Hogyan kell csókolózni?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄DDDDDDD

bld
lehet h pont most!ki tudja?

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

ghost cb
Hát bármelyik pillanatban megtörténhetett salz...

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

amugy meg vótmá a csók ?😄DD

de megcsinálni nem csináljuk meg helyette 😄DDDD

azé lecsuknak 😄

bld
mi örülünk hogy a segítségedre lehettünk, ha egyéb problémád van bátran fordulj hozzánk szívesen segítünk!

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

THx minedenkinek!
😊

Solid Snake GH
Ne aggódj, van a te esetednál rosszabb is. Pl. én.
16 éves létemre még 1 barátnõm nem volt, és még életemben nem cskolóztam. (Pedig idén nyáron már majdnem összejött. Grrrr. 😄

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

Davidus

V9ykn8_TZL0

Davidus
😄

V9ykn8_TZL0

Ez durva hogy 10 évesek kérdezgetnek ilyeneket...
bár nemtom hogy nem csak kamuzott-e a kölök, már nyitott 1-2 "érdekesebb" topicot

War. War never changes.

bld
asszem nyitini kéne egy felvilágosító topigot is

Sir Quno Jedi
A Tsók olyan mint az öngyilkosság ! Mindkettõt gyakorolni kell, hogy az ember profi legyen benne !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

artschiatwork
Mekkora hasa van titni-nek...

simán 😄

<értékel> 😄DD

nemcsakfeel
😄DDD

*hihi ** *

bld
a legjobb amit tehetsz az az h odamésza leányzóhoz együtt töltötök pár kellemes órát és amikor olyan a szitu a szemébe nézel beltúrsz a hajába és a.) megmondod h már késõ van és jól hazamész v b.) megcsókolod
remélem tudtam segíteni

bizony, elég meleg a szitu

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

hykao
Inkább arról beszéjjé', hogy a galériádban a vegyes képek közt a középsõn a madár egy másik madarat kúr? 😄
CoolStuff
van ott is

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

roflmao, ez a téma már gumiszobába való

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

lollllllllllllllllllll

repro
LOÁÁÁÁÁL😄
Imnetes-e vagy!4
😄D

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá&#8482; hogykellkistéemetirni&#8482; stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

CoolStuff
Nem jön be a kép!😄DD

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Adi
Az elsõ változat nálam meg szóba se jöhet!😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
"Ha meg csajt hívsz át, akkor meg nem kézimunkáztok!😊 "
Vannak kivételes esetek!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

CoolStuff
Sztem, ha kiveritek egymásnak, az már buzulás!😄DD
Ha meg csajt hívsz át, akkor meg nem kézimunkáztok!😊

Adi
Ez lol volt.. ez a zsibadós kéznél meg meddig kell egy embernek az, hogy a kezén üljön.. nekem legalább kéne vagy fél v. egy óra... hát addig nem fogok a kezemen ülni.. 😊 Inkább áthívok vkit!

Adi
Na elsõ lépés tényleg ez! 😊

CoolStuff
LOL!😄DD
Na én léptem, mert pang itt minden!
Csõ!

mennyé vissza építeni a zoxigénkamrád! 😄

CoolStuff
Ne szójjá be te objektum!😄DD

fogd már vissza magad mára teccikérteni? 😄DD

közben lejebb olvastam és látom már volt 😄DD

CoolStuff
már megint megelõztelek!😛

"Némely férfi ugyanis hajlamos ugyanúgy használni a nyelvét, mintha a hímvesszõje lenne, és mindenáron a szájüreg mélyére törekszik. "
LOOOOL 😄DDD
ez a lenti linkrõl 😄DDDD

Glpetyus

CoolStuff

CoolStuff
Nagyon LOL!😄DDDDDDDDDD
Bár biztos jó móka lehet még az Idegen nevû is!😄DDD

Kit--Kat
laza topic😊)

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

MIMACSKA
Egy légy elégít ki...deLOL!!
😄DD

www.extragyongy.hu

CoolStuff
Sztem tuti nem kamu, de a csókolózást nem lehet így leírni...
Ki kell tapasztalni!

igyis ugyis azok vagyunk 😄

hykao
Egyébként nagy genyók vagyunk, ha ez most nem KAMU topiknak indult...
Glpetyus
😄

