Scarface - A sebhelyesarcú
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az csak nálam fordul elõ hogy ha meg crackelem a játékot utána ha elkezdi tölteni a játékot, akkor végtelen ideig tölt, én meg nem tok jáccani.<#szomoru1>#szomoru1><#schmoll2>#schmoll2><#help>#help>
93.71 és soha nem volt semmi gond <#nemtudom>#nemtudom>
Én eddig a 83.91-el meg a 93.71-gyel próbáltam. A 83.91-el 1 napig tökéletesen ment, aztán nem tudom mi történt és nem indult el. Egyszerûen nem tudom mi a játék baja.
http://flickr.com/photos/zolika90/
Ezt már nem hiszem el.....
Most raktam friss xp-t, vga driver is más , mint elõtte, és semmi.Nem akar indulni...
Egy lehetõségem maradt...
Akinek minden hiba nélkül megy, milyen forceware driver használ?
Most raktam friss xp-t, vga driver is más , mint elõtte, és semmi.Nem akar indulni...
Egy lehetõségem maradt...
Akinek minden hiba nélkül megy, milyen forceware driver használ?
a telepítési mappában Scarface névvel ellátva. amúgy szerintem csrélgesd a dirctX-et és a video drivert, utóbbit akár régebbire is lehet, hátha..
Akkor rosszul fogalmaztam, tetszik a játék, szerinted mért bosszant hogy nem tudok játszani?
Amúgy meg foglalkozz a saját dolgoddal , ha nem tudsz segíteni.
Amúgy meg foglalkozz a saját dolgoddal , ha nem tudsz segíteni.
Hello
Végre sikerült elindítani a játékot az új vodeókártyával.( Geforce 7600gs)
Eddig tökéletesen ment 1 napig , de most megint nem indítja el, hibaüzenetre hivatkozva. A driver nem a legújabb, de eddig akkor is ment. Kompatibilitás módot is próbáltam , úgyse jó.
Mi a baja ennek a rohadt játéknak?
Végre sikerült elindítani a játékot az új vodeókártyával.( Geforce 7600gs)
Eddig tökéletesen ment 1 napig , de most megint nem indítja el, hibaüzenetre hivatkozva. A driver nem a legújabb, de eddig akkor is ment. Kompatibilitás módot is próbáltam , úgyse jó.
Mi a baja ennek a rohadt játéknak?
Azt már próbáltad, hogy a játék dvdjérõl felrakod-a telepítés elõtt!-a directx-et?Mer nálam ezért nem indult elõször,utána már viszont elindult gond nélkül.
szevasztok.még mindig kiírja a windowsos hibaüzenetet pedig feltettem a lefrissebb drivert és még mindig nem megy.valaki segítsen!!!!!!!!!!!!!!
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
másodszorra futottam neki. a grafika jó, a sztori igen jónak tûnik, viszont az irányítás tönkrevágra az egészet. nem találok *.ini fájlt, lehet valahogy szerkeszteni az irányítóbillentyûket? mert a játékban csak megnézni lehet õket átállítani nem. ha nem lehet azonnal törlöm, nem idegesítem magam vele. pedig kár lenne érte
én újgazdag??
ASUS P5ND2-SLI | PENTIUM D805 3,4GHz DualCore 2x1MB | 2x512MB DDR2 667MHz RAM | ASUS EN7600GT | Samsung 200GB SATA 2 8MB | ZALMAN CNPS7700-CU | ZALMAN VF900-CU | AeroCool Turbine 1000
akkor te ezzel mi vagy??<#nyes>#nyes><#nevetes1>#nevetes1><#ravasz1>#ravasz1>
ASUS P5ND2-SLI | PENTIUM D805 3,4GHz DualCore 2x1MB | 2x512MB DDR2 667MHz RAM | ASUS EN7600GT | Samsung 200GB SATA 2 8MB | ZALMAN CNPS7700-CU | ZALMAN VF900-CU | AeroCool Turbine 1000
akkor te ezzel mi vagy??<#nyes>#nyes><#nevetes1>#nevetes1><#ravasz1>#ravasz1>
khm...a fórum segétségkérésre és véleménynyílvánításra van meg stb..khm
az meg hogy nálad sok bug van az SA-ban<#nemtudom>#nemtudom>,nálam a Scarface ilyen,de ettõl még mindig nem tetszik a ...
