1763
  • Thanatos
    pontosan, hagyátok már békén, ne válaszoljatok neki és majd kikopik innen, ennyi, az ilyenekre más ucse hazsnál :)
  • haxoror
    Tessék itt egy komment amire válaszolhatsz.

Írj valami frappáns viszontválaszt így tiéd lesz az utolsó szó, aztán menj innen.
  • Dj Xyberpunk
    Sorry:) Nem tőled szerettem vna megkérdezni. Haxoror korára voltam kiváncsi. De amúgy köxi
  • [Walaki]D`Lair
    20 éves vagyok, lassan 21.
  • Dj Xyberpunk
    Lair, köszönöm a normális hangvételt. Meg is fogadnám a kérésedet, de erre a kisfiú (apuka gépén játszogató) haxoror-ra rászólhatnátok, ha folyamatosan gusztustalankodik, akkor az életben sem fogok innen elmenni, viszontválasz! nélkül. Mennyi idős vagy amúgy?

Én véleményt nyílvánítottam, mint ahogyan azt az utánam, és előttem lévő emberek tették, (volt negatív, és pozitív vélemény) mert szerintem ebben az országban még szólásszabadság van sztem. Volt véleményem a játékról, elmondtam. Ennyi. Csirkével sikerült megbeszélnem, de látom te mazohista vagy.

Ha szeretnéd ezt sokáig folytatni, hát tessék haxoror, válaszolj csak. ;-)
  • haxoror
    Az első pillanattól csak fikázol és offolsz szal hálás lennék ha eltakarodnál végre a topikból, stílusból meg azt kapod amit megérdemelsz te fárasztó hülyegyerek.
  • [Walaki]D`Lair
    Hagyd el a topikot végre. Köszönöm.
  • Dj Xyberpunk
    Vegyél vissza légyszives a gusztustalan sílusodból. Köszönöm.
  • BiG G
    meg kell venni, ha jól emlékszek akkor a 3. vagy 4. szint után érhető el (a hajók között találod az unique menüben)
  • Colton
    merre lehet megtalálni a hidroplánt?
  • [Walaki]D`Lair
    Próbálkozzál...
  • atkaq
    Helló most kezdtem el játszani a játékkal és még igazán nem értem mi mire van.Hol lehet csinálni a főküldetéseket?Hol lehet menteni?A házam amit az eléjén széttlőtek oda hogy lehet beköltözni?
  • Wheeler
    igen de ez ilyen fölösleges monoton dolog
  • hykao #1108
    Nos végülis minden játékban minden küldetésfajta azért van, hogy a játékot hosszabbá tegye, nemde? :)
  • Wheeler
    jaja 30nál többet nem lehet...a kokain csempészet tuti h a játék időtartamának hosszabbítására van. és ráadásul unalmas is:(
  • haxoror
    30kg-nál többet én még sohasem tudtam szerezni :(
  • Kit--Kat
    Max hány kiló kokót tudok szét teríteni egyszerre?! Mert nekem még csak 15-öt enged, de ennyiből nem lesz kedvem 100 fordulóval összekaparni 150milkót...
  • haxoror
    Azért válaszoltam mert kurvára fáraszt hogy amikor látom hogy új üzenet van a topikban az TE vagy az offtopik fikázásoddal, na EZÉRT válaszoltam hogy végre kussolj és elhúzz a vérbe.
  • haxoror
    Hát ez szívás!
  • Kit--Kat
    viszont a kocsik hangaji elég bénák lettek eltekintve az 1. gázfröccstől
  • Gokart89
    Sziasztok! Van egykis problémám a játékkal Crackes verzió van meg elinditom és fekete lesz a képernyőm és bejön egy kis ablak és azt irja a Scarface.exe leáll a kellemtlenségért elnézését kérjük. És ennyi nem indul el probáltam ujratelepiteni de akkor se.Légyszives valaki segitsen.
  • Dj Xyberpunk
    Köszönöm
  • Kit--Kat
    1940ben született, számold ki...
  • hykao #1098
    Scifi ügyben: #1095

Al Pacino pedig 40-es születésű, tehát a szerepet 43 évesen játszotta el (de fiatalabbnak nézett ki, és maga a karakter is nyilvánvalóan fiatalabb - szvsz olyan 30-35 körüli)
  • Dj Xyberpunk
    Csak akkor nem értem miért válaszoltál az üzenetemre, ha végig sem olvastad azt, vagy nem értelmezted. Nem értelek... (ez kb. olyan, hogy 5 perc alatt véleményt nyílvánítottam a játékról)

Hykao: Köszönöm a nagy lélegzetvételü kiértékelést ;-)

"megjegyzem így hirtelen nem is jut eszembe igazán komoly, SCI-FI-nek nevezhető játék - mármint amikhez szerencsém volt, azok mind-mind egytől-egyik a B kategóriás sci-fi filmek hangulatát idézték...)"

