Hogyan kell csókolózni?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Most olvastam az origón!😄
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Ez nagyon LOL!😄D
Keresek még ilyeneket!😊
Keresek még ilyeneket!😊
😄DDDD
Nem rossz ötlet!😄DDDDDDDDDDDD
Nekem legalább van mit lógatni!😛PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
Nekem legalább van mit lógatni!😛PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL:
"Némely férfi ugyanis hajlamos ugyanúgy használni a nyelvét, mintha a hímvesszõje lenne, és mindenáron a szájüreg mélyére törekszik. "
"Némely férfi ugyanis hajlamos ugyanúgy használni a nyelvét, mintha a hímvesszõje lenne, és mindenáron a szájüreg mélyére törekszik. "
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd
Jó kis topik!😄
Találtam fejlécet a topiknak: 😄DDDDDDDDDDDDDDDD
hja 😄

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Szétröhögöm a belem!!!!
Szétröhögöm a belem!!!!
www.extragyongy.hu

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
A sex is jó lesz!!!! Az tuti!!!!
A sex is jó lesz!!!! Az tuti!!!!
www.extragyongy.hu
ööö, és az mi amikor a Danika édesanyja egy kutyussal? 😄D
Tényleg, mi lehet Danikával? Amióta a Terry Black örökbefogadta, csak ritkán les be az SG-re! 😄DDDD
Tényleg, mi lehet Danikával? Amióta a Terry Black örökbefogadta, csak ritkán les be az SG-re! 😄DDDD
ez is csók. A blöki elõtte a szemetesbe turkált, idegen kutyák hátsóját szagolta, és ivott a wc-csészébõl..

[/cserf][/fülünyúl]
nah hogy kis konstruktiv hozzaszolas is legyen: kezdetben talan sasold meg ezt: csok alapok 😊
es aztan meg annyi hogy tanuld meg hasznalni a googlet😄
es aztan meg annyi hogy tanuld meg hasznalni a googlet😄
én is akörül kezdtem vadul rángatni a bránert...akkor nehezen lehetett hozzájutni playboy-hoz, meg ilyesmikhez ám 😊))
jah, kissrác, azért vigyázz ám azzal a csókkal, mert mi van akkor, ha terhes lesz?
:-O http://www.ashes.hu O-:
haverokkal recskázni, azaz kivertétek egymásnak? ...de semmi buzulás, csak unalomûzõnek? 😊)))))))))))))9
it iz a lol topic again😊
😄 lol téged is ide rángatott ?😄
te akkor a családdal csinálta volna 😛PP