Ja a Godfather szerintem se valami nagy durranás<#taps>#taps>
az meg hogy nálad sok bug van az SA-ban<#nemtudom>#nemtudom>,nálam a Scarface ilyen,de ettõl még mindig nem tetszik a ...
Ja a Godfather szerintem se valami nagy durranás<#taps>#taps>
hm...oda megyek a storehoushoz ott semmit se lehet csinálni,bemegyek a boltba ott meg csak a össz kokómat tudom eladni
ha az üzlet után odamentél a dealerhez, akkor most a storhehouse-be van a cucc... menj oda, és onnan kell összeszedned a pénzt a boltokból
ahha,most már így sikerült,1 db volt azt megis csináltam,de most hogyan tovább?hogy tudok ezzel kereskedni?
hmm... nézd meg jobban a küldiknél mert ha little havanna összes része megvan, akkor már lennie kell
olyan KG még nincs a térképen,most ott tartok ,hogy 1 millio-ért kellene megvennem a babylon clubbot,azután lehet majd csak csempészni?
akkor nézd meg a GTA-t is, vagy akár a godfathert... az egész san andreas egy bughalmaz... én a Scarface-be eddig összesen 1 bugot vettem észre,bár az nagyon durva volt... szal ha neked nem teccik vmi, nem kéne ide erre a fórumra jönni osztani az észt, mert egy újgazdag fa** vagy és neked ez már nem elég jó játék
Jake... kokót a szigetekrõl tudsz majd késõbb behozni a storehouse-ba, vagy párszor tudsz venni a városban is... az ilyen küldiknek a jele egy Kg a business menüben... azokat próbáld
szevasztok.nekem törten van meg és amikor már lecrackoltam és elindítom kilép és windowsos hibaüzenetet ír ki.mi lehet a baja?
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
PLS írja már le valaki,hogy tudok kereskedni,meg van már a storehouse,van egy csomó boltom is de erre nem jövök rá...
Pls...Már 3 napja nem kaptam rá értelmes választ
Pls...Már 3 napja nem kaptam rá értelmes választ
Hi!!!
Tony mozgása,szinkronhangja meg az átvezetõanimációk tényleg jók,a sokat vitatott hentelõs küldikkel nem tudom mi a gondotok,a filmben se sokat sza***ztak<#violent>#violent>....
Viszont a játék többi része nem tetszik(1 kalap sz*art nem ér),írányítás gagyi,graFIKA,hiába az elfogult rajongók védekezése nem kell a duma,hogy élõ egység meg fas*zom okoskodás sz*ar és kész,
igénytelen portálás,sok bug,fizika förtelmes,
ja a zene az jó,de nem is tudom miért...
az meg hogy a gta lopott anno,igen így van,loptak,nem csak azt az épületet,de neveket és zenéket is..de kit érdekel???
A Gta sokkal öszetettebb,kiforottabb,profibb játék minden szempontból. Több mint 12 milliót adtak el belõle<#worship>#worship>.....ja és persze a MAFIA is menõõ<#worship>#worship>
Tony mozgása,szinkronhangja meg az átvezetõanimációk tényleg jók,a sokat vitatott hentelõs küldikkel nem tudom mi a gondotok,a filmben se sokat sza***ztak<#violent>#violent>....
Viszont a játék többi része nem tetszik(1 kalap sz*art nem ér),írányítás gagyi,graFIKA,hiába az elfogult rajongók védekezése nem kell a duma,hogy élõ egység meg fas*zom okoskodás sz*ar és kész,
igénytelen portálás,sok bug,fizika förtelmes,
ja a zene az jó,de nem is tudom miért...
az meg hogy a gta lopott anno,igen így van,loptak,nem csak azt az épületet,de neveket és zenéket is..de kit érdekel???
