Scarface - A sebhelyesarcú
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy érdemes megszemlélni az új videó következõ másodperceit. 2:07-tõl áll fõhõsünk, balról érkezik egy taxi, azaz érkezne, mert fõhõsünk jobbra néz majd vissza. és lám, taxi sehol, hanem láthatóvá válik! egy sporkocsi. úgy a semmibõl szinte..... jaaaj-jajj.
mondtam én, hogy a GA motorját liszenszelték basszus. lehet hogy nem, de akkor meg ugyan azt a hibát elkövetni.... amatõrök vazz...
amúgy jó kis gém lesz, dehát....
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A Vivendi Games ma végre bejelentette a Scarface: The World is Yours játékadaptációjának megjelenési dátumát. A gamma október 8-tól lesz elérhetõ mégpedig PS2-re, PC-re és Xbox-ra, aki pedig a PS2-es verziót vásárolja meg, az esetleg elgondolkodhat egy Collector's Edition megvételén, ami többek között végigjátszást (kommentárral), interjúkat és egy rakás háttéranyagot tartalmazó DVD-t kap pluszba.
forrás: JÁTÉKOK.hu
▄ http://riddick73.bplaced.net/forum/index.php ▄
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Next PC upgrade: 2022
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Egyébként ebbõl az alant linkelt videóból nekem úgy tûnik, hogy valamivel jobb lett a grafika, mint a korábbi trélerben látható.
Ha a többi dolog megfelelõ lesz, akkor a grafika felett is szemet lehet majd hunyni. szvsz.
Vajon benne lesz a 928-es Porsche? 😊
persze nekem ez a graf is elég lenne, ha a hangulat király lesz bár a képet nézve néha elég gány képet mutatnak, de reméljük csak valami "bug".
(nem tudom voltak-e már)
Valami készítõ beszél az elején, elmondja amit kb eddig tudni lehetett a játékról, szinte semmi újat, ezután rövid részleteket láthatunk a filmbõl, majd a lentebb linkelt trailert is levetítik, és mindezt rettentõ nagy hangzavarban.

Hivatalos oldal
Várható megjelenés az 2006. év 2. fele.
▄ http://riddick73.bplaced.net/forum/index.php ▄
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
ha lesz autóeltûnés is akkor a Rockstar elkezdhet perelni 😉
én nem csodálkoznénk ha megvették volna a mocit....
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!