1763
  • M.A.D.
    K-lite MegaCodecPack v1.59. Nincs olyan dolog ami ne menne rajta jól (filmek, játék...stb..)Persze, kiikszelni a plusz dolgokat, így felrak úgy 140 megát.

• M.A.D.
    Látom, némely fiatal lámának el kéne olvasni azt a bizonoys readme.txt-t a "lemezen". Amúgy nálam 1280-asba vágta magát és mindent fullba nyomott, pedig enyhén nincs erőművem (Albatron KT600, Athlonxp 3000+, 1GB RAM (400), GT6600 AGP). Azért lejjebb vettem egy-két dolgot, mert úgy tényleg szaggat.
  • Kit--Kat
    NINCS HANG!!! Csak az átvezető videókban meg ilyenekben, maga a játékban nincs! Mit tudok csinálni, hogy legyen???
  • ricsimaster
    Rakj fel ujjabb drivert nálam meg oldaotta problemát
  • ricsimaster
    Hogy kell drogot fel venni mert elértem a republit 2-t és ki irta 10000drog de azt hol lehet fel vennni?????????,,,
  • kill3r21
    rakj fel egy augusztusi directxet és jo lessz meg tünted el a gépedröl a kodekpakkokat :D
  • Sanyix
    Én meg annyit mondok, hülye vagy :)
  • kill3r21
    szar a géped...:D:D mit mondjak nekem jo meg sokan másoknak is
  • Gazsi007
    Kurva szar az árnyék a játékba hogy lehet kiszedni?
  • WEEDORKA
    Emberek! Én a filmnek nagyon nagy rajongója vagyok es már nagyon vártam ezt a jatekot.Most hogy megjelenmt es megvan kiprobaltam es minden igaz, gagyi iranyitas,nagy gepigeny, tök konzolos stb stbs deén ezeket LESZAROM!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ez a játék kurva jóóó a hangulata olyat üt igy a film után hogy az beszrás, kész én rákattantam....
  • Hellsing47
    és ez kit érdekel???=/
    (najo tom hogy vkit igen de akkor is :D)
    én biztos nem csitelnék!!
    CSALÁSOK!!!!
  • Gazsi007
    Hogy lehet kiszedni az árnyékot a játékból?
  • Sanyix
    Ez lol. Felrakom ezt a bugos szart (ez már abból kiderült, hogy rögtön egy dll fájlt hiányol), be a cracket, elindítom, fekete képernyő, és visszajön az vindóz asztal(ez a másik dolog amiből kiderül, ugyanis évek óta nem volt játék ami így nem indult), és ennyi semmi hibaüzenet (ez a legidegesítőbb). Crack nélkül nemmegy mert úgylátom hogy az utúbbi időben elkúrták a cureromot is, mert régen még műxött is, mostmár nem. Most mi a rák baja van?
  • Voltan
    Htx!
    Akkor még pont elfér...
  • ricsimaster
    2,71-et pakol fel kb 2,4 a kibontott
  • Voltan
    Valaki #366???
  • Maxtreme
    hát a 6800Le moddolás nélkül kb egy 256bites sima 6600 :)
    Szal elvileg kevés. (bár ha a gfx-et nézzük, akkor egy szaros dx7-es gef4mx-en is vígan kéne futnia..)
  • csoola
    nekem kicsit szaggatott (néha leszaladt 20 fps-re mikor az utcán efektekhez érsz)
    de rájöttem h meg kéne nézni a beállitásokat és persze azért szaggatott mert full maxon volt...most 1024-ben minden fullon tök jol megy.
    a hangulat sztem nagyon jo, a kocsoik irányitása is egész feelinges (föleg h oldalra tudnak csuszni ha megyek mint a meszes), az is tetszik, h ha összeszedsz pézt, azt bankba kell vinni h tisztára mosd...nekem ejön, remélem elég hosszu lesz, mert egy ideig el szeretnék vele játszani...
  • CS@
    Na eddig tartott a frankó(olyan nagyon azért nem volt frankó, mert minden újraindítás után elfelejtette, amit beállítottam) működés, most már csinálhatok bármit vele az Action és az Accelerate mindig ugyanazon a gombon lesz, úgyhogy gyakorlatilag így már használhatatlan a JoyPad, mivel ha rálépek a gázra, akkor rögtön ki is szállok a kocsiból. Érdekes, hogy eddig nem csinálta ezt, akkor vajon most mi a franc baja lett?
  • svani
    A PROCYON-féle verziót szedtem le,majd a Reloaded-es crackket.Indul frankon,hangal sem volt problémám.
    Viszoint iszonyuan szaggat.Az eredetileg felajált szűrőket kikapcsoltam,de igy sem megy 25fps fölé játék közben.Legtöbbször csak 15-20 között van.
    A gépem P4 3Ghz,4x512MB(400MHz)Ram,6800LE kártya.
    Ez kevés neki,vagy hasonló konfiggal megy másnak jobban?
    84.21-es driver(91.47-tel a CoJ "hasított" 8-10 fps-sel).
  • theodor
    köszi sikerült feltettem azt a dx9et ami a cdn van és műxik.Csak olyan konzolos átiratnak tűnik de a bugokat meg ezt azt leszámítva el lehet vele ütni az időt.De szerintem az uutós részekben még mindig a mafia viszi a pálmát.
  • Kit--Kat
    Ötlet, hogyan tudom megcsinálni hogy legyen hangja???
  • Voltan
    Mennyi kibontva az imagae file, és mennyit pakol föl a vinyóra?
  • Guer
    én is láttam szinkronosan...nem is fogom....
    igy a best pacino hangja utánozhatatlan....
  • Kaszi46
    ronda, bugos, konzolos, optimalizálatlan, de iszonyú hangulatos ez a gém!
    nagy rajongója vagyoka a filmnek, ezért kicsit tartottam tőle hogy elszúrják,... na jó el is szúrták a fent említett hibák miatt, de a hangulat kárpótol mindenért!

