War Leaders: Clash of Nations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen ahhoz (is) és igen magyar.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Hi!Az 1.3 patch a magyar verzióhoz van?Meg eredetibe ha megveszem a játékot magyar nyelvü?

Raidmax Sagittarius: Intel Core2 Quad 2.40 GHz, ATI Radeon HD 3800 Series 512 MB, 2 GB RAM.

A nyelvi fájloknak én is örülnék senkise tudja hogy merre lehet ? Mert azzal sokaknak segítene ( köztük nekem is )

valaki fel tudja tenni a magyar fájlokat?
Régen németet tanultam, de megutáltam azt a nyelvet és helyette átváltottam az angolra....De azóta sokat felejtettem a németbõl..

Hali! Nagyon tetszik a játék, kár hogy német. Averna örülne szerintem mindenki a magyar fájloknak de én se tom hol van. Valaki nem tudja?
aki akar multiba játszani velem vegyen fel xfire-re ezzel névvel:farkas1994

-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.

Ha megmondjátok hol találom és hova töltsem felteszem.
Csak annyi a gond,hogy nem talalálom a játékban a nyelvi fájlokat<#wow1><#wow1>
a.carkey?multiba nemprobáljuk meg?

Ha valaki akrna multiba játszani az irja meg!és megadom neki az msn cimemet!

Egyetértek ,ugyanis nem mindenki tud Németül és Németül picit nehezebb játszani mint Angolul mert mégha valaki nem is tud úgy könnyebb úgy játszani mint Németül mert annál(Angol) nagyjábol lehet tudni mi mit is jelent .

Valaki szerintem nyugodtan feltölthetné a magyar nyelvi fájlokat a játékhoz...

a.carkey
Ugyanolyan. A német verziónál már javították a töltési idõt az 1.2ben, nem értem itt az 1.3ban miért nem ...

A medve nem játék.

A patch-csel jobb a játék?
Igeeeeen!!!Van Isten!!!Ahogy írtad(bár 1.-re nem jött össze)megcsináltam és tényleg felraktam és mükszik.Mégegyszer kösz szépen.Már csak a pár patch kell és a németekkel elfoglalom a világot<#wink>Mégegyszer boldog karácsonyt mindenkinek!

Raidmax Sagittarius: Intel Core2 Quad 2.40 GHz, ATI Radeon HD 3800 Series 512 MB, 2 GB RAM.

Nekem Averna címe nem mûködöt, de lehet én voltam láma, de ha tényleg rossz, akkor itt van a link amin gyorsan lejön az 1.3-as patch!

IDE KATT
Charly
Boldog Karácsonyt !

Ez mûködött köszi.Már tényleg nincs a gépen.Mondom tök jó,akkor fel is teszem,elindítom a telepítõt és kiadja azt a szöveget,amit lentebb említettem.1 másodperc alatt végigfut,kiad egy ablakot,amire csak OK-t tudsz nyomni.Utána megnéztem és fenn volt újra az 71 MB-os darab belõle.Szóval minden kezdõdött elölrõl.Am warez verzióm van és nem tudtam más félét letölteni mint a wlcon.de-t.Ez a német verzió van fenn mindenhol.Nincs semmi razor1911.Szerintem erre nincs is megoldás.<#sir>

a.carkey
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

A medve nem játék.

a.carkey
Ha sehogy sem megy fel, akkor:

katt start gomb a windowsban

azon belül run opció

beírod "regedit" ("" nélkül)

bejön a registry editor>

katt a "my computer" részre
majd katt "find">
beírod mire keresnél "war leaders" ("" nélkül)
kidob egy "war leaders" találatot
kitörlöd
nyomsz egy F3at
kidob egy másikat, törlöd
stb
egészen addig F3 és delet, míg ki nem írja, hogy nincs több ...

ezután kilépsz a regeditbõl

majd beteszed a lemezt és installálod, rápakolod a patchet és kész.

Engednie kell.

KB.

A medve nem játék.

Ok.De úgy kell ezt,hogy Futtatás és oda írjam be?Mert ha így kell,akkor nem jó,mert beütöttem,de kiírta,hogy biztos elütöttem,ellenõrizzem helyesen írtam-e be.

Montanosz
regcleaínert futtasd és az törli automatikusan a halott bejegyzéseket

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Köszi <#hawaii>

1.3 patch,tessék:http://gamepatch.hu/index.php?t=guest&m=global&search=war%20leaders&spec=.1..
Meg van,töröltem.De a vezérlõpult/programok telepítése,törlése menübe kiadja,hogy mi van a gépen és ott még mindig ott van.Elindítom a telepítõt és ezt írja "Wollen Sie wirklich die ausgewahlte Anwendung und alle dazughörigen Komponenten entfernen?".Rámegyek,hogy OK és kb 1 mp alatt végigfut,aztán ennyi.Ha ezt vki meg tudja oldani,akkor az segíthetne.<#sir>

Elég láma kérdés,de azt hogy kell?<#kerdes>

Valaki megtenné hogy ha már leszedte a patch-t és van rá módja, valahova feltölti ahonnan nem 2k-val jön le és nem hal meg 3%nál ftp hibával?! Köszi!

Charly
regedit megkeres töröl😊

Hello!Azt szeretném kérdezni,hogy fel akartam rakni,de telepítés közbe lefagyott a gép.Újraindítottam és újra elindítottam a telepítõt,de nem engedte.A gépemen maradt egy 71 MB-os darab belõle,de egyszerûen nem tudom letörölni.Addig meg nem engedi felrakni,míg ezt le nem törlöm.Ha vki tudja mi lehet a gond,akkor légyszi segítsen.Kösz.Boldog karit mindenkinek!

Énis megkaptam gyárilag és elvagyok ájulva töle nagyon jó lett és hangulatos!Igaz a töltési idõ kicsit sok nem igazán halok bele ha 2percet várok!Multiba énis kipróbálnám majd!
Na én mentem elfoglalni a világot!VISZLÁT!<#worship>

Megvettem eredetiben a játékot magyarul,rá dobtam az 1.3-as patch-et,szerintem nagyon hangulatos és élvezetes game.
Az észrevételem csak annyi,hogy a gépigény nem lett optimalizálva, na meg az a hosszú töltés idõ vazze.Nincs valaki (kik)aki jönne multiban,ugy nagyon tuti lehet.
Köszönöm a linenket!de nem erre gondoltam😊
játékon belülröl akartam de nem baj igy is köszönm hogy fáradoztál értem😄

a.carkey
Játékon belülrõl vagy csak egy Hitler képet? 😄

Talán itt van egy két kép

Mellesleg:

😊

A medve nem játék.

hello tört magyar vagy angol verzióró nem tud valaki linket küldeni?
a.carkey pls!tudnál nekem hitler-röl képet küldeni ide a forumba!elöre is kösz!

jaaaaaaa

a.carkey
Már az 1.0 is az volt. Csak a németeknél nem engedélyezték ...

A medve nem játék.

hello
nem tudna nekem valaki nyelvet küldeni mert német verzióm van .legalább angolt vagy magyart
Mi van jol olvasom itt, hogy az 1.3-ban Hitler van?

gyík voltam... megvan 😄😄

ott nem találtam...

a.carkey
456!

A medve nem játék.

a.carkey
21kval jött nekem. 3.5órát írt, de volt az 6.5 is ...

A medve nem játék.

csá!

Honnan tudom letölteni a peccset??

Charly
Nevetséges 12 óra alatt jön le a patch!

a.carkey
Hitler van a spájzban is! 😊

VFT Hitler irányítható (leviszi az elégedetlenséget, stb.), nem fiktív karaktert tette be, mint a német verzióban, de a körök közötti gép gondolkodásnál pl. a fiktív van bent. Gondolom ezt nem javították (csak a töltési idõket teszteltem).

A medve nem játék.

hát nálam az a lényeg hogy minnél hamarab elfoglaljam az egész világot!Nem az hogy 500 csatát lejátszak azt 3 évig se vinném végig a játékot!

Montanosz
szent kajafás)))
de hát épp a csaták a lényeg ezeknél a játékoknál))))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

a.carkey pls azt megmondanád nekem hogy a magyar verzióban a diblimáciában hitler képe van ott,meg hitler figurája van kinn a térképen?