752
Hogyan kell csókolózni?
-
#231 Például :), annyi hülye topig van már amugyis :P
Amugy a hogyan kell randizni pl sztem, de nekem nem gond hgoy ide irja. -
peet69 #230 mé hova irja ?
a "Hogyan döntsünk meg német vendégeket" topigba ?:-DDDDDDD -
#229 Hát tudod ő akarta megdönteni a német vendégüket... De hogy hogy jön ide?... pass :) -
#228 És ez, hogy jön a smárolós topikba??? :))) -
#227 Sztem igy gondolta.
Most éppen csak a német meg en gepezunk, hálóba vannak kötve a gépek. Valahogy üzeneteket kuldenék neki csak az a baj hogy ez a gép XP-s, az meg win98-as és ezen nincs winpopup. -
#226 Hö??? -
#225 most eppen a nemet csak meg en is gepezunk haloba vannak kotve a gepek vhogy uzeneteket kuldenek neki csak az a baj hogy ez a gep XP-s az meg win98-as es ezen nincs winpopup -
#224 Tamadt egy jo otletem -
#223 télapó az van de amit a szarvasokról meg a repülős szánról modanak az csak parasztvakítás...............sajnos -
#222 hát mondjuk nm biztos ha csaj úgy veszi a lapot, szól a szülőknek a gyereket pszcihológushoz viszik ahol megállapítják h a spongyabobos patrik szintjén van agyilag súlyosan autista és bezárják a többi hasonló mellé! De megéri kockáztatni nem? -
#221 Naazé! -
peet69 #220 az alap -
#219 De télapó ugye van? -
peet69 #218 a pingvin csak 1 legenda !!! -
#217 Miért, mik lennének a következmények? -
#216 adjál be neki vmi olyan szöveget h egyszer élünk és vagyunk fiatalok ilyenkor fontos h megtegyük azt amit szeretnénk a következmények pedig nem számítanak legalább lesz mit mesélni az unokáknak..... -
#215 válium+sör+pálinka én még nm próbáltam de sztem tuti módszer:) a pingvinben is hiszek pedig még azt se láttam..... -
#214 hát, ha a 2szép szemed teccik neki akkor igen, de ha nem akkor több kell:) -
#213 ott meg itass meg vele valami tömény koktélt, monván alkolhol mentes:D -
peet69 #212 ...:DDD -
#211 nem lehetne ugy hogy csak ugy itthon ramasznek vhogy? -
#210 aztán mehetnek bárba,ha nem tudnak egymással rendesen elbeszélgetni -
peet69 #209 ajánlom a bort :PPP -
peet69 #208 na angol aaz tökéletes vidd el 1 hangulatos kávézóba igyatok valamit bármit csak SÖRT !!! NE :DDD -
peet69 #207 vagy ültesd le a gép elé és mi megbeszéljük vele :DD -
peet69 #206 nem kell bár valami hangulatos kis kávézó tökéletesen megfelel feltve ha valamien nyelven tudtok kommunikálni ! -
#205 angolul -
peet69 #204 kimondta hogy táncolni kell ? -
peet69 #203 mien nyelven kommunikáltok ?
a jelbeszéden kívül :DDD -
#202 Bárban annyira azért nem táncolnak,mint a discóban. -
peet69 #201 akartam volt mondani :)))
-
#200 otthon nem lenne eleg? -
#199 pff miért pont discóba?:)
ott aztán összeleht rázódni a tucctuccra..
akkor inkább valami bárba vagy ilyesmi. -
#198 Hívd el discóba,kínáld meg egy kis(na jó,sokkal:) ) alkohollal,egy kis dance,aztán...:)
-
#197 Este szokott hazajonni akkor vacsorazunk egyutt a csaladdal.
Mit csinaljak menjek fel a szobajaba?
Vmelyik nap haza telefonalt es nagyon szenvedelyesen beszelt az apjaval.Lehet hogy engem szidott,pedig meg csak egy kis simi volt -
#196 Miért te mondasz ilyet a muterodnak? Ezt a német csajoknak kell mondani, probáld ki! -
peet69 #195 télleg akkor mondogasd sokat anyukádnak -
peet69 #194 nemkell németül elcsábítan :DDDDD -
#193 Amugy én csak probáltam tanitani, ez azt jelenti, hogy "szép a szemed". -
#192 Elcsábítani, ha nem tud németül?
Bár trade-nek még nem sikerült válaszolni habár 20-an megkérdezték :P