Tony hangján észre sem lehet venni hogy nem Pacino beszél, jól választottak ezzel a narrátorral! Nekem külön orgia a leszakadó fejek, kezek, lábak, látványa, és a filmben elhangzott beszólások, káromkodások, szófordulatok és, zenék visszaköszönése.
    Aki most nézné csak meg a filmet, annak szigoruan ajánlott ezt eredeti nyelven felirattal megtekinteni, mert úgy az igazi. Azt az akcentust nem hiszem hogy vissza tudja adni a szinkron, amit pákínó bácsi elejtett annak idején.
  • CS@
    Videók meg egyéb hasonló nyavalyák tömörítésére használt cuccos.
    Ha ezt az nvidia miatt kérdezted, akkor bocsy tényleg egybefolyt a hozzászólás azon részével, pedig azt csak mellékesen jegyeztem meg. Mondjuk mind1, mert azóta feltelepítettem mindent, ami eszembe jutott, majd miután láttam, hogy semmi értelme, feldobtam egy szép új wint és ugyanolyan vacakul fut, úgyhogy ez szerintem továbbra sem codec hiba.
  • Hellsing47
    http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dx9_29

nemtom segit-e
    talán egy probát megér :D
  • teddymac
    lehetöleg valami ujat
  • teddymac
    tedd fel direct x
  • theodor
    Nekem se indul.Azt írja, hogy "Az alaklmazást nem sikerült elindítani, mert d3dx9_29.dll nem található.Az alkalmazás újratelepítése meldhatja a problémát."Légyszi segítsen valaki.
  • ricsimaster
    http://gamecopyworld.com/ itt van crack
  • Kit--Kat
    HEHHE most, hogy megy a játék, hang nincs hozzá....
  • kicsirobi
    ELINDULT
  • Mr_no_NaMe
    Namajd megszakércsük -.-
  • csoola
    tudod te mi az a codec?:P
  • kicsirobi
    Olyan egyébkén.De itt szakadnak le a fejek.Meg kivégzős.
    Meg van benne olyan mint a GUN ban,hogy átvált fps-re,és lassitva lőőő.
    De én még csak tutorialoztam,mert kilépett RUNTIME ERRORR-ral
  • Mr_no_NaMe
    Hm...ha olyan GTA copyszerűség mint a Godfather akkor szeressem lesz ^^
  • Hellsing47
    inkább mint a GTA..bár még én sem jácottam vele...nekem is most jön..csak a többiek tapasztalatát mondom :DDD
  • Mr_no_NaMe
    Ez milyen játék? Ugye nem ilyen El Matador színvonal mer azonnal megállítom a töltést :S