Scarface - A sebhelyesarcú
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
Al Pacino pedig 40-es születésû, tehát a szerepet 43 évesen játszotta el (de fiatalabbnak nézett ki, és maga a karakter is nyilvánvalóan fiatalabb - szvsz olyan 30-35 körüli)
Hykao: Köszönöm a nagy lélegzetvételü kiértékelést ;-)
"megjegyzem így hirtelen nem is jut eszembe igazán komoly, SCI-FI-nek nevezhetõ játék - mármint amikhez szerencsém volt, azok mind-mind egytõl-egyik a B kategóriás sci-fi filmek hangulatát idézték...)"
HL1-2? Halo? Ezek nem jöttek be? Mert sztem kegyetlen hangulata volt mind3 játéknak.
Amúgy mennyi volt a filmben annak idején Al Pacino ? Asszem 82es vagy 83as volt a film?
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
(amúgy nem lehetne pl. raktárt és villát írni storehouse és mansion helyett? elvégre magyarok vagyunk nem? mégha a játékban angolul íródnak is ki...)
SCI-FI ügyben nem magáról a játékról összességében, hanem a SCI-FI mivoltról beszélek. (Star-Wars és Riddick korántsem tekinthetõ szvsz SCI-FI-nek, hisz egyik sem a tudomány fejlõdésére alapozott elképzelt jövõben játszódik - mégha scifi-nek is titulálják õket...)
(ja, közben eszembe jutott egy sci-fi játék, mely nem B kategóriás sci-fi helyszín és cselekményekbõl állt össze: Blade Runner)
ON
kéne egy kis segitség!
amikor azt a storehouse-t efoglatuk és a pénzt begyüjtöttük akkor elkell menni a Mansion-ba utánna elérjük a 3. szintet és hivnak minket
hova kell menni mert én elmentettem és nem mutatja a helyet.
Segitsen vki!
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
A Scarface nálam csak a legvégén laposodott el amikor kifogytam a küldetésekbõl és csak a köröket futom hogy meglegyen a 100%
Ha még mindig nem vetted le megpróbálom egyértelmûbben:
Nem tetszik neked a Scarface, oké, tudomásul vettük és most vagy próbálj meg ontopik lenni vagy menj innen.
Thx.
Számomra a MAFIA egy sokkal kiemelkedõbb alkotás volt. Már csak annak fényében is, hogy azt egy kevésbé tõkeerõs kelet-európai brigád készítette.
No és nem azért, mert abban többet kellett gondolkodni, mert ez sem igaz. Amikor a mi kezünkben volt az irányítás, maga a játékmenet nem volt sokkal másabb, mint a GTA-k vagy akár a SCARFACE. Végülis mindegyik nehezebb küldetés TAKTIKÁT igényel, de ennyi, semmi több. Ami viszont kiemelte a MAFIÁT szvsz az a FILMSZERÛ jól megrendezett, változatos, fordulatos történetvezetés és a korabeli hangulat sikeres visszaadása volt. (és, hogy nem multiplatform vagy konzol orientált volt...)
Szvsz minden kornak megvoltak a maga semmitmondó és kiemelkedõ játékai. Talán annyi, hogy mára - mivel sokkal bõvebb a piac, mint korábban - több az egykaptafára menõ, illetve üres tartalmú, elcsépelt baromság.
DE visszatérve a topik témájához a SCARFACE bizony nem minõsíthetõ az elsõ 5 perc után. Az eleje, amikor az ember egybõl bekerül a sûrûjébe, bizony elég baljós, és emlékeim szerint nehéz is, hisz ekkor még mi is sokkal gyengébbek vagyunk, jobban sebzõdünk stb. Itt a cél, hogy valahogy túléljük. Az igazi hangulat csak ezután jön, amikor ismét szinte nulláról kell felépítenünk a kis birodalmunkat...
A grafikáról meg annyit, hogy amit igazán kritizálni lehetne azok a textúrák. Ezek a szokásos konzolos alacsony minõségûek. Ám a többi teljesen elfogadható. Ne feledjük, hogy itt hatalmas területeken számtalan "élõ" egységet kell mozgatni. (jármûvek, emberek, víz, idõjárás, napszak, stb.)
A dolog nem összehasonlítható egy Doom3-mal vagy egy FEAR-rel, ahol sokkal kisebb helyek és sokkal kevesebb egyszerre "mûködtetett" egységek vannak, de még egy Far Cry-jal sem, ahol ugyan nagy terek vannak, viszont jóval kevesebb az egyszerre megjelenített és mûködtetett "saját életet élõ" egység.
