1763
-
haxoror #1161 nincs -
haxoror #1160 Leállítod a hajódat a sziget egy másik részén, kiúszol a partra, közelebb gyalogolsz és rakétavetővel (két találat elég) szétlövöd a naszádot. -
cheatman #1159 Szevasztok! nincs hozzá magyarosítás? -
#1158 Amikor az öblöt egy naszád zárja el akkor hogyan kéne "kicselezni" hogy ne löjjön szarrá?
A küldi az volt hogy vigyem a hajót a-ból b-be aztán elkötik visszaszerzem és vissza ahonnan hoztam. Csak hát egy naszád az öbölnél rám vár.
Picit azért már érdekel a megoldás. -
#1157 Bocs,de ez késöbb lesz!
A következő szigeten. -
#1156 A faszi autójával menj vissza! Vigyázz ne törd össze,mert kezdheted előről! -
Brainpumper #1155 Sziasztok!
Amikor a Sun Ray hoteles küldetést csinálom, a menekülő pasast meg tudom ölni még az autójában, de amikor mondja hogy menjek vissza a főnökhöz beszélni, nincs ott senki csak a piros kör és semmit nem csinál ha rámegyek. Lehet hogy hagyni kellett volna felszállni a helikopterrel? Fogalmam nincs mi lehet, plz help :)
Előre is köszi
Ja, és megnéztem a filmet! nagyon jó!!!!!!!!! (bár nem értem hogyan lehet ezek után a játék a film folytatása :S:S:S) -
[Walaki]D`Lair #1154 és? -
dukey42 #1153 unom már a sok GTA mániás gyökeret akik szidják a scarface-t..
azt persze nem veszik észre hogy a Vice City mennyit majmolt a filmből...
elég csak a középen levő vityillóra gondolni ami dettó tony villájának koppintása -
#1152 Végeztem a főküldetésekkel,kinyírtam a 3 vezért azt viszlátás... -
#1151 ThNx! Király vagy! -
#1150 itt van ps2-re -
#1149 Egy kérdésem lenne még :) Ez a játék véletlen nincs PS2-re? (nyugi, nem nekem kéne:)) )
Dj Xyberpunk voltam. -
Pulyka9 #1148 Hali!Hát ez a game ez eszméletlen már 78%nál vagyok és már most nem kevés olyan dolgot figyeltem meg benne mint még PC-s játékban soha tehát egyenlőre nekem ez viszi a toppot..... -
#1147 D_:AD_:SAD:DDDDDdDd -
#1146 ha már ilyen szépen kéri nézd el neki... -
Gokart89 #1145 Sziasztok! Lenne egy problémám felraktam a játékot crackeltem és elinditom fekete lessz a képernyő és azt irja ki hogy a Scarface.exe hibát észlel ezért leáll a kellemetlenségért elnézését kérjük. És a játék kilép. Ati x800 prom-van drivert felraktam az újat is meg a régit is de nem megy. Egyik haveromnál megy a másiknál nem az sp2 fent van a gépemen légyszives valaki segitsen. -
#1144 Nekem tökéletesen futt. Semmilyen patch és codec pack nincs fent a gépen. Valami gond van a rendszereddel vagy driver probléma. -
Tomy Lee #1143 XP SP2-re raktam rá nem Vista-ra bár gondolkozom,hogy megpróbálom Vista RC2-vel.Nálatok nincs semmi probléma a futtatásával?
Ááá,haverom meséli ő már hol tart meg mennyit csempészett már a Game-ben én meg nem jutok túl az első pályán sem!Persze nem is kell mondanom,hogy minden más mostanában kiadott játékot tudok szinte teljes grafikkal játszani.Kell hozzá installálni valamit?Patch?Codec? -
ent #1142 tuti driver probléma vagy netán vista alatt nyomnád? -
Tomy Lee #1141 Na ilyenkor mi a helyzet?DualCore-os procival X1600-as 512MB-os karival 2GB rammal minimumon akad a játék!Mindjárt hülét kapok:(Ne már játszhatatlan így. -
#1140 Egykönnyen nemigen. -
levi1989 #1139 Szevasztok lehet a játékba saját zenét berakni? -
#1138 elég ha az egyiket megvéded, és akkor már sikeres a küldi -
#1137 az után ami után szét lővi a helit -
#1136 a játék trailerér-ben ami a filmmel kezdődok és utána játékkal folytatódik. Ebben van egy rock zene na az mi?
(Éerthetően irtam le?) -
#1135 Az lenne a problémám,hogy néha csinál olyat,hogy a járműben folyamatosan tüzel.Ha kiszálok abbahagyja.Elég idegesítő.
Találkozott ilyennel valaki?(és hogy oldotta meg,ha...) -
#1134 Melyikben? Nem csak egy van. Egyébként a film legismertebb zenéje, ami az egyik bemutatóvideóban is volt, a Push it to the Limit. -
#1133 Ez már megjelent? -
#1132 vki tudna segíteni? még a játék legelején járok, most kéne a storehouse-t elfoglalni,de a két furgont mindig felrobbantják,mert nem tudok mind2re figyelni... pls vki segítsen már h h csináljam meg -
#1131 a trailerben
-
[Walaki]D`Lair #1130 he? -
#1129 VKI!
-
#1128 HI!
melyik az a két zene amelyik a trailer közben megy? -
#1127 Körbe kell menni értelemszerűen... -
weltyke #1126 sziasztok!
nekem az a kérdésem lenne hogy amikor a játék elején a kocsihoz kell menni és berobbantják előttem az utat akkor hogy jutok az autóhoz légyszi segítsetek köszi -
#1125 Ez már megvolt ,de nem tudtam átalítani ezért letöröltem a játékot csak akkor tenném fel még1x ha ezt a problémát valami patch megoldaná vagy van rá valami más megoldás.
-
#1124 controls menüben nézzél körül -
#1123 Hali sorry, hogy nem olvasok vissza, de van mar megoldás arra,hogy a wsda gombokat áthelyezem pl. a nyilakra ?
Előre is köszönöm az értelmes nem beszólogatós választ. -
#1122 Thanatos , ne kezdjed:) Ne általánosítgass "ilyenekre" .... Azért vedd észre kérlek a mondanivalóm lényegét is (feltéve ha elolvastad az előzményt) Köszönöm mindenkitől a lehetőséget, és a kedves válaszokat.
Fegyverszünet:D