JAVA játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sufnituning
Hi. Legyen Ön Is Milliomos 3220-ra? Valaki tudja honnan szedhetném le?

For sale: thedronewebshop.com

....Sony Ericsson W800i SiTe.....
daeemoon
Ha ki van függetlenítve, én javasolnám (meg amúgy is) a független szervízelést. Kérdezõsködj, hogy a környékeden melyik bolt a legjobb! Ne kapkodd el!

Ja és muszáj lesz javíttatnom, mert unalmas buszozgatásaim (+ óráim) során bizony jól jönnek a játékok rajta...
Igen-igen, tudom, hogy ahhoz képest, hogy 2 éves, tudja (többségében, nem mindet) azt, amit a mai telefonok, tehát végülis a mai dolgok ötvözve vannak benne, nem véletlen, hogy én még olyan 60 körül láttam pl. kártyafüggetlenül. Az gáz, hogy nagyon sok szoftverhibája van, nemtudom, hogy a késõbbiekben mennyire küszöbölte ki a Nokia a Zenelejátszó meg ilyen apróbb dolgok hibáját. Mindegy én szeretem a telcsim, és lehet szoftverfrissítés lesz belõle.. Csak nemtudom, h a T-mobile-nál megcsinálnák-e, ha fizetek érte, mert a dolog szépséghibája, hogy kiütöttem belõle a hálózatfüggõséget... Vagy ezt ilyen spéci független szervizek is csinálják? Bevallom, hogy nagyon nem vagyok jártas ebben. 😞
Szia(sztok)
daeemoon
Amúgy ne becsüld le ezt a telót! Sokmindenben jobb mint az én k500i-m XD

daeemoon
Ez valóban nem symbianos. Sajnos valszínû eredetiszoftver hiba.(na szép szó 😄) Az öregebb telóknál ez elõfordul. Frissítik a szoftvert (sztem 4-5 rugó) és annyi.

Nem tudom, hogy milyen szoftver van hozzá. Szegény teló, ahhoz képest, hogy 6230as, elég alfa, eredeti szoftver stb. Nemtudom, sztem nem symbianos, mert .jar. jad dolgokat tettem rá. De akkor mi lehet a baj? Marad a szervíz... Csak ez a teló szegény eléggé öreg, mert 2004. májusa körül lett véve, szóval se garancia, se semmi, nem tudom, ha a club nokiához elviszem, kivágnak , mint macskát (khöm) szerintem...
Köszi a segítséget!
daeemoon
8I Szervíz lesz a legcélszerûbb. Ha symbianos a teló, lehet hogy vírus bár erre kicsi az esély.

És a PC Suit nem ismeri fel a telót, a telóm kiírj, hogy adatkábel csatlakoztatva, de a progi nem látja! Most mi legyen?
Az a bibi, hogy ez nem segített. Megmaradt a telkönyv, az üzenetek, a minden, és az alkalmazások is....

Képet mindent? telefonkönyvet is mindent?
daeemoon
Gyári alapbeállításokra kell állítani a telót (mindent töröl)

Valaki SEGÍTSEN plz!
Feltettem egy worms nevû játékot a telómra, és nem lép be az lkalmazásokba, hanem fagy és ujraindul a telcsi, semmilyen alkalmazást nem nyit meg, az application installer meg nem ismeri fel a telómat! wáááá
Aki tud segítsen minél hamarabb, köszi!
hy. nem tud vki olyan oldalt ahonnan ingyen lehetne letölteni sony k500i-ra játékokat? elõre is köszi

Playstation 3, MUSE, Real Madrid, Raul...

Ha esetleg Newyork Night's-nak valaki linkjét tudná közölni, akkor örülnék! 😊 Köszi

Ja és miért van az, hogy egy nagyobb játék telepítésekor kiírja, hogy túl nagy. (PC Suite, Kábel)
Köszi!

Nokia 6230. Azt olvastam több helyen, hogy kompatibilis vele. Találtam egy oldalt, amire K700-asokra, W800-ra meg többféle telcsire is van rengeteg játék. Természetesen ez is orosz. Hátha tud vkinek segíteni.
http://maestro.intramail.ru/files/java

A New York Nihght's ot nem tudtam leszedni.
Sziasztok
A New York Night's Jobb a Sims 2-nél. Csak elég rövid.

David01
a nokiaprogramok.hu-n fent van.

