Scarface - A sebhelyesarcú

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az indítás utáni sötét képernyõre mi a megoldás? Fel van rakva rakva a játékhoz mellékelt DirectX, amúgy a 84.21-es ZTweaked nVIDIA driver van fent egy 6600GT-vel.

[Walaki]D`Lair
Zsííír...az a cápa az kurva jól néz ki a hallban...😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

zinternetrõ...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

hell, akinek müködik az hoonann lett letölve??vgy eredeti? sehogy sem megy ez fattyúú!!!444

Törölt felhasználó
Ma délután végre lesz idõm ,és újra nekiugrok a gamenek.
60%ig meg sem állok 😊
hykao
A TURF menüpont alatt ha rámész egy üzletre (mely már a tiéd), ott az "R"-rel vásárolhatsz. Jobb alsó sarokban látod.

Amúgy az én kéróm most így néz ki: (katt a képekre az eredeti mérethez)

Törölt felhasználó
Azt hogyan tudom növelni, nem jöttem még rá?
hykao
Amúgy nyomathatnátok képeket, ki, hogy rendezte át/be a villáját! 😊
hykao
Érdemes minden üzlethez a maximális biztonsági intézkedéseket megtenni (biztonsági kamera, plusz az 5 biztonsági õr "megvétele"), így kevesebb az esély, hogy betámadják valamelyik boltot is, illetve ha betámadják, több idõd van odaérni, és több esélyed van megvédeni.
Törölt felhasználó
Értem.A páncélverdák amúgy arra jók, hogy abból osztod az olmot, miközben õk nem találnak el?
[Walaki]D`Lair
De, cask ahhoz ki kell irtani a bandákat, ami nem épp egyszerû mulattság, bár én most megvettem a páncélozott pénzszállítót meg a Hummert erre a célra 😄DDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Törölt felhasználó
Az nem megoldható hogy egyáltalán ne támadjanak be?
[Walaki]D`Lair
Elindítod és ha betámadja a boltot, akkor gyorsan odamész, ledarálsz mindenkit és felszeded a lét, majd továbbállsz...

Törölt felhasználó
A szétosztást akkor tudom elindítani, ha kilóra veszem a kokót,és beviszem a raktárba?
Mikor elindítom, akkor pár perc múlva valamelyik banda betámadja valamelyik boltom.
Tehát a kérdésem mi a jó stratégia hogy sok lóvét akasszak?
[Walaki]D`Lair
Új rekordom: 4 millió 387 ezer dollár egy "szétosztásból"...Csak a pénzmosást elbasztam és 14 százalékot lesápolt a bank...aszittem szétrúgom a bankos picsát mérgemben, de sajna nem engedte Tony, hogy fejbelõjem rakétavetõvel 😄😄😄😄😄

mabbak
hali
Elkötöttem egy pénzszállító autót, a kérdésem az lenne, hogy a tartalmát vhol nem tudom kinyerni? 😊
Kit--Kat
Octavio a bohóc kiakart nyírni ehhh...
Amúgy találkoztam én is a pankrátros bohóccal.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

háhh nagyon jó kis játék 😊 tetszik...

Ja, és a játékhoz mellékelt DirectX fel van telepítve.

Sziasztok,

Az elõbb telepítettem fel a Reloaded változatot, felülírom a crack-el az eredeti exe-t, és erre indítás után felete képernyõ, és ennyi. Visszaolvasgattam, de nagyon nem találtam meg a megoldást, mi lehet a baj?

üdv vki gamelandrõl huzt le a gammét?nekem szar

Törölt felhasználó
Én is péntek óta tolom ,de volt egy nap amikor szinte mást se csináltam. valhogy itt a mellékküldetések is érdekelnek, nem úgy mint a San Andreasban.
[Walaki]D`Lair
Én már vagy 5 napja nyomom, persze nem folyamatosan...és így járok 40%-nál...a fõ történetszálon...szóval sok-sok-sok mellékszál van így is, amivel pénzt lehet keresni...

Törölt felhasználó
Ne aggódj ezt nem fogod egyhamar befejezni.
Milyen hosszú a gém, mert most még a legelején vagyok, vissza kaptam a házam, de annyira fasza gém, hogy félek hamar vége lesz..

[Walaki]D`Lair
Én ha elrontom, akkor gyorsan elszaladok...a faszom lövöldözzön feleslegesen...(hülye Hitman-es beidegzõdés😛)

Meg is érdemli, akit lehugyoznak. Ha én elrontom a minigamet, már kapom is elõ az AK-t és kiírtom az egész bandát.<#violent>
Mindenesetre érdekes, hogy ilyet is tettek bele
Én tegnap az utcán, mikor haveromnak átvittem a szomszédba, mert nem hitte el, hogyi lyen gém létezik.

Törölt felhasználó
Valaki végig vitte már?
Köszi!Müködik.
A játéknak az elején van egy egér beállítás fel,le,jobbra,balra. Ez valójában az érzékenységét fogja beállítani a késõbbiekben vagy más miatt ennyire szar az egér irányítás?

Törölt felhasználó
Engem is lehúgyoztak 😊
roliairsuni
hali, lenne egy láma kérdésem, az egér nekem full fordítva van, így jácchatatalan, hogy tudom rendesen megcsinálni?
köszi elõre is

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

Kit--Kat
Észrevettétek a képeket a Babylon klubban Octavio a bohócról?😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Ok, köszi! Az 1. már túl is vagyok😊

Gerbill
A felixes küldetéseket ki kell választani, tehát rányomod az entert, és akkor nem változik a helyszín. Eleinte még csak small suplierekkel találkozol, majd mindig egyre magasabbrangúakkal. Elõször Felixnek megkell csinálni valami küldetést, utána már lehet választani egy supliert, utána megint Felix küldetés és így tovább.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Lásd 649. hsz!

Google a barátod, Wiki a barátnőd!

Kit--Kat
Akkor segíts, mert én nem tudom kitõl kéne venni drogot a terítéshez. Felixet nem tudom sosem utólérni, mire odaérek máshol van...

Szevasztok!Nekem elindult a játék,de nincs hangom a játék alatt viszont az átvezetõ videoknak van hangja.Creative Soundblaster Live 5.1 hangkártyám van a legujabb driverrel.Ha van valakinek ötlete írjon!Köszi.
HOGY INDUL????
Gerbill
Ezt nemhiszem el. Már nagy suplierektõl veszem a drogot, és véletlenül elrontottam, erre körbevettek, megvertek, megrugdostak, majd mikor már mozdulni sem bírt Tony, levizelte az egyik.<#ijedt> Aztán mikor visszakaptam az irányítást, az élete a minimumon volt, a pénzt amit a drogra elõkészített elvették, akárcsak a kb 500 grammnyi drogot.

Ó,JE!köszi!
1.6os procim miatt akad a game fullon meg minimumon is 😞
mit csináljka vele?nem tudok vhogy a aprocin húzni? 0.2 Ghz-t? 😊

ASUS P5K|INTEL Core2 Duo E6850 3.00GHz 775 BOX|KINGMAX TinyBGA 2*1024Mb DDR2 800Mhz|GAINWARD 8941-BLISS 8800GT 512MB Golden Sample PCIE|WESTERN DIGITAL 320GB 7200rpm 16MB SATA2|CHIEFTEC GPS-500AB

help!!!!
valaki mondja meg hogy indul.A saját crack-kel nem indul.
Gerbill
Amikor kiválasztottad a drivert és kirakot autó nélkül ott megnyomod a tabot, és a bussines menüpont alatt kiválasztod valamelyik küldetést, ami nem más mint ellopni egy autót.

hali!a driver küldikben mit kell csinálni?kirak valahova autó nélkül és nem ad meg semmi célpontot,ugyan ez a bajom az enforcer küldetésekkel is.
HELP!
ja ,és valaki írta,h lehet autókat lopni és eladni,na azt pl. hogy kell?
drIVer parallel lines, ez a cime, ps2-es, és 4

Nem tudja valaki, hogy van e pay'n spray mint a GTA-ban? Vagy mit tok csinálni amikor nagyon rámszállnak a zsaruk?
[Walaki]D`Lair
Hol van így a felfedezés öröme? 😊))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

hykao
BUSINESS-nél tudsz váltani Tony-ról DRIVERRE, ENFORCERRE és ASSASSINRA, ha már "megvetted" õket...(és vice versa)