Scarface - A sebhelyesarcú

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GA=GTA?
M@TriX
talán a megjelenési dátumokra is érdemes figyelni 😉

amúgy érdemes megszemlélni az új videó következõ másodperceit. 2:07-tõl áll fõhõsünk, balról érkezik egy taxi, azaz érkezne, mert fõhõsünk jobbra néz majd vissza. és lám, taxi sehol, hanem láthatóvá válik! egy sporkocsi. úgy a semmibõl szinte..... jaaaj-jajj.

mondtam én, hogy a GA motorját liszenszelték basszus. lehet hogy nem, de akkor meg ugyan azt a hibát elkövetni.... amatõrök vazz...

amúgy jó kis gém lesz, dehát....

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Riddick73
A Vivendi Games ma végre elõrukkolt egy megjelenési dátummal.

A Vivendi Games ma végre bejelentette a Scarface: The World is Yours játékadaptációjának megjelenési dátumát. A gamma október 8-tól lesz elérhetõ mégpedig PS2-re, PC-re és Xbox-ra, aki pedig a PS2-es verziót vásárolja meg, az esetleg elgondolkodhat egy Collector's Edition megvételén, ami többek között végigjátszást (kommentárral), interjúkat és egy rakás háttéranyagot tartalmazó DVD-t kap pluszba.

forrás: JÁTÉKOK.hu

▄ http://riddick73.bplaced.net/forum/index.php ▄

Csuhai G
Király játék lesz remélem! Mikor is fog ez kijönni?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

csak grafikailag, de azt is csak addig míg ki nem jön a GTA4
CalebJoe
De azért 2006-ban már számít a grafika ottvan pl. Xbox360-on a Saints Row hát az odaver majd bármilyen GTA-t.
CalebJoe
Nagyon durva pont a legjobb rész amikor fent hátbalövik Tony-t alapmû.
Törölt felhasználó
A Resevoir dogs-nak sem olyan állat a garfja ,de mégis élvezetes játék!
Kit--Kat
Grafja tényleg nem állleejtõs, de azért nagyon várom, remélem jó lesz.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

grebber

Next PC upgrade: 2022

Kit--Kat
nagy reményeket fûzök a játékhoz😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Gerbill
Ebben amit most linkeltem be valamivel jobb minõségünek néztwk ki a textúrák, és szerintem a modellek(ezalatt fõleg az embereket értem) sokkal kevésbé szögletesek mint néhány képen. A hajókázásnál a távolban feltûnõ szikla textúrája viszont nagyon feltûnõen ismétlõdõ négyszögekbõl van.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

M@TriX
ez is már egy régi trailer, szóval már ez sem tükrözi a jelnlegi állapotot, a lenti képek azonban igen, amik néhol egészen siralmasak, na d emaj dmeglátjuk. a végtermék a lényeg.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

hykao
Rókabõr vagy sem, de ne felejtsük el, hogy annakidején a VC volt az, ami igencsak jókorát merített a filmbõl. Szóval nem csodálkoznék, ha ezért mondjuk peren kívül megkapták volna a filmjogokkal rendelkezõk a VC grafikus motorját a játékhoz.
Egyébként ebbõl az alant linkelt videóból nekem úgy tûnik, hogy valamivel jobb lett a grafika, mint a korábbi trélerben látható.
Ha a többi dolog megfelelõ lesz, akkor a grafika felett is szemet lehet majd hunyni. szvsz.
Vajon benne lesz a 928-es Porsche? 😊
M@TriX
még szép, hogy valamivel szebb, na de a VC nem mostanában jelenik meg 😊

persze nekem ez a graf is elég lenne, ha a hangulat király lesz bár a képet nézve néha elég gány képet mutatnak, de reméljük csak valami "bug".

Gerbill
Ja bocs. Még nem láttam, de ez alapján nekem nagyon tetszik sokkal inkább meghozza a kedvem mint a nemrégiben megjelent képek. Nekem ez alapján valamivel szebbnek tûnt mint a vc.

a grafja az nem a legjobb de a hangulata királynak igérkezik. a viz viszont állat!

