1763
-
heyho21 #1081 Hello!
Elakadtam:(! Downtown, Fidel's Records, egy kocsis emberkét kell üldözni de sajna se megölni se semmit nem tudok vele csinálni.
Gyatra angol tudásom serint nem szabad megölni és vhogy el kéne kábítani, de hogy? Vki világosítson fel légyszíves! Köszönöm -
#1080 Nekem ez sokkal jobban tetszik mint a mafia, sőt nekem a mafiánál szinte minden játék jobban tetszik(kivéve az nfs, mert annál szarabb már tényleg nincs:)), nemtudom miért de én valahogy soha nem kedveltem meg. A Scarface játék egy idő után már valóban ellaposodik, de az elején még nagyon lehet élvezni, a kezdőjelenet volt a kedvencem. -
#1079 A Maffia sokkal jobb játék volt mint a Scarface, ez tény, sőt az is hogy abban a gondolkodást is jobban igényelték. A Scarface esetében a film újra- és továbbélése, a miami-i feeling, a Tony Montana feeling adja a tartalmat :)
Én sem tartom világklasszis játéknak, de mindenképp jobb szórakozás mint egy GTA San Andreas, vagy NFS Carbon, de még sorolhatnám a címeket.. persze ez is teljesen személyes vélemény. Van akinek bejön, van akinek nem, ennyi :) -
NagyTarCsa #1078 Telepítési mappa, alapban Scarface 1 filében -
Wheeler #1077 Hát szerintem nem lett valami húdejó játék. A küldetések laposak, és a drogcsempészet is unalmas, azért van benne hogy hosszabb legyen a játék. A grafika sem igazán tart lépés a korral. Egyetlen pozitívum az szerintem a főhős. Nagyon jól eltalálták, és jó a szinkron hozzá. Tényleg visszaadja az eretedi Tony Montana figurát. Akinek tetszett a film annaka játék alaphangulata is tetszeni fog, de semmi több. Ez személyes vélemény, észrevétel. Csirke hozzászólását kommentálva, szerintem nem igazán van tartalma a játéknak, nagyon úgyérzem hogy ilyen gondolkodás mentes megyek és széjjel lövök mindenkit játékról van szó. Nekem semmit nemmondott a tartalma, nem úgy mint a Mafiánál pl. Régi szép idők...
Bocs ha megsértettem bárki lelkét is, csak véleményt nyilvánítottam. -
Thanatos #1076 probáld ki..., vagy olvass vissza..., bye... -
pippo88 #1075 Sziasztok!
Egy gyors véleményezést kérnék Tőletek a játékról. :) -
#1074 ja és még az első szakértői kritikádra érdemben válaszolva: nagyon hangulatos és jól eltalált játét a scarface, de csak azok tudják értékelni akik nem a csillivilli üres szarokra utaznak, hanem a tartalmat is keresik. Persze az se árt, ha láttad az eredeti filmet, úgy alapból sokkal jobban tetszik a játék.
De egy ilyen nagy dídzsétől ilyet ne várjunk, menj és játssz a csillivilli fear-rel, vagy carbonnal :))
De ha még nem is tetszene a játék akkor sem kell ilyen faszparaszt módon előadnod magadat, vagy letörlöd és kussolsz. De hát nem mindenkinek nagy az intelligencia hányadosa, neked pont nem sajnos, ez kiderült itt is, a büntitopikban is, meg még egy jó pár helyen. -
#1073 léted felesleges eme topikban, vedd már észre és húzd el innét a beled :) emellett a lószarfos konfigod sem érdekel senkit, láma vagy, de te erről nem tehetsz, így születtél :) jaés a tahóskodást te kezdted, ha jól tévedek, tehát bankickdelplzhtxvm^^ -
#1072 Csak ennél a játéknál van ez a probléma?
Ezekkel próbálkozz:
-Rakd fel a legújabb drivert a hangkártyához.
-Rakj fel valami alap kodeket. (talán K-lite alapverziója, esetleg WMV kodekek)
-Nézd meg a hangkártya beállításainál, hogy pl. nem 5.1-re van-e állítva, holott csak a sztereo kimeneteket használod (és vice versa)
-stb... -
#1071 a gépemen van hang! -
Wheeler #1070 :D:D:d vicces :D az egész gépedben sincs hang de a játéknál kezded a keresést? :D -
#1069 és azt a hibát hogyan lehet megszüntetni? -
#1068 és zenék-nek sem -
#1067 Hát akkor ez inkább codec, hangkártyadriver vagy manuális csatlakoztatási hiba lesz... -
#1066 semminek nincs csak a autóknak a fegyvereknek és a járókelőknek -
#1065 Nincs -
#1064 Akkor ez rendben van. Esetleg próbáld meg te is azt, amit a többiek, akiknek nem volt hang: a Dxdiag progiban a hang fülnél a hardveres gyorsítást visszábbvenni. Az elején az átvezető animációknak van hangja? -
#1063 az 1.-nek 487 143kb
a 2.-nak 474 840kb -
#1062 Ezt nem értem.
