1763
-
#1201 Haxoror, az investmentek nem csak a hírnevet növelik. Pl: a Montana Defense-t ha megveszed, akkor nem 3, hanem 4 fegyver lehet nálad, és sokkal több töltény is, ha a Montana Financial-t, akkor utána nem kell tárgyalni a bankban ha viszel be pénzt és adót se von le. Többi investmentnek már elfelejtettem a hatását, de nyomtok egy T-betűt és kiírja -
#1200 Levi1989! Annál a küldetésnél ajánlott egy rakétavető vagy min. egy gránátvetős AK. Mikor jönnek a kocsik, durr egyet a buli közepébe és majdnem kész is... meg ha ha mindig elé állsz a Sandman-nak, akkor őt nem tudják eltalálni -
#1199 Hűű ez nagyon nagy játék! Most 91%-nál tartok és még mindig nem untam meg Szerintem sokkal jobb mint eddig akármelyik ilyen stílusú játék. Nem a grafikát kell figyelni, hanem azt hogy kit alakítasz Aki meg a grafikát nézi, játsszon a Carbonnal, aminek mellesleg nem is jó a grafja és semmi sebességérzet nincs benne -
haxoror #1198 Írd be ezt Notepadba, mentsd el aztán a fájlt nevezd át blabla.reg -re és futtasd, visszahozza a fissítési frekvenciák manuális felülbírálása panelt a 90 szériás drivereknél
REGEDIT4
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global\NVTweak]
"NvCplDisableRefreshRatePage"=dword:00000000
Nálam és mindenki másnál is működik, ettől függetlenül csak saját felelősségre!
-
#1197 Hát akár számíthat az is. -
#1196 Igen, támogatott.(Geforce 6100)
Írja hogy milyen driverrel tesztelték, ez számít valamit?Nekem 84.xx forceware van.A 9x.xx szériás drivereket nem szereti, nem engedi a képfrissítést 85 hz-re tenni ha 90-es szériás driver van fönt. -
#1195 A readme-ben megnézted, hogy a kártyád támogatott-e? -
#1194 #1189-re senki? :((( -
juharfalvi #1193 A Maffiát nem ismerem, de a Godfathernél ez mindenképpen jobb! Az irányításához hozzá kell szokni, a kamerakezelése kicsit furcsa, mert önállóan állítgatja. Némelyik küldetés elég nehéz, sokadszorra szokott sikerülni... -
steweee #1192 ha azt mondom hogy a maffia életem egyik legjobb játéka volt és a godfathert első küldi után töröltem a szar grafika és játszhatatlan irányítás miatt, akkor ez hol helyezkedik el? érdemes letölteni? -
haxoror #1191 A vezető oldalán kell belerohanni akkor elkábul a faszi és leáll, kiugrasz és kirángatod (...és agyonlövöd ) minél erősebben rohansz bele annál hosszabb időre áll le.
Én is elég keményen megtörtem a kocsit de mielőtt leadtam egy autómosóban megjavíttattam szal csillivilli állapotban szállítottam le :) -
haxoror #1190 ahaaa
Én a főbejáratnál néztem, általában (vagyis mindig ) üldözött egy gang szóval nem álltam meg nézelődni hanem repesztettem tovább a már bejáratott bankomhoz :) -
#1189 Hello
Miért van , hogy indítom a játékot, fekete képernyő és "Scarface:The world is yours hibát észlelt" hibával rögtön kilép?
Gépem: Amd 3200+ , Geforce 6100 , 768 mega ram.Driver van fent, és eddig semmivel se volt gond. -
skampi #1188 leszorítani,kirángatni,elhúzni... -
Jambokee #1187 Segítsetek pliz, már 40x neki álltam de nem tudom megcsinálni! -
Jambokee #1186 Szasztok!
A whippetes küldinél, amikor a manager ellopott kocsiját kell visszaszerezni, mi a trükk? Ha lövöm mint állat, felrobban akocsi, megállni nem akar. Ki hogy oldotta meg? -
#1185 #1183... -
juharfalvi #1184 "...meg kell állnod a bank mellett a piros körben"
hmm... ahova mentem, annál a banknál szerintem nem volt, bár nem is kerestem (Little Havannában nálam csak 2 bank van), de majd figyelni fogom, mert lehet, hogy a másikhoz kellett volna mennjek(?). Mindenesetre fájdalmas lecke volt, és sajnos a küldetés térképnél nem jelezte semmi, hogy hova kell menni. -
#1183 Mivel a pénzbegyűjtés autós küldetés, így a bankok AUTÓBEÁLLÓJÁNÁL kell befejezni a küldetést. Minden baknak van, csak a nagyobb bankoknak nem közvetlenül a bank oldalában, hanem egy külön fedett részbe kell behajtani. (nagyobb bankoknák vagy a bank mellett vagy mögötte) -
haxoror #1182 Mielőtt beviszed a pénzt a bankba még meg kell állnod a bank mellett a piros körben és azt az opciót kell választanod hogy befejezed a turnét, utána már le lehet adni a pénzt.
Én mondjuk nem minden banknál láttam ilyen piros kört de little havannában és south beachen biztos van mindig, általában ott szoktam befejezni az ilyen terítés küldetéseket. -
#1181 a "sebhelyesarcú" :DDDD -
#1180 100%-ra kijátszva
-
juharfalvi #1179 Köszi a választ, már tisztább a helyzet!
