1763
  • Kit--Kat
    haha
  • ricsimaster
    hol?????????
  • csoola
    akkor kapcsold be a hangokat
  • ricsimaster
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Annyival hogy nem purcansz ki
  • Voltan
    Nem hinném, hogy lenne másik. De a Vice City-nél szerintem tutira nagyobb a térkép.
  • mucsácsó
    hm...
    érdekes...pár embernek szaggat kegyetlenül, de soknak nem...ez érdekes...
    akiknek szaggat, azoknak milyen VGA driver van fennt?
    nekem 91.47....és akad mint a rohadás, pedig egyáltalán nem kéne neki... =/
  • CS@
    Miért te már átjutottál egy másik térképre, vagy idővel, majd bővülni fog a mostani?
  • Gerbill
    Ha láttad volna a filmet, tudnád miért kell szétlőni mindenkit a játék elején, mivel az a film zárójelenete egy kis változtatással.
  • Kit--Kat
    Jó kössz, megpróbálkozom ezekkel.
  • kill3r21
    kb anyi h az audusztusi felrak pár dll-t és pont néztem ugyanazokat mint ami a gaméek kell!! meg frissebet...d3dx30 stbstb
  • Voltan
    Eléggé. A Vice Citynél biztosan nagyobb, de lehet, hogy az SA-t nem veri.
  • Voltan
    Próbálj meg új drivert feltenni a hangkártyához, szedd le a codeceket, és nézd meg a DxDiag-ot (programok futtatása, DxDiag), ott kísérletezz a Hardware accelerationnel. Több tippem sajna nincsen..
  • Voltan
    Még el sem kezdtél vele normálisan játszani, és máris fikázod? Nem, nem ez lesz végig, az csak a prológus. A felbontást pedig LEHET állítani.
  • Mr_no_NaMe
    Ehh...elkezdtem a játékot...eddig ennyi jött le: eszméletlen elkúrt valami
    Már eleve az felcsesz, hogy nem lehet beállítani a felbontást mer alig reagál a klavra.
    Aztán meg már úgy kezdődik, hogy mindenkit szarrá kell lőni. Ugye nem ez megy a játék végéig hogy akkor 1 emberrel széjjellövöm a fél világot és megyek a következő pályára?
  • Kit--Kat
    whááá help!!!!!
    Oh hogy a kurv....
    5 perc alatt elpókeroztam 100 ezer dolcsit :(
  • Djemba
    nagy a baejárható terület?
  • hykao #414
    Van a térképhez kétoszlopos jelmagyarázat is...
  • svani
    Én nem azt mondtam,hogy rossz,mert jó!
    A Keresztapa,ami nem igazán tetszett.
  • mabbak
    hali
    Érdekes problémám van: a játék fut rendesen 1024ben max graffal, de bizonyos pillanatokban nem mozog a kurzur rendesen, nem fordul Tony csak eszméletlen lassan. Ez nem a szaggatás miatt van, mert közbe ha futok ugyanolyan tempóba nyomja, szal nem értem. Nem is az egér intenzitásával van a baj, mert azt is állítottam, de nem lett jobb...
  • Seagal
    Bocs, az előző az válasz volt 333, 334 hozzászólásra.
  • Matte
    :D
    Igazad van, az nem szint. Ha másban nem, hangulatban viszont nálam veri a GTA-t, ami már szint. S minél többet jáccok vele, ez annál inkább így van.
  • Seagal
    www.gamecopyworld.com
  • Dexantreal
    Mi jelzi a térképen Tony Montana házát?:S Az első küldiben lévőt, ami szét lőtt.
  • ricsimaster
    de öcsém azok csak 22g van náluk annak az ára pedig csak 550$
  • Kit--Kat
    a hangok és audioeszközökön belül ez hol található pontosan?
  • M.A.D.
    játékok=játék (többesszám b+)
  • svani
    Keresztapát valóban keményen veri,de ez azért nem szint,ugye?!
  • M.A.D.
    Esetleg prioritás-állitás a hangoknál? Pár éve volt ilyen probléma pár játékoknál. Vezérlőpult...stb...
  • Matte
    Hát nem tudom gyerekek. Olvasgatom itt a hozzászólásokat, igazándiból szerintem ez a játék jól sikerült, bár hozzá tartozik persze, hogy nekem semmi gondom nem volt vele, nincs akadás, remegés, hanghiány, stb, fullon megy, igaz 1024-ben, de soha mégcsak be sem lassult.
    Be kell valljam, nekem így hirtelen jobban bejön mint a GTA, persze majd meglátjuk mennyire tudják fenntartani a hangulatot, de az biztos, hogy a keresztapát kersztbe hosszába veri.

Mindenkinek jó játékot és szép hétvégét kívánok.
  • Kit--Kat
    NEkem meg nem megy továbbra sem a játékban semmi hang.....
  • CS@
    Szinte bármelyikről.
  • CS@
    Ha már az oly hasznos readme –nél tartunk, akkor megjegyezném, hogy ők belebiggyesztették, hogy tesztelték a Logitech Dual Action –t, ez bizonyára nagyszerűen sikerült nekik, merthogy az enyémet fel sem ismeri a játék ellentétben a 3000FTos noname vackot meg igen.
    Én gyilkolom a dillereket és tőlük szedem a drogot.
    Én sem használom, de sokan igen.
  • Sanyix
    Kodekpakk nincs, amúgy meg nemtom mi a különbség directx9.0c, és augusztusi directx9.0c között :D

Videokártya driver meg legújabb.
  • Dexantreal
    A játék zenéje letölthető szerintetek majd késöbb, mint a GTA: San Andreas-é? Tetszenek a benne lévő számok.
  • Kit--Kat
    Most akkor leszedem azt a codec packet hátha azzal végre működni fog...
  • hykao #391
    Ha már itt tartunk, installálás után elő is ugrik a readme, hacsak valaki ki nem szedi a pipát...
  • ricsimaster
    bazze rá nem jöttem hogy van remade de azé nekem megy minden