Scarface - A sebhelyesarcú
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fegyver raktár a kocsiban vagy, hogy mondják... tároló, mit tudom én. Lényeg, nincs lõszer és ugye a fentebb leírtak miatt lóvé sincs kéznél, tehát mit tegyek, mi a megoldás? :S

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Húúúú, mekkora albumot szedtem leeee!!!!<#eljen>#eljen>
VA-DJ Smallz and Tony Montana - Scarface Southern Smoke Special Edition (2006) Mr. mex
Scarface-rõl is van szó benne ja, de full rapbe nyomják és hát nekem rap a kedvencem, szóval nagyon ütõs album!<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#hawaii>#hawaii>
Valaki ismeri? Album kép:

mint pl. a "say hello to my little friend"
Nézd meg a stáblistát.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
vannak azok a szigetek mesze a várostol, na ott pl mentesz bankba aztán jön 3 bandita megölöd öket kiirja hogy kinyirtál egy bandát ad érte kb 200g drogot meg 50ezer $, kicsit mész viszajösz megint van kit ölni, és itt anyit ölsz amenyit akarsz mert nincsenek itt zsaruk....
igen van pár elcseszett dolog benne.
pl.: ez a kocsilopásos dolog elég szar, mozgo jármûvet nemlehet ellopni ha kiállsz utra megállnak adig amég elötük állsz, na de igy még nemtudsz beleszálni csak ha a kocsiajtohoz mész de akkor meg már elindulnak és felborulsz, mert elsuhan meleted a kocsi akora kaszkadör mutatvány esés van... nekifutsz a kocsinak hatalmas esés.
ám ha sikerül bepréselned magad egy kocsiba akkor még mindig 3-4 másodperc mire elindul az a szar, mert bekell inditani...
szoval látszik hogy gta utánzat...
viszont ez a rendelek kosit meg hajot dolog jo, a hidropáln meg limuzinos dolog is nagyszerû, és az hogy hajoval normálisan tudsz parkolni, mert gta- ban ugy kell kiugrani hajobol de elviszi viz meg hasonlok, itt meg normálisan leparkol vele...
ám a történet nagyszerü
És még egy kérdés. A végigjátszásban azt irták, hogy van az a küldetés mikor az elrejtett szigetröl kell viszaszerezni az ellopot drogokat, és hogy cserébe megkapjuk a drogültetvényét a csávonak... Na de most tényleg megkapjuk és onan szálitjuk majd vagy mihasznunk belöle? Vagy holtalálhato?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Szerintem jo játék, és kár hogy nem olyan népszerû játék mint a gta-k bár szerintem kicsit rövid játék, de izgalmas, és a grafika is nagyon szuper.
Egyébként lehet soförködni meg vannak azok a melék küldetések amikor másik emberel kell meni, szerintem az is ad %-ot megprobálom azokat és végigtolni.
Egyebkent gratula, nem tok senkirol aki vegigtolta
(de használd a keresõt, ez már volt)
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
meg van hogy kocsival vizbeesek, elég nehéz küldetés ez.
a töbi gondom meg a zsarukkal van, trainer el játszok igy sérthetetlen vagyok, de zsarukat nemlehet lerázni nemkapnak el és nemtudnak megölni se, egy idö után kiiraj hogy kiled aztán eltünik a térkép meg minden és özönlenek zsaruk meg komandosok ienkor álltalában jöhet a mentés vagy az öngyilkoság...
Szoval zsaru lerázásra valami tipp, vagy kod?
meg joljöne valami trainerr amiben van zsarukikapcs...
aztán a boltjaim álitolag pézt termelnek, hát tölem csak viték mindig a javitásra de kapni sose kaptam, hogy tudom behajtani tölök? egyszer volt csak ien küldetés, mikor megszereztem a raktárépületet vagy mi, sok konténer volt ott aztán beszáltam a garázsban kocsiba és elkelett meni a pézért....
Na meg akkor mivan ha elkapnak zsaruk, vagy meghalok, mert bank elött tesz ki de olyankor mentésröl ment vagy ugyvan mint mondjuk gta-ban?
Amúgy aztsem tudtam, hogy ott a kerítésnél mit kell csinálni amikor elkezdtem :/ 😄
Légy jó, légy hű Magyar!
magyaritás nekem is kéne...
Légy jó, légy hű Magyar!
Nekem a második pálya után teljesen megváltozik a billenytyûzet kiosztás és így már lehetetlenné válik a játék!!!
Tud valaki segíteni???
írjon mailt legyen kedves!!!
[email protected]
elõre is tenx
olok
Egérre néha alíg reagál ,kb 3x fordítom kõrbe az embert mire fordul 360at <#falbav>#falbav>
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
Van hozzá magyarosítás?? ha van akk légyszi mondja meg vki honnan tom letölteni!! Kössz