HL1-2? Halo? Ezek nem jöttek be? Mert sztem kegyetlen hangulata volt mind3 játéknak.

Amúgy mennyi volt a filmben annak idején Al Pacino ? Asszem 82es vagy 83as volt a film?
  • hykao #1096
    Nyomd le a Tab-ot, ekkor elolvashatod, mit kell csinálnod. Ha meg nem, akkor a BUSINESS-en belül válaszd ki ismét a küldetést...

(amúgy nem lehetne pl. raktárt és villát írni storehouse és mansion helyett? elvégre magyarok vagyunk nem? mégha a játékban angolul íródnak is ki...)
  • hykao #1095
    OFF

SCI-FI ügyben nem magáról a játékról összességében, hanem a SCI-FI mivoltról beszélek. (Star-Wars és Riddick korántsem tekinthető szvsz SCI-FI-nek, hisz egyik sem a tudomány fejlődésére alapozott elképzelt jövőben játszódik - mégha scifi-nek is titulálják őket...)
    (ja, közben eszembe jutott egy sci-fi játék, mely nem B kategóriás sci-fi helyszín és cselekményekből állt össze: Blade Runner)

ON
  • Colton
    Please Valaki
  • Colton
    hello

kéne egy kis segitség!

amikor azt a storehouse-t efoglatuk és a pénzt begyüjtöttük akkor elkell menni a Mansion-ba utánna elérjük a 3. szintet és hivnak minket
    hova kell menni mert én elmentettem és nem mutatja a helyet.

Segitsen vki!
  • BiG G
    #1090 htxpuß
  • haxoror
    Kotor és Riddick, már ha azok scifinek számítanak, szerintem mindkettő nagyon jó játék.

A Scarface nálam csak a legvégén laposodott el amikor kifogytam a küldetésekből és csak a köröket futom hogy meglegyen a 100%
  • haxoror
    Nem fogom végigolvasni mert NEM ÉRDEKEL a panaszkodásod.

Ha még mindig nem vetted le megpróbálom egyértelműbben:

Nem tetszik neked a Scarface, oké, tudomásul vettük és most vagy próbálj meg ontopik lenni vagy menj innen.
    Thx.
  • hykao #1089
    Ez a hangulat téma nagyon relatív. Engem pl. az UNREAL egyáltalán nem mozgatott meg, mert nem rajongok az ilyen fantasy-sci-fi hangulatért. (megjegyzem így hirtelen nem is jut eszembe igazán komoly, SCI-FI-nek nevezhető játék - mármint amikhez szerencsém volt, azok mind-mind egytől-egyik a B kategóriás sci-fi filmek hangulatát idézték...)
    Számomra a MAFIA egy sokkal kiemelkedőbb alkotás volt. Már csak annak fényében is, hogy azt egy kevésbé tőkeerős kelet-európai brigád készítette.
    No és nem azért, mert abban többet kellett gondolkodni, mert ez sem igaz. Amikor a mi kezünkben volt az irányítás, maga a játékmenet nem volt sokkal másabb, mint a GTA-k vagy akár a SCARFACE. Végülis mindegyik nehezebb küldetés TAKTIKÁT igényel, de ennyi, semmi több. Ami viszont kiemelte a MAFIÁT szvsz az a FILMSZERŰ jól megrendezett, változatos, fordulatos történetvezetés és a korabeli hangulat sikeres visszaadása volt. (és, hogy nem multiplatform vagy konzol orientált volt...)

Szvsz minden kornak megvoltak a maga semmitmondó és kiemelkedő játékai. Talán annyi, hogy mára - mivel sokkal bővebb a piac, mint korábban - több az egykaptafára menő, illetve üres tartalmú, elcsépelt baromság.

DE visszatérve a topik témájához a SCARFACE bizony nem minősíthető az első 5 perc után. Az eleje, amikor az ember egyből bekerül a sűrűjébe, bizony elég baljós, és emlékeim szerint nehéz is, hisz ekkor még mi is sokkal gyengébbek vagyunk, jobban sebződünk stb. Itt a cél, hogy valahogy túléljük. Az igazi hangulat csak ezután jön, amikor ismét szinte nulláról kell felépítenünk a kis birodalmunkat...

