1477
Honnan tölhetők le ingyen?
  • alfredosz
    Helló! Nekem kellene egy játék, amelynek a címe: 20Q (20 kérdés-questions) Ha vki tudja hol lehetne letölteni, az szóljon! A játék lényege: 20 kérdést tesz fel és kitalálja mire gondoltál! Hatásos! Próbáld ki, ha nem hiszed! http://www.20q.net/pflash/index_content.html
  • zolo
    A rar-t át kell írni jar-ra , és megy is.
  • sisakadam2
    csáztok valaki feltudná rakni a 24-et 128*160as képméretbe? kösz
  • danyr
    kicsomagolog valahova majd a jar. fail-t a telóra "küldöd"
  • atyyyy
    Vlki tudna segiteni??? letoltom egy jatekot es be van csomagolva rar-ba , hogy tudnam felteni a telorra h menjen is a jatek.segitsetek.koszi
  • Kiki12
    Proóbád meg itt hátha fenn vannak:4 shared
  • Humesz
    Aha, köszi és nincs valami simább megoldás? :)
  • sisakadam2
    és az elven chroniclest megtaláltam 128*128 asba és pont jó csak aztán letöröltem és most nemtom hogy hol van
  • Inquisitor
    Üdv. Keresném 128x160-as felbontással a következő játékokat:

Ragnarok Swordman (ezt találtam 128x128-ban, a többit csak 176x176, 176x220 vagy nagyobban)
    Ragnarok Thief
    Ragnarok Mage
    Ragnarok Merchant
    Elven Chronicles (ebből találtam egyett ami elvileg 128x160, de csak 128x128-ban fut, így pár dolog nem látszik)

Ez utóbbi amúgy ingyenes játék, a letölthető küldetések kerülnek pénzbe. :)

Érdekelnek továbbá RPG, JRPG és RTS játékok (mint Ancient Empires) amikből van 128x160 vagy 128x128 verzió.
  • Zsolti9014
    ezt nem én írtam, csak másoltam
  • Zsolti9014
    Nem tudom hogy így működik-e D900-ra is, de egy próbát megér. Ez régebben volt ide bemásolva:

A D600-asra is alkalmas játékokat tudsz rátenni, a hozzáadott kábellel, esetleg bluetooth-on keresztül.
    Kell a játékok .jad és .jar fájlja is.
    Készítettem egy howto leírást:
    ''Akkor kezdem a legelején, álljon itt minden kicsit szájbarágósan a teljesen kezdőknek is, akiknek nincs D500/600-as tapasztalatuk.
    Szükséges programok:
    Softick PPP 2.21 (http://users.skynet.be/yozy/tutorials/downloads/SoftickPPP221.exe)
    Java Uploader (http://users.skynet.be/yozy/tutorials/downloads/Uploader.exe)
    Esetleg JADMaker (ha olyan Java progid van, amihez csak .jar fájl van, ezzel a progival tudsz egy .jad fájlt is legyártani a telepítéshez a D900-ason. Letölthető innen: http://www.softpedia.com/get/Internet/Telephony-SMS-GSM/JADMaker.shtml)
    1. Telefon beállítása
    Belépni a Menü/Alkalmazások/Java alkalmazások/Opciók/9.Hálózati beállítások menüpontba.
    Hozzáférési pont nevének beállítod: internet (jegyezd meg, hogy ezt később vissza kell állítanod üres sorra, mert különben az Opera Mini böngésződ nem tud csatlakozni a nethez.)
    Bejelentkezési azonosító és Jelszó sorok üresen maradnak, Kiszolgáló Letilt állásba, Profilbeállítások-ban minden marad nullán.
    2. Installáld a Softick PPP-t.
    Amikor az USB Sharing Mode-hoz érsz, válaszd a ''Use USB port in exclusive mode'' opciót.
    Installáld a programot, de még ne futtasd.
    3. Csatlakoztasd a telefont a kábelhez, és ellenőrizd a kapcsolatot vagy a Samsung PC Studio-val (hogy automatikusan kapcsolódik-e), vagy a Vezérlőpult/Telefon és modem beállításai/Modemek fülön kiválasztva a Samsung USB modemet nyomj egy diagnosztikát/Modem lekérdezését. Ha a PC Studio-val ellenőrzöd a kapcsolatot, ellenőrzés után lődd le a Studio-t.
    4. Softick PPP kapcsolat létrehozása és ellenőrzése
    Indítsd el a Softicket, amikor megjelenik a tálcán, nyomj rá egy jobbklikket és válaszd ki a Settings opciót. A Bluetooth/Serial fülön ellenőrizd, hogy az a COM port, amely mögött a \Device\ss_mdm0 áll, be legyen pipálva.
    Aztán megint jobb klikk a Softickre a tálcán, majd Activate PPP. Feljön egy hibaüzenet az USBPORT.DLL hiányáról, ezt egyszerűen ignoráld a Cancel megnyomásával. A kapcsolat létrejön, a Softick ikonról eltűnik a piros X jel, illetve fölé húzod az egérkurzort, akkor megjelenik egy popup ablakban a ''Softick PPP: 1 device(s) connected. PPP is enabled'' üzenet.
    5. A PC-n indítsd el a korábban letöltött uploader.exe programot.
    A telefonon üsd be a #*536963# kódot, majd nyomj egy C-t, hogy a fehér képernyő eltünjön.
    Üsd be: #*5737425#, válaszd az első menüpontot: ''1.PPP fel'', majd válaszd ki: ''2.USB''.
    6. A PC-n az uploader progiba hívd be a feltöltendő anyagot (Add gombbal), hogy az megjelenjen az uploader ablakában.
    A telefonon válaszd a 2. menüpontot: ''2.Verzió letöltése''. A feltöltés megindul (esetleg a tűzfalad megkérdezi, hogy Win32 PPP servert kiengeded-e a netre - ezt megkérdezheti a Java uploader-rel és a Softick-kel kapcsolatban is - válaszolj minden esetben igennel).
    7. A Java alkalmazás felkúszik, és aztán el is indítja magát, lődd le.
    Ha több programot akarsz feltölteni, üsd be újra: #*5737425#, és ismételd meg a 6-os pontot.
    8. Befejezésül az alapképernyőn írd be a #*536961# kódot, lezárva ezzel a Java Serial kapcsolatot - megelőzendő a Wap problémákat.

