752
Hogyan kell csókolózni?
-
#271 kíváncsian várjuk a fejleményeket addig is hajrá! Ne legyél papír -
goldenfly #270 kösz szépen a válaszokat! holnap elvben randizunk, majd megírom hogy sikerült-e...de most már télleg tudom hogy szeretem és ezt ki fogom fejezni egy csókban -
#269 bár erről kis fájdalom jut eszembe :) -
#268 Igen itt az a bökkenő, ha akar, az már nem muszáj... -
#267 ...és ha amúgy tud jól smárolni... :) -
#266 Nehogy azt hidd, hogy egy nő nem tud muszájból is jól smárolni, ha akar... -
#265 Hát ha nem esik jól nem muszáj, de akkor nem is kell elkezdeni, és nem lesz szar. -
#264 ja esetleg olyan van, hogy muszájból csinálja és akkor nem jó. -
#263 Akkor te nagyon szerencsés ember vagy...
Én már számtalan olyan csajjal találkoztam életem során, aki szarul smárolt...és ezekkel bizony a szex is olyan volt, mint a smaci... -
#262 Szarul smárol? :-) Húúú de misztikus... Ilyet életemben nem hallottam, de lehet van ilyen. Ne is kezdd el, mert hátha rosszul jön ki és szar lesz neked! -
#261 De. Csak mondtam egy lehetséges opciót :P -
#260 De azért ezen előbb utóbb átkell esnie!
Vagy sose smacizzon??? -
#259 De, ha szarul smárol, akkor a csaj kerülni fogja, kibeszéli a háta mögött, és mindenki ezen fog röhögni. -
G_ArchAngel #258 a lepkék szempontjából nagyon nem jó :DDDDDDDDD -
#257 ja tudni fogod az adott pillanatban h oda illik-e az a csók, próba szemcsere tudom h sablonos szöveg de nincs veszteni valód -
Myrkul #256 szerintem meglepetésként csókold meg valamikor amikor abszolult nem számít rá... -
#255 azért néz úgy, mert azt várja, hogy mikor smárolod már le... -
#254 kancsi ? -
goldenfly #253 olyan furin néz, na...nemtomm leírni de totál leblokkol az agyam attól, ahogy nézni tud. lehet hogy hülye vagyok? -
#252 nem semmi... -
#251 Átszúr? És az rossz érzés amikor mélyen a szemedbe néz? Amugy nemed, korod? -
goldenfly #250 Sztetek mikor jön el az első csók pillanata?
mert nekem eddig mindig máshogy alakult, de most télleg nem akarom elbaszni:)) az a baj hogy mostani "jelöltemnél" nem lehet mélyen a szemébe nézni, mert tökre átszúr a szemeivel...vmi tipp? -
#249 az jó! -
#248 Én csak szerelemből szeretek csókolni. Amikor olyan mintha lepkék lennének a gyomromban. -
#247 abban biztos lehetsz:))
nm baj a tapasztalat is fontos -
#246 azt is irhattam volna hogy:megvolt.
Lehet kar lehet nem,mindenesetre kulonleges lett volna -
#245 Mert tököltél. -
#244 kár érte..... -
#243 Hat sajnos nemigazan ugyanis ma koltozik csak nagyon kis ideig volt nalunk.
-
peet69 #242 nem rád értettem :DDDD -
#241 na de sikerült már alkotni valamit? -
#240 javitott uzenet.
Hagyjuk mar legkozelebb akkor nem kerdezek inkabb semmit. -
peet69 #239 Teccik éteni -
#238 most eppen a nemet csak meg en is gepezunk haloba vannak kotve a gepek vhogy uzeneteket kuldenek neki csak az a baj hogy ez a gep XP-s az meg win98-as es ezen nincs winpopup
most eppen a nemet csaj meg en is gepezunk, haloba vannak kotve a gepek vhogy uzeneteket kuldenek neki csak az a baj hogy ez a gep XP-s az meg win98-as es ezen nincs winpopup -
#237 a CÉL? amúgy meddig lesz még nálatok? -
[EZT MOST NEM ÉRTI] -
#235 az a csak meg csaj akart lenni,nem kell mindjart hurrogni.
-
#234 Problemo megoldva tegnap elmentunk egy kavezoba es dumcsisztunk szoval egyre kozelebb van a cel.
-
#233 Na sikerült alkotni valamit? -
peet69 #232 csak hykibácsit zavarja :-DDDDDD