A grafikáról meg annyit, hogy amit igazán kritizálni lehetne azok a textúrák. Ezek a szokásos konzolos alacsony minőségűek. Ám a többi teljesen elfogadható. Ne feledjük, hogy itt hatalmas területeken számtalan "élő" egységet kell mozgatni. (járművek, emberek, víz, időjárás, napszak, stb.)
    A dolog nem összehasonlítható egy Doom3-mal vagy egy FEAR-rel, ahol sokkal kisebb helyek és sokkal kevesebb egyszerre "működtetett" egységek vannak, de még egy Far Cry-jal sem, ahol ugyan nagy terek vannak, viszont jóval kevesebb az egyszerre megjelenített és működtetett "saját életet élő" egység.
    Összességében a grafika (az alacsony felbontású textúráktól eltekintve) és a fizika teljesen elfogadható. A város szépen lett felépítve, az épületekkel együtt, melyek elég hangulatosak, a Bahamákról nem is beszélve, ami talán egy fokkal még szebb, és hangulatosabb lett. A napszakok és azok váltakozása is elég szépen sikerült, hangulatos a fel- vagy épp lemenő nap effektje.
    Az autók fizikája teljesen elfogadható, és azt kell mondjam, sokkal reálisabb, mint az utóbbi NFS játékokban...
    Törés effektek is elfogadhatóak (és legalább vannak), valamint elég sok a szétlőhető, lerombolható tárgy.
  • Dj Xyberpunk
    "Számodra meg az Oblivion "üres szar", kérdezz meg 10 embert aztán gondolkodj el rajta hogy lehet hogy a TE értékrendeddel van gáz."

Te most tképpen miről beszélsz? Talán végig kéne olvasni az egész történetet, hogy észrevedd, hol a cinizmus. Ne legyél sötét kérlek.

Sztem kegyetlen jó egy játék az Oblivion 4, graf, játékmenet, hangulat, nálam 100%, szerinted azért írtam utána hogy több mint fél évig lehet vele játszani, mert olyan xar? Ne idegelj, köszi.

ON: Mindenki végigvitte a játékot, hogy ennyire megy az ONtopic ? lol
  • haxoror
    Azt hiszem mindenki levette hogy neked nem tetszik a Scarface, oké.

Többet már nem kell beírnod.

"A San Andreas vs Scarface téma: szerintem 10 ember megkérdezése után eldönthető lenne..."
    Számodra meg az Oblivion "üres szar", kérdezz meg 10 embert aztán gondolkodj el rajta hogy lehet hogy a TE értékrendeddel van gáz.

Fear multit meg egy single player játékhoz hasonlítani teljesen értelmetlen.
  • Dj Xyberpunk
    "xyberpunk: a mafia igen is hangulatos játék, én arról nem tehetek, hogy neked a mesés gyerekkorodat idézik azok a régi játékok. személy szerint az unreal 1 nekem pl. nem tetszett. az oblivion meg igen is nagyon jó játék a maga kategóriájában. nem tudom mért kell fikázni a mai gameket, tény h a nagy részük selejt, de van pár játék ami baromi jóra sikerült. "

Köszönöm a normális hangvételt, és érvelést. Az unreal (single p.) miért nem tetszett? Sztem az összes utána következő rész sem tudta felülmúlni hangulatban a játékot, főleg a zenéje volt iszonyat hangulat, na meg a grafikai megoldások.

"Amúgy a fear milyen játék, nem megyek és lövök? Vagy a San Andreas, ott is vagy versenyezni kell, vagy megölni valakit."

FEAR, tdm csapatjáték, ctf. Ezeket játszuk, már egy jó ideje, külföldi klánokkal, vagy egymással. Krvára nem arról szól a játék, hogy mész és csak hent (legalábbis már nekünk). Taktikázás, folyamatos beszéd a játék közben (TS-en), sokszor 3 percig nem hal meg senki.Tehát nem single player, hanem mp, emberek ellen játszunk, nem buta ai ellen, nem csim-bum-célkereszt-árkád játék, mint a Scarface. A San Andreas vs Scarface téma: szerintem 10 ember megkérdezése után eldönthető lenne...

"nem tudom mért kell fikázni a mai gameket,"
    Azért fikázom, mert ilyen játékot 2006ban kiadni ien graffal elég nagy bátorság.. , de mondjuk egy film-játék adaptációtól nem sokat várhat az ember, anno az AvP tetszett, meg az SW játékok is.

Csirke ,köszönöm az elismerést. Mert ez számomra az volt.

