1763
  • Fido4life
    feltettem a játékhoz adott dx-et, de akkor is ugyan ezt történik..:( azt tudom hogy a readme szerint nem támogatja a kártyámat, de a Reservoir Dogs esetében is ez volt, de a ReadMe ellenére vígan futott a gépemen...
  • AtiRadish
    Hat ha direct x erroe, akkor sztem nincs fel tev a legfrisebb direct x, az a kínja, de sztem azzal a kartyaval nem menne egeszsegesen a jatek.
  • Fido4life
    Sziasztok lenne 1 kérdésem ! Letöltöttem a Reloaded-es verziót, a telepítéssel nem volt probléma, szépen feltette a játékot, viszont ezekután jöttek problémák.. Először egy dll fájlt hiányolt a game, azt pótoltam, viszont ha ezek után elindítom a játékot, egy fekete kép jön be, se kép, se hang csak egy brüttyögést hallok, és ha megnyomom a Windows zászlót, ez jön be:
    DirectX Error: D3DERR_INVALIDCALL Code: 2156, facility: 2166, severity: 1
    Meglehetne oldani valahogy hogy működjön a játék ? Köszönöm előre is segítségeteket ! U.I.: Geforce 4 MX 440-es kártyám van
  • AtiRadish
    Hat megoszlanak a velemenyek, en pl. azt mondom kifejezetten jo jatek. De pl. haveromnak csucsgepe van es oltarira szaggat mert optimizalatlan.
    Sokan mondtak h. nekik lehetetlen megszokni az iranyitast, es egy csomo gamepaddal se lehet a jatekkal jaccani. Szal eloszor sztem szerezz be egy "nán oridzsinal vörzsönt", es nezd meg h. minden stimmel-e, es ha tetszik akkor vedd meg.
  • Bullitt
    Hy all! Mennyire jó a játék? Érdemes beruházni rá?
  • starship0
    Lécci segítsetek!! Az lenne a gondom hogy amikor a scarface-el akarok jáccani akkor végignyomom az elején a tutorialt és az utána lévő kisfilm után semmi nem történik csak tölt. Nincs ez ellen vmi patch vagy crack? Előre is kösz.Ha a refreshlock az akkor azt hol tom kikapcsolni?
  • Dante73
    Sajnos, egyre több játéknak van valami baja...
    Nem kötekvés, de vagy megszokod.... vagy nem...
    Nálam a double agent hol lecsapta a gépet, hol a videókártyát! kapcsolta ki... Megpecseltem, pár napig jó volt, aztán megunt ugyanez. A mentés teljesen esetleges volt, vagy mentett, vagy nem.... Mindent át lehetett állítani benne, kivéve a Next generationt, amitrichtig visszaálitott, stb. Én nem szoktam meg, a játék felénél feladtam...
    Van ilyen, szerencsére "ocsóé" vettem

Dante
  • ldavid
    nálam is ez van, lehetett volna marha jó játék is..
  • svédcsepp
    Örülök neki,hogy megszoktad.Rajtam viszont ez nem segít.wasd-t probajátéknál tovább sosem használtam.A keresztapa meg kb 20 percig volt a gépemen,annyira elcseszték az egészet,de ez más tészta..
    Oké teszem azt megszokom a bill+egeret...de nálam hiába állitom az egér érzékenységét fullra akkor is úgyanolyan tetűn forog a csákó.
    Egy nagyon jó gamma,ami megint el lett cseszve ilyen szempontból,ez tény.
    Bevárom a patchet...

• Dante73
    Lehet, buta a kérdés, de mikor a másik gamepad van fent, akkor a másikat kihúzod?
    Egyébként nálam sem zökkenőmentes a dolg, ujratöltésnél a gémpad visszaáll eredeti beálitásra, elfelejti az átkonfigurálást. Egyébként, én csak akkor használom, amikor kocsiba száll Toni...
    De pl mikor az autósmozit betámadta Diaz, akkor nem tudtam használni, mert egérrel lehetett célozni... Ugyanis minden játéknál fordul 90 fokot a 2. analóg kar, amit nem tudok megszokni. Érdekes, mert win alatt a konfigurációnál tökéletesen müködik... Hiába, Bill bátyónak a Vistát is el kell adnia!

Dante.
  • Brankley
    mi a baj a wasd+egérrel? Én már a keresztapánál megszoktam... :P
  • svédcsepp
    Persze
    Sőt,mondom a readme-ben szerepel a logitech dual action gamepad és nekem is az van,drivere fentvan,win felismeri.
    Amit meg ma vettem gamepadot,az meg ,ha ben van dugva el sem indúl maga a játék...(win ezt is felismeri)
  • Dante73
    Ha rendesen kalibrálva van, el kell indulnia.
    A win felismeri a gamepad-et?
  • svédcsepp
    Komolyan mondom ez valami szánalom
    Most direkt vettem egy gagyi gamepadot,ha már a readme-ben leírtal nem megy.Ezzel meg nem indúl el a játék.Marad a wasd+egér,hát asszem várok még pár hónapot ,hátha lesz valami patch,ami orvosolja a hibákat

• Dante73
    Köszi!
    Nem olcsók a zsernyákok, de megéri!

Dante.
  • AtiRadish
    Belemesz az empire menupontba es ott a heatre. Penzzel lehet csokkenteni mind a bandak, mind a zsaruk heatjet.
  • Dante73
    Hali!