Nekem megvan Sony Ericsson-ra a Sims 2, de annyira szar, hogy egy perc után gyalutam a telomról...
Laky
milyen telefonod van?
... ez egy fórum, ne email-re kérj

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Sziasztok!
Egy óriási kérésem lenne!
Akinek meg van a The Sims vagy a The Sims 2 a mobilos változatban, az átküdené nekem? Próbáltam fájlcserélõt letölteni, de nem jött össze, gondolom, hogy azon rajta lenne.. Aki van olyan kedves, hogy a .jar és .jad filet átküldené, örök hálám üldözné!
e-milem: [email protected]
Elõre is Köszike!<#kacsint><#wave>
ThugEdge
sziasztok,olyan kérdésem lenne,hogy hol tudok utánna nézni,hogy 6111-es nokiára milyen gémek vannak?

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Hali!!!

Nem tom, hogy tudtok-e segíteni, de miért csak 64 kB-ot tud küldeni a Nokia PC Suite a 7210-re? Van már program aminek nincs ilyen korlátja? Hogy rakjam fel a játékokat, ha azok nagyobbak?

Köszi
Laky
csak demo

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

<#gonosz3> kéne egypár gamma, ami nin fenn a k500ifanpage.atw.hu-n, de innyen!<#gonosz3>

NFS: MW!!!

daeemoon
Asszem a getjar.com -on fent van

[HUN]FaTaL
keresem az Alpha Wing nevû játékot (Sony Ericcson K700i-n alapjáték) Motorola V550-re. NEm tudja valaki hogy honnan tudnám letölteni?

http://goo.gl/gd6Zi5

Hello!
tudtok olyan oldalt, ahonnan Nokia 3120-hoz lehet játékokat letölteni?
elõre is kösz

daeemoon
😞 kár sajnos csak ezeket tudtam ajánlani. Esetleg nézd meg a k500i.atw.hu -n a játékokat. Egy részük tuti megy a Motoroládon is.

UnknownAsshole
ezeket énis ismerem de aza gáz ezek régiek és naon *szar* játékok. <#szomoru1>
daeemoon
http://v525.extra.hu/index.php?SortBy=0&fdir=./java/jatek/ ezek nem hiszem hogy új játékok lennének (tuti) de legalább játékok 😊

UnknownAsshole
Nekem motorola V525-höz kéne gamma. (új)
Egyedül azt az orosz oldalt ismerem de azonkivül még valaki valamit. PLS HELP. HTX
daeemoon
Sony Ericcsonokra, és Nokia S40-hez asszem. De ezenkívül mennyi is? Kb 10 márka van, és ezekre sztem nem mind jó.<#wow3>

Minek van ez a topic??? Mindenki tuggya hogy az sehq.atw.hu oldal ilyenekkel foglalkozik! Felteszi a letöltõoldalára (k500ifanpage.atw.hu) a legújabb játékokat! Rohadt nagy a választék! Ha kell egy játék vagy progi ott megtalálod!<#dumcsi>

Nah találtam jópár játékot, de direkt 6111-re nem.Az s40-es játékok 128x128 as felbontásúak és szinte mind 2D-s meg"gagyi" az s60 as játékok meg már túl nagyok.128x160as kijelzõre nem találtam 1 játékot sem.Pedig 3D-t is tud mert gyárilag is van rajta 3D-s game.Valszeg még túl új a teló és kévés cuccot csináltak hozzá...

AMD Athlon 64 3000+, MSI K8N SLI, 1Gb dual DDR Ram, Inno 3D 6600GT.

Hát Sharp Gx25-re sehol sincs A kategóriás játék, sajnos.

daeemoon
Ez még nekem is jól jött 😊 Thx!

Magnumrolcsi
daeemoon
http://k500ifanpage.atw.hu - itt van pár játék, ami azon is el fog futni, de sztem a 3d-sek nem. Ha jelszavas vmelyik játék, akkor keresgélj az sehqforum.atw.hu-n

Szóval ha valaki tud ehhez vagy esetleg Nokia 6101-hez készített játékot az kérem linkelje, hogy hol találta.Elõre is köszönöm!!

Sziasztok! Nokia 6111-em van és azt tapasztalom, hogy még nagyon új modell, ugyanis nem nagyon találtam tipikusan erre a 128x160as méretre gyártott játékot.Pontosabban találtam,csak az fizetõs oldalon volt.Erre már elég "komoly" játékokat csináltak, csak az a gondom, hogy a 40es széria játékai már kicsik felbontásban a 60 as széria játékai pedig nagyok.

SD456
Szevasztok!

Van Nokia 3220-ra Counter Strike? Ha valki tud linket vagy oldalt az adjon!

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

-
😄
Magnumrolcsi
K500i

K300i

a k500i-nek a kijelzõje akkora,mint a k300i kijelzõ?
köszönöm
daeemoon
k500ifanpage.atw.hu és getjar.com itt van a legnagyobb választék