War Leaders: Clash of Nations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolo007
<#wow1>OMG

Ezt komolyan gondolták? <#fejvakaras>

az angol verzió (amit nem rég adtak ki, ha jól tudom) tartalmazza az 1.3ig tartozó javitásokat (szerintem) ezért nincs patch hozzá.

Már tudom mi a baj! Valaki nem tudná belinkelni az ANGOL 1.1-es esetleg 1.2-es patchot? MErt én már letöltöttem vagy 5-öt, de egyik se...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

jah, és mellesleg a razor1911-es verzió van meg.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Kösz. Azt véletlenül nemtudod, hogy az 1.1-es meg 1.2-es miért ir ki hibát? Webforditóról annyit szórtem le, hogy semennyit. 1.01 felment, de ezek nem.

Warton
Vannak benne tengeri csaták, de ahogy elnézem, a játékos nem irányíthatja a hajókat, csak a gép küzd magában aztán kiírja, hogy nyertél vagy sem. A grafikától meg valószínûleg nem fogsz magad alá szarni.

Prince23
Nem. az csak lengyel-német verzióra jó azt hiszem. Fõleg lengyelre.

Esetleg még azt is szeretném megkérdezni, hogy a 1.3 patch az jó-e az angol változatra?

Hello! Megszereztem a játékot, letöltöttem az 1.01-es patchot, feltelepitettem, aztán letöltöttem az 1.1 Us patchot és amikor telepiteni akarom, vmi hibát ir ki németül, és kilp a telepitõbõl. Letöltöttem az 1.2-es patchot is, de az is csak ennyit csinál. Megpróbáltam átteni másik mappába, semmi. Valaki pls. HELP!

Zsolo007
Sziasztok! Meg tudja valaki mondani, hogy vannak-e tengeri csaták a játékban?

Keresgéltem mindenfelé, de csak annyit találtam, hogy hajók vannak a játékban, de sehol egy kép, vagy videó egy tengeri csatáról.

sziasztok!!
lehet h unalmasan hangzik a kérés/kérdés!!
vki nemtudná felrakni a játékhoz a magyar nyelvi fájlokat??
pls fontos lenne!!
elöre is köszi!!😊😊
Warton
Nem hangzik jól..<#shakehead>

Prince23
Ez is Németül van?

budget tw, kb 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Warton
Akkor lehet, hogy ránézek.

a.carkey
Olyan, mint a TW, hadjárat képernyõ és rts csata.

A medve nem játék.

Warton
Mi az hogy az eleje?

zeus89
az eleje olyan körös hülyeség, aztán jön az rts része is ... nekem nem jött be :-(

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Warton
Valaki meg tudná mondani, hogy ez milyen játék pontosan. RTS? vagy körökre osztott vagy olyan mint a Total War?

zeus89
War_Leaders_Clash_Of_Nations-Razor1911

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Mért trehányak?

"Én szeretem a német népet mert pontosak a munkában..."

Haat.. en is igy gondoltam, aztan eltoltottem 2-2.5 evet a Siemensnel, es az ottani programozok munkajat latva... 😊

A franciákat mér De gaulle vezeti mert még 1939 nem õ volt a vezetõ<#confused>, õ csak a szabad franciák vezetõje volt.

a.carkey
A képen a német verzióból van a fõhõs. A magyar és egyéb nemnémet verziókban az õ helyén Hitler van.

A medve nem játék.

Amúgy aki itt ezen a képen van és a németeket képviseli az ki?A második kérdésem meg az lenne,hogy a csatákban az ember irányítja a csapatokat?

Hát már õ is öregedett meg,a barátjáról is azt hitte,hogy ellenség és még Parkinson kóros is volt.Ezt teszi a háború,"A végsõkig fokozza a tûrõképességet"

Raidmax Sagittarius: Intel Core2 Quad 2.40 GHz, ATI Radeon HD 3800 Series 512 MB, 2 GB RAM.

Én utálom Hitlert.
Én szeretem a német népet mert pontosak a munkában és vendégszeretõ nép.Hitler meg 1941-ig még kiváló stratéga volt azután vált hülyévé.

Sztem meg Hitler sem volt annyira kegyetlen,kivéve azt szörnyû tettét(zsidóírtás).Amúgy meg a 2. vh-ba én szívesen harcoltam volna a német seregbe<#wink>

Raidmax Sagittarius: Intel Core2 Quad 2.40 GHz, ATI Radeon HD 3800 Series 512 MB, 2 GB RAM.

a.carkey
Szerintem ezt ne terjeszd! Jelenleg más és más egyes embereknél a tûréshatár. Vannak fizetett rettegõk és vannak hobbirettegõk. Ha egy ezek közül megjelenik itt, akkor megy majd az anyázás. Én persze leszarom kinek mi a fórumneve. Ha a engedik regelni, akkor errõl ennyit.
Egy esetrõl tudok eddig, hogy játékban valakit névváltoztatásra köteleztek (Albert Speer volt az illetõ neve - vagy valami ilyesmi) és egy rettegõ svájci (vagy német) arc addig járatta a köcsög fejét a játék készítõihez, hogy az illetõt ingame elõször random névvel látták el, aztán egy GM átnevezte egy másik Egy, a Keline féle sírások közül ...

A medve nem játék.

Sztem inkább vedd meg.Énis megbántam,hogy nem eredetibe vettem meg.Mert amikor beakarom vetni az atombombát,akkor kifagy és nem tudom végigvinni.Egyébként nem annyira drága.

Meg annyira nem vagyok fasiszta mert a red alert 1-ben és 2-ben és még a hárombanis a Szovjetekkel voltam.
Egy kicsit szinpatizálok de nem annyira mint egy fanatikus és a példa képem Mussolini.
Bocs ,hogy beleszólok de a játékot nem tudja valaki ,hogy ho lehet letölteni?<#help> Amúgy én nem szimpatizálok a kommunizmussal akár hogyis ez a nevem.

Fasiszta,neked azért van ilyen neved,mert hülyeségbõl írtad,vagy mert komolyan veszed a fasizmust és szimpatizálsz vele<#kerdes>

Kösz.
a.carkey
#499!

A medve nem játék.

Kérlek irjón valaki?
Patch kéne ha valaki meg tudná mondani hol lehet letölteni annak örülnék?
Hi!Nekem mostanába állandóan kilép ezzel a hibaüzenettel:

Microsoft Visual C++ Runtime Library

Runtime error!...

Na most mit csináljak<#fejvakaras>

Boldog új évet mindenkinek!!!<#wave>

Na ez egy jó kérdés<#kerdes>Erre sajnos énse jöttem rá!Ha valaki tudja az megirhatná!kösz!

-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.

Kösz.Még azt kérdezném,hogy lehet a szövetségeseimet rávenni(Olaszo.,Japán),hogy harcoljanak a többi nemzet ellen?Úgy értem,hogy pl megtámadom a szovjeteket,akkor õkis támadják velem együtt õket.<#kerdes>

1950-ig tart és ha addig nem foglalod el az egész világot akkor amit elfoglaltál tiéd marad a többi meg az ellenfeleidé!magyarul 1950-ig el kell foglalnod az egész világot.

Ok,kösz.Már megis van.Elég nehéz volt rájönni,mivel német.Mostmár amikor játszok vele egy német szótár elöttem van<#wink>Egyébként meddig tart a játék?1945-ig v tovább?

crysis:növeld az ado mértékét és akkor nagyobb pénzbevételed lesz!

Valaki el tudja nekem küldeni a magyar fájlokat?
Azt kérdezném,hogy most a némettel játszok és mindig minuszba vagyok(pénzbe).Lehetek bármelyik nagyhatalommal,akár Szovjetúnióval,akkor is minuszba vagyok.Ezt meglehetne oldani,hogy pluszba legyek?

A fordítás jó az eredetiben,mert ahogy olvastam,volt aki azt írta,hogy eléggé gyér.Márcsak azért is kérdezem,mert németet tanulok,de nem értek a játékból semmit.Aztán gondoltam úgyse drága,megveszem.