A két fájlnak mekkora a mérete? -
#1061 igen megvan a két hangfájl
-
#1060 egyébként nincs hangja az interneten sem
-
#1059 Másik kérdésre a válasz? -
#1058 SoundMax -
#1057 Ááá, hülyeséget írtam. Hangkártyát akartam. Szóval két dolgot nézz meg. Először is, hogy a játék mappájában megvan-e a két darab Sound fájl. Illetve azt mondd még meg, hogy milyen a hangkártyád. -
#1056 Readon 9800-Play and Plug -
Wheeler #1055 nem tudom h nektek Sosanal mi volt, de mikor én voltam nála az animáció után belelőttem párat és meg is halt -
Attlen #1054 Hello tudna vki segitenni az irányitás menűpontba hogy lehet a WSAD át álitanni nyilakra pl nem megy?:S -
#1053 Ne szpemmelj, és ne kérj baromságokat! De legfőképp ne írd be premier plánban a mailcímedet!
Ha elmondod milyen videokártyád van, elmondom, hogy talán miért nincs hang. -
#1052 Egyetértek!
De,azért jó! -
#1051 amugy a controll-okat meg nem tom
-
SovereignX #1049 Előző kérdés vissza vonva. Egy másik. Olvastam itt olyat, hogy mozgásgombokat nem de többit elvileg át lehet állítani. Ha igen hogy? Mert nekem sehogy nem ment.
Vagy nincs vhol vmi config fájlja aholát lehetne ezekt írni? -
SovereignX #1048 Egy kérdés! Át lehet vhogy állítani a gombokat????????? -
[Walaki]D`Lair #1043 Engem jobban lekötött az SA, az sokkal változatosabb volt (persze az idióta távirányítós hülyeségektől eltekintve), itt gyakorlatilag ugyanazt kell folyamatosan csinálni...4 üzlet+raktár...mindenkit kinyírni...kicsit belefásultam már a végére... -
#1042 viszont küldetésekben sokkal több féle volt SA-ba -
haxoror #1041 Meg tegyük hozzá hogy SOKKAL több angoltudás kell a játékhoz mint az SA-hoz szerintem ez már eleve kizár jópár SA-t kedvelő embert, a Scarface egy kicsit komplexebb és nem elég a következő marker után menni mint egy muslinca :) -
haxoror #1040 Én meg miután végigvittem csak akkor tudtam meg hogy van mentős és rendőr küldetéssorozat is aminek a vége plusz élet meg páncél és hogy a tűzoltós meg tűzállóvá tesz!
De végülis sikerült, én általában elégtem és azért nem sikerült de a tesólekapás a létráról nem volt gond nálam, kinek mi az erőssége :) -
#1039 Ááá már nincs meg emmilyen formában, de annyira nem is rajongok az ilyen stílusú játékokért.
Visszatérvea SCARFACE-re, mondjuk az eleje elég idegesítően és baljósan indul. Egyből bele a sűrűjébe. Jól bedobják az egyszeri játékost a mélyvízbe. Sok emberkét gondolom már ott elriaszt a játék, pedig az értékeiből mit sem mutat az elején... -
#1038 Engem eddig ami leginkább felhúzott az a hajós bomba hatástalanítás, naná, hogy a 2.nál mindíg túlfut a mutató és bamm...
Amúgy nem nehéz a játék cak East Beachre már nagyon monotonná válik a terítés meg ajáték szisztéma.
Visszatérve San Andreasra, nekem repüléssel sem volt bajom, meg a hirhedt terepasztal is sikerült 2.ra vagy 3.ra. Ami kiakasztott az a legutolsó főküldetés volt, Big Smoke kinyírása meg stb. Na ott, ha kinyírtam mindenkit akkor még elkelett kapnom a Sweetet is aki a tűzoltó autóról lógott és ez naná, hogy kb 10x nem sikerült és elölről kezdhettem az egészet....
-
haxoror #1037 Elsőre SA-t én is félreraktam pár óra után aztán amikor másodszor belenéztem annyira megtetszett hogy végig is vittem :D
Ott is félelmetes karakterek vannak amikor beindul a játék, a kedvencem a CIA-s fickó volt annak a szövegein mindig szétröhögtem magam, aztán a buzeráns gangsta-wannabe hülyegyerek, a vak triádos maffiózó és egy csomó más, szerintem ha még megvan vhol a dvd-je akkor feltétlenül adj neki még egy esélyt, a játékban SOKKAL több van mint ami az elejéből lejön, igazán csak a második várostól indul be :)