War Leaders: Clash of Nations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Melyik Axis and Allies? Mert kettõ van ...

A medve nem játék.

Prince23
És szted ez meg ér annyit? ha a térkép fele olyan jól lenne kidolgozva mint a total warokban ill. a harcok felépítése fele olyan jó lenne mint a company of heroesban, akkor látnék esélyt a megvételére.
de így köszönjük nem. inkább axis and allies. csak már idejemúlt.

Ugy hogy nem kéregettek itt egésznap mint a kukások hanem besétálltok és megveszitek gyárilag!!!

-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.

Ha van ezen a bolygón oylan ember, akinek a RAZOR 1911-es verziójával mûködik crackfixel átírva az eredeti exe-re és nem fagy ki a csata elõtt az legyen kedves magyarázza el, hogyan :D
Köszi
ha átírom a nevére akkor a please execute launcher szöveget kapom :S
Hi!
Letöltöttem a crackfix-et de így is kidob windowsba a csata elõtt...valakinek van valami ötlete?
a.carkey
Yeeeeeeeeeeeeeeeesss siiiiiiiiir!

Amúgy igaz amit írsz. :)

Modokat le lehet szedni német oldalakról, de nem fogják megváltani a világot.

A medve nem játék.

Sziasztok!
En elkövettem azt a hibat, hogy megvettem eredetiben a jatekot. Az, hogy egy bughalmaz, az meg hagyjan, hiszen lattunk mar ilyet, majd kiadnak hozza par patchet, es jobb lesz (talan). Amin kiakadtam, az a jatek hangjai.
Azert nem veszek magyaritott jatekot, mert a forditas magyartalan, es nem akarom Gengszter Zolit es a Stohl Bucit hallgatni, a baratok közt Gezajat nem is emlitem....
Erre megveszem ezt a jatekot, es a nemet egysegek nekiallnak angolul kurjongatni!! Nem eleg, hogy angolul de meg idegesitöen is csinaljak. Ennyit a törtenelmi hüsegröl. Meddig tartott volna nemetül megcsinalni? Vagy ez atkapcsolhato, csak en vagyok lama?XD Mast nem zavar??
Leszedtem hozza az 1.3 -as peccset remelem az javit valamicsket a dolgokon.

Wanted
A magyar nyelvi fájlokat sikerült már kiszednie valakinek?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Akkor gondolom több mindent lehet benne csinálni.Itt is kiválaszthatod,melyik állammal legyél?És lehet benne háborúzni?

Raidmax Sagittarius: Intel Core2 Quad 2.40 GHz, ATI Radeon HD 3800 Series 512 MB, 2 GB RAM.

Nem lehet, hogy kémek nyírják ki szegényt?

Nézd meg, hogy a Führer kap e elég testõrséget. :)

Mást egyelõre nem tok javasolni.

Sziasztok!

1940 augusztusában meghal nálam Adolf Hitler és kiírja hogy defeat, pedig enyém már Európa. Ez ellen mit lehet csinálni?
Sziasztok! Az a gondom, hogy amikor belép a csatába a képernyõ elkezd forogni. Csak addig áll meg míg nyomom a középsõ egérgombot, ha elengedem forog tovább. Mi lehet a gond szerintetek?
crackfix..google stb, müxik.
csak 1 kicsit olvassnál vissza akkor meglenne a megoldás(legalább csak az elsö oldalt,gondolom olvasni már csak tudsz?)

Sziasztok! felraktam a game-t belépek a fõmenübe de amikor quick matchbe megyek betölti pályát és utána rögtön kilép szó nélkül
ha valaki tudja a megoldást pls segitsen elõre is köszi!

Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64

Pluskast
Inkább az SR2010-re vagy a 2020-ra hasonlít csak komplexebb.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

hosszú... nah most elmondom képletben
angol 1.0 = magyar,cseh,faszom tudja mi 1.3 vagy 1.2

Én nem gyarapítom kérdésekkel ezt a fórumot, nekem csak annyi kérésem lenne, h vki küldje már el a War Leaders/data_files mappában lévõ tables.dat fájlt!

e-mail: [email protected]

Köszönöm elõre is!

wwwpontserialspontws

Itt annyi serialt találsz, hogy besz*rsz :D

a.carkey
Van már hozzá crack? Eddig kódot kért és cseszett elindulni.

