1763
-
#1241 hmm... nézd meg jobban a küldiknél mert ha little havanna összes része megvan, akkor már lennie kell
-
#1240 tegyél fel egy újjab vga drivert -
#1239 olyan KG még nincs a térképen,most ott tartok ,hogy 1 millio-ért kellene megvennem a babylon clubbot,azután lehet majd csak csempészni? -
#1238 vagy csinálj te is egy gamet, és akkor mi meg majd fikázzuk azt jó???? -
#1237 akkor nézd meg a GTA-t is, vagy akár a godfathert... az egész san andreas egy bughalmaz... én a Scarface-be eddig összesen 1 bugot vettem észre,bár az nagyon durva volt... szal ha neked nem teccik vmi, nem kéne ide erre a fórumra jönni osztani az észt, mert egy újgazdag fa** vagy és neked ez már nem elég jó játék -
#1236 Jake... kokót a szigetekről tudsz majd később behozni a storehouse-ba, vagy párszor tudsz venni a városban is... az ilyen küldiknek a jele egy Kg a business menüben... azokat próbáld -
#1235 szevasztok.nekem törten van meg és amikor már lecrackoltam és elindítom kilép és windowsos hibaüzenetet ír ki.mi lehet a baja? -
#1234 PLS írja már le valaki,hogy tudok kereskedni,meg van már a storehouse,van egy csomó boltom is de erre nem jövök rá...
Pls...Már 3 napja nem kaptam rá értelmes választ -
SAFIII #1233 Hi!!!
Tony mozgása,szinkronhangja meg az átvezetőanimációk tényleg jók,a sokat vitatott hentelős küldikkel nem tudom mi a gondotok,a filmben se sokat sza***ztak....
Viszont a játék többi része nem tetszik(1 kalap sz*art nem ér),írányítás gagyi,graFIKA,hiába az elfogult rajongók védekezése nem kell a duma,hogy élő egység meg fas*zom okoskodás sz*ar és kész,
igénytelen portálás,sok bug,fizika förtelmes,
ja a zene az jó,de nem is tudom miért...
az meg hogy a gta lopott anno,igen így van,loptak,nem csak azt az épületet,de neveket és zenéket is..de kit érdekel???
A Gta sokkal öszetettebb,kiforottabb,profibb játék minden szempontból. Több mint 12 milliót adtak el belőle.....ja és persze a MAFIA is menőő -
ldavid #1232 kösz, amúgy ha elfoglalom Lil' Havana összes helyét akkor folytatódnak a küldetések? vagy a tab-os menüből kell mindent csinálni tovább?
-
haxoror #1231 igen -
#1230 ott vagyok a boltba nyomom a T betűt de semmi,csak beszél magába:S,ha oda megyek a boltban lévő emberhez ott csak eltudom neki adni az összes kokóm.
?? -
Seagal #1229 Helló, szerintetek van külünbség a biztonsági másolat+hozzá a reloaded crack és a a teljes reloaded féle verzió között. Nekem az első van meg, és szarakodni szokott a rage mód, hiába nyomogatom a V betűt, van hogy a shftet is kell mellé nyomni, van hogy kb 5 perc múlva indul be, amikor már mindekit legyilkoltam:( Meg néha akad is. Nem tom, hogy ez most a biztonsági másolat verzióm miatt van-e, vagy amúgy is ilyen. Szal szerintetek érdemes letölteni a reloaded féle változatot? -
ldavid #1228 A game a mappájában a Scarface 1, Scarface 2 stb. fájlok a mentések? -
#1227 hát a storehouse-ba anyagot kell rakni, aztán a nagy M betű villog, menj oda, és a boltokból be kell szedni a pénzt. nyomni kell a beszélgetés gombot, a T-t. -
#1226 ?? -
#1225 na sikerült elfoglalnom litte havannába a storehoust,de itt hogy tudok kereskedni???????mert volt má vmi küldi h elkellet mennem 3 csomagért...
