1763
  • haxoror
    A repcsi rész fps nézetben inverz egérrel egész jól ment de mondjuk 1-2 év Battlefield 1942 Stukázás után mondom ezt

Viszont a helikopteres terepasztalos küldetéssel elvoltam vagy fél napig míg sikerült

A Scarface-ben a "védd meg a tulajt" részek voltak számomra rémálmok és volt belőlük elég, főleg South Beachen a ponchós indián készített ki akinek nem kell védelem (lol) hát az kész, rögtön azzal indított hogy kirohant a ház elé a kereszttűzbe :D
    Az is csak sokadszorra sikerült, végül rakétavetővel zárótüzet nyomtam a környékre és így is csak éppenhogy sikerült, SA-ban a harci részek szerintem könnyebbek voltak, ott nagyon ritkán haltam meg :)
  • Kit--Kat
    Azért szerintem Tommy Vercetti és Carl Johnes elég jók lettek már. Bár kétségtelen a legjobban kidolgozott és leg interaktívabb magasan Tony lett.
  • Dj Xyberpunk
    és ilyen tahó viszontválaszra, csak ilyen tahó válasszal tudok jönni ;-)
  • Dj Xyberpunk
    te pedig elhúzhatsz, a hulladék játékoddal és konfigoddal a kukába:D pff:) sorry. de ezt nem hagyhattam ki:)
  • hykao #1032
    San Andreasba csak épp belekukkantottam, mert hosszú távon már nem kötnek le ezek a GTA játékok, de annyit elmondhatok, hogy bár volt a Scarface-ben is néhány idegesítő küldetés vagy elem, de szerencsére nem olyan jellegűek, mint a GTA sorozatban (pl: idióta távirányítós küldetések - a legkevésbé sem PC-s billentyűzethez illő baromságok, mint pl. repülős faszságok)

Én összességében jobban élveztem ezt a játékot, mint bármelyik GTA-t. Márcsak azért is mert itt a főhős egy karakteres személyiség volt, nemúgy, mint a GTA "némaleventéi"... :)

Amikor az első híreket, képeket, stb. láttam a készülő SCARFACE játékból valami snassz GTA klónra számítottam, ahhoz képest pedig igen kellemes csalódást okozott a játék!
    Új - mégis a filmhez szorosan igazodó kapcsolódó - történet, jó dumák és szinkronhangok, kategóriájához képest tengernyi variációjú párbeszédek, mókás akcentusok (mégha fake akcentusok is...), faszányos és széles zenearzenál, sok új ötlet - azok melyek kiemelik a játékot, és sokkal többé teszik, mint egy GTA klón.
    SA-ban a repülő suli volt baszott nehéz.Azt hittem lepatosom a monitort.
    Itt ilyennel nem találkoztam, ár csak 58%-nál vagyok.
  • haxoror
    Jaja teljesen ugyanez volt az én módszerem is de csak pár halál után jöttem rá, az elején csak néztem mint a hülye hogy ezt mégis hogy képzelik :D

"Kicsit" erősre sikerült a végső küldetés de ez igaz úg yáltalában az egész játékra szerintem nehezebb mint pl a SanAndreas
  • hykao #1029
    Az első (Gomez vagy melyik) nem gáz, mert ott nem termelődnek újra. Az elején a pisztollyal levadászni a három legközelebbi csókát, Ak felvesz, leszalad a sarokba a kis beugróba. Itt van egészségláda is, és itt szépen be lehet várni az érkezőket...majd ha elfogytak a kamikázék, akkor meg kilépve balra a lépcsőn szambázókat levadászni szépen, aztán irány fel és kész...
  • haxoror
    Én inkább az első majommal szívtam, egy csomószor már az első pár másodpercben meghaltam mert azt se tudtam hogy mi-merre.
    Gasparnál a végtelen spawn szerintem azért van hogy a Rage-t rajtuk lehessen felépíteni
  • haxoror
    Már csak nyomorult 170 milla kell és megvan a 100% de UTÁLOM már a rohadt terítést.
    Ha Little Havannában kezdem akkor start után 5 másodpercel kapom az üzenetet hogy betámadták a Peninsulát, ha North Beachen kezdek akkor meg a Babylont támadják azonnal.
    Nem kellett volna annyi rasztát elütnöm a szigeteken biztos ez egyik meg woodoo-átkozott!

