752
Hogyan kell csókolózni?
-
#351 Miért te nemtudsz? -
#350 Na mi van? Már mindenki tud csókolózni, azért nem írnak? -
#349 Nem valószínű, hogy amit álmodik az ember, az bekövetkezik. Ha bekövetkeznének a dolgok, amiket én mostanában álmodok, hajjaj... ne akard tudni miket álmodok. Az álmok talán az elfojtott dolgok a tudatalattiból... De ha én ezeket kivetíteném a valóságra, akkor a mai társadalomban egy bolondnak tartanának, és mindenki menekülne előlem. Konformizálódni! Bár mostanában nem megy, és egyre jobban kiadom magam... és csak egy bolond vagyok a többi bolond közt. -
#348 nekem olyan volt mostanában h azt álmodtam, egyik haverral találkozok a buszmegállónál a belvárosban, ahol le szoktam szállni, azt mentünk bulizni, erre meg miután felébredtem és mentem suliba egyből találkoztam vele nálunk a megállónál, és végülis csak azon a napon jöttünk együtt, amelyiken ezt álmodtam ;) -
#347 :) -
#346 évente kb 3-4 szer :(
de amint meg lesz jogsi nyáron, tervbe van véve a sűrű látogatás:) -
#345 Oda gyakran jársz? -
#344 vmi szar miniplázát terveztek, de nem lett belőle semmi, a legközelebb a miskolc pláza. -
#343 Kazincbarcika-n nincs pláza? -
#342 én meg barcikai vagyok :P
kicsit messze van pest lejárni még ha hétvégére is :D
bár lehet jövöre az lesz -
#341 Én se vagyok nagy Pláza-s! -
#340 én meg a csabacenterbe sem, dunaplázába is csak 1szer jártam........ -
#339 Még sohase jártam a Dunapláza-ban így erröl nemtudok véleményt mondani! -
#338 Ha EDina-t fiu-nak nézed akkor menj el szemészetre! -
peet69 #337 és ki az a csávó akivel csókolózol!? :-DDDDDDD -
#336 de szinte ugyanugy nézz ki..:D -
#335 Nem ez a CsabaCenter ugyanis én Békéscsabai vagyok! -
#334 ez a dunapláza:DDDDDD -
#333 Így!
-
#332 Tényleg? -
#331 Nem is tudom...?:DDDDD -
#330 így kezdődik:
és ez lesz belőle:
-
#329 Hát nem tudom, ha minden valóra válna amit álmodok...hű...mi lenne... :))) -
#328 Az a legrosszabb,hogy amit álmodok bekövetkezik...már szinte félek álmodni.Tudom,ilyenkor az ember alakítja úgy a sorsát,hogy az álmodott dolgok bekövetkezzenek... -
#327 Nem,csak olyan furcsa,hogy ez jutott eszedbe.Nem akartam kötekedni...Nézd el nekem,kérlek!:)Egyébként nekem eszembe sem jutott volna ez,amit te megemlítettél,habár már én is hallottam valamit...:) -
#326 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHÁHÁHÁÁÁÁ bazzeeg
Ez kurvajó volt :D -
#325 "Az álom atudatalattit tárja föl" - ez csupán egy elmélet...vagy méginkább találgatás...az egész témakör egy nagy fehér folt a tudomány számára még ma is... -
#324 valóban nem mindegy, hogy álom, vagy álmodozás..
De nem is tudom melyik lehet ze esetben a rosszabb...
Az álom atudatalattit tárja föl, s sokszor a vágyainkat láthatjuk álmainkban...
Az álmodozás tudatos(abb),de sokszor könnyebb elfojtani vagy inkább szabályozni, mint az álmokat...amikre nem is mindig emlékszünk,de bármikor előtörhetnek belőlünk! -
#323 Szintén szövegértelmezési probléma! (vagy csak azt érted bele, amit te szeretnél, hogy jelentsen...) :P -
#322 Ehhez nem kell elmebetegnek lenni...és úgy látom sajnos neked is szövegértelmezési problémáid vannak (mint sokaknak itt a fórumon is...), mert én nem álmodozásról írtam...az valóban túlontúl beteges lenne... :P -
#321 nem akrom elképzelni, hogy ki az az elmebeteg, aki erről álmodozik...
Apuci vagy anyuci meg ő....
-
#320 Te már próbáltad?:) -
#319 -
#318 így van... -
#317 Kerekedik??? Akkor lemaradtál az elejéről... :))
Olvass csak vissza, s meglátod...de ha van kedved még egy kis éjszakai mulatasághoz, akkor itt van neked egy rég elfeledett topik, ahol annó kialakult egy kis pikáns lolság: katt ide
(olyan 1500-tól érdemes olvasni ezügyben...) -
#316 ;DDDDDDD
A végén még egész kis pikáns topic kerekedik ki ebből! ;))) -
#315 Hááát...mindenesetre már a görögök is beszéltek az anya iránt ki nem élt szerelemről...ezenkívül sok ember álmodik olyat, hogy valamely szülőjével közösül...pfff... :))) -
#314 Bele sem merek gondolni, vajon Anyukája gyakorlati oktatásban részesítette-e? :DDDDD -
#313 LOL, muterod tanított smárolni??? :PPP
(látom ismét beindult a smaci-faszság topik...) -
#312 Így neten keresztül?