Összességében a grafika (az alacsony felbontású textúráktól eltekintve) és a fizika teljesen elfogadható. A város szépen lett felépítve, az épületekkel együtt, melyek elég hangulatosak, a Bahamákról nem is beszélve, ami talán egy fokkal még szebb, és hangulatosabb lett. A napszakok és azok váltakozása is elég szépen sikerült, hangulatos a fel- vagy épp lemenõ nap effektje.
Az autók fizikája teljesen elfogadható, és azt kell mondjam, sokkal reálisabb, mint az utóbbi NFS játékokban...
Törés effektek is elfogadhatóak (és legalább vannak), valamint elég sok a szétlõhetõ, lerombolható tárgy.
Te most tképpen mirõl beszélsz? Talán végig kéne olvasni az egész történetet, hogy észrevedd, hol a cinizmus. Ne legyél sötét kérlek.
Sztem kegyetlen jó egy játék az Oblivion 4, graf, játékmenet, hangulat, nálam 100%, szerinted azért írtam utána hogy több mint fél évig lehet vele játszani, mert olyan xar? Ne idegelj, köszi.
ON: Mindenki végigvitte a játékot, hogy ennyire megy az ONtopic ? lol
Többet már nem kell beírnod.
"A San Andreas vs Scarface téma: szerintem 10 ember megkérdezése után eldönthetõ lenne..."
Számodra meg az Oblivion "üres szar", kérdezz meg 10 embert aztán gondolkodj el rajta hogy lehet hogy a TE értékrendeddel van gáz.
Fear multit meg egy single player játékhoz hasonlítani teljesen értelmetlen.
Köszönöm a normális hangvételt, és érvelést. Az unreal (single p.) miért nem tetszett? Sztem az összes utána következõ rész sem tudta felülmúlni hangulatban a játékot, fõleg a zenéje volt iszonyat hangulat, na meg a grafikai megoldások.
"Amúgy a fear milyen játék, nem megyek és lövök? Vagy a San Andreas, ott is vagy versenyezni kell, vagy megölni valakit."
FEAR, tdm csapatjáték, ctf. Ezeket játszuk, már egy jó ideje, külföldi klánokkal, vagy egymással. Krvára nem arról szól a játék, hogy mész és csak hent (legalábbis már nekünk). Taktikázás, folyamatos beszéd a játék közben (TS-en), sokszor 3 percig nem hal meg senki.Tehát nem single player, hanem mp, emberek ellen játszunk, nem buta ai ellen, nem csim-bum-célkereszt-árkád játék, mint a Scarface. A San Andreas vs Scarface téma: szerintem 10 ember megkérdezése után eldönthetõ lenne...
"nem tudom mért kell fikázni a mai gameket,"
Azért fikázom, mert ilyen játékot 2006ban kiadni ien graffal elég nagy bátorság.. , de mondjuk egy film-játék adaptációtól nem sokat várhat az ember, anno az AvP tetszett, meg az SW játékok is.
Csirke <#kuss>#kuss>,köszönöm az elismerést. Mert ez számomra az volt.
<#wave>#wave>
nem tetszik a játék? ok. nem kell idejönnöd, játssz azzal ami tetszik. örültem a szerencsének, szia.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
xyberpunk: a mafia igen is hangulatos játék, én arról nem tehetek, hogy neked a mesés gyerekkorodat idézik azok a régi játékok. személy szerint az unreal 1 nekem pl. nem tetszett. az oblivion meg igen is nagyon jó játék a maga kategóriájában. nem tudom mért kell fikázni a mai gameket, tény h a nagy részük selejt, de van pár játék ami baromi jóra sikerült.
Te tulajdonképpen normális vagy? ez az õ saját véleménye, neki ez jobban tetszik mint a San Andreas, ez most téged miért zavar?
"Meg hogy NFS Carbon, te mikor játszottál a teljes játékkal?"
Valószínûleg nem játszott, de valószínûleg ugyan az az árkáde szar lesz mint az elõzõ 3-4 rész, esetleg néhány új autóval és egy új várossal.
"Ja, igen, kb. 5 percig volt benn a Scarface, de mivel már jópár száz játkkal játszottam életemben, annyit megtudtam állapítani, hogy megyek-lövök-célkereszt-arcadefeeling-agyatlan lövészet lesz. "
Az elejét nem értem, hogyhogy 5 percig volt benne a Scarface? Amúgy a fear milyen játék, nem megyek és lövök? Vagy a San Andreas, ott is vagy versenyezni kell, vagy megölni valakit.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Egyáltalán felfogod, hogy mit írsz le ? Szégyen vagy.
