Hogyan kell csókolózni?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akartam volt mondani 😊))

Trade
otthon nem lenne eleg?

Kit--Kat
pff miért pont discóba?😊
ott aztán összeleht rázódni a tucctuccra..
akkor inkább valami bárba vagy ilyesmi.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

BADE
Hívd el discóba,kínáld meg egy kis(na jó,sokkal😊 ) alkohollal,egy kis dance,aztán...😊

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Trade
Este szokott hazajonni akkor vacsorazunk egyutt a csaladdal.
Mit csinaljak menjek fel a szobajaba?
Vmelyik nap haza telefonalt es nagyon szenvedelyesen beszelt az apjaval.Lehet hogy engem szidott,pedig meg csak egy kis simi volt

ghost cb
Miért te mondasz ilyet a muterodnak? Ezt a német csajoknak kell mondani, probáld ki!

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

télleg akkor mondogasd sokat anyukádnak

nemkell németül elcsábítan 😄DDDD

ghost cb
Amugy én csak probáltam tanitani, ez azt jelenti, hogy "szép a szemed".

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

ghost cb
Elcsábítani, ha nem tud németül?
Bár trade-nek még nem sikerült válaszolni habár 20-an megkérdezték 😛

hykao
Na mer' te aztán belvárosi vagy, mi? 😛PP
mellõzzük lehet hogy ez nálatoka külvárosban igymegy 😛

deinkább próbálja meg elcsábítani !

ghost cb
Mondom, ennyi: odamész hozzá és megkérdezed:
Kommst du ficken?

Kit--Kat
naa az is lehetséges... talán😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

vagy 1 jó éjszaka 😄DDD

Kit--Kat
max 1 pofon, és/vagy 1 monokli a szemed alatt😄

1próbát megér

Kit--Kat
sõt ha csinálsz neki gyereket, azt se látod soha többet, úgyhogy télleg nincs veszteni valód

Trade
nem szep csaj de akkor is igazad van.
mar csak 1 hetig van nalunk

ugyse látod többet veszteni valód nincs...

Trade
mindegy hagyom en ezt a csajt nem gejedek ra.
Amugy meg csak kapora jott volna mert van egy lany aki tetszik csak meg nem csinaltam es nem szeretnek elotte felsulni

hykao
mindenki...aki normális... 😄DD
[Walaki]D`Lair
Mindenki akkor kezdi? 😄DDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

bld
angolul mennyire tudsz, mert ha nincs egy olyan közös nyelv amin meg tudod értetni magad....szal érted ennyi erõvel lehetne japán is vagy bennszülött😊)

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

ghost cb
Szerintem érdekli a nyelve!
És mi ez valami ilyen csere-diák dolog?

Sir Quno Jedi
Akkor vigyél neki ajándékot (bon-bon-t, zenét, tudomisén), vigyorogj mint a vadalma, kelts jó benyomást, csinálj úgy mintha érdekelne a nyelve (és igen), stb.-stb. Lényeg, hogy legyél körülötte és akkor lehet, hogy észrevesz, lehet hogy nem.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Trade
ha nemnagyon tudok nemetul,angolyul meg mit mondjak neki hogy faq.....
ummm..nem! az termeszetesen nem jo.
Amugy a mi lakasunkban lakik nem A szomszedban

bld
persze hát asszed világot látni jött ide ááááá az van máshol is, õ csak egy spéci magyar kant szeretne maga alá (nézd meg a girl next door-t, hasnonló a szitu)

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

ghost cb
Mármint nem te LittleL, hanem Tradeö D:

ghost cb
Biztosis! Sõt csak arra vár, hogy egy magyar megdugja. Aki a szomszédja. De most komolyan tudsz németül?

LittleL
Ez az !
Rögtön a közepébe kell vágni.
Nem szabad lacafaszázni,
úgyis csak arra vár a csaj,
hogy megdugja valaki.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

A bokorból ?😄

akyyy
Meglepetés szerû támadás!!!!!!!!

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ghost cb
Kérdezd meg tõle amikor egyedül vagy, és jön haza, hogy:
Kommst du ficken? (ejtsd: Komsz du fiken?)

bld
Amúgy tudsz németül?

bld
ja igen fontos hogy az ízlést is formáljuk, azért h a nem megfelelõ génállományú egyedek ne szaporodhassanak

Kit--Kat

jah amugy képed dobjá felróla és megmondjuk érdemes e az erõfeszítés 😄DD

hmm.. nehéz kérdés szerintem mutogasd elneki hogy megakarod..... 😄DD

azt ha bennevan benne van ha nem nem 😄DD

Trade
Na sziasztok!

Hol is kezdjem,lehet nem is ebben a forumba kellett volna irni.
Szoval hozzank koltozott egy ismerosunk lanya eleg joo fajta kinezetu....
Na en nem csak csokolozni szeretnek vele hanem ramaszni.
Egy lenyeges dolog hogy nemet es nem tud magyarul.
Varom a tanacsotokat

ghost cb
thx

hykao
Humoros és Aranyos képek topikjában.
ghost cb
Az hol volt?

😄DD

akkó má teis madár vagy 😛PP

hykao
Bagoly Peet mondja verébnek??? 😛PP
😄DD

tuti te voltál 😄DD

hykao
Mindenesetre roppant gyanús, hogy a topik pont az idióta Bravós, meg Ifjúsági Magazinos kamu-tinibeírások kitárgyalása után egy nappal nyitódott meg... 😛
bld
na mi van veled Aqua?