat fölülre a cím alá... -
#457 Sony Ericcson Games -
Imike1438 #456 Helló! Van valakinek Motorola K1-e? Vagy, ha nincs akkor tudja valaki, hogy van e mód valahogy a telefonra rakni játékot a számítógépről? Köszi -
Nuki #455 ha valaki tud ehhez hasonló oldalakat, az írja ide le és gyüjtsük be szerintem a téma leírásához...
nem tudom ki adta meg de itt egész jó dolgok vannak:http://www.mobile-site.fw.hu/ -
sweet11 #454 hi all.nem tudna valaki egy linket az Asphalt 3-hoz k510i-re? a k700-as nagyon kilóg a képernyőből -
BIZ0906 #453 ez miért faszság?
a témákat is lehet szerkezteni akor a játékot is lehet vagy nem? erre kérdeztem de te biztos mindent jobban tudsz -
#452 kicsit reklám szagú..... -
#451 ha fasságot kérdezel ne várj értelmes választ -
#450 valószínűleg azért nem írt senki, mert nem tudnak megoldást -
BIZ0906 #449 Köszönöm a semmit mondo válaszokat bye -
#448 The Sims 2 Pets mobilos verziója ha valakit érdekel akkor nézen el ide. -
BIZ0906 #447 Vagy progi telóra vagy pc-re és ott átméretezni na ennyi thx -
BIZ0906 #446 Szóval azt akarom hogy egy Z530-as telón minden méretü játékkal tudjak játszani najó majdnem mindennel, de ha valaki tud olyan oldalt ahol vannak 128*160-as képméretü játékok szóljana. Thx -
BIZ0906 #445 Hy van valami olyan progi amivel egy K700-as játékot képkilógás nélkül tudok játszani egy Z530-on? Szóval a képméret jó legyen Z530-on? -
#444 szval játékból is -
#443 wap-ról jöhet vírus!! -
#442 Hallott valaki olyanról, hogy mobil játékban vírus??? -
#441 Valaki tud valamit a Miliomos 2-ről? -
#440 hááát nem sokat!! ismáteld meg ha akkor is rossz akkor töröld sztem....:S -
faláb #439 Hello!
Letöltöttem egy Java játékot egy NOKIA 3100-ás telefonra,pontosabban Master Blaster nevezetűt a mobilissimo.hu-ról.Az volt kiírva hogy használható a 3100-án.Na de amikor elindítanám azt írja ki hogy a fájl nem megnyitható...Lehet tenni valamit? -
#438 Hali
Honnen lehet letölteni a facewrap-ot?
köszi -
#437 szerintem nem kell... -
#436 Hello mindenkinek!!!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy w300i-re muszály készíteni .jad fájlt???? K510i-re kell .jad???
Előre is köszönöm!!!! -
#435 csak ha arra állítod de alapból nem! -
#434 nem csatlakozik -
preszlikecske #433 Hello! Én eléggé új vok a témába, lenne egy olyan kérdésem, hogy ha javás játékkal játszom, akkor az felcsatlakozik a wapra, vagy gprs-re?! Tehát kell érte fizetni?? Mondjuk elég képtelennek tartom, de mind1...