Hogyan kell csókolózni?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ghost cb
Átszúr? És az rossz érzés amikor mélyen a szemedbe néz? Amugy nemed, korod?

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Sztetek mikor jön el az elsõ csók pillanata?
mert nekem eddig mindig máshogy alakult, de most télleg nem akarom elbaszni😊) az a baj hogy mostani "jelöltemnél" nem lehet mélyen a szemébe nézni, mert tökre átszúr a szemeivel...vmi tipp?
MIMACSKA
az jó!

www.extragyongy.hu

SarahGin
Én csak szerelembõl szeretek csókolni. Amikor olyan mintha lepkék lennének a gyomromban.

bld
abban biztos lehetsz😊)
nm baj a tapasztalat is fontos

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Trade
azt is irhattam volna hogy:megvolt.
Lehet kar lehet nem,mindenesetre kulonleges lett volna

ghost cb
Mert tököltél.

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

bld
kár érte.....

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Trade
Hat sajnos nemigazan ugyanis ma koltozik csak nagyon kis ideig volt nalunk.

nem rád értettem 😄DDD

bld
na de sikerült már alkotni valamit?

Trade
javitott uzenet.
Hagyjuk mar legkozelebb akkor nem kerdezek inkabb semmit.

Teccik éteni

Trade
most eppen a nemet csak meg en is gepezunk haloba vannak kotve a gepek vhogy uzeneteket kuldenek neki csak az a baj hogy ez a gep XP-s az meg win98-as es ezen nincs winpopup

most eppen a nemet csaj meg en is gepezunk, haloba vannak kotve a gepek vhogy uzeneteket kuldenek neki csak az a baj hogy ez a gep XP-s az meg win98-as es ezen nincs winpopup

bld
a CÉL? amúgy meddig lesz még nálatok?

bld

Trade
az a csak meg csaj akart lenni,nem kell mindjart hurrogni.

Trade
Problemo megoldva tegnap elmentunk egy kavezoba es dumcsisztunk szoval egyre kozelebb van a cel.

bld
Na sikerült alkotni valamit?

csak hykibácsit zavarja :-DDDDDD

ghost cb
Például 😊, annyi hülye topig van már amugyis 😛
Amugy a hogyan kell randizni pl sztem, de nekem nem gond hgoy ide irja.

mé hova irja ?

a "Hogyan döntsünk meg német vendégeket" topigba ?:-DDDDDDD

ghost cb
Hát tudod õ akarta megdönteni a német vendégüket... De hogy hogy jön ide?... pass 😊

hykao
És ez, hogy jön a smárolós topikba??? 😊))
ghost cb
Sztem igy gondolta.
Most éppen csak a német meg en gepezunk, hálóba vannak kötve a gépek. Valahogy üzeneteket kuldenék neki csak az a baj hogy ez a gép XP-s, az meg win98-as és ezen nincs winpopup.

hykao
Hö???
Trade
most eppen a nemet csak meg en is gepezunk haloba vannak kotve a gepek vhogy uzeneteket kuldenek neki csak az a baj hogy ez a gep XP-s az meg win98-as es ezen nincs winpopup

Trade
Tamadt egy jo otletem

bld
télapó az van de amit a szarvasokról meg a repülõs szánról modanak az csak parasztvakítás...............sajnos

bld
hát mondjuk nm biztos ha csaj úgy veszi a lapot, szól a szülõknek a gyereket pszcihológushoz viszik ahol megállapítják h a spongyabobos patrik szintjén van agyilag súlyosan autista és bezárják a többi hasonló mellé! De megéri kockáztatni nem?

ghost cb
Naazé!

az alap

ghost cb
De télapó ugye van?

a pingvin csak 1 legenda !!!

ghost cb
Miért, mik lennének a következmények?

bld
adjál be neki vmi olyan szöveget h egyszer élünk és vagyunk fiatalok ilyenkor fontos h megtegyük azt amit szeretnénk a következmények pedig nem számítanak legalább lesz mit mesélni az unokáknak.....

bld
válium+sör+pálinka én még nm próbáltam de sztem tuti módszer😊 a pingvinben is hiszek pedig még azt se láttam.....

Kit--Kat
hát, ha a 2szép szemed teccik neki akkor igen, de ha nem akkor több kell😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
ott meg itass meg vele valami tömény koktélt, monván alkolhol mentes😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

...😄DD

Trade
nem lehetne ugy hogy csak ugy itthon ramasznek vhogy?

BADE
aztán mehetnek bárba,ha nem tudnak egymással rendesen elbeszélgetni

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

ajánlom a bort 😛PP

na angol aaz tökéletes vidd el 1 hangulatos kávézóba igyatok valamit bármit csak SÖRT !!! NE 😄DD

vagy ültesd le a gép elé és mi megbeszéljük vele 😄D

nem kell bár valami hangulatos kis kávézó tökéletesen megfelel feltve ha valamien nyelven tudtok kommunikálni !

Trade
angolul

kimondta hogy táncolni kell ?

mien nyelven kommunikáltok ?

a jelbeszéden kívül 😄DD

BADE
Bárban annyira azért nem táncolnak,mint a discóban.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2