Scarface - A sebhelyesarcú

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hi!

Most kezdtem el a játékot és még nem igazán jöttem rá, hogy mire is jó és hogy kell használni ezt az "intimidate" valamit, tudjátok amikor valakivel beszélgetek, bejön ez a kerek valami és ezt mondja hogy tartsam lenyomva a T-t, de soha nem megy végig a csúszka. Valaki tud segíteni? Lehet hogy nem fontos a játék szempontjából, de engem érdekel. Köszi
pubiloál
thx!

köcce a seggitséget

pubiloál
Valaki pls rakjon már be képeket hogy hol találhatóak az éjszakai és a nappali bandák,mert már nem találok egyet se<#szomoru1> és már csak azokat kellene kiírtani és 100% lenne... pls jah és mind a négy városrészben ha lehet<#nyes> elõre is köszi

pubiloál
nekem mindet le kellett, mert egyiket nem lõttem le, eltûnt oldalt és mission failed<#nezze><#idiota>

Elég csak a sapkásat lelõni <#nezze>

thx ezt nem tudtam 😊

pubiloál
a sniperrel kell a motorcsónakokról lelövöldözni az összes csávót! ha rá van közelítve,csak nagyon lassan lehetmozgatni a célkeresztet, tehát ajánlatos akkor lekapcsolni zoom-ról a snipert, és akkor gyorsabban tudsz célozni. Szóval a lényeg a váltogatásban van. Sok sikert!

Hy!
nem rég kezdtem a gamét
és megakadtam
az u guin shotgun bár küldinél
mikor csajal kell távcsõvel lödözni
na ott mit kéne csinálni
segitségetket elõre is köcce!!

pubiloál
Haxoror, az investmentek nem csak a hírnevet növelik. Pl: a Montana Defense-t ha megveszed, akkor nem 3, hanem 4 fegyver lehet nálad, és sokkal több töltény is, ha a Montana Financial-t, akkor utána nem kell tárgyalni a bankban ha viszel be pénzt és adót se von le. Többi investmentnek már elfelejtettem a hatását, de nyomtok egy T-betût és kiírja

pubiloál
Levi1989! Annál a küldetésnél ajánlott egy rakétavetõ vagy min. egy gránátvetõs AK. Mikor jönnek a kocsik, durr egyet a buli közepébe és majdnem kész is... meg ha ha mindig elé állsz a Sandman-nak, akkor õt nem tudják eltalálni<#idiota>

pubiloál
Hûû ez nagyon nagy játék! <#buck><#vigyor> Most 91%-nál tartok és még mindig nem untam meg<#circling><#beka2> Szerintem sokkal jobb mint eddig akármelyik ilyen stílusú játék. Nem a grafikát kell figyelni, hanem azt hogy kit alakítasz<#mf2> Aki meg a grafikát nézi, játsszon a Carbonnal, aminek mellesleg nem is jó a grafja és semmi sebességérzet nincs benne

Írd be ezt Notepadba, mentsd el aztán a fájlt nevezd át blabla.reg -re és futtasd, visszahozza a fissítési frekvenciák manuális felülbírálása panelt a 90 szériás drivereknél

REGEDIT4

"NvCplDisableRefreshRatePage"=dword:00000000

Nálam és mindenki másnál is mûködik, ettõl függetlenül csak saját felelõsségre!
<#hehe>

hykao
Hát akár számíthat az is.
zolo
Igen, támogatott.(Geforce 6100)
Írja hogy milyen driverrel tesztelték, ez számít valamit?Nekem 84.xx forceware van.A 9x.xx szériás drivereket nem szereti, nem engedi a képfrissítést 85 hz-re tenni ha 90-es szériás driver van fönt.

http://flickr.com/photos/zolika90/

hykao
A readme-ben megnézted, hogy a kártyád támogatott-e?
zolo
#1189-re senki? 😞((

A Maffiát nem ismerem, de a Godfathernél ez mindenképpen jobb! Az irányításához hozzá kell szokni, a kamerakezelése kicsit furcsa, mert önállóan állítgatja. Némelyik küldetés elég nehéz, sokadszorra szokott sikerülni...

AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB

ha azt mondom hogy a maffia életem egyik legjobb játéka volt és a godfathert elsõ küldi után töröltem a szar grafika és játszhatatlan irányítás miatt, akkor ez hol helyezkedik el? érdemes letölteni?

A vezetõ oldalán kell belerohanni akkor elkábul a faszi és leáll, kiugrasz és kirángatod (...és agyonlövöd <#hehe>) minél erõsebben rohansz bele annál hosszabb idõre áll le.

Én is elég keményen megtörtem a kocsit de mielõtt leadtam egy autómosóban megjavíttattam szal csillivilli állapotban szállítottam le 😊

ahaaa

Én a fõbejáratnál néztem, általában (vagyis mindig <#idiota>) üldözött egy gang szóval nem álltam meg nézelõdni hanem repesztettem tovább a már bejáratott bankomhoz 😊

zolo
Hello
Miért van , hogy indítom a játékot, fekete képernyõ és "Scarface:The world is yours hibát észlelt" hibával rögtön kilép?
Gépem: Amd 3200+ , Geforce 6100 , 768 mega ram.Driver van fent, és eddig semmivel se volt gond.

leszorítani,kirángatni,elhúzni...
Segítsetek pliz, már 40x neki álltam de nem tudom megcsinálni!

Google a barátod, Wiki a barátnőd!

Szasztok!

A whippetes küldinél, amikor a manager ellopott kocsiját kell visszaszerezni, mi a trükk? Ha lövöm mint állat, felrobban akocsi, megállni nem akar. Ki hogy oldotta meg?<#kerdes><#kerdes><#kerdes><#kerdes>

Google a barátod, Wiki a barátnőd!

hykao
#1183...
"...meg kell állnod a bank mellett a piros körben"

hmm... ahova mentem, annál a banknál szerintem nem volt, bár nem is kerestem (Little Havannában nálam csak 2 bank van), de majd figyelni fogom, mert lehet, hogy a másikhoz kellett volna mennjek(?). Mindenesetre fájdalmas lecke volt, és sajnos a küldetés térképnél nem jelezte semmi, hogy hova kell menni. <#gonosz3>

hykao
Mivel a pénzbegyûjtés autós küldetés, így a bankok AUTÓBEÁLLÓJÁNÁL kell befejezni a küldetést. Minden baknak van, csak a nagyobb bankoknak nem közvetlenül a bank oldalában, hanem egy külön fedett részbe kell behajtani. (nagyobb bankoknák vagy a bank mellett vagy mögötte)
Mielõtt beviszed a pénzt a bankba még meg kell állnod a bank mellett a piros körben és azt az opciót kell választanod hogy befejezed a turnét, utána már le lehet adni a pénzt.

Én mondjuk nem minden banknál láttam ilyen piros kört de little havannában és south beachen biztos van mindig, általában ott szoktam befejezni az ilyen terítés küldetéseket.

datango
a "sebhelyesarcú" 😄DDD

Viktorr
100%-ra kijátszva

Köszi a választ, már tisztább a helyzet!

Tegnap próbáltam elõször a kokó szállítást. Megvan a kapcsolat a szigettel, elvittem az anyagot a raktáramba. Majd kihordtam a megadott 4-5 helyszínre. Mutatta a jobb felsõ sarokban, hogy 3 millám van, és a küldetésnél kiírta, hogy vigyem el a bankba. A banknál viszont kellemetlen meglepetés ért, mert ott azt mondták, hogy küldetés alatt nem lehet betenni pénzt! Tehát ott volt az autó tele pénzzel, és nem tudom, mit kellett volna csinálni!

Késõbb jöttek rivális bandák, lövöldözés tört ki, jöttek a zsaruk, és odalett az egész summa... <#falbav>

Ha arra gondoltál hogy hogyan lehet a bandákat a rendõrségi üldözés nélkül kinyírni arra az a trükk hogy nem a fõúton kell lövöldözni hanem pl a sikátorokban, ha mindenképpen nyilvános helyen kell lövöldöznöd akkor használd a hangtompítós fegyvereket, azokból a mac10-es lesz a legjobb

1. A raktárakat csak a szigetekrõl hozott anyaggal lehet feltölteni, ez majd késõbb lesz mint lehetõség

2. Az Investmentek megvétele növeli a hírnevedet, nem lehet õket megnézni sehol

3. Ami fehér csík körbefut a minimap körül az azt jelöli hogy mennyire figyel rád a rendõrség, általában attól nõ ha fegyverrel a kézben mászkálsz, lövöldözöl, ütközöl, gázolsz meg ilyen törvénytelen tettektõl. Minél fehérebb a keret a minimapp körül annál valószínûbb hogy jönni fognak a rendõrök, ha a fehér körbeér akkor biztos hogy jönnek és elkezdenek üldözni ilyenkor el kell hagynod a piros körzetet mert ha a piros csík is körbeér akkor meghalsz.

A térképen halálfejjel jelölt bandákat úgy lehet teljesen kinyírni hogy minden tagjukat megölöd, figyeld a minimappot és vadászd le a piros pöttyöket.

Remélem, tudtok válaszolni:

- Az elsõ városrészben megvan a raktár, de üres. Hogy tudok bele anyagot szerezni és hogy lesz ebbõl bevételem? Már vittem oda anyagot, de amikor kiszálltam a kocsiból, nálam maradt az egész.

- Mire jók az "Investment"-ek, és hol lehet õket megnézni, miután megvettem valamelyiket? (a Montana Records-ot vettem meg, ez volt a legolcsóbb)

- A rivális bandákat hogy tudom normálisan kiiktatni? Akkor is, ha õk támadnak meg, és elintézem õket, a halálfejes fehér csík teljesen körbemegy, és ezután hamarosan elfog a rendõrség... :-(

Közben rájöttem, mi volt a baja, a mellette futtatott PizzaDox trainer rontotta el a grafikát! Most egy másikat használok, a CheatHappens-félét, ezzel nincs grafikai gond, és ebben pénz tuning is van!

köszi

Gerbill
Szerintem az egér középsõ gombjával

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

amikor meg kell menteni azt a sandmant a kokainfoldjén és jön az a hummer és amikor megjelenik egybõl meghal valaki tudja hogy kell azt megcsinálni vagy nem lehet beterelni a házba valahogy?

Szevasztok hogy kell használni ezt a gránátvetõ szerûséget?

M@TriX
jah a játék lényegét, jó ilyen egyszerûen albaszni...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

szevasztok nem tudtok pénz kódot mert nagyon jól jönne

hykao
Szerintem próbálkozz más videokártya driverrel. Szinte biztos, hogy az a ludas, nem a játék.
Gunner
Nálam csak akkor tünt el a testrészek fele, amikor bekapcsoltam a trainert 😄 (nyugi, csak akkor amikor már nagyon felbassz az agyam valamelyik küldetés 😊)

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

A láncfûrészes részen túljutottam valahogy, miután többször próbálkoztam.

Viszont a grafika fokozatosan romlik a játék során, tehát Tonynak elõször csak a lábai tûnik el, majd a kezei, végül a feje is, na ezután már a kifagyás jön, amin csak a RESET gomb segít... <#levele>

Ma még kikapcsolom az Antialias-t, hátha az csinálja... Nálatok be van kapcsolva? A többit már tegnap kiszedtem a Beállításoknál.

Cask nekde vna :/

DjCooll
Nem tudom vagy nekem szar a játék vagy mindenkinek.Me nekem az elején amiko a hzba vagyok olyan lassan mozog meg minden hogy az halál meg is untam azt ki is léptem!Ez csak nekme van ???VAgy az elej ilyen??

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

A láncfûrészes részhez: válaszd a restartot, nálam a 3.-ik próbálkozásra már normálisan mûködött. Ez valami szar bug, lehet hogy a crack miatt van, nem tom.
A játék grafikájával és az irányítással komoly problémáim vannak: Tony lábai, kezei, feje idõnként eltûnik, és csak vonalak látszanak ezek helyén, amik Tony feje fölött egy pontba futnak össze. A láncfûrészes résznél Tonyt oldalról mutatja a kép, az egérre nem reagál. Ezek után azt választottam, hogy "Cancel Mission", mire õ a "Restart Mission"-t dobja fel, tehát úgy néz ki, hogy se megcsinálni, se kihagyni nem tudom ezt a küldetést??