1763
-
#431 haha -
ricsimaster #430 hol????????? -
csoola #429 akkor kapcsold be a hangokat -
ricsimaster #428 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Annyival hogy nem purcansz ki -
#427 Nem hinném, hogy lenne másik. De a Vice City-nél szerintem tutira nagyobb a térkép. -
#426 hm...
érdekes...pár embernek szaggat kegyetlenül, de soknak nem...ez érdekes...
akiknek szaggat, azoknak milyen VGA driver van fennt?
nekem 91.47....és akad mint a rohadás, pedig egyáltalán nem kéne neki... =/ -
#425 Miért te már átjutottál egy másik térképre, vagy idővel, majd bővülni fog a mostani? -
#424 Ha láttad volna a filmet, tudnád miért kell szétlőni mindenkit a játék elején, mivel az a film zárójelenete egy kis változtatással. -
#423 Jó kössz, megpróbálkozom ezekkel. -
#422 kb anyi h az audusztusi felrak pár dll-t és pont néztem ugyanazokat mint ami a gaméek kell!! meg frissebet...d3dx30 stbstb -
#421 Eléggé. A Vice Citynél biztosan nagyobb, de lehet, hogy az SA-t nem veri. -
#420 Próbálj meg új drivert feltenni a hangkártyához, szedd le a codeceket, és nézd meg a DxDiag-ot (programok futtatása, DxDiag), ott kísérletezz a Hardware accelerationnel. Több tippem sajna nincsen.. -
#419 Még el sem kezdtél vele normálisan játszani, és máris fikázod? Nem, nem ez lesz végig, az csak a prológus. A felbontást pedig LEHET állítani. -
#418 Ehh...elkezdtem a játékot...eddig ennyi jött le: eszméletlen elkúrt valami
Már eleve az felcsesz, hogy nem lehet beállítani a felbontást mer alig reagál a klavra.
Aztán meg már úgy kezdődik, hogy mindenkit szarrá kell lőni. Ugye nem ez megy a játék végéig hogy akkor 1 emberrel széjjellövöm a fél világot és megyek a következő pályára? -
#417 whááá help!!!!! -
#416 Oh hogy a kurv....
5 perc alatt elpókeroztam 100 ezer dolcsit :(
-
Djemba #415 nagy a baejárható terület? -
#414 Van a térképhez kétoszlopos jelmagyarázat is... -
#413 Én nem azt mondtam,hogy rossz,mert jó!
A Keresztapa,ami nem igazán tetszett. -
#412 hali
Érdekes problémám van: a játék fut rendesen 1024ben max graffal, de bizonyos pillanatokban nem mozog a kurzur rendesen, nem fordul Tony csak eszméletlen lassan. Ez nem a szaggatás miatt van, mert közbe ha futok ugyanolyan tempóba nyomja, szal nem értem. Nem is az egér intenzitásával van a baj, mert azt is állítottam, de nem lett jobb... -
Seagal #411 Bocs, az előző az válasz volt 333, 334 hozzászólásra. -
Matte #410 :D
Igazad van, az nem szint. Ha másban nem, hangulatban viszont nálam veri a GTA-t, ami már szint. S minél többet jáccok vele, ez annál inkább így van.
-
Seagal #409 www.gamecopyworld.com -
Dexantreal #408 Mi jelzi a térképen Tony Montana házát?:S Az első küldiben lévőt, ami szét lőtt. -
ricsimaster #407 de öcsém azok csak 22g van náluk annak az ára pedig csak 550$ -
#406 a hangok és audioeszközökön belül ez hol található pontosan? -
M.A.D. #405 játékok=játék (többesszám b+) -
#404 Keresztapát valóban keményen veri,de ez azért nem szint,ugye?!
-
M.A.D. #403 Esetleg prioritás-állitás a hangoknál? Pár éve volt ilyen probléma pár játékoknál. Vezérlőpult...stb... -
Matte #402 Hát nem tudom gyerekek. Olvasgatom itt a hozzászólásokat, igazándiból szerintem ez a játék jól sikerült, bár hozzá tartozik persze, hogy nekem semmi gondom nem volt vele, nincs akadás, remegés, hanghiány, stb, fullon megy, igaz 1024-ben, de soha mégcsak be sem lassult.
Be kell valljam, nekem így hirtelen jobban bejön mint a GTA, persze majd meglátjuk mennyire tudják fenntartani a hangulatot, de az biztos, hogy a keresztapát kersztbe hosszába veri.
Mindenkinek jó játékot és szép hétvégét kívánok. -
#401 NEkem meg nem megy továbbra sem a játékban semmi hang..... -
#400 Szinte bármelyikről. -
#399 Ha már az oly hasznos readme –nél tartunk, akkor megjegyezném, hogy ők belebiggyesztették, hogy tesztelték a Logitech Dual Action –t, ez bizonyára nagyszerűen sikerült nekik, merthogy az enyémet fel sem ismeri a játék ellentétben a 3000FTos noname vackot meg igen. -
#397 Én gyilkolom a dillereket és tőlük szedem a drogot. -
#395 Én sem használom, de sokan igen. -
#394 Kodekpakk nincs, amúgy meg nemtom mi a különbség directx9.0c, és augusztusi directx9.0c között :D
Videokártya driver meg legújabb. -
Dexantreal #393 A játék zenéje letölthető szerintetek majd késöbb, mint a GTA: San Andreas-é? Tetszenek a benne lévő számok. -
#392 Most akkor leszedem azt a codec packet hátha azzal végre működni fog... -
#391 Ha már itt tartunk, installálás után elő is ugrik a readme, hacsak valaki ki nem szedi a pipát... -
ricsimaster #390 bazze rá nem jöttem hogy van remade de azé nekem megy minden