Scarface - A sebhelyesarcú
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
Ha elmondod milyen videokártyád van, elmondom, hogy talán miért nincs hang.
Vagy nincs vhol vmi config fájlja aholát lehetne ezekt írni?
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
De végülis sikerült, én általában elégtem és azért nem sikerült de a tesólekapás a létráról nem volt gond nálam, kinek mi az erõssége 😊
Visszatérvea SCARFACE-re, mondjuk az eleje elég idegesítõen és baljósan indul. Egybõl bele a sûrûjébe. Jól bedobják az egyszeri játékost a mélyvízbe. Sok emberkét gondolom már ott elriaszt a játék, pedig az értékeibõl mit sem mutat az elején...
Amúgy nem nehéz a játék cak East Beachre már nagyon monotonná válik a terítés meg ajáték szisztéma.
Visszatérve San Andreasra, nekem repüléssel sem volt bajom, meg a hirhedt terepasztal is sikerült 2.ra vagy 3.ra. Ami kiakasztott az a legutolsó fõküldetés volt, Big Smoke kinyírása meg stb. Na ott, ha kinyírtam mindenkit akkor még elkelett kapnom a Sweetet is aki a tûzoltó autóról lógott és ez naná, hogy kb 10x nem sikerült és elölrõl kezdhettem az egészet....
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ott is félelmetes karakterek vannak amikor beindul a játék, a kedvencem a CIA-s fickó volt annak a szövegein mindig szétröhögtem magam, aztán a buzeráns gangsta-wannabe hülyegyerek, a vak triádos maffiózó és egy csomó más, szerintem ha még megvan vhol a dvd-je akkor feltétlenül adj neki még egy esélyt, a játékban SOKKAL több van mint ami az elejébõl lejön, igazán csak a második várostól indul be 😊
Viszont a helikopteres terepasztalos küldetéssel elvoltam vagy fél napig míg sikerült <#wow3>#wow3>
A Scarface-ben a "védd meg a tulajt" részek voltak számomra rémálmok és volt belõlük elég, fõleg South Beachen a ponchós indián készített ki akinek nem kell védelem (lol) hát az kész, rögtön azzal indított hogy kirohant a ház elé a kereszttûzbe 😄
Az is csak sokadszorra sikerült, végül rakétavetõvel zárótüzet nyomtam a környékre és így is csak éppenhogy sikerült, SA-ban a harci részek szerintem könnyebbek voltak, ott nagyon ritkán haltam meg 😊
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
Én összességében jobban élveztem ezt a játékot, mint bármelyik GTA-t. Márcsak azért is mert itt a fõhõs egy karakteres személyiség volt, nemúgy, mint a GTA "némaleventéi"... 😊
Amikor az elsõ híreket, képeket, stb. láttam a készülõ SCARFACE játékból valami snassz GTA klónra számítottam, ahhoz képest pedig igen kellemes csalódást okozott a játék!
Új - mégis a filmhez szorosan igazodó kapcsolódó - történet, jó dumák és szinkronhangok, kategóriájához képest tengernyi variációjú párbeszédek, mókás akcentusok (mégha fake akcentusok is...), faszányos és széles zenearzenál, sok új ötlet - azok melyek kiemelik a játékot, és sokkal többé teszik, mint egy GTA klón.
Itt ilyennel nem találkoztam, ár csak 58%-nál vagyok.
"Kicsit" erõsre sikerült a végsõ küldetés de ez igaz úg yáltalában az egész játékra szerintem nehezebb mint pl a SanAndreas
Gasparnál a végtelen spawn szerintem azért van hogy a Rage-t rajtuk lehessen felépíteni <#fejvakaras>#fejvakaras>
Ha Little Havannában kezdem akkor start után 5 másodpercel kapom az üzenetet hogy betámadták a Peninsulát, ha North Beachen kezdek akkor meg a Babylont támadják azonnal.
Nem kellett volna annyi rasztát elütnöm a szigeteken biztos ez egyik meg woodoo-átkozott! <#idiota>#idiota>
Új kedvenc beszólás ütközés utáni Tauntnál:
I hope you got insurance, man! LIFE insurance! <#hehe>#hehe>
http://emulehelp.uw.hu
egyébként lenne egy láma kérdésem:
az options-ben hogy a p.csába lehet átállítani az irányítást
nyomom jobbra balra space enter e mindent, de nemtom átállítani :S
http://emulehelp.uw.hu
Egy vagy két genya lesz allul és legalább három a lépcsõn, ha ez megvan akkor a lépcsõ felõl már nem fog senkisem jönni viszont a belsõudvaros ajtó felõl (ahol te is bementél) özönleni fognak, állj úgy hogy sréhen rálátásod legyen az ajtóra és kezd el lekempelni õket ahogy felbukkannak és tauntolj, amikor összejön a Rage-re való tökösség akkor a mögötted lévõ lépcsõn rohanj fel, nyomulj tovább keresztül a felsõ átjárón (közben lõj le mindenkit aki útba esik kb 5-6 genya) na a felsõ átjáró túloldalán már látni fogod Gaspart (egy kés ikon lesz a feje felett) ahogy el kezd lemenekülni a túloldali lépcsõn, kezd el üldözni kb ilyenkor már megéri ellõni a Raget mert kurva sok ember lesz körülötte.
Folyamatosan üldözd, le fog futni egy szobába aminek asszem szürke padlója van és végre a futás helyett felveszi a harcot na itt kezdd el lõni ezerrel mert ahogy észrevettem ez az egyetlen hely ahol meg lehet ölni mert máshol halhatatlan.
Ezzel még nincs vége mert az állandó genyaspawnnak vége lesz de a meglévõ emberei még jönni fognak, a szürke padlós szoba mellet (ahol bejöttél ahhoz képest balra) van egy másik szoba aminek csak az az egy bejárata van, kezdj el ott kempelni, az össze genya elõbb-utóbb odamegy elég ha csak az ajtónyílásra célzol és ha felbukkannak csak lõsz.
Nekem ez háromszor egymásután simán mûködött, utána Sosa volt a szívás mert nem esett le hogy ott mit kell csinálni, azt egyelõre inkább csak spoilerbe írom, mivel nincs SEHOL checkpoint így te döntöd el hogy elolvasod-e de készülj fel rá hegy elsõre sztem mindenki elszúrja Sosát és akkor az egészet elõröl kell kezdeni 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
azt kell csinálni amit Tony is tenne, üvölteni és lõni leszarva a sebesüléseket 😊
Nyomathatod a tippeket! Elsõ madár még oké, ott nem termelõdnek újra a rohadékok, de benn a házban Gaspar emberei már kurva idegesítõek.
1 millió tökösség kell az összes csajhoz (és így az összes health upgrade-hez) én most kb 1,6 milliónyira vagyok "tökös" <#idiota>#idiota>
Nekem csak 4 van (meg a három zenész).
Most 96%-on vagyok, az összes küldetés, terület és csaj már megvan, az ÖSSZES banda kiírtva csak pár exotics van hátra és kész vagyok! <#buck>#buck>
(Ha vkinek gondja van Bolíviával akkor szóljon, megvannak a trükkök hogy hogyan lehet könnyen végigcsinálni)
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux