1763
  • [Walaki]D`Lair
    Azzal nem lehet kihajolni a kocsi ablakán sajna, így nálam felejtő...
  • hykao #951
    Ehh AK alá háromlövetű sörétes kiegészítő? Huh, de hülyén hangzik, és értelme sem sok van...de azé' megvettem... :)
    Mondjuk jórészt a "Nagypapával" írtom a jónépet.
  • bazza
    ok, köszi szépen!
    A "végrehajtó" elég eltalált kifejezés ;)
  • hykao #949
    1. Ja. "T"-re pofázhatatsz neki...
    2. Az üzletekhez biztonsági őröket, amúgy meg sofőrt, "végrehajtót" és bérgyilkost
    3. Ha nem sikerül nem gáz, próbálkozz, ha elbukod, kapsz utána másmilyen küldetést, amit könnyebb teljesíteni...
    4. Visszamész a raktárba, és akkor indul a pénz begyűjtés, ha kiválasztottad, milyen várdával mész majd.

Amúgy mindegyik téma ki lett már tárgyalva bővebben korábban, kicsit olvasgass vissza.
  • bazza
    egyre jobban tetszik egyébként a játék :) Ahogy egyre nagyobb ember leszek, nagyobb hatalommal, nagyobb lóvéval :))

Viszont lenne pár dolog amit megkérdeznék:
    1. Egy csajvan a villámban. A játék enged vele kezdeni valamit, vagy csak dísz?
    2. Testőröket lehet venni magamnak?
    3. A Felix féle "védő" küldiket, mikor vkit emg kell védeni sose tudom megcsinálni, mert özönlenek az emberek és mire fodulok egyed addigra már szinte ki is nyírták a delikvenst. Van vmi trükk az ilyen küldikhez?
    4. KGs kokószerzésnél elvileg megvettem az anyagot, elfurikáztam a raktárhoz, de nem tudtam felvenni és eladni a cuccot. ???

Kösz, és ha volt már bocsi!
  • Thanatos
    hmmm, már érzem ki volt ez a jóakarom :P
  • bazza
    Először nekem is ment rendesen, de egyszercsak nem "hatott" senkire, szal mintha nem is lenne a kezemben semmi!
  • haxoror
    Használd a jobb gombot is úgy pontosabb
  • Gerbill
    Nekem tökéletesen működött, még Blind Rage-be is átváltottam, és csak úgy repültek a testrészek.
  • bazza
    már elnézést, de mi a f_szér nem csinál semmit a láncfűrész? Egymást alázzuk az ellennel, de egyszerűen se ő se én nem sebződünk csak egymáson át ütünk meg átvágunk de semmi. Miaz isten ilyen bugos?
  • ent
    LOOL
  • BiG G
    egyre jobban tetszik ez a játék :))) most vettem meg pedro placcát, meg már szórtam szét 400 grammnyi kókót :DD
    jah meg arra is rájöttem hogy miért szaggatott: defaulton volt minden szűrés maxon, meg 1280x1024-ben ment a game -.- levettem zéró szűrés+1024-re, és már fut mint a villám :) (nem is csoda, azért egy 3.2-es p4-nek, geforce 6600gt-vel nem kéne ilyen játéktól meghalnia)
  • balcooo
    Köszi!
    Közben akadt még egy hatalmas issue-m. Nem talaltam az ugras gombot a sehol a keyboard confignál :)
  • [Walaki]D`Lair
    Aztán mehet a 'Say hello to my little friend!!!!'
  • [Walaki]D`Lair
    Egér középső gomb...;)
  • skampi
    ja tényleg van az ak-nak shotgun kiegészítője,az m-16-nak meg gránátvetője,de én sem jöttem rá,h h működik...
  • thanatoss
    Buzi e vagy 21-es?
  • haxoror
    Az csak az egyik kiegészítője de több kiegészítő is van pl micro smg-hez elsőre extra tárat lehet venni azután váltámaszt végül hangtompítót.
    AK-hoz a shotgun az extra tár után jött asszem amikor SCARF vagy SCARFA lettem akkor jelent meg a fegyverkereskedőmnél a megvásárolható upgrade
  • haxoror
    shotgun attachement, az AK csöve alá (ahol a gránátvető lenne) berak egy shotgunt és a tölténykijelzőn is látni 3 új sörétes töltényt.
  • skampi
    a kiegészítője annyi,h nagyobb a tára és nem kell vacakolnod az újratöltéssel
  • hykao #932
    Most AK vagy shotgun? Az egyik ruszki gépkarabély, a másik sörétes puska.
  • hykao #931
    Én még csak kék ruhással találkoztam. Van lila ruhás is?
  • haxoror
    lol már mi történt tegnap, egy utcai árús átbaszott!

