A bukás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A diszdobozos változat ügyében ma délután még felhivom a Best Hollywoodot...
football without ultras is nothing
a bitHUmen-en fenntvan
Ha igen akkor írjatok a [email protected] címre.
Elõre kössz
nekem nagyon tetszett, ajánlom mindenkinek!
eddig meg sem néztem, erre vártam... és még 36 perc <#pardon1>#pardon1>
most szedem a dvd-t, a bithumenen fönnvan!
egy ilyet raktak fel mostanában az Endless Torrents oldalra
Az ehez tartozó ripet látta már valahol vki? Köszike.
(Ja és Bigfoot, igen totál igazad van, nem május, hanem április 29, nemtom hogy írhattam el, lál :D )
mov ah,4ch int 21h end
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
de akitõl kérdeztem, joókat nem mondott rola. állítólag néhol "eldlõ" a kamera, alapzajok, plusz a hang sem jo mindig
mov ah,4ch int 21h end
Más: azt a filmet, amit a.carkey is említ sajna nem láttam, de hallottam már róla, és régóta vadászom, de sehol sincs :(
mov ah,4ch int 21h end
Rögtön utána meg Hitler és Eva Braun összeházasodnak és a tisztviselõ megkérdezi Hitlertõl, hogy tiszta árja-e és felszólítja, hogy mutassa be az ezt igazoló papírt. (Egyébként ez a pont volt, amikor az ideológia rózsaszín köde eltûnt Hitlerrõl és a relaitásba visszazuhanó embert láthatjuk.)
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A medve nem játék.
Nem igazán tudok mit kezdeni azzal a szöveggel, hogy a film Hitlert, mint embert mutatja be, mert igazán nem tett hozzá semmit. A filmbõl nekem egy, a valóságtól rögeszmésen elrugaszkodott ember képe rajzolódik ki, aki mögött szürke eminenciásként ott áll Goebbels; a környezete pedig 3+1 csoportba sorolva viszonyul hozzá:
- feltétel nélkül osztja azt a tébolyult ideológiát a legutolsó pillanatig
- ideológiának nem dõl be, viszont a felettesi hûség megköti a kezét
- teljes egészében elutasítja az ideológiát, valamint szembe is fordul a felettesével is a kilátástalan helyzet miatt
+1: a titkárnõ: aki naivan sokmindent ha nem is hisz el a Führernek, de népvezérnek tekinti csöppnyi áhítattal, az embert látja benne, de a bunkerben az események hatására teljesen érdektelenné válik mind a birodalom, mind Hitler személye.
Persze a náci birodalom bukásához Hitler is hozzátartozik, szóval õ is kell bele, de szerintem ez a film egész másról, mégpedig a németek szenvedéseirõl szólt. Lehet, hogy csak én kattantam rá nagyon a témára, de feltûnõen sokszor kerültek szóba (és képbe) a civilek, kétszer pedig maga Hitler is kifejtette, hogy mivel a természet törvénye szerint az erõs mindig legyõzi a gyengébbet, így nincs könyörület a német nép irányában, fel kell robbantani, el kell pusztítani mindent, nem szabad tekintettel lenni a civilekre, szinte már "hulljon a férgese".
Szóval ez a film szvsz nem is annyira azért kuriózum, mert Hitlert közelrõl mutatja be, hanem mert elõször hallani német részrõl egy nyilvános és alig bujtatott tiltakozást a háború óta ki nem mondott kollektív bûnösség ellen, amellyel a német népet sújtották (tetszenek emlékezni, hogy a végén a titkárnõ pont errõl beszél?...). Vagyis a német nép nem a nácik cinkosa volt, hanem õk is ugyanúgy megszenvedték a náci ideológiai tébolyt és diktatúrát, mint Európa más országai.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Más: A kettõs öngyilkossági kísérlettel kapcsolatban igazam volt. Az elsõ 1945. május 29-rõl 30-ra virradó éjjel volt, amikor tulajdonképpen nem történt semmi. Majd a tényleges öngyilkosság 30-án 15:30-kor történt.
mov ah,4ch int 21h end
mov ah,4ch int 21h end
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
SPOILER (?)
Én eddig úgy tudtam, hogy Hitler kétszer fogott neki az öngyilkosságnak. Az elsõnél is volt búcsúzkodás, mint a másiknál, amit a filmben is láttunk. De az elsõ alkalommal mégsem követték el az öngyilkosságot. Lehet, hogy félrevezettek engem? Mert így nekem ez hiányzott a filmbõl.
mov ah,4ch int 21h end
mert hallottam egy két infót hogy jó!
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
mov ah,4ch int 21h end
(amugy Der Untergang)