1477
Honnan tölhetők le ingyen?
  • bali023
    Hello valaki tudna abban segíteni hogy hol találom meg a Legyen ön is milliomos - híresség vagy a 2. kiadást? sony ericcson telefonra?
    kössz előre is!
  • Koon JM
    ez az! VÉGRE! Rohanok!
  • Atee Warez Site
    sziasztok! Az oldalamról szabadon regisztráció és minden féle zagyvaság (rapid és társaik) nélkül tölthettek le java játékokat , java alkalmazásokat, simbyan cuccokat. a címe:Kattints ide... a főoldalon találtok eligazítást..
  • Swy
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem h mi a teendő akkor ha az elsőd h pont a web'n'walk amire nem wok előfizetve... Nincs más lehetőség (még 2-szer ugyanaz) és ezért az alkalmazások a T-mobile GPRS NET helyett a webnwalkot használja illetve hasznánlá mert azt írja ki h fizessek elő csomag alapú átvitelre. Amúgy NET50-re wok előfizetve és azzal netezek de így még a miniopera sem megy mert az is webnwalkal akarja magát beállítani ami ugye nem lehetséges.... Szóval? Valami javaslat?
  • Koon JM
    Nekem sem! DE én meg sem néztem:D!
  • Inquisitor
    Lentebb említett Getjar.com oldalon minden játék három féle képpen van fent:
    1.) PC-vel tölthető
    2.) Wapról tölthető (itt egy kóddal kell a játékra hivatkozni, de ott van a link mellett)
    3.) "One Shoot" módszerrel, egy letöltött Java program segítségével, ahol a kamera által befotózott kód alapján letölti automatice a telefonra.
    Viszont még mindíg nem tiszta melyik játék ingyenes és melyik demo azon az oldalon.
  • dzudzu
    sziasztok!
    nekem egy oylan problémám lenne h gépről telóra nemtudok rakni java cuccokat vmiért csak wapról:S
    szóval ha esetleg tudnátok mondani vmi oylan wap címet ahonnan lehet leszedni ingyen teljes játékot azt nagyon megköszönném..
  • sisakadam2
    JAVA emulátor gépre:
    http://rapidshare.com/files/36935047/JE.zip.html
  • sisakadam2
    ancsie18 szívesen másodszorra
  • Koon JM
    értem, bár nem nekem válaszoltam!
  • Inquisitor
    Már törvényesen fizetőset kérded? :)
    Amúgy meg kell keresni olyan letöltési forrást, ahol jelölik, hogy milyen mobilokhoz van adott verzió, jobb helyeken a felbontás is ott van.
    (Pl. GetJar.com oldalon, itt akár telefontípúsra is beállíthatsz, viszont a kereső meg nem működik.)
  • Koon JM
    Noss, talán tudok segíteni, nem biszti, mer tmgé nem kerestem:NOKIAPROGRAMOK

és ha kell, használhatjátok a regisztrációmat!
  • Kiki12
    Honnan lehet a CoD3-at és a FIFA 07-et mobilra letölteni 128X160-as képernyőre letölteni???
  • Inquisitor
    Van, csak nem éri meg velük sz*rakodni. Van pl. Noki vagy egyébb gyártónak saját ilyen Java develop kitje, azokkal biztos menne, de nem kis melóval. Meg persze egyrész nem legális ha nem veszed meg, másrészt kevesen használják ezért nehéz megszerezni őket.
  • Japep
    Nincs egy olyan program, amivel gépen be tudnám hozni a JAVA alkalmazásokat ? (pl.: játékokat)
  • ancsie18
    Sisakadam2, nem győzöm ismét megköszönni! Örök hálám!
  • Doomista
    szrntm sem lehet rárakni játékot,csak ugy lehet,hogy a havernak olyan mobilja van,ami alkalmas játék átküldésére,igy tudom fogadni,kiprobáltuk és ment.viszont a játék kicsit sérül ilyenkor :C nah mind1...
  • hunbasser
    ez sztem esélytelen.dugj rá egy usb kábelt,ha felismeri háttértárolóként,és tudod is használni,akkor nyert ügyed van,de sztem ez nem fog menni,mert az én v360v-re is csak úgy lehet feltenni játékot,ha van benne memóriakártya,a v3 meg tudtommal nem bővíthető.bár állítólag egy konzollal átalakítható a telefon bővíthetőre,de erről nem sokat tudok mondani neked.
  • Doomista
    Nekem motorola V3-m van,arra hogy rakjak fel moto v3ra kijött játékokat ?
  • sisakadam2
    Desperate Housewievs:
    http://www.4shared.com/file/16344283/50a2fb34/Desperate_Housewives_128x160.html
  • Japep
    Köszi, de én nem találom ezeket a játékokat...lehet én vagyok a vak! :D
  • sztechnika
    http://www.getjar.com/software/universal/all/Games/set1

NFS carbon,tokio drift,fifa 07 ezek bluetoothon mennek.
  • sztechnika
    THX marha jó link
  • Japep
    Hello!
    Most vettem SonyEricsson k800i-t és ehhez szeretnék játékokat...honnan tudnék letölteni?
    Esetleg olyanokat tudtok, amivel lehet Bluetooth-on játszani?

Előre is kössz!
  • ancsie18
    Köszi, köszi 1000-szer, komolyan az életemet mentettétek meg. Másik: esetleg ugyanígy z520i-re Desperate Housewives játékot tud valaki? Csak a gameloft honlapján találtam fizetősen, de azt olvastam nagyon klassz játék és szeretném.
  • sisakadam2
    LOST:
    http://www.4shared.com/file/16344421/40ce0e20/Lost_128x160.html
    128*160
  • acsati
    én ezt a z520i-s oldalt ismerem nézz szét hátha van: Z520i
  • ancsie18
    Sziasztok! Én Z520i-re keresem a Lostot. Sajnos csak nagyobb képernyőmérethez valókat találtam, a játék fele (a lényegesebb fele) sohasem látszik.
  • Swy
    Mindenkinek ajánlom a következő játékok beszerzését melyek 5300-án voltak tesztelve: Roller coaster Rush és az elődje, valamint egy kis bt-s marhaság hálózatban: Biplanes. Ez utóbbi nekem nem nézett ki jól mert kisebb telóra készítették, de megszokható és mulatságos. Egyéb BT-s játékokat szívesen fogadok (van bt-s torpedó is! Navy Havoc a neve asszem)!!
  • norbi56
    hm akkor nemtom lehet hogy semmivel nem kompatibilis
  • hunbasser
    hát,pedig én egy sima infraporttal akartam rátenni vmit,de telóval is próbáltam.
  • norbi56
    igen a legtöbb samsung nem kompatibilis a többivel
  • hunbasser
    apámnak van egy samsung x200-asa.tudja vki,h h lehet használni az infrát -.-

mert én hiába kapcsoltam be,nem tudtam rá semmit sem küldeni.

tesóm szerint(aki ért a telókhoz),azt mondja,h a samsungoknál szar az infra,legalábbis a telefonjaik nagyrészénél.
  • LaliK
    de
  • karajjj
    Sziasztok! Nemtudja valaki, hogy hol találhatnék 176*220-as kijelzőre focimanager játékot?
  • Zsolti9014
    nem köpök be senkit
  • Zsolti9014
    Köszönöm a tartalmas diskurzust, de most viszlát!
  • Zsolti9014
    én arra, hogy tudok kultúráltan viselkedni!!!
  • Zsolti9014
    te mire vagy kemény? hogy fórumon reklámozod a bitefight-ot, aminek a szabályzatát ezzel megszeged? vagy arra hogy neten be mersz szólni másnak, hogy k.cs.g?
  • Zsolti9014
    ájjámále!