1477
Honnan tölhetők le ingyen?
  • Atee Warez Site
    Igen voltak, deh volt ami hibás volt..... Hamarosan felrakom őket ismét!
    Deh ha megmondod mire lenne szükséged akkor feldobom azokat külön, és az gyorsabban megoldható...
  • kuci06
    üdv! anno asszem láttam a honlapodon térképeket! de most nem találom őket. Fent vannak még?
  • Atee Warez Site
    Szia
    ! kérésedre:Freecell(admirális) java game

Nézz be az oldalamra: Atee warez site
    Biztosan találsz számodra érdekes, és hasznos tartalmat...
  • Csaba42
    Van valakinek Freecell (Admirális) java játéka SE K300i-re, vagy Nokia 6234-re?
  • Kiki12
    ANGOLFOCI KEDVELŐKNEK!!!
    Innen le lehet tölteni focis tartalmakat:Foci
  • Kiki12
    Nem azért csak ugy mondtam nekem 16 nap múlva meg lessz a W300i-m
  • acsati
    a képernyö méret a lényeg ami 128x160
  • Kiki12
    A z520i majdnem ugyanaz mint a W300i csak a W300i walkman-os
    vagy nem?
  • Kiki12
    OK köszi mükszik
  • acsati
    akkor nem engedné feltelepiteni. na mindegy akkor
  • Atee Warez Site
    Baszzus, egyik ismimnek van deh sana elutazott, íg yem tudom neked tesztelni.. deh elméletileg menie kelene hibátlanul, ha 128x160 as felbontású játékot tolod fel rá akkor no peroblem, esetleg lehet az , hogy kevés a mamória a telódban, ezt nézted már?
  • acsati
    se z520i
  • Atee Warez Site
    Milyen obillal próbáltad?
  • acsati
    nekem a milliomosok kiléptek amikor rámentem hogy uj játék
  • Atee Warez Site
    szia! csomagold ki winrarral , és úgy töltsd fela telefonodra, egybe raktam mert sokan így keresik :)) és ne dícsérd az oldalam nem erért csinálom! köszike! :D
  • Kiki12
    jav:oldalad
  • Kiki12
    de külömben nagyon király az oldaled
  • Kiki12
    És a három legyen ön is milliomos egy pakkban azt, hogyan futtatja a mobil? (mert nekem rar-ban jött le)
  • Atee Warez Site
    A letöltések 1 valamint 3 ban egyaránt vannak! a Downloads1---->mobilos és abban vannak a Downloads3---->MINdenhol az van! :)
  • Kiki12
    bocs de nem találom a játékokat az oldaladon.
  • Atee Warez Site
    Gyere az oldalamra! mindenféle reg meg egyéb hülyeségek nélkül szabadon tölthetsz le, rengeteg játékot találsz gyors letöltési lehetőséggel!Kattints ide!
  • acsati
    Hellotok!
    Sony Ericssonra keresek 128x160 méretű játékokat. Tudtok valami jo oldalt ahol ilyeneket találok?
  • dzudzu
    Sziasztok!

Köszönöm az elöbb kérdésemre a gyors választ...annyira lennék még kiváncsi hogy nem tudja-e esetleg h sagem (my400v) telóra hogy lehet infrán java alkalmazásokat feltenni??
    Előre is kösz....dávid
  • Atee Warez Site
    Egy kis Game

Transformers java játék, 3 féle képméretre! ey pakkban!
    <<<<Letöltés>>>>
  • Atee Warez Site
    Nagyon szívesen
  • bali023
    Kössz!! 1000 hála
  • Atee Warez Site
    Itt meg 3 milliomos játék. az első amásodik és a hírességek , egy pakkban.
  • Atee Warez Site
    Tessék barátom!! Milliomos hírességek....
  • bali023
    Hello megint én vok.. kössz h felraktad az oldaladra de annyi a gond h az megvan.. a második kiadás kellene vagy a hírességek.. a nokiaprogramok.hu-val meg nemtudom mivan de már 3xra regisztrálok és nem küldenek e-mailt :S:S
  • Atee Warez Site
    Hali! csak írd át a kiterjesztését .jar ra! talán így menni fog.
  • Theodolit
    Szasz!
    Egy kérdésem lenne. Egy rakat játékot letölttömtem mobilra de mindegyik zip. kiterjesztésü ezt ugye képtelen kezelni a telefonom de ha kicsomagolom akkor se sis. vagy jar. vagy jad. lessz ami használható ,nem tudjátok h lehet ezt megoldani ??? én semmiképp nem jövök rá......bocs ha már kérdezték elottem:D
  • Koon JM
    szerintem is xD(mi is xDxDxD?)
  • sisakadam2
    kösz ez király
  • Kiki12
    a keresőt használjátok. a letöltéshez egy kicsit várni kell amíg a keret alatt betölt
  • Kiki12
    MEGVAN!!!ez a címe:4shared ez egy király oldal!
  • Kiki12
    volt egy oldal ahonnan le lehetett tölteni egy csomó játékot mindenféle képméretre csak elfelejtettem a címét nem tudjátok mi lehetett az?(vörös volt a háttér és név szerint lehetett játékokra keresni vagyis volt keresője.)
  • Koon JM
    xD
  • Atee Warez Site
    csak kattincs a zagyva szövegemre és le is tölti :))))
  • Atee Warez Site
    Felraktam neked az oldalamra a kérések mappában van! a letöltések 1 szekcióban a mobilos-on belül.
  • Koon JM
    www.nokiaprogramok.hu keress rá! Ha nicsen ott, akkor megszerzem neked valahonnan