1. Nem személyeskedtem, te kezdtél személyeskedni.
2. Mi az, hogy "ha jól tévedsz?!
3. Mi a bajod a büntetõtopikos beírásokkal? Tudod, az a hely a hülyeségrõl , a faszságok postolásáról szól. Siralmas vagy, hogy ilyen dolgokat hozol fel.
"Én sem tartom világklasszis játéknak, de mindenképp jobb szórakozás mint egy GTA San Andreas, vagy NFS Carbon,"
Te tulajdonképpen normális vagy? Te, hogy mered összehasonlítani ezt a szégyentelen, megyek-lövök-nullagrafika játékot, egy san andreassal? Meg hogy NFS Carbon, te mikor játszottál a teljes játékkal? Mert még szerintem meg sem jelent. Ne legyél már ennyire elfogult ezzel a siralommal (ha 3 éve jelent vna meg ez a játék, egy szót sem szóltam vna a grafikájára, de most...)
Ja, igen, kb. 5 percig volt benn a Scarface, de mivel már jópár száz játkkal játszottam életemben, annyit megtudtam állapítani, hogy megyek-lövök-célkereszt-arcadefeeling-agyatlan lövészet lesz. (vagy ha tévedek kövezzetek meg, mert biztos, hogy órákig kell gondolkodni a pályákon, hogy túljuss rajtuk..)
"Hát szerintem nem lett valami húdejó játék. A küldetések laposak, és a drogcsempészet is unalmas, azért van benne hogy hosszabb legyen a játék" ez a vélemény is pozitív nem?...pfff
A csilivili témához: Mivel 82cmes LCD-n játszom, ezért szükségszerûen magas felbontást kell használnom, és ha már nagy a felbontás, nem árt a jó grafika szerintem. Mivel gyakran játszom , csili-vili ÜRES szarokkal, mint pl: Oblivion 4 (borzalmasan üres, csupán napi 1-2 óra játékkal több mint fél évig is játszhatsz vele, de semmi baj.), mellette F.E.A.R.-ezem már a béta óta játszuk az ismerõseimmel online kb másfél éve. De semmi gond. Játsz nyugodtan ezzel az évekig tartó elgondolkodtató san andreas verõ Scarface-el! Gratula, csak a végén ne hogy ráizgulj Tony Montana-ra ;-)
Te mit tudsz a hangulatos játékokról? Nekem beszélsz a tartalomról... Scarface, meg Mafia... LoL. Tudod mik voltak azok a hangulatos játékok, még annak idején, amigán (600, 1200) Chaos Engine, Galaga, Stardust, Moonstone. PC-n, Dune, Monkey Island, Unreal 1, és társai.
Szerintem qrvára nem tudsz semmit. 😊
Úgyhogy jobb lesz, ha meghúzod magad. Köszönöm.
Elakadtam😞! Downtown, Fidel's Records, egy kocsis emberkét kell üldözni de sajna se megölni se semmit nem tudok vele csinálni.
Gyatra angol tudásom serint nem szabad megölni és vhogy el kéne kábítani, de hogy? Vki világosítson fel légyszíves! Köszönöm
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Én sem tartom világklasszis játéknak, de mindenképp jobb szórakozás mint egy GTA San Andreas, vagy NFS Carbon, de még sorolhatnám a címeket.. persze ez is teljesen személyes vélemény. Van akinek bejön, van akinek nem, ennyi 😊
Bocs ha megsértettem bárki lelkét is, csak véleményt nyilvánítottam.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Egy gyors véleményezést kérnék Tõletek a játékról. 😊
De egy ilyen nagy dídzsétõl ilyet ne várjunk, menj és játssz a csillivilli fear-rel, vagy carbonnal 😊)
De ha még nem is tetszene a játék akkor sem kell ilyen faszparaszt módon elõadnod magadat, vagy letörlöd és kussolsz. De hát nem mindenkinek nagy az intelligencia hányadosa, neked pont nem sajnos, ez kiderült itt is, a büntitopikban is, meg még egy jó pár helyen.
Ezekkel próbálkozz:
-Rakd fel a legújabb drivert a hangkártyához.
-Rakj fel valami alap kodeket. (talán K-lite alapverziója, esetleg WMV kodekek)
-Nézd meg a hangkártya beállításainál, hogy pl. nem 5.1-re van-e állítva, holott csak a sztereo kimeneteket használod (és vice versa)
-stb...
a 2.-nak 474 840kb