1763
-
haxoror #992 A bandák sajnos hiánycikknek számítanak nálam, még van pár de csak azért mert még mindig nem találtam meg a rejtekhelyüket!
A teljes (full coverage?) terítésért is 6000+ balls jár :) -
haxoror #991 Ja és ez 30kg anyaggal
még mindig nem tudom hogy mitől függ hogy a szigeteken 15kg vagy 30kg lesz-e az árusnál :( -
haxoror #990 Nekem a levonások után (szétlőtt lerakat felújítás, új henchmenek felvétele, gang heat lefizetése, banki százalék) na így 16 milla a rekord de north-beach-be még be se tettem a lábam :)
Már SCARFAC vagyok és 7% a banknál a legjobb, legrosszabb még szerencsére nem volt de kb 26-28% lehet MINIMUM, a legstresszesebb az egész terítésben a legvége amikor a bankban alkudozok :D -
[Walaki]D`Lair #989 hehe...21 milla egy begyűjtésből :) -
#988 Azért pénz is áll a házhoz legtöbb esetben. A legtöbb TÖKÖSSÉG pontot egyébként a bandák kiírtásával lehet szerezni. Ahogy néztem 1000-10000 TÖKÖSSÉG pont jár egy-egy banda kiírtásáért. (pontosabban egy-egy banda kisebb csoportjának kiírtásáért)
Ezen felül némelyik bandától a kiírtásuk után akár több millió dodó is összeszedhető, és több kiló kokó! (melyek a főnök vagy főnökök után maradnak ott)
Ha jól emlékszem nekem a csúcs egy banda után több, mint 2.000.000 dollár és több, mint 4 Kg kokain volt + 10.000 TÖKÖSSÉG pont -
#987 Szerintem te még nem ismerkedtél meg a játékkal rendesen... :) -
#986 "hogy szabad világ lehetett mászkálni, nem csak a történet volt"
ezt, hogyérted? itt is van mellékküldetés, az egész térkép bejárható, a szigeteket, meg szerintem majd csak később kapod meg. Ebben ugyanúgy lehet mászkálni, trükközni mint az SA-ban, csak itt nem pénzt, hanem Ball pontokat kapcs, aminek segítségével nőket szerezhetsz meg. Lehet bandákat irtani, droggal kereskedni először kicsiben, utána pedig egyre nagyobb mennyiségekkel. Üzleteket lehet megszerezni, ahonnan majd pénzt lehet begyűjteni, ha Distrubute-olsz, Az utcán bárkivel lehet beszélni, néhány nővel ha beszélsz, még +Ball pontokat is kapsz. -
haxoror #985 Hát nemtudom, nálam faszán törnek a kocsik pl ha az úthoz közel parkolok és úgy akarok kiszállni akkor van olyan hogy egy elhaladó kocsi leszakítja az éppen kinyíló ajtót :)
Mondjuk tényleg SOKKAL több a HP-je a kocsiknak és az apróbb koccanások nem igazán sebzik.
A körös effektus a körbefutó piros csíkkal inkább azt jelzi hogy mennyi időd van meglépni mielőtt igaziból(!) lezárják a környéket, itt inkább a SA volt fantasy, ha a zsaruk a való életben lezárnak egy területet onnan már nem nagyon fog meglógni senki és sztem sokkal reálisabb hogy te egyedül egy kocsival NEM tudsz szembeszállni a rendőrökkel -
#984 Hi All! Az lenne a kérdésem hogy azt miért írja ki a játék hogy hibát észlelt amikor elinditanám és fogja és kilép ennyi... plíízzz help!!
előre is köszi a segítséget.. -
[Walaki]D`Lair #983 Már hogyne törne? :) Még finomabban is mint a GTA-ban, csak kicsit több az autók HP-ja... -
#982 jah, és a víz az szép! ;) -
#981 haj, na most kezdtem el a gémet, a hangulat első osztályú, a graf is elviselhető lenne, de!
az autókhoz miért kellett nyúlni a robbanás még ok néz ki valahogy, de nem törnek azok a nyamvadt autók rendesen. a Rockstarosok csináltak egy király törsmodellt, erre ezek a bambák nem használják. füst és bumm, ennyi.
meg az is kár, hogy van ez a körös effektus, ha nem hagyom el, le vagyok tartóztatva. had döntsem el én, hogy olyan pancser vagyok-e hogy elkapjanak, vagy elhúzok. kár-kár, szóval lehetett volna sokkal jobb is, de azért nem rossz, csak azt vágja agyon, amit az SA-ba sokan szerettünk, hogy szabad világ lehetett mászkálni, nem csak a történet volt... -
#980 Én is arra szoktam törekedni, hogy az összes boltból felvegyem a lóvét, de eddig a legrosszabb helyzet az volt, amikor az összegyűjtés alatt 2 üzletet is betámadtak. Általában nem támadnak vagy csak egyet. Nem tudom mi számíthat még a dologban.
SPOILER!
(amúgy már Bolíviában járok Sosa nyomában...csak kissé belefáradtam, mert elég sok az ellen, checkpoint meg sehol - úgyhogy most visszatértem Miamiba, ritkítani egy kicsit a bandákat, meg még pénzt csinálni, hogy megvegyem végül az összes egzotikumot) -
haxoror #979 Ritka mázlis vagy mert nekem ugyanolyan körülmények között (no heat, hajnal stb) 100% hogy terítés közben legalább négyszer betámadják a lerakataimat és legalább háromszor a bandák is kiszúrnak a trükkös kocsijaikkal amik nemhogy tartani tudják a tempót a Rattlerrel hanem be is előzik :D
Vagy lehet hogy az egésznek inkább az az oka hogy mohó dög vagok mert mindig teljes turnéra törekszem az összes lerakatot érintve? -
Dexantreal #978 Thanks infot! -
#977 Amúgy most értem a csúcsra HÍRNÉV tekintetében. Már mindegyik betű piros. Minden üzlet megvan, most megyek rá az uccsó raktárra.
@Dögg: A nap és a hold állásából, illetve az ég színéből. :) -
#976 Hol látod, hogy mennyi az idő? -
Jambokee #975 Szaisztok!
Egyik napról amásikra indításkor kilép az asztalra. már ujratelepítettem,de semmi. Valakinek volt valami hasonló hiba? -
#974 Köszi!
-
haxoror #973 A páncélkocsit akkor senki sem használja?
Azt hittem hogy elvileg pont az való erre és csak én küllöncködök a gyors kocsimmal... -
haxoror #972 Valami leegyszerűsítés lehet mivel rögtön azután hogy a kokaint berakom a raktárba már mehetek is a pénzért, gondolom a készítők túl komplikáltnak találták hogy két nekifutás legyen, egyszer szétszórni az anyagot aztán másodiknak meg begyűjteni az érte kapott pénzt.
Azért hívom terítésnek mert ott van értelme hogy egy futamba kell mindenhova menni mert az ember inkább rövid idő alat túl akar lenni rajta hogy minimalizálja az esélyét annak hogy elkapják az anyaggal, a pénzbegyűjtés meg annyira nem forró azt szerintem boltonként külön külön is meg lehetne csinálni hiszen a pénznek nincs szaga, az nem illegális hogy van nálam pár százezer dollár.
Vagy tudja a franc, nem vagyok drogbáró szal csak találgatok -
[Walaki]D`Lair #971 simán előveszed a fegyvert mintha csak gyalog mennél... -
#970 Hogy kell járműből lőni?
Az istennek se jövök rá. -
[Walaki]D`Lair #969 Amúgy azért tetszik nekem kurvára a játék, mert a film végén szinte sajnáltam hogy Tony meghal...szóval ez így jó 'utángondolás'... -
[Walaki]D`Lair #968 Én is a Rattlert...ha balhé van, akkor leteszem kicsit arrébb miután már a kocsiból kiirtottam a nagyját...aztán megyek lábon...volt hogy 15 embert nyírtam ki egy Blind Rage-es bemenéssel...:DDDD -
#967 Lakota Fastback (vagy mi...), elég gyors és eléggé páncélozott.
De amúgy az nem terítés. A terítés automatikusan történik gondolom. Hisz akkor már csak a pénzt gyűjtjük be a különböző helyekről, amit aztán a bankba kell vinni, nemde?
(egyébként úgy vettem észre, hogy hajnali vagy késő esti órák a legalkalmasabbak a lóvé begyűjtésére - ekkor szinte sosem támadnak be...persze 0 HEAT, és max. biztonsági intézkedések minden boltban alap.) -
haxoror #966 SPAM!!!!!!!!4 -
haxoror #965 Én a terítéshez általában a Rattlert használom, szóval inkább a gyorsaság a szempont mint a páncél, ti mit szoktatok használni? -
haxoror #964 Vannak területek ahol mindig jön az ellenség pl a középső kis sigetnél ahol az autójavító van vagy ahonnan a vörös csajt kell összeszedni, ezeket a gangeket nem lehet kiírtani mindig visszajönnek.
Terítésnél meg minél több csomagot szedsz össze annál magasabb lesz a gang heat ezért a jól fizető helyekkel éri meg kezdeni még ha nem is azok az elsők amik útba esnek (pl Babylon Club) és ha elvadul a helyzet akkor gyorsan befelyezheted a terítést és sokkal jobban jársz mintha sorban mentél volna végig rajtuk mert eleve több pénz lesz nálad ja és azokat a helyeket ahonnan már felvetted a csomagot azokat már nem szokták megtámadni, ezért is megéri inkább a drágább helyeken kezdeni a begyűjtést. -
haxoror #963 JA és GTA-val ellentétben itt gyalog egy pillanat alatt kinyírnak viszont a kocsiknak rengeteg "életerejük" van és kilövöldözni is sokkal könnyebb belőlük, én csak akkor szálok ki ha tényleg muszály amúgy minden harcot vmi jól páncélozott kocsiból bonyolítok.
Zsaruk elől meneküléshez még egy trükk, gyalog gyorsabb vagy mint ők mert te tudsz sprintelni de ők nem. -
haxoror #962 Az "Y"-t nyomva tartva nem rántja vissza a kamerát.
A rendőröket meg simán le lehet rázni a trükk csak annyi hogy ismerni kell a terepet, ha bemész a sikátorokba akkor szinte biztos hogy az üldözők beszorulnak valahova, van egy csomó helyen ugrató azokon se jönnek utánad szal a lényeg hogy le kell menni a főútról.
Ha meg víz közelében vagy az mégegyszerűbb, belegázolsz és hívsz egy csónakot aztán pár másodperc és már biztonságba is vagy. -
Dexantreal #961 Jó ez a Scarface, de még mindig elején dekkolok. Hogy miért? Mert az irányítása szar pl, mikor autóba megyek és forgatom egeret, hogy nézzem ki üldöz, meg kanyarodáskor is elfordul néha picit és akkor visszarántja állandóan, nem úgy mint GTA: San Andreasban. Meg mikor megcsinálok1küldit és mentek, akkor utána néha van az nálam, hogy a francnak van kedve minden kis piti küldinél menteni és ilyenkor mindig a gép rám küld rakat zsarut, ellenest, szal direkt így rendezi, hogy fűbe harapjon a fószer, ehhh.... rohadt idegesítő. Meg amikor mindig elmentem és nagy lóvét lehetne leakasztani, akkoris van, hogy nagy balhéba keveredek ehh. -
skampi #960 kiirtottam az összes genget,de semmi nem történt,ugyan úgy betámadnak... -
#959 Szasztok
Tudtok valami fansite-ról (mint a GTA wold, NFSplanet stb, csak Scarface témában) ami csak a scarface-szel foglalkozik, mindenféle missionök, kocsk, fegyverek, fícsörök ki vannak vesézve..? Vagy ahhoz még tul friss a game, vagy nem elég népszerű.. -
skampi #958 van már valaki,aki végigvitte???az utolsó pálya érdekelne,mert nem boldogulok vele -
Tomy Lee #957 Nem értem az irányítását pontosabban az irányítás beállítását mert gamepad-om és egér+bill-t egyszerre használja a játékon belül.Miért?Miért nem lehet választani,hogy ezzel vagy azzal játszhassam?Bill+egeret nem lehet konfigurálni a beállításokban?Most /pillanat oda értem,hogy valami sófört mutogat 1 képen és írja,hogy driver meg nyomj D-t Aztán meg R-t és hiába nyomok nem reagál semmire csak álló kép van és nem tudok tovább lépni!! -
haxoror #956 Ja és a gang heat nullán volt mindkét esetben -
haxoror #955 Na közben kipróbáltam, sajnos nem lehet halmozni az anyagot a raktárakban, mindig csak egy szállítmán ylehet bennük :(
(pedig már a lelki szemeim előtt láttam egy giga-terítést amikor 150kg cuccot osztok szét egyszerre wehehe)
Na az viszont mitől függ hogy a szigeteken hány kilót vehetek?
Egyszer már engedett 30 kilót is de az utolsó körben csak 15kg volt a maximum megint :( -
[Walaki]D`Lair #954 hehe, azé' az vicces, hogy a sotival fél kézzel lövöldözik...:DDD -
#953 Igen, mert kocsiból csak egykezes fegyverrel lehet lődözni. (úgy tűnik a játékban szinte minden egykezes, kivéve a páncélöklöt meg a nagypapát)