Még annyit,hogy kell megcsinálni azokat a küldiket amikor egy csajhoz kell mennem,van egy csík ami megy le...?? -
#1224 a boltok akkor jók ha már egy városrészbe megszerezted a storehouse-t... akkor majd tudsz kokót hozni a szigetekről, és azok szét lesznek osztva a boltjaidban, és azok majd adnak pénzt,amit majd össze kell szedni
-
#1223 Sziasztok
A boltok mire jók?van már 2db,de semmi hasznát nem látom,hogy mevettem... -
#1222 és ez így van!:)nekem bevált! -
#1221 Nem, de mivel egytől-egyig ismert szám, és mivel meg tudod nézni az összes címét, előadóját a játékban, így könnyen összeszedhető. -
ldavid #1220 valaki nem találkozott olyan programmal amivel ki lehet szedni a zenéket a game-ből? -
DVDMester #1219 látom sokan szívnak azzal hogy a játék elindulás után fekete képernyő, majd scarface.exe hibát okozott üzenetet dob fel.
A fórumban nem találtam erre megoldást, de a Sierra oldalán többen azt állítják hogy joysticket kihúzták a PCből és ez megoldotta.
-
#1218 meg kell szokni sztem nem vészes... kicsit fura de sztem jó, olyan Tony Montana-s DX -
#1217 nekem is ez a problémám vki help plz -
#1216 Sziasztok
Vistán megy a game? -
#1215 Sehogy. -
#1214 Sziasztok Hogy lehet átkalibrálni a nillentyűzetet? Mert bármit próbálok csak az van,amit alapból megad,az meg nem nagyon fekszik nekem. :(
Előre is köszi! -
#1213 isotec az intimediate az nem valami lényeges,csak lehet vele "ball"-okat nyerni de azt amúgy is könnyen lehet szerezni szal nem fontos... ugye arról beszélsz h egyes bandatagok, a fejük fölött egy furcsa jellel rohangálnak utánad? ha igen akkor az felesleges,de ha elrontod a tárgyalást,akkor még vmikor el is kezdenek rád lövöldözni... szal felesleges :D -
ld51 #1212 Hello!
Letöltöttem a játékot és azt írja , hogy ez egy órás trial verzió.
Leszedtem hozzá két cacket de úgy fagy a játék.
Tudja valaki hogy crack kell hozzá vagy activation code.
Privátba bárki elküldheti a címet is honnan lehet leszedni.
Előre is köszi. -
isotec #1211 hi!
Most kezdtem el a játékot és még nem igazán jöttem rá, hogy mire is jó és hogy kell használni ezt az "intimidate" valamit, tudjátok amikor valakivel beszélgetek, bejön ez a kerek valami és ezt mondja hogy tartsam lenyomva a T-t, de soha nem megy végig a csúszka. Valaki tud segíteni? Lehet hogy nem fontos a játék szempontjából, de engem érdekel. Köszi -
#1210 thx! -
haxoror #1209 #915 -
gematta #1208 köcce a seggitséget -
#1207 Valaki pls rakjon már be képeket hogy hol találhatóak az éjszakai és a nappali bandák,mert már nem találok egyet se és már csak azokat kellene kiírtani és 100% lenne... pls jah és mind a négy városrészben ha lehet előre is köszi -
#1206 nekem mindet le kellett, mert egyiket nem lőttem le, eltűnt oldalt és mission failed -
haxoror #1205 Elég csak a sapkásat lelőni -
haxoror #1204 thx ezt nem tudtam :) -
#1203 a sniperrel kell a motorcsónakokról lelövöldözni az összes csávót! ha rá van közelítve,csak nagyon lassan lehetmozgatni a célkeresztet, tehát ajánlatos akkor lekapcsolni zoom-ról a snipert, és akkor gyorsabban tudsz célozni. Szóval a lényeg a váltogatásban van. Sok sikert! -
gematta #1202 Hy!
nem rég kezdtem a gamét
és megakadtam
az u guin shotgun bár küldinél
mikor csajal kell távcsővel lödözni
na ott mit kéne csinálni
segitségetket előre is köcce!!