Tegnap próbáltam először a kokó szállítást. Megvan a kapcsolat a szigettel, elvittem az anyagot a raktáramba. Majd kihordtam a megadott 4-5 helyszínre. Mutatta a jobb felső sarokban, hogy 3 millám van, és a küldetésnél kiírta, hogy vigyem el a bankba. A banknál viszont kellemetlen meglepetés ért, mert ott azt mondták, hogy küldetés alatt nem lehet betenni pénzt! Tehát ott volt az autó tele pénzzel, és nem tudom, mit kellett volna csinálni!
Később jöttek rivális bandák, lövöldözés tört ki, jöttek a zsaruk, és odalett az egész summa... -
haxoror #1178 Ha arra gondoltál hogy hogyan lehet a bandákat a rendőrségi üldözés nélkül kinyírni arra az a trükk hogy nem a főúton kell lövöldözni hanem pl a sikátorokban, ha mindenképpen nyilvános helyen kell lövöldöznöd akkor használd a hangtompítós fegyvereket, azokból a mac10-es lesz a legjobb -
haxoror #1177 1. A raktárakat csak a szigetekről hozott anyaggal lehet feltölteni, ez majd később lesz mint lehetőség
2. Az Investmentek megvétele növeli a hírnevedet, nem lehet őket megnézni sehol
3. Ami fehér csík körbefut a minimap körül az azt jelöli hogy mennyire figyel rád a rendőrség, általában attól nő ha fegyverrel a kézben mászkálsz, lövöldözöl, ütközöl, gázolsz meg ilyen törvénytelen tettektől. Minél fehérebb a keret a minimapp körül annál valószínűbb hogy jönni fognak a rendőrök, ha a fehér körbeér akkor biztos hogy jönnek és elkezdenek üldözni ilyenkor el kell hagynod a piros körzetet mert ha a piros csík is körbeér akkor meghalsz.
A térképen halálfejjel jelölt bandákat úgy lehet teljesen kinyírni hogy minden tagjukat megölöd, figyeld a minimappot és vadászd le a piros pöttyöket. -
juharfalvi #1176 Remélem, tudtok válaszolni:
- Az első városrészben megvan a raktár, de üres. Hogy tudok bele anyagot szerezni és hogy lesz ebből bevételem? Már vittem oda anyagot, de amikor kiszálltam a kocsiból, nálam maradt az egész.
- Mire jók az "Investment"-ek, és hol lehet őket megnézni, miután megvettem valamelyiket? (a Montana Records-ot vettem meg, ez volt a legolcsóbb)
- A rivális bandákat hogy tudom normálisan kiiktatni? Akkor is, ha ők támadnak meg, és elintézem őket, a halálfejes fehér csík teljesen körbemegy, és ezután hamarosan elfog a rendőrség... :-(
-
juharfalvi #1175 Közben rájöttem, mi volt a baja, a mellette futtatott PizzaDox trainer rontotta el a grafikát! Most egy másikat használok, a CheatHappens-félét, ezzel nincs grafikai gond, és ebben pénz tuning is van!
-
levi1989 #1174 köszi -
#1173 Szerintem az egér középső gombjával -
levi1989 #1172 amikor meg kell menteni azt a sandmant a kokainfoldjén és jön az a hummer és amikor megjelenik egyből meghal valaki tudja hogy kell azt megcsinálni vagy nem lehet beterelni a házba valahogy? -
levi1989 #1171 Szevasztok hogy kell használni ezt a gránátvető szerűséget?
-
#1170 jah a játék lényegét, jó ilyen egyszerűen albaszni... -
levi1989 #1169 szevasztok nem tudtok pénz kódot mert nagyon jól jönne -
#1168 Szerintem próbálkozz más videokártya driverrel. Szinte biztos, hogy az a ludas, nem a játék. -
#1167 Nálam csak akkor tünt el a testrészek fele, amikor bekapcsoltam a trainert :D (nyugi, csak akkor amikor már nagyon felbassz az agyam valamelyik küldetés :)) -
juharfalvi #1166 A láncfűrészes részen túljutottam valahogy, miután többször próbálkoztam.
Viszont a grafika fokozatosan romlik a játék során, tehát Tonynak először csak a lábai tűnik el, majd a kezei, végül a feje is, na ezután már a kifagyás jön, amin csak a RESET gomb segít...
Ma még kikapcsolom az Antialias-t, hátha az csinálja... Nálatok be van kapcsolva? A többit már tegnap kiszedtem a Beállításoknál. -
haxoror #1165 Cask nekde vna :/ -
#1164 Nem tudom vagy nekem szar a játék vagy mindenkinek.Me nekem az elején amiko a hzba vagyok olyan lassan mozog meg minden hogy az halál meg is untam azt ki is léptem!Ez csak nekme van ???VAgy az elej ilyen?? -
Seagal #1163 A láncfűrészes részhez: válaszd a restartot, nálam a 3.-ik próbálkozásra már normálisan működött. Ez valami szar bug, lehet hogy a crack miatt van, nem tom. -
juharfalvi #1162 A játék grafikájával és az irányítással komoly problémáim vannak: Tony lábai, kezei, feje időnként eltűnik, és csak vonalak látszanak ezek helyén, amik Tony feje fölött egy pontba futnak össze. A láncfűrészes résznél Tonyt oldalról mutatja a kép, az egérre nem reagál. Ezek után azt választottam, hogy "Cancel Mission", mire ő a "Restart Mission"-t dobja fel, tehát úgy néz ki, hogy se megcsinálni, se kihagyni nem tudom ezt a küldetést??