Scarface - A sebhelyesarcú

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Colton
igen megvan a két hangfájl

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Colton
egyébként nincs hangja az interneten sem

hykao
Másik kérdésre a válasz?
Colton
SoundMax

hykao
Ááá, hülyeséget írtam. Hangkártyát akartam. Szóval két dolgot nézz meg. Elõször is, hogy a játék mappájában megvan-e a két darab Sound fájl. Illetve azt mondd még meg, hogy milyen a hangkártyád.
Colton
Readon 9800-Play and Plug

nem tudom h nektek Sosanal mi volt, de mikor én voltam nála az animáció után belelõttem párat és meg is halt

Hello tudna vki segitenni az irányitás menûpontba hogy lehet a WSAD át álitanni nyilakra pl nem megy?:S

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

hykao
Ne szpemmelj, és ne kérj baromságokat! De legfõképp ne írd be premier plánban a mailcímedet!

Ha elmondod milyen videokártyád van, elmondom, hogy talán miért nincs hang.
svani
Egyetértek!
De,azért jó!

Colton
amugy a controll-okat meg nem tom

Elõzõ kérdés vissza vonva. Egy másik. Olvastam itt olyat, hogy mozgásgombokat nem de többit elvileg át lehet állítani. Ha igen hogy? Mert nekem sehogy nem ment.
Vagy nincs vhol vmi config fájlja aholát lehetne ezekt írni?
Egy kérdés! Át lehet vhogy állítani a gombokat?????????
[Walaki]D`Lair
Engem jobban lekötött az SA, az sokkal változatosabb volt (persze az idióta távirányítós hülyeségektõl eltekintve), itt gyakorlatilag ugyanazt kell folyamatosan csinálni...4 üzlet+raktár...mindenkit kinyírni...kicsit belefásultam már a végére...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Kit--Kat
viszont küldetésekben sokkal több féle volt SA-ba

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Meg tegyük hozzá hogy SOKKAL több angoltudás kell a játékhoz mint az SA-hoz szerintem ez már eleve kizár jópár SA-t kedvelõ embert, a Scarface egy kicsit komplexebb és nem elég a következõ marker után menni mint egy muslinca 😊

Én meg miután végigvittem csak akkor tudtam meg hogy van mentõs és rendõr küldetéssorozat is aminek a vége plusz élet meg páncél és hogy a tûzoltós meg tûzállóvá tesz! <#idiota>

De végülis sikerült, én általában elégtem és azért nem sikerült de a tesólekapás a létráról nem volt gond nálam, kinek mi az erõssége 😊

hykao
Ááá már nincs meg emmilyen formában, de annyira nem is rajongok az ilyen stílusú játékokért.

Visszatérvea SCARFACE-re, mondjuk az eleje elég idegesítõen és baljósan indul. Egybõl bele a sûrûjébe. Jól bedobják az egyszeri játékost a mélyvízbe. Sok emberkét gondolom már ott elriaszt a játék, pedig az értékeibõl mit sem mutat az elején...
Kit--Kat
Engem eddig ami leginkább felhúzott az a hajós bomba hatástalanítás, naná, hogy a 2.nál mindíg túlfut a mutató és bamm...
Amúgy nem nehéz a játék cak East Beachre már nagyon monotonná válik a terítés meg ajáték szisztéma.
Visszatérve San Andreasra, nekem repüléssel sem volt bajom, meg a hirhedt terepasztal is sikerült 2.ra vagy 3.ra. Ami kiakasztott az a legutolsó fõküldetés volt, Big Smoke kinyírása meg stb. Na ott, ha kinyírtam mindenkit akkor még elkelett kapnom a Sweetet is aki a tûzoltó autóról lógott és ez naná, hogy kb 10x nem sikerült és elölrõl kezdhettem az egészet....

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Elsõre SA-t én is félreraktam pár óra után aztán amikor másodszor belenéztem annyira megtetszett hogy végig is vittem 😄

Ott is félelmetes karakterek vannak amikor beindul a játék, a kedvencem a CIA-s fickó volt annak a szövegein mindig szétröhögtem magam, aztán a buzeráns gangsta-wannabe hülyegyerek, a vak triádos maffiózó és egy csomó más, szerintem ha még megvan vhol a dvd-je akkor feltétlenül adj neki még egy esélyt, a játékban SOKKAL több van mint ami az elejébõl lejön, igazán csak a második várostól indul be 😊

A repcsi rész fps nézetben inverz egérrel egész jól ment de mondjuk 1-2 év Battlefield 1942 Stukázás után mondom ezt <#idiota>

Viszont a helikopteres terepasztalos küldetéssel elvoltam vagy fél napig míg sikerült <#wow3>

A Scarface-ben a "védd meg a tulajt" részek voltak számomra rémálmok és volt belõlük elég, fõleg South Beachen a ponchós indián készített ki akinek nem kell védelem (lol) hát az kész, rögtön azzal indított hogy kirohant a ház elé a kereszttûzbe 😄
Az is csak sokadszorra sikerült, végül rakétavetõvel zárótüzet nyomtam a környékre és így is csak éppenhogy sikerült, SA-ban a harci részek szerintem könnyebbek voltak, ott nagyon ritkán haltam meg 😊

Kit--Kat
Azért szerintem Tommy Vercetti és Carl Johnes elég jók lettek már. Bár kétségtelen a legjobban kidolgozott és leg interaktívabb magasan Tony lett.

Dj Xyberpunk
és ilyen tahó viszontválaszra, csak ilyen tahó válasszal tudok jönni ;-)

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

Dj Xyberpunk
te pedig elhúzhatsz, a hulladék játékoddal és konfigoddal a kukába😄 pff😊 sorry. de ezt nem hagyhattam ki😊

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

hykao
San Andreasba csak épp belekukkantottam, mert hosszú távon már nem kötnek le ezek a GTA játékok, de annyit elmondhatok, hogy bár volt a Scarface-ben is néhány idegesítõ küldetés vagy elem, de szerencsére nem olyan jellegûek, mint a GTA sorozatban (pl: idióta távirányítós küldetések - a legkevésbé sem PC-s billentyûzethez illõ baromságok, mint pl. repülõs faszságok)

Én összességében jobban élveztem ezt a játékot, mint bármelyik GTA-t. Márcsak azért is mert itt a fõhõs egy karakteres személyiség volt, nemúgy, mint a GTA "némaleventéi"... 😊

Amikor az elsõ híreket, képeket, stb. láttam a készülõ SCARFACE játékból valami snassz GTA klónra számítottam, ahhoz képest pedig igen kellemes csalódást okozott a játék!
Új - mégis a filmhez szorosan igazodó kapcsolódó - történet, jó dumák és szinkronhangok, kategóriájához képest tengernyi variációjú párbeszédek, mókás akcentusok (mégha fake akcentusok is...), faszányos és széles zenearzenál, sok új ötlet - azok melyek kiemelik a játékot, és sokkal többé teszik, mint egy GTA klón.
Törölt felhasználó
SA-ban a repülõ suli volt baszott nehéz.Azt hittem lepatosom a monitort.
Itt ilyennel nem találkoztam, ár csak 58%-nál vagyok.
Jaja teljesen ugyanez volt az én módszerem is de csak pár halál után jöttem rá, az elején csak néztem mint a hülye hogy ezt mégis hogy képzelik 😄

"Kicsit" erõsre sikerült a végsõ küldetés de ez igaz úg yáltalában az egész játékra szerintem nehezebb mint pl a SanAndreas

hykao
Az elsõ (Gomez vagy melyik) nem gáz, mert ott nem termelõdnek újra. Az elején a pisztollyal levadászni a három legközelebbi csókát, Ak felvesz, leszalad a sarokba a kis beugróba. Itt van egészségláda is, és itt szépen be lehet várni az érkezõket...majd ha elfogytak a kamikázék, akkor meg kilépve balra a lépcsõn szambázókat levadászni szépen, aztán irány fel és kész...
Én inkább az elsõ majommal szívtam, egy csomószor már az elsõ pár másodpercben meghaltam mert azt se tudtam hogy mi-merre.
Gasparnál a végtelen spawn szerintem azért van hogy a Rage-t rajtuk lehessen felépíteni <#fejvakaras>

Már csak nyomorult 170 milla kell és megvan a 100% de UTÁLOM már a rohadt terítést.
Ha Little Havannában kezdem akkor start után 5 másodpercel kapom az üzenetet hogy betámadták a Peninsulát, ha North Beachen kezdek akkor meg a Babylont támadják azonnal.
Nem kellett volna annyi rasztát elütnöm a szigeteken biztos ez egyik meg woodoo-átkozott! <#idiota>

Új kedvenc beszólás ütközés utáni Tauntnál:
I hope you got insurance, man! LIFE insurance! <#hehe>

hykao
Jaja, közben már sikerült átverekdnem magam rajta. Kb. úgy, ahogy neked, de azért elég idegesítõ az újratermelõdés.
fasza látom sehogy, települ az AutoHotkey...

http://emulehelp.uw.hu

kösz, épp kérni akartam 😊
egyébként lenne egy láma kérdésem:
az options-ben hogy a p.csába lehet átállítani az irányítást
nyomom jobbra balra space enter e mindent, de nemtom átállítani :S

http://emulehelp.uw.hu

ha valakinek szüksége lenne magyar nyelvû végigjátszásra az itt talál:

Végigjátszás

<#duhos2><#levele>

Ahogy vége az átvezetõmozinak rögtön fuss be az egyik hátsó lépcsõs szobába (a szétlõtt bejárattól nézve a jobb hátsó az ideális) és ott gyorsan ölj meg mindenkit.
Egy vagy két genya lesz allul és legalább három a lépcsõn, ha ez megvan akkor a lépcsõ felõl már nem fog senkisem jönni viszont a belsõudvaros ajtó felõl (ahol te is bementél) özönleni fognak, állj úgy hogy sréhen rálátásod legyen az ajtóra és kezd el lekempelni õket ahogy felbukkannak és tauntolj, amikor összejön a Rage-re való tökösség akkor a mögötted lévõ lépcsõn rohanj fel, nyomulj tovább keresztül a felsõ átjárón (közben lõj le mindenkit aki útba esik kb 5-6 genya) na a felsõ átjáró túloldalán már látni fogod Gaspart (egy kés ikon lesz a feje felett) ahogy el kezd lemenekülni a túloldali lépcsõn, kezd el üldözni kb ilyenkor már megéri ellõni a Raget mert kurva sok ember lesz körülötte.
Folyamatosan üldözd, le fog futni egy szobába aminek asszem szürke padlója van és végre a futás helyett felveszi a harcot na itt kezdd el lõni ezerrel mert ahogy észrevettem ez az egyetlen hely ahol meg lehet ölni mert máshol halhatatlan.
Ezzel még nincs vége mert az állandó genyaspawnnak vége lesz de a meglévõ emberei még jönni fognak, a szürke padlós szoba mellet (ahol bejöttél ahhoz képest balra) van egy másik szoba aminek csak az az egy bejárata van, kezdj el ott kempelni, az össze genya elõbb-utóbb odamegy elég ha csak az ajtónyílásra célzol és ha felbukkannak csak lõsz.

Nekem ez háromszor egymásután simán mûködött, utána Sosa volt a szívás mert nem esett le hogy ott mit kell csinálni, azt egyelõre inkább csak spoilerbe írom, mivel nincs SEHOL checkpoint így te döntöd el hogy elolvasod-e de készülj fel rá hegy elsõre sztem mindenki elszúrja Sosát és akkor az egészet elõröl kell kezdeni 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sosa-nál az a trükk hogy nincs trükk, hiába hozol át Gaspartól tökösséget nulláról fogsz indulni viszont a játék írni fogja hogy Sosa megölése csak Rage-ben lehetséges, nem kell finomkodni hanem megállsz vele szemben és elkezded közelrõl beletárazni az AK-t, manuális célzással így pillanatok alatt megvan a Rage, legalább is hamarabb mint ahogy õ le tudna téged lõni. Ha megvan akkor bekapcsolod és ennyi. Tauntot nem éri meg használni mert nincs rá idõ, Sosa elõl bujkálva lövöldözni se nagyon éri meg mert iszonyat pontosan lõ.
azt kell csinálni amit Tony is tenne, üvölteni és lõni leszarva a sebesüléseket 😊

Törölt felhasználó
hykao
Azért ez az ellenség-újratermelõdés kurva idegesítõ ám. Fõleg Bolíviában.
Nyomathatod a tippeket! Elsõ madár még oké, ott nem termelõdnek újra a rohadékok, de benn a házban Gaspar emberei már kurva idegesítõek.
Ja meg vezetés közben is összeszedtem rengeteget a near miss-ekkel és a lövöldözések közben is a manuális célzás és a tauntolás miatt 😊

A bandák kiírtásáért rengeteg jár, asszem a legutolsóért egymagában 100ezer tökösséget kaptam, általában 6000-20000 közötti a többi de függ a fajtájuktól az Elite bandák sokkal többet adnak de több bandatag is van és jobbak a fegyvereik (volt hogy szinte mindegyik hevederessel jött) és a harc végefelé külön leaderük is van rakétavetõvel.
1 millió tökösség kell az összes csajhoz (és így az összes health upgrade-hez) én most kb 1,6 milliónyira vagyok "tökös" <#idiota>

Kit--Kat
ÁHÁ

hykao
A CHEATS menüpont alatt. Ahogy haladsz elõre a játékban, úgy bõvül a CHEATS lista.
Kit--Kat
hogy?

hykao
Basszus csak most jöttem rá, hogy lehet ruhát váltani tetszés szerint...
hykao
Hogy szedtél össze annyi TÖKÖSSÉG pontot, hogy megvan az összes csaj? 😮
Nekem csak 4 van (meg a három zenész).
Hatodik próbálkozásra Sosa végre kipurcant, hát nem semmi vérengzés volt! <#gun>

Most 96%-on vagyok, az összes küldetés, terület és csaj már megvan, az ÖSSZES banda kiírtva csak pár exotics van hátra és kész vagyok! <#buck>

(Ha vkinek gondja van Bolíviával akkor szóljon, megvannak a trükkök hogy hogyan lehet könnyen végigcsinálni)

BiG G
örülünk hogy ezt elmondtad, immáron elhúzhatsz a picsába 😊))

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Dj Xyberpunk
EZ A JÁTÉK egy hulladék :-) Kb. 5 percig volt benn, 2006végén ilyen grafika, ugra bugra konzolos fosnak elmenne, pc-re. Szégyen, meg ez az öntömjénezõ dvd-reklám az elején . sírok.

hykao
de már rájött valaki, olvass vissza...
Nem jött még rá valaki,hogy hova ment a játék?