A medve nem játék.

Na jelenleg szedem az angol verziót valaki elküldené privibe nekem a War Leaders crack fixét. :-)

Elõre is köszi. ;-)

És lehet benne háborút indítani?Mármint hasonlít a war leaders-re?

Raidmax Sagittarius: Intel Core2 Quad 2.40 GHz, ATI Radeon HD 3800 Series 512 MB, 2 GB RAM.

Pluskast
Vagy inkább szedjétek le a geo - political simulatort. Nagyon jó kis komplex összetett politika-gazdasági-háborús stratégiai játék ami 2008-ban játszódik és a világ bármely nemzetével lehet lenni. Nekem nagyon bejött! :-)

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Arra viszont sajna nem tudom a választ probáld meg hangkártya driverrel esetleg.Proba szerencse.

@Zsoltee
Kösz megtaláltam és mûködik:-)

Még 1 et kérdeznék: A csata módban nincsenek hangok/robbanások, lövések hangjai stb/ csak a zene szól végig..ez így nagyon gáz, tök élvezhetetlen hogy csak a repetitív zene megy..
Ja, Köszi Anulu.
Igazából azért akartam nyomni hogy elüssem kicsit az idõt amíg az Empire kijön !! Nanáá hogí azt várom ezerrel..mindent elolvasok addig is róla stb.

@Zsoltee20 köszi a tippet megnézem megtalálom-e a crackfixet.( de ha esetleg van idõd küld el a linket nekem priviben.
Köszi
a.carkey
Persze. De mindig így volt: nagy elvárások, balfék kiadók vagy itthoni terjesztõk, és itthon lõn bukás.

A medve nem játék.

Szedd le a crackfix-et hozzá azzal menni fog csak nevezd át az eredeti exe
nevére.Azzal nem fog kidobálni.

Khm...Azért a bukott játékok között is vannak jók. :)

pl.:Haegemonia,Knights and Merchants-The Peasent Rebellion+az elsõ része. :D
HoI 2 Doomsday(az alap az meg gyagyi sztem xD) és mondjuk még ami jó játékok közé tartozik még a Europa Universalis sorozat. :D

Röviden most csak ennyi jutott az eszembe :D

a.carkey
Már most 5590 ft.

A medve nem játék.

a.carkey
Hagyd a fenébe! Nem ér ennyit az egész.
Vársz pár hónapot. Kijön az Empire TW, és ha nyáron még elolvadsz ezért a játékért, akkor max. megveszed eredetiben 1999 forintért, ahogy a bukásokat itthon adni szokták. :D

A medve nem játék.

Köszi Anulu..:-)
de mindegy is mert most meg kivág a winfosba a csatáknál..Csak azért nem értem mert tavaly amikor egy német 1.0 ás verzióm volt azzal ment simán../csak azt letúrtam mert kellett a hely, erre most meg az angol nem megy rajta/
kb 2 hete volt windows újratelepítés, az összes driver a legújabb.. nem értem..
a.carkey
Szerintem az angol kb. azon a szinten van, mint a magyar a megjelenéskor. Ugyanis ugyanakkor jelent meg (elvileg), mint a magyar, de vmi miatt csak most lett belõe warez. Tehát nem véletlen az 1.0 ...

A medve nem játék.

@Neoncsoves
Azt mondod hogy az angol verzioban már benne vannak az 1.2 ig történt javítások?
Csak akkor miért látom a játékban az 1.0 versiont ??(asszem a menüképernyõn)
na meg a crack is 1.0 ás
Uhh, emberek.Leszedtem az 1.2 es peccset/német oldalról/
Nem is engedte felpeccselni magát..gyanús volt hogy a játékban a Hitler portré van, a paccs indításkor meg a német verziós fantázia portré.Ki is írta hogy nem találja a játékot/németül/
Nah tehát ez azt jelenti hogy van angol 1.2 es patch is ??? ( