JAVA játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
For sale: thedronewebshop.com
Szia(sztok)
Feltettem egy worms nevû játékot a telómra, és nem lép be az lkalmazásokba, hanem fagy és ujraindul a telcsi, semmilyen alkalmazást nem nyit meg, az application installer meg nem ismeri fel a telómat! wáááá
Aki tud segítsen minél hamarabb, köszi!
Playstation 3, MUSE, Real Madrid, Raul...
Ja és miért van az, hogy egy nagyobb játék telepítésekor kiírja, hogy túl nagy. (PC Suite, Kábel)
Nokia 6230. Azt olvastam több helyen, hogy kompatibilis vele. Találtam egy oldalt, amire K700-asokra, W800-ra meg többféle telcsire is van rengeteg játék. Természetesen ez is orosz. Hátha tud vkinek segíteni.
http://maestro.intramail.ru/files/java
A New York Nihght's ot nem tudtam leszedni.
Sziasztok
... ez egy fórum, ne email-re kérj
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Egy óriási kérésem lenne!
Akinek meg van a The Sims vagy a The Sims 2 a mobilos változatban, az átküdené nekem? Próbáltam fájlcserélõt letölteni, de nem jött össze, gondolom, hogy azon rajta lenne.. Aki van olyan kedves, hogy a .jar és .jad filet átküldené, örök hálám üldözné!
e-milem: [email protected]
Elõre is Köszike!<#kacsint>#kacsint><#wave>#wave>
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Nem tom, hogy tudtok-e segíteni, de miért csak 64 kB-ot tud küldeni a Nokia PC Suite a 7210-re? Van már program aminek nincs ilyen korlátja? Hogy rakjam fel a játékokat, ha azok nagyobbak?
Köszi
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
NFS: MW!!!
http://goo.gl/gd6Zi5
tudtok olyan oldalt, ahonnan Nokia 3120-hoz lehet játékokat letölteni?
elõre is kösz
Egyedül azt az orosz oldalt ismerem de azonkivül még valaki valamit. PLS HELP. HTX
AMD Athlon 64 3000+, MSI K8N SLI, 1Gb dual DDR Ram, Inno 3D 6600GT.
Van Nokia 3220-ra Counter Strike? Ha valki tud linket vagy oldalt az adjon!
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456