49
-
HUmanEmber41st #9 Az a baj, hogy Linux alól elég körülményes akármilyen 3D játékot futtatni...és azért már arra is elég sok vírus van...
Kellene 1 nagy windows user guide, ahol le van írva, hogy milyen alkalmazásokhoz milyen szoftverek futása kell. Valamilyen log file-ban ezt látni lehetne, akkor rögtön kiszúrható a vírus ( a felesleges exe,dll stb..)
Hogyan lehetséges az, hogy úgy települjön fel 1 progi és fusson automatikusan, hogy a felhasználónak erről fogalma sincs?
Míg nem volt NOD és Kaspersky addig nem győztem törölgetni a regeditből a vírusokat.
nem raktam fel a SP2-őt, mert azt hallom, az is eléggé átjáróház... szóval valahogy ezt kellene megoldani, hogy a win tudja, hogy adott progihoz mi kell, és mi nem, és a user le tudja tiltani és törölni a feleslegeset.
Mert ugye sok virus van, amit csak karanténba lehet zárni, és nem engedi magát törölni.
Behalnának a spammerek -
BlackRose #8 Van a Paladium, csak sajnos senkinek sem tetszik (nekem se) az elképzelés, hogy a gépemen minden telyessen ellenőrzött. Különben igazad van, a Microsoft fikázása valami aminek nincs értelme, egy termékkel vagy megvagy elégedve vagy nem, ha igen akkor használod, ha nem akkor meg másik terméket veszel, a gyártó pedig nem kötelező, hogy a te kívánságaidat telyesítse, ha nem tetszik, ne vedd meg. Ilyen egyszerű... persze nem neked szól ez, csak útközben ide írtam :)
Ami pedig a vírusírtókat illeti, van már elég, a Microsoftnak sok pénzébe kerülne, hogy egy konkurens vírusirtot fejlesszen, ha a Windowsba integrálná, akkor jönnének a vádak (mint az IE vagy Media Player esetében), tehát nem volna egyáltalán kifizetődő dolog, ezért okossab ha a már meglévő vírusírtok fejlesztőinek segít a Microsoft... ehhez nem sok szürkeállomány kell, hogy felfogjuk. -
lola #7 Arról nem tehetek, hogy te csak olyan oprendszert ismersz, ami ms termék. De ez csak egy szelete a számítástechnikának!!!
"Nekem csomó ideig volt 98SE-m és mindig szidtam hogy állandóan befagy me lelassul meg minden." - akkor nálad a hozzáértéssel lehet a gond, mert évek óta használom, és nálam ilyesmik nincsenek.
"Mindent elérek 2 katintásból szart sem kell csinálnom minden megcsinál helyettem az XP" - azzal a két kattintással be is szop(hat)od a vírust, mert leszoktat a gondolkodásról, fingod sincs, hogy mi miért van, hozzászoksz ahhoz, hogy ismételt két kattintással frissítsd az xp-det, ami egyben további bejáratokat nyit a gépedre. Gratulálok! Te tipikus ms felhasználó vagy! -
Myron #6 Mindenki csak fikázza itt az MS-t.
Írjanak biztoságos OP rendszert. Az XP az. Ja hogy írtak rá csomó vírust? Miért ti ismertek olyan OP rendszert amin fut minden és lehetetlen behatolni?? Egy vírust sem lehet írni hozzá??? Hol élsz te? Ilyet lehetetlen csinálni. Gányolt kód. Jólvan. Mindent elérek 2 katintásból szart sem kell csinálnom minden megcsinál helyettem az XP. A hálózat belövése nettel eggyütt annyiba telt, hogy nyomtam egy varázslóban a tovább gombot. Meg másnál is. Nekem csomó ideig volt 98SE-m és mindig szidtam hogy állandóan befagy me lelassul meg minden. Mióta XP-m van nem is tudám megmondani hányszor fagyott le? Fél év alatt 10 szer? Nem elméxem. Pedig nyúzom rendesen. Az jó lenne ha minden lenne a WIN be , tűzfal (XP2 ben már egész jó) vírusírtó, tömörítő, meg minden. Nem kéne azokt sem telepíteni. Az igaz hogy a cégek tönkremennek mert nem kell semmi mindenki csak a WIN t veszi és abba minden benne van. Meg hogy drágább lesz. De ki veszi meg? -
Piscator #5 Kikívánkozik: vajon ebből a román bandából magyar vagy magyar származású van. Vagy itt ez nem számít?
lola:pontosan -
#4 kár .. pedig talán használtam volna .. hisz a "gányolt kódjukhoz" csak ők tudnak a leghatásosabban hozzáírni ... és így az ő programjuk lenne a leghatásosabb .. -
lola #3 A ms-nak nem vírusirtó készítése a dolga, hanem olyan rendszer készítése, ami alatt nem fut egy vírus sem.
Végre rájöttek, hogy ha vírusirtót adnának ki, azzal elismernék, hogy képtelenek biztonságos rendszert készíteni. Persze attól, hogy nem ismerik el, attól még a tény tény marad, miszerint képtelenek biztonságos rendszert csinálni. LOL! -
#2 ja amikor a win vírusirtó kiírtja a vírust, letörli a fél regisztrációs adatbázist és az egész rendszer bekrepál -
ThomasTheKoRner #1 Jobb is így...