CoolStuff
Azta kurva, ez nagyon lol:

Mottó: „Miért bûn a maszturbáció, mikor az szex egy olyan emberrel, akit szeretek?” Woody Allen

Gépesített módszer:
Vegyük mindjárt az elektromos fejõgépet. Nagy elõnye, hogy akár négyen is odaférnek a szerkezethez, így hosszú távon sem válik unalmassá a dolog. Nem beszélve arról, hogy az ára is sokkal kedvezõbbnek tûnik, ha több felé osztjuk szét. Viszont mint minden jónak , ennek is van hátránya: csak 4 liternél kapcsol ki...

Nem gépesített, vagy egyéb módszerek:
1. Legyes módszer, avagy hogyan szeretkezzünk meg egy legyet.
Ehhez a módszerhez legelõször is be kell szereznünk egy legyet. Fontos kritérium, hogy a kiszemelt példányt életben legyen a befogás utáni idõszakban is. Ha ezzel megvagyunk, a feladat nehezén már túljutottunk. Ezek után tépjük ki a légy szárnyát , (ha esetleg nem lenne hajlandó az együttmûködésre) ne tudjon elrepülni. Most engedjünk a kádba vizet, üljünk bele. A víz szintjét úgy állítsuk be, hogy az ezredes feje éppen ne legyen víz alatt. A preparált állatott helyezzük az elõbb említett testrészünkre. Nem maradt más hátra, mint várni a hatást...

2. módszer: Idegen
Ez egy viszonylag egyszerû, semmi plusz eszközt nem igénylõ módszer. Az eljárás a következõ: Üljünk le egy székre, úgy hogy az egyik kezünket a combunk alá tesszük. (vagyis ráülünk a kezünkre). Addig kell így ülni, amíg a kézfej teljesen elzsibbad. Ezek után már munkához is láthatunk. A módszer onnan kapta a nevét, hogy közben olyan érzés, mintha nem is a mi kezünk lenne....

3. módszer Törülközõ
Technikailag ez sem kíván nagy felkészültséget. Amire szükségünk van, csupán csak egy törülközõ. Az elõbb említett rongydarabot meleg vízbe mártjuk, összegöngyöljük és a közepébe két újjal, körkörös mozdulattal egy lyukat csinálunk.. Innen már minden tõled függ… Ennek a módszernek a nagy elõnye, hogy a segédeszközt könnyen lehet tisztítani, így sokáig egy törölközõ is megfelel a célnak, emiatt akár nevet is adhatunk neki a személyesebbé téve a dolgot. Itt arra vigyázzunk, hogy az így létrejött barátnõket ne fektessük egymásra, mert konfliktushoz vezethet...

4.módszer: Porszívó.
Minden háztartásban fellelhetõ egy roppant sok oldalú készülék, melynek neve: porszívó.
Ehhez az eljáráshoz szükségünk van a fent említett célszerszámra. Ezen kívül kell még egy rongy (a kényelemért) és egy óvszer (a porszívó kényelméért). Elég fontos szempont, hogy a porszívónk fokozat mentesen állítható legyen.
Elõkészületi szakasz: Kényelmesen elhelyezkedünk, a porszívó csövét kezünkbe vesszük, a ruhadarabot elhelyezzük a szívótoroknál. (Ekkora a szõnyeg-kefét már levettük róla, bár a méret meghatározása közben, ha úgy látjuk, hogy a csõ keresztmetszete túl nagy, hagyjuk rajta a szûkítõt.) Ezután úgy helyezkedjünk, hogy a nagylábujjunkkal elérjük a porszívó kapcsoló gombját. (Ez különösen fontos lehet, ha a dolgok nem úgy alakulnak ahogy terveztük.) Ezzel készen is vagyunk az elokészületekkel, jöhet a móka!

FONTOS!
Az itt felsorolt módszerek mind fiú olvasóink testi adottságaira lettek kihegyezve, lányoknál nem mûködik!

Viszont épp emiatt várjuk a lányok leveleit, hogy bõvíthessük a palettát és ne legyen diszkriminatív a Gumicsizma.hu oldala….

Glpetyus
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

CoolStuff
LOL😄DDDDDDDDD