A Gta sokkal öszetettebb,kiforottabb,profibb játék minden szempontból. Több mint 12 milliót adtak el belõle<#worship>#worship>.....ja és persze a MAFIA is menõõ<#worship>#worship>
kösz, amúgy ha elfoglalom Lil' Havana összes helyét akkor folytatódnak a küldetések? vagy a tab-os menübõl kell mindent csinálni tovább?
igen
ott vagyok a boltba nyomom a T betût de semmi,csak beszél magába:S,ha oda megyek a boltban lévõ emberhez ott csak eltudom neki adni az összes kokóm.
??
??
Helló, szerintetek van külünbség a biztonsági másolat+hozzá a reloaded crack és a a teljes reloaded féle verzió között. Nekem az elsõ van meg, és szarakodni szokott a rage mód, hiába nyomogatom a V betût, van hogy a shftet is kell mellé nyomni, van hogy kb 5 perc múlva indul be, amikor már mindekit legyilkoltam😞 Meg néha akad is. Nem tom, hogy ez most a biztonsági másolat verzióm miatt van-e, vagy amúgy is ilyen. Szal szerintetek érdemes letölteni a reloaded féle változatot?
A game a mappájában a Scarface 1, Scarface 2 stb. fájlok a mentések?
hát a storehouse-ba anyagot kell rakni, aztán a nagy M betû villog, menj oda, és a boltokból be kell szedni a pénzt. nyomni kell a beszélgetés gombot, a T-t.
na sikerült elfoglalnom litte havannába a storehoust,de itt hogy tudok kereskedni???????mert volt má vmi küldi h elkellet mennem 3 csomagért...
Még annyit,hogy kell megcsinálni azokat a küldiket amikor egy csajhoz kell mennem,van egy csík ami megy le...??
Még annyit,hogy kell megcsinálni azokat a küldiket amikor egy csajhoz kell mennem,van egy csík ami megy le...??
a boltok akkor jók ha már egy városrészbe megszerezted a storehouse-t... akkor majd tudsz kokót hozni a szigetekrõl, és azok szét lesznek osztva a boltjaidban, és azok majd adnak pénzt,amit majd össze kell szedni
Nem, de mivel egytõl-egyig ismert szám, és mivel meg tudod nézni az összes címét, elõadóját a játékban, így könnyen összeszedhetõ.
valaki nem találkozott olyan programmal amivel ki lehet szedni a zenéket a game-bõl?
látom sokan szívnak azzal hogy a játék elindulás után fekete képernyõ, majd scarface.exe hibát okozott üzenetet dob fel.
A fórumban nem találtam erre megoldást, de a Sierra oldalán többen azt állítják hogy joysticket kihúzták a PCbõl és ez megoldotta.
A fórumban nem találtam erre megoldást, de a Sierra oldalán többen azt állítják hogy joysticket kihúzták a PCbõl és ez megoldotta.
meg kell szokni<#nezze>#nezze> sztem nem vészes... kicsit fura de sztem jó, olyan Tony Montana-s DX
Sziasztok Hogy lehet átkalibrálni a nillentyûzetet? Mert bármit próbálok csak az van,amit alapból megad,az meg nem nagyon fekszik nekem. 😞
Elõre is köszi!
Elõre is köszi!
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
isotec az intimediate az nem valami lényeges,csak lehet vele "ball"-okat nyerni de azt amúgy is könnyen lehet szerezni szal nem fontos... ugye arról beszélsz h egyes bandatagok, a fejük fölött egy furcsa jellel rohangálnak utánad? ha igen akkor az felesleges,de ha elrontod a tárgyalást,akkor még vmikor el is kezdenek rád lövöldözni... szal felesleges 😄
Hello!
Letöltöttem a játékot és azt írja , hogy ez egy órás trial verzió.
Leszedtem hozzá két cacket de úgy fagy a játék.
Tudja valaki hogy crack kell hozzá vagy activation code.
Privátba bárki elküldheti a címet is honnan lehet leszedni.
Elõre is köszi.
Letöltöttem a játékot és azt írja , hogy ez egy órás trial verzió.
Leszedtem hozzá két cacket de úgy fagy a játék.
Tudja valaki hogy crack kell hozzá vagy activation code.
Privátba bárki elküldheti a címet is honnan lehet leszedni.
Elõre is köszi.