• BiG G
    elolvastam a monológodat, és csak mosolyogni tudok rajtad :)) minden egyes (újra)felhozott témában tudnék érdemben válaszolni, de felesleges mert úgyis újra rákontráznál a hülyeségeiddel, és ez a topik nem erről szól.

nem tetszik a játék? ok. nem kell idejönnöd, játssz azzal ami tetszik. örültem a szerencsének, szia.
  • Wheeler
    Heyho kérdésére válaszolva: Neki kell menni oldalról a kocsijának minél erősebben, majd kiszállni gyorsan és kirácigálni a csávót a kocsiból mikor kicsit megtorpan.

xyberpunk: a mafia igen is hangulatos játék, én arról nem tehetek, hogy neked a mesés gyerekkorodat idézik azok a régi játékok. személy szerint az unreal 1 nekem pl. nem tetszett. az oblivion meg igen is nagyon jó játék a maga kategóriájában. nem tudom mért kell fikázni a mai gameket, tény h a nagy részük selejt, de van pár játék ami baromi jóra sikerült.
  • Gerbill
    "Te tulajdonképpen normális vagy? Te, hogy mered összehasonlítani ezt a szégyentelen, megyek-lövök-nullagrafika játékot, egy san andreassal?"
    Te tulajdonképpen normális vagy? ez az ő saját véleménye, neki ez jobban tetszik mint a San Andreas, ez most téged miért zavar?

"Meg hogy NFS Carbon, te mikor játszottál a teljes játékkal?"
    Valószínűleg nem játszott, de valószínűleg ugyan az az árkáde szar lesz mint az előző 3-4 rész, esetleg néhány új autóval és egy új várossal.

"Ja, igen, kb. 5 percig volt benn a Scarface, de mivel már jópár száz játkkal játszottam életemben, annyit megtudtam állapítani, hogy megyek-lövök-célkereszt-arcadefeeling-agyatlan lövészet lesz. "
    Az elejét nem értem, hogyhogy 5 percig volt benne a Scarface? Amúgy a fear milyen játék, nem megyek és lövök? Vagy a San Andreas, ott is vagy versenyezni kell, vagy megölni valakit.
  • Dj Xyberpunk
    " jaés a tahóskodást te kezdted, ha jól tévedek"
    Egyáltalán felfogod, hogy mit írsz le ? Szégyen vagy.

1. Nem személyeskedtem, te kezdtél személyeskedni.
    2. Mi az, hogy "ha jól tévedsz?!
    3. Mi a bajod a büntetőtopikos beírásokkal? Tudod, az a hely a hülyeségről , a faszságok postolásáról szól. Siralmas vagy, hogy ilyen dolgokat hozol fel.

"Én sem tartom világklasszis játéknak, de mindenképp jobb szórakozás mint egy GTA San Andreas, vagy NFS Carbon,"

Te tulajdonképpen normális vagy? Te, hogy mered összehasonlítani ezt a szégyentelen, megyek-lövök-nullagrafika játékot, egy san andreassal? Meg hogy NFS Carbon, te mikor játszottál a teljes játékkal? Mert még szerintem meg sem jelent. Ne legyél már ennyire elfogult ezzel a siralommal (ha 3 éve jelent vna meg ez a játék, egy szót sem szóltam vna a grafikájára, de most...)

Ja, igen, kb. 5 percig volt benn a Scarface, de mivel már jópár száz játkkal játszottam életemben, annyit megtudtam állapítani, hogy megyek-lövök-célkereszt-arcadefeeling-agyatlan lövészet lesz. (vagy ha tévedek kövezzetek meg, mert biztos, hogy órákig kell gondolkodni a pályákon, hogy túljuss rajtuk..)

"Hát szerintem nem lett valami húdejó játék. A küldetések laposak, és a drogcsempészet is unalmas, azért van benne hogy hosszabb legyen a játék" ez a vélemény is pozitív nem?...pfff

A csilivili témához: Mivel 82cmes LCD-n játszom, ezért szükségszerűen magas felbontást kell használnom, és ha már nagy a felbontás, nem árt a jó grafika szerintem. Mivel gyakran játszom , csili-vili ÜRES szarokkal, mint pl: Oblivion 4 (borzalmasan üres, csupán napi 1-2 óra játékkal több mint fél évig is játszhatsz vele, de semmi baj.), mellette F.E.A.R.-ezem már a béta óta játszuk az ismerőseimmel online kb másfél éve. De semmi gond. Játsz nyugodtan ezzel az évekig tartó elgondolkodtató san andreas verő Scarface-el! Gratula, csak a végén ne hogy ráizgulj Tony Montana-ra ;-)

Te mit tudsz a hangulatos játékokról? Nekem beszélsz a tartalomról... Scarface, meg Mafia... LoL. Tudod mik voltak azok a hangulatos játékok, még annak idején, amigán (600, 1200) Chaos Engine, Galaga, Stardust, Moonstone. PC-n, Dune, Monkey Island, Unreal 1, és társai.
    Szerintem qrvára nem tudsz semmit. :)
    Úgyhogy jobb lesz, ha meghúzod magad. Köszönöm.