M@TriX
régebbi a videó, erre írtam hogy full VC az egész, de nem baj csak jelenjen meg és ha már nem tûnek el a kocsik akor már elszórakozok majd vele egy ideig 😉

grebber
Rókabõr 😞

Gerbill

Kit--Kat
már várom:/

Gerbill
Normális, csak szinte mindegyik képen ugyanúgy áll, nem mozognak külön az ujjai, legalábbis a trélerben látottak alapján ezt a következtetést vontam le.

ezeken a képeken pedig egész normális a keze
hykao
Ja lol, van egyujjas kesztyû kézfej kinézet... 😊
Én is reménykedem egy jó játékban, akármit is mutatnak a képek.

Gerbill
Ha jól láttam még a kezeik is olyanok mint a gta-kban, az ujjak mozgása ismeretlen fogalom😄. De engem nem tud eltántorítani ez a rengeteg ronda kép, a játék szerintem élvezhetõ lesz, köszönhetõen a hangulatnak.

hykao
A tréler elég hangulatosnak tûnik, legalábbis úgy tûnik a helyszínek, a szereplõk, stb. eléggé hozzák a film hangulatát, a grafika valóban kissé ódonnak tûnik, kb. a Vice City szintet hozva, kivéve a karakter fejeket, azok talán jobban kidolgozottabbak, mint a GTA3-ban vagy a VC-ben voltak.
hykao
Pár kép a HARDWIREDen: KATT
(nem tudom voltak-e már)
Gerbill
interjú
Valami készítõ beszél az elején, elmondja amit kb eddig tudni lehetett a játékról, szinte semmi újat, ezután rövid részleteket láthatunk a filmbõl, majd a lentebb linkelt trailert is levetítik, és mindezt rettentõ nagy hangzavarban.

itt le tudod szedni a trailert
Gerbill
Én még sajnos a filmet nem láttam, de részleteket már igen és a Vice City befejezõ jelenete is eléggé hasonlít a Scarface befejezõ jelenetéhez, csak Tony meghal, Tommy pedig túléli. Már nagyon várom, a grafika pedig egyre jobban néz ki(bár mint írtam engem a ronda grafika sem zavarna, a The Godfather is tetszett, mivel a történet magávalragadó volt, igazi keresztapa hangulata volt).

az még annyira nem is hasonlít, de a kúria ami a VC-ben volt az szinte ugyanaz lesz, a videóban még a monitorok is ugyanúgy ott vannak az íróasztal mellett
Gerbill
Bocs a nagy képekért de csak ezeket találtam

Gerbill
Valahonnan ismerõs ez a bár

Gerbill
Szerintem ennek azért valamivel jobb grafikája lesz mint a Vice Citynek.

Gerbill
Szerintem ha az irányítást nem rontják el akkor már nem lehet olyan rosz. A képek alapján a grafika nem a legjobb, de az ilyen játékoknál nem is ez a lényeg. Nekem a Vice City volt a kedvencem a gta sorozatból, szóval remélem hasonló játékélmény nyújt majd ez is.

szerintem is jó lesz, bár a filmet még sajna nem láttam.. <#szomoru1>
Gerbill
A gamershell szerint a PC-s megjelenés 2006 szeptember 25-ére várható.
Hivatalos oldal

M@TriX
hát nem sokkal...

Riddick73
Én nagyon-nagyon várom.
Várható megjelenés az 2006. év 2. fele.

&#9604; http://riddick73.bplaced.net/forum/index.php &#9604;

KeKKSZike
Ez a játék nekem nagyon primitívnek tûnik... :S

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Kit--Kat
Nekem tetszik😊

STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Kit--Kat
Áhh szerintem azért annál jobban néz ki.

M@TriX
jah sztem is szinte ua mint a VC csak más karakterekkel kissé, de még a motorcsónakozás közben a látótáv is úgy épül fel 😊
ha lesz autóeltûnés is akkor a Rockstar elkezdhet perelni 😉
én nem csodálkoznénk ha megvették volna a mocit....

Shep
Gombócból is megárt a sok, hátmég a GTA klónokból 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
1 az 1-be mint a GTA.

svani
Kijött egy trailer.Elég faja.

scarfaceizé

Kit--Kat
már nem lehet kapni<#ijedt>
ezért múlt havi...