1763
-
#1323 válaszoljon vki az én kérdésemre plz -
Seagal #1322 Köszi, a horgonyos trükk bejött. Viszont ha a vizben hivom a sofőrt akkor megérkezik-de kocsival. Aztán egy idő múlva kiírja a játék, hogy a sofőr visszatért a házamba.Mindegy, lényeg, hogy valahogy most már tudok csónakot szerezni, mégeccer thx! -
haxoror #1321 Keresel egy olyan helyet ahol van kikötő (a térképen asszem horgony) és elméssz a móló végére vagy csak egyszerűen beúszol akárhol a vízbe és hívsz magadnak egy kocsit, ilyenkor kocsi helyett hajót hívhatsz. -
#1320 az mitől van hogy nincs hangja a játéknak?? -
Seagal #1319 Help,lécci segitsen valaki!!!!!! Látom itt már a legtöbb ember végigtolta a játékot. Én most tartok 18%-nál, amikor Sandmannek kell dolgozni a szigeten. Az a gondom hol a rákba találok Miamiban egy kibaszott motorcsónakot-pedig vettem kettőt is-mert anélkül nem tudok átmenni a szigetre. Egyszer tudtam csak átmenni,ugy hogy kinyírtam Diaz egyik motorcsónakos bandáját, de minden alkalommal keresni egy motorcsónakos bandát az elég gáz. Amúgy a sziget rohadt nehéz, nincs ott egy elsősegély hely sem? -
matti12 #1318 Valaki Tudna az [email protected] mentést küldeni lécci.1000 hála+1 vagy elég lesz itt és most.VEGYETEK FEL.MSN:[email protected]
-
#1317 Ps2-ön neztem bele a game-be; nem ismerem amugy a filmet... Az elözetes, game elötti jelenetekben eleg trancsirnak néz ki+ a jatek is egesz jo "darabolos-gyilkolos" lett... :-D -
#1316 Az már mind megvolt még a K-lite mega codeket is leszedtem de egyik se segített. :( -
ldavid #1315 nekem is annyi van, igaz DDR 1-es, de amúgy lehet egy szarul működő windows is a szaggatás hátterében, esetleg megoldható egy újabb vagy régebbi VGA driver vagy DirectX telepítéssel -
#1314 hát nekem 1gb van és megy rendesen -
#1313 és szerinted mennyi kéne neki? -
#1312 mondjuk az 512mb ram... -
#1311 Még senki nem talált megoldást a problémámra? -
fbd195 #1310 Valaki Tudna az [email protected] mentést küldeni lécci.1000 hála+1
-
#1309 Hello!
Valami megoldáls nincs arra,hogy a sebesség normálisan mennyen? Minimumon és maximumon is szaggat. P4 2,7Ghz 512Mb RAM 9600Pro -
#1308 Áhh, sajna nem, még nem változtattam stílust.
Kár, egy kis pluszt vitt volna az irodába. Mindegy, a játék így is nagyon tetszik, a film után szerintem iszonyú hangulatos vele játszani!
Elmenni a Babylon-bárba (még a budiba is be lehet menni, ahol Tony balhézott), vagy le a tengerpartra, ahol Manny próbálta Tony-nak megmutatni, mire buknak az amcsi csajok! Itt a pultos csaj még utal is az esetre! :)
Egyelőre bejövős a cucc :)
A járókelők között meg van egy olyan "csaj-fajta", aki tiszta Gina azzal a fura, afro-szerű frizurával.
(Viszont tény, hogy a film nélkül kevesebb lenne a játék.) -
haxoror #1307 Ez akkor szokott előjönni ha a mansion stílusán változtatsz :(
Először döntsd el hogy milyen stílust akarsz és vedd meg azt ÉS csak utána kezd berendezni. -
#1306 Hmm, szegény Gina és Manny hamvait szépen, ízlésesen elrendeztem az irodámban, de most ha visszamegyek, sehol sincsenek, és a Pimp my House menüpontoknál sincsenek már meg. Találkozott már valaki ilyennel?
Ez bug, vagy valami standard helyre rakja őket a progi?
Találkozott már valaki hasonlóval?
-
#1305 ja baszki.. -
ldavid #1304 sehogy.
ugye milyen rendesek? -
#1303 hogy tom állitani gambe a controllnál hogy a kocsi vezetése ne w,a,s,d
legyen?? -
#1302 Nem kiegészítő, csak vágatlan. -
#1301 hi
ez egy kiegészítő játék? -->> Scarface The World is Yours Uncut
--->> http://wanadoo.atw.hu/?p=jatekok -
#1300 Be lehet rakni zenéket? ha igen Hogy? -
ldavid #1299 lol nekem ez eddig fel sem tűnt. -
#1298 köszi.. -
haxoror #1297 Nem lehet a játékban ugrani. -
#1296 senki nemtudja? -
#1295 hi!
Nemtudja valaki hogy meik billentyűvel lehet ugrani a játékon belül? mert sajnos nemtaláltam meg még az opciókba se
-
#1294 Szinkron
Érdemes végig nézni, van pár ismertebb színész, pl. Steve Bauer (Many) Jay& néma Bobból Jay stb... -
haxoror #1293 A mansion az Tony villája a szigeten ahonnan az a baromi hosszú út vezet be a városba, ennek az útnak a város fellőli végén nézz körbe a sikátorokba
A képen nézd a minimappot:
Egyébként az Industrial Zone-ban is van egy sperma bank a hamburgeres közelében. -
#1292 Köszi de Nem Tudnál egy térképet mutatni mert nem nagyon tudom hogy merre van a Manso -
haxoror #1291 A mansonból kivezető út végén egy sikátorban van egy lakókocsi, ott tudod eladni. -
ldavid #1290 a balls a rage módra jó csak, ha a V-t megnyomod sebezhetetlen leszel
bank meg szerintem csak sima van -
#1289 köszi a segitséget de már megvolt sajna -
#1288 frissíts vga drivert(tipp) -
#1287 Milyen géped van , hogy szaggat? -
#1286 nah ha már igy összegyültünk akkor TIPPEKET plz TIPPEKEt hogy indithatnám el PLZZZZZZZZZZZZZ. -
#1285 hát az még egy dolog....de nálam külső részeken iszonyat idegesítően szaggat
ha 20fps meglenne akkor a két kezem összetenném -
#1284 Hi
hol lehet eladni azt a sok balls?
Van magyar végigjátszásom és ott irják hogy van valahol spermabank.Hol?