1763
  • webibebi
    válaszoljon vki az én kérdésemre plz
  • Seagal
    Köszi, a horgonyos trükk bejött. Viszont ha a vizben hivom a sofőrt akkor megérkezik-de kocsival. Aztán egy idő múlva kiírja a játék, hogy a sofőr visszatért a házamba.Mindegy, lényeg, hogy valahogy most már tudok csónakot szerezni, mégeccer thx!
  • haxoror
    Keresel egy olyan helyet ahol van kikötő (a térképen asszem horgony) és elméssz a móló végére vagy csak egyszerűen beúszol akárhol a vízbe és hívsz magadnak egy kocsit, ilyenkor kocsi helyett hajót hívhatsz.
  • webibebi
    az mitől van hogy nincs hangja a játéknak??
  • Seagal
    Help,lécci segitsen valaki!!!!!! Látom itt már a legtöbb ember végigtolta a játékot. Én most tartok 18%-nál, amikor Sandmannek kell dolgozni a szigeten. Az a gondom hol a rákba találok Miamiban egy kibaszott motorcsónakot-pedig vettem kettőt is-mert anélkül nem tudok átmenni a szigetre. Egyszer tudtam csak átmenni,ugy hogy kinyírtam Diaz egyik motorcsónakos bandáját, de minden alkalommal keresni egy motorcsónakos bandát az elég gáz. Amúgy a sziget rohadt nehéz, nincs ott egy elsősegély hely sem?
  • matti12
    Valaki Tudna az [email protected] mentést küldeni lécci.1000 hála+1 vagy elég lesz itt és most.VEGYETEK FEL.MSN:[email protected]
  • dinomano
    Ps2-ön neztem bele a game-be; nem ismerem amugy a filmet... Az elözetes, game elötti jelenetekben eleg trancsirnak néz ki+ a jatek is egesz jo "darabolos-gyilkolos" lett... :-D
  • RocKY2
    Az már mind megvolt még a K-lite mega codeket is leszedtem de egyik se segített. :(
  • ldavid
    nekem is annyi van, igaz DDR 1-es, de amúgy lehet egy szarul működő windows is a szaggatás hátterében, esetleg megoldható egy újabb vagy régebbi VGA driver vagy DirectX telepítéssel
  • pubiloál
    hát nekem 1gb van és megy rendesen
  • RocKY2
    és szerinted mennyi kéne neki?
  • pubiloál
    mondjuk az 512mb ram...
  • RocKY2
    Még senki nem talált megoldást a problémámra?
  • fbd195
    Valaki Tudna az [email protected] mentést küldeni lécci.1000 hála+1
  • RocKY2
    Hello!

Valami megoldáls nincs arra,hogy a sebesség normálisan mennyen? Minimumon és maximumon is szaggat. P4 2,7Ghz 512Mb RAM 9600Pro
  • Rip
    Áhh, sajna nem, még nem változtattam stílust.
    Kár, egy kis pluszt vitt volna az irodába. Mindegy, a játék így is nagyon tetszik, a film után szerintem iszonyú hangulatos vele játszani!
    Elmenni a Babylon-bárba (még a budiba is be lehet menni, ahol Tony balhézott), vagy le a tengerpartra, ahol Manny próbálta Tony-nak megmutatni, mire buknak az amcsi csajok! Itt a pultos csaj még utal is az esetre! :)
    Egyelőre bejövős a cucc :)

A járókelők között meg van egy olyan "csaj-fajta", aki tiszta Gina azzal a fura, afro-szerű frizurával.

(Viszont tény, hogy a film nélkül kevesebb lenne a játék.)
  • haxoror
    Ez akkor szokott előjönni ha a mansion stílusán változtatsz :(
    Először döntsd el hogy milyen stílust akarsz és vedd meg azt ÉS csak utána kezd berendezni.
  • Rip
    Hmm, szegény Gina és Manny hamvait szépen, ízlésesen elrendeztem az irodámban, de most ha visszamegyek, sehol sincsenek, és a Pimp my House menüpontoknál sincsenek már meg. Találkozott már valaki ilyennel?
    Ez bug, vagy valami standard helyre rakja őket a progi?
    Találkozott már valaki hasonlóval?

• DaniX14
    ja baszki..
  • ldavid
    sehogy.
    ugye milyen rendesek?
  • DaniX14
    hogy tom állitani gambe a controllnál hogy a kocsi vezetése ne w,a,s,d
    legyen??
    Nem kiegészítő, csak vágatlan.
  • logfree
    hi
    ez egy kiegészítő játék? -->> Scarface The World is Yours Uncut

--->> http://wanadoo.atw.hu/?p=jatekok
  • Colton
    Be lehet rakni zenéket? ha igen Hogy?
  • ldavid
    lol nekem ez eddig fel sem tűnt.
  • logfree
    köszi..
  • haxoror
    Nem lehet a játékban ugrani.
  • logfree
    senki nemtudja?
  • logfree
    hi!
    Nemtudja valaki hogy meik billentyűvel lehet ugrani a játékon belül? mert sajnos nemtaláltam meg még az opciókba se
  • Kit--Kat
    Szinkron
    Érdemes végig nézni, van pár ismertebb színész, pl. Steve Bauer (Many) Jay& néma Bobból Jay stb...
  • haxoror
    A mansion az Tony villája a szigeten ahonnan az a baromi hosszú út vezet be a városba, ennek az útnak a város fellőli végén nézz körbe a sikátorokba

A képen nézd a minimappot:

Egyébként az Industrial Zone-ban is van egy sperma bank a hamburgeres közelében.
  • Colton
    Köszi de Nem Tudnál egy térképet mutatni mert nem nagyon tudom hogy merre van a Manso
  • haxoror
    A mansonból kivezető út végén egy sikátorban van egy lakókocsi, ott tudod eladni.
  • ldavid
    a balls a rage módra jó csak, ha a V-t megnyomod sebezhetetlen leszel
    bank meg szerintem csak sima van
  • sopi
    köszi a segitséget de már megvolt sajna
  • jakewyler
    frissíts vga drivert(tipp)
  • zolo
    Milyen géped van , hogy szaggat?
  • sopi
    nah ha már igy összegyültünk akkor TIPPEKET plz TIPPEKEt hogy indithatnám el PLZZZZZZZZZZZZZ.
  • báttyó02
    hát az még egy dolog....de nálam külső részeken iszonyat idegesítően szaggat
    ha 20fps meglenne akkor a két kezem összetenném
  • Colton
    Hi

hol lehet eladni azt a sok balls?

Van magyar végigjátszásom és ott irják hogy van valahol spermabank.Hol?