Eléggé az elején vagyok a gammának, és az a bajom, hogy akárhányzor megtámadok egy bandát, jönnek a zsernyákok. Választhatok, hogy vagy a vezért nyírom ki, vagy menekülök. Ha a vezért választom, nincs időm elmenekülni. Namost, ha kocsit mosatok, a banda üldözöttségi szintem csökken, de a rendőrségi nem. Azt hogyan lehet csökkenteni?

Dante.
  • AtiRadish
    Hello
    Most ott jarok h. 1 millioert kell megvenni a babylon klubbot, de csak 100ezrem van. Nem akarok felix suppliereivel szarakodni, es kuldetes mar nincs szoval nem nagyon tudok ugy hirtelen egy millat osszekaparni.
    Azt szeretnem kerdezni h. a boltok amiket mar megvettem vagy pl. a koko storehouse az hoz e nekem vmi profitot?? MErt egyszer volt egy olyan kuldi h. szedd be a penzt ezekrol a helyekrol. Ezt meg tudom most is vhogy csinalni??.
    PLS HELP
  • svédcsepp
    Komolyan mondom,hogy ennyire még nem dühitett egy konzolos átírat...
    Ez a bill kiosztás számomra élvezhetetlen és gamepaddal meg nem megy a gamma,pedig olvastam a readme.ben,hogy logitech dual action-el is kompatibilis.oszt lofa$zt...
  • haxoror
    passz, nálam ezt sohasem csinálta
  • meril
    Lécci segítsetek! Nagyon kérlek benneteket! #1339 Előre is köszönöm!
  • haxoror
    Használd a blind rage-t amikor sokan jönnek.
    Az upgradeket ha jól emlékszem a csajok begyűjtésével lehet megszerezni, amikor a tökösséged elér egy szintet akkor mindig kapsz egy üzenetet hogy egy femme fatale akar találkozni veled.
  • AtiRadish
    Hello
    Segitseget szeretnek kerni olyantol aki mar tolta rendesen a jatekot.
    Ott jarok amikor talalkoznom kell pabloval,es utana kitesznek egy helyen ahol fegyvertelen vok, es jonnek mint az okrok. Oke jon egy "kardos", agyonverem, elveszem tole. Elcsalok mindenkit, csak egy fegyverestnem , agyonverem elveszem a pisztolyat, es lovom a tobbit. De amint szerzek egy gepfegyvert kb. 3szor tobben jonnek, es piszkosul meghalok. MAr 5 szor probaltam kb., de kezd idegesiteni, pedig eddig nagyon pozitiv volt a jatek. Vmi tipp, trukk?? Nem kell ilyen h. legyel ugyesebb meg egyeb hulyesegek. Lattam a stas menuben olyat h. balls/health upgrade 0/12. <<---Tudja vki mi ez?, h. lehet novelni az eletet??
    A valaszokat elore is koszi
  • ldavid
    bazz, így elszarni egy játékot..
    csinálnám a küldetést erre valmi megzakkan benne és megyek át a kocsival a falakon, az embereken, és persze ölni sem lehet
  • meril
    Hello! Az volna a kérdésem, hogy amikor megcrackelem a játékot és elindítom akkor tovább megy a tutorial részig és onnan, amikor ki akarok lépni a tutorialból akkor egyszerűen kilép ha megnyomok egy gombot! LÉcci segítsetek! Előre is köszönöm!
  • logfree
    http://dl.gamecopyworld.com/?d=2006&f=Scarface%20SAVEGAME%20[78]!rar
  • logfree
    78% mentés ...
  • Dante73
    Nekem egy bullfrog gamepadom van, és tökéletesen müxik.
    Viszont időnként be k@pja be game...
    Nagy békéssen uszkálok, azt jön egy cápa... 5letnek nem rossz, de efy csomó időt buktam rajta, 3 gang, egy csomó dealer kinyirása, stb...
    Ha nem új lenne a monitorom, tuti belevágom a gémpedet!!!
  • svédcsepp
    Jólvan,látom nem csak nekem szaggat be a gém.
    Az irányitást én se értem ,miért nem lehet állitani.A WASD-t életben nem használtam még max,ha megnéztem milyen egy játék.Ez még nem is lenne gond,de a gamepaddal se hajlandó működni.Tud erre valaki megoldást?(legfríssebb driver van fent a padhoz)
  • matti12
    Valaki tudna 100%-os mentést közzétenni?köszönöm
  • adios
    oké köszi a választ
  • Zrad
    Ez egy állat game.
    Nekem az tettszik amikor bepöccen és nyírhatjuk a népet:)
  • haxoror
    Beétel nem jön viszont szállíthatsz nekik kokaint, azt eladják és a az így szerzett pénzt aztán begyűjtheted de pl az lemezbolt lemez eladásaiból nem kapsz semmit.
  • adios
    Hali!
    Lenne egy kérdésem:A megvásárolt üzletekből jön valamiféle bevétel vagy csak abban van szerepük,hogy uralmunk alá hajtsuk az adott kerületet?
    A választ előre is THX.
  • Brankley
    nincsen, az micsoda? :D :P
    amúgy remélem ati radeon 9250 128mb elég lesz hozzá...
  • UltimateGamR
    nekem is szarul megy , pedig 9800 pron jobban kéne , viszont PS2n gyönyörű graf mellett LASSÚSÁG NÉLKÜL megy , szóval én ott tolom és k*rva jó játék!! veri a GTAt ( ez az egyéni véleméynem )
  • báttyó02
    576.hu pl.
    Interneted van?
    Akkor meg elég nagy a lehetőségek tárháza.
  • [Walaki]D`Lair
    Boltból, 10 rugó
  • Brankley
    milyen gépigénye van a játéknak?
    És honnan szerezhető meg, mennyiért? :)