Előfordulhat, hogy a telefon megzavarodik és újraindul. Ilyenkor kapcsold ki, húzd ki az USB kábelt, jobb klikk a Softick-re és ''Shutdown PPP''. Majd telefon be, kábel visszadug, kapcsolatot ellenőriz, Softick aktívál, goto 5-ös pont.
  • Humesz
    Lehet gáz a kérdés, de Java játékot hogy tudok feltölteni telefonra? Konkrétan SGH-D900-ra? Letölteni letudom rá a telefonra, de a gépről a telefonra hogy? Köszi
  • BIZ0906
    Tudtok valami jó fallabdás játékos 128x160-ra?
  • hunbasser
    egyébként elindul,a menü be is jön,és van ilyen,h extras,meg mittudomén,de utána semmi.egyébként nem az én telómra lett méretezve,egy jó nagy darab rész,úgy majdnem a fele nem is látszik :DDDdddddd
  • alfredosz
    Danyr, nekem is elküldenéd légyszives? [email protected] -címre! Előre is köszönöm!
  • danyr
    priviben elment :)
  • hunbasser
    jöhet!!! :)
  • danyr
    képzeld most szedtem le egy játékot a telcsimre Gta Vice City-t de más a neve a játék lényege meg ugyan az sőt még a pálya is nagyon ász 2 óra alatt játszottam ki ha kell megadom priviben :)
  • dokasanyi
    hy!
    valaki mondja már meg honnan tok v630i re járékot leszedni?
    pl:shrek 3,die hard 4, stb.
  • Kiki12
    itt van a die hard 4:4 shared
  • danyr
    valszeg szarul van megcsinálva :(
  • hunbasser
    megpróbáltam azt,amit mondtál,de ugyanaz a helyzet mind a két játékkal :S
  • danyr
    nekem 240x320-as felbontású Nokia 5300-omon ugyanígy a wimbelodonos teniszes közbe lefagy semmire nem reagál:( azt ki vettem az aksit na akkor jó lett.Néha csinálja nálam hogy zsír új játékot letöltöm a telcsire azt a játék betöltés megáll se kép se hang azt akkor ugyan reagál de újra kell indítanom a gépet mert egyik játékot sem tölti be :((((
  • hunbasser
    Nadalos játék alkalmazás hibával kilép :S még csak el sem kezd tölteni,fehér lesz a képernyő,és utána nyomja,h alkalmazáshiba.wimbledonos pedig itt áll 20 perce,fél perc fehérképernyő,majd jött a gyártó logója(Pixiem),és most ez díszeleg itt vagy 20 perce :S már próbáltam többször is,ugyanez,bármit nyomok,nem reagál rá,illetve nem akar továbblépni,de nem fagy le,mert a pirostelefon gombra bejön a "Felfüggeszt,Folytatást,Vége" menü.
  • hunbasser
    köszönöm
  • acsati
    Itt megtalálsz párat: 128*160
  • fbd195
    hi all
    vki be tudná linkelni a Die Hard 4-et 128*160-as felbontással?
    meg az Asphalt 3-mat
    meg a Spider-Man 3-mat
    meg a Johny Rocketfingers-et
    meg sok sok happy tree friends-et
    meg a Fifa Street 2-t
    meg a Rainbow Six 3-mat

thx ui.: (([_ (([])) (([_ (LOL)
  • danyr

Worms 2007

Rafa Nadal Tennis

Wimbledon 2006
  • danyr
    okés
  • hunbasser
    hát nekem konkrétan egy Motorola V360v-re kellene
  • danyr
    de megnézem
    milyen telcsire?
  • hunbasser
    176*220-as felbontásban nincsenek ilyen játékok? :)
  • danyr
    Teniszes játékok:

Wimbledon2006 240x320

Rafa Nadal Tennis 240x320
    Autós játék:

Renault Sport Racing 240x320
  • Inquisitor
    Engem speciel normális fizetős oldalak is érdekelnének, amik NEM magyarok. Kissé vicces amikor 99 centes game itthon 880+Áfába fáj. Na most találtam pár oldalt, de olyan kéne ahol pontos telefontípús és/vagy felbontás alapján lehetne választani.

És keresnék ANGOL nyelvű Silent Storm c. stratégiai játékból 128x160-as verziót, akár csak demót is, mert az orosz nem megy fel a telefonra sajnos.
  • fuck you
    -k

:P
  • fuck you
    van vkinek vmi 5lete, hogy honnan lehetnek samsung d840-re gameket letolteni??? (INGYEN PESSZE) :)

(a telora letoltes megoldott..;) :)

valaszokat ide legyszi: [email protected]

elore is kossz! :)
  • datango
    sziasztok szeretnek a se k790i -m hez egy java angol szotárat tudtok nekem szerezni ? minnel jobb kellene amiben sok szó van :)
  • amdopteron
    mar ha itt vagyok akkor még egy kérdés aki naon ért ehezt 6230i hez az nem tudja nem lehet azt megcsinálni hogy a memoriakártyára telepítse az alkalmazásokat!???vagy vmi okoságot kitanálni rá
  • amdopteron
    jah nekem csak egy olyan kell ami müködik!:)mert amik vannak azok nem mennek az enyémen
  • amdopteron
    Hello kéne nekme 6230i re legyen ön is milliomos ha vkinek megvan átküldhetné msn vagy link hogy hol tudom leszedni :[email protected]
    msn. köhi