Eladtam neki 100 grammot de nem fizetett hanem elküldött egy utcával arrébb hogy ott lesz a pénz, volt is ott egy táska de üresen és kapom az üzenetet hogy átvertek, menjek és álljak bosszút hehe

Más: az AK shotgun kiegészítőjét éppen most vettem meg de nem tudom hogyan kell használni :(
    plz help
  • haxoror
  • Kit--Kat
    Max a tied kurva... Ki kezdte a faszorrú val a minősítgatést?
  • skampi
    keresd meg a lila pankrátorruhába őltözött dagadt csávót és azzal beszélj!:)
  • skampi
    keresel 1 bankot(minden városrészben van 1),amit a térképed is jelöl,bemész,odamész a csajhoz,t gomb,t gomb hosszan(pont,h körbeérjen)aztán rákérdez a mentésre,enter,enter,esc
  • BiG G
    ehh rosszul fogalmaztam. tehát két küldetés között (küldetések közben). szal milyen bankba kell mennem? :D
  • [Walaki]D`Lair
    Ez a félkörös dolog nekem még fel se tűnt :DDD
  • hykao #923
    Talált, süllyedt! Küldetések közben nem lehet menteni, és otthon meg eleve nem (csak ha épp felajánlja, amikor hazamész HÍRNÉV szintet ugrani).
    Szal mentés amikor és ahol felajánlja, illetve a bankokban, amikor akarod (kivéve küldetések közben).
  • BiG G
    hogyan/hol kell menteni? visszamentem a kéróba, de ott nem találtam semmilyen mentési pontot :( vagy küldetések között nem is lehet menteni, csak azok után?
  • hykao #921
    LOL, most volt ilyen beszólás az egyik mezitlábas papucsos fasznak:
    "Hey! What's wrong with your fucking shoes, ha?"
  • hykao #920
    Na ja, csak ahányszor belebaszódtam a vezető oldalba, és elalélt az a rohadvány, amikorra kiszálltam, és odaszerencsétlenkedtem magam a DeLoreanhez, mindig magához tért, és elsodort, meg ilyenek...néha meg a forgalom autói...(azért sokszor elég idegesítő, hogy Tony félköröket ír le ahogy irányba fordulunk...)...aztán amikor nagy nehezen kitéptem, még a barom elkezdett üldözni egy másik autóval, és kilőtte alólam azt a szart...de végül jól kivégeztem, mielőtt beszálltam volna a kocsiba...
    Aztán a játékterembe visszatérvén egy kis pókerral nyugtatgattam magam. (ahogy észrevettem, az első néhány leosztásig még egész esélyes a dolog...)
  • BiG G
    nem kell hálistennek, elég volt letörölni a reservoir dogs-ot. de mégis mi a kurvaannya köze van a 2 játéknak egymáshoz? :|

amugy nagyon feelinges a game, már ott tartok hogy van sofőröm is :OO a vezetés jól sikerült, igaz picit ronda a város és az autók is, de feelinges mondjuk a másik amin kiakadtam hogy ahhoz képest hogy mennyire nem szép, elég rendesen eszi a gépet
  • [Walaki]D`Lair
    reinstall
  • BiG G
    miért van az, hogy mikor indítanám akkor a "Reservoir Dogs_en.msi" fájlt keresi? o_O
  • [Walaki]D`Lair
    Na akkor kb. ott tartasz ahol most én :)

Amúgy baromi egyszerű, Rattler gépjárművel a 3. kanyarban el lehet kapni...a para inkább utána a meglógás, szal én amikor kirántottam a gépből le is lőttem...így csak a zsaruk elől volt menekülés, de az meg nem para...
  • skampi
    lentebb beírtam a linkeket,ahol a bandákat mutató térképek vannak,de megcsinálom rendesen:Little Havana
    Downtown
    South Beach
    North Beach
  • hykao #914
    Aha értem. Hát a mai napot rászántam erre a bandaritkításra, de most kicsit ráuntam, úgyhogy most megszerzem a maradék 3-4 üzletet, aztán ráfekszem a drog terítésére. :)

(az a rohadt szerencsejátékos szélhámos madár, amelyik DeLoreant vett magának a játéktermes főnök pénzén, jól megizzasztott, mire ki tudtam szedni alóla a kocsit...)
  • haxoror
    Vagyis hogy south beachen nem az összes koponyát írtottad ki hanem a 13-ból csak azt a 10-et amit már megtaláltál, a bandák telephelye koponyaként nem automatikusan jelenik meg a térképen hanem csak akkor ha TE megtalálod/átmész rajta.