Új kedvenc beszólás ütközés utáni Tauntnál:
    I hope you got insurance, man! LIFE insurance!
  • hykao #1026
    Jaja, közben már sikerült átverekdnem magam rajta. Kb. úgy, ahogy neked, de azért elég idegesítő az újratermelődés.
  • dukey42
    fasza látom sehogy, települ az AutoHotkey...
  • dukey42
    kösz, épp kérni akartam :)
    egyébként lenne egy láma kérdésem:
    az options-ben hogy a p.csába lehet átállítani az irányítást
    nyomom jobbra balra space enter e mindent, de nemtom átállítani :S
  • Wheeler
    ha valakinek szüksége lenne magyar nyelvű végigjátszásra az itt talál:

Végigjátszás
  • haxoror
  • haxoror
    Ahogy vége az átvezetőmozinak rögtön fuss be az egyik hátsó lépcsős szobába (a szétlőtt bejárattól nézve a jobb hátsó az ideális) és ott gyorsan ölj meg mindenkit.
    Egy vagy két genya lesz allul és legalább három a lépcsőn, ha ez megvan akkor a lépcső felől már nem fog senkisem jönni viszont a belsőudvaros ajtó felől (ahol te is bementél) özönleni fognak, állj úgy hogy sréhen rálátásod legyen az ajtóra és kezd el lekempelni őket ahogy felbukkannak és tauntolj, amikor összejön a Rage-re való tökösség akkor a mögötted lévő lépcsőn rohanj fel, nyomulj tovább keresztül a felső átjárón (közben lőj le mindenkit aki útba esik kb 5-6 genya) na a felső átjáró túloldalán már látni fogod Gaspart (egy kés ikon lesz a feje felett) ahogy el kezd lemenekülni a túloldali lépcsőn, kezd el üldözni kb ilyenkor már megéri ellőni a Raget mert kurva sok ember lesz körülötte.
    Folyamatosan üldözd, le fog futni egy szobába aminek asszem szürke padlója van és végre a futás helyett felveszi a harcot na itt kezdd el lőni ezerrel mert ahogy észrevettem ez az egyetlen hely ahol meg lehet ölni mert máshol halhatatlan.
    Ezzel még nincs vége mert az állandó genyaspawnnak vége lesz de a meglévő emberei még jönni fognak, a szürke padlós szoba mellet (ahol bejöttél ahhoz képest balra) van egy másik szoba aminek csak az az egy bejárata van, kezdj el ott kempelni, az össze genya előbb-utóbb odamegy elég ha csak az ajtónyílásra célzol és ha felbukkannak csak lősz.

Nekem ez háromszor egymásután simán működött, utána Sosa volt a szívás mert nem esett le hogy ott mit kell csinálni, azt egyelőre inkább csak spoilerbe írom, mivel nincs SEHOL checkpoint így te döntöd el hogy elolvasod-e de készülj fel rá hegy elsőre sztem mindenki elszúrja Sosát és akkor az egészet előröl kell kezdeni :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sosa-nál az a trükk hogy nincs trükk, hiába hozol át Gaspartól tökösséget nulláról fogsz indulni viszont a játék írni fogja hogy Sosa megölése csak Rage-ben lehetséges, nem kell finomkodni hanem megállsz vele szemben és elkezded közelről beletárazni az AK-t, manuális célzással így pillanatok alatt megvan a Rage, legalább is hamarabb mint ahogy ő le tudna téged lőni. Ha megvan akkor bekapcsolod és ennyi. Tauntot nem éri meg használni mert nincs rá idő, Sosa elől bujkálva lövöldözni se nagyon éri meg mert iszonyat pontosan lő.
    azt kell csinálni amit Tony is tenne, üvölteni és lőni leszarva a sebesüléseket :)
    Cheats
  • hykao #1019
    Azért ez az ellenség-újratermelődés kurva idegesítő ám. Főleg Bolíviában.
    Nyomathatod a tippeket! Első madár még oké, ott nem termelődnek újra a rohadékok, de benn a házban Gaspar emberei már kurva idegesítőek.
  • haxoror
    Ja meg vezetés közben is összeszedtem rengeteget a near miss-ekkel és a lövöldözések közben is a manuális célzás és a tauntolás miatt :)
  • haxoror
    A bandák kiírtásáért rengeteg jár, asszem a legutolsóért egymagában 100ezer tökösséget kaptam, általában 6000-20000 közötti a többi de függ a fajtájuktól az Elite bandák sokkal többet adnak de több bandatag is van és jobbak a fegyvereik (volt hogy szinte mindegyik hevederessel jött) és a harc végefelé külön leaderük is van rakétavetővel.
    1 millió tökösség kell az összes csajhoz (és így az összes health upgrade-hez) én most kb 1,6 milliónyira vagyok "tökös"
  • Kit--Kat
    ÁHÁ
  • hykao #1015
    A CHEATS menüpont alatt. Ahogy haladsz előre a játékban, úgy bővül a CHEATS lista.
  • Kit--Kat
    hogy?
  • hykao #1013
    Basszus csak most jöttem rá, hogy lehet ruhát váltani tetszés szerint...
  • hykao #1012
    Hogy szedtél össze annyi TÖKÖSSÉG pontot, hogy megvan az összes csaj? :O
    Nekem csak 4 van (meg a három zenész).
  • haxoror
    Hatodik próbálkozásra Sosa végre kipurcant, hát nem semmi vérengzés volt!

Most 96%-on vagyok, az összes küldetés, terület és csaj már megvan, az ÖSSZES banda kiírtva csak pár exotics van hátra és kész vagyok!

(Ha vkinek gondja van Bolíviával akkor szóljon, megvannak a trükkök hogy hogyan lehet könnyen végigcsinálni)
  • BiG G
    örülünk hogy ezt elmondtad, immáron elhúzhatsz a picsába :)))
  • Dj Xyberpunk
    EZ A JÁTÉK egy hulladék :-) Kb. 5 percig volt benn, 2006végén ilyen grafika, ugra bugra konzolos fosnak elmenne, pc-re. Szégyen, meg ez az öntömjénező dvd-reklám az elején . sírok.
  • hykao #1008
    de már rájött valaki, olvass vissza...
  • shenmu
    Nem jött még rá valaki,hogy hova ment a játék?
  • haxoror
  • haxoror
    Növekszik a moderátor heat-em?
  • M@TriX
    5 percem volt eddig mert install után el kellett utaznom. az kevés volt rá? ;)

na majd belemászok egy kicsit jobban, de tényleg ígéretes a hangulat csak ez így elősször megütött, amúgy a véleményekben van valami, köszi a rendes válaszokat.
  • M@TriX
    csak ennyi...

haxoror #1000: nincs bocsánat
  • Kit--Kat
    Azt hiszi ő Tony:)
  • hykao #1001
    Tudod te mi jár ezért gumin kívül? :)
  • haxoror
    Na meg zárásnak egy tipp ha valaki bandaírtásra adná a fejét de éppen nappal van és a banda meg éjszaka van csak a területén, át kell váltani egy henchmenre és utána rögtön vissza Tonyra, minden váltásnál órákat ugrik előre az idő.
  • haxoror
    Ja és a kép a nemezisemről, a South Beachi utolsó banda főnöke olyan hosszú ideig volt tüske az oldalamban hogy nevet is adtam neki Pablo "A Kis Geci" Sanchez, zsinórba kétszer is megszopatott a kurva rakétavetőjével de végül kifingattam
  • haxoror
    Jaja nekem is 8% lett a bank mióta én is SCARFACE vagyok

79% a játékban és még szereznem kell 244,5 millát és akkor megvettem MINDENT

A csajoknál 8/10 ponton állok, ennyi elég is inkább nem lövöm le hogy mi náluk a poén

Tökösség ügyben talán azért állok jobban mert Little Havanát, Downtownt és South Beachet teljesen kiírtottam, az összes bandának vége!

De megint le vagyok égve szal jöhet North Beach!
    Ott még nem voltam, na holnap elkezdek ott is terjeszkedni :)
  • hykao #993
    Nekem eddig ha jól emlékszem olyan 30 milla körül volt a max., 30 kiló yeyóból, minden üzletből összeszedve a lóvét.

(Sztem a banknál annyi százalék a levonás minimum, amennyi a HÍRNÉV szinted. Nekem most 8%, a maximum, 8-as HÍRNÉV szintnél.)

Érdekes, hogy úgy tűnik a fő küldetések közül az utolsónál járok (Sosa), de csak 77% százalékon vagyok. Csak négy csajom van + a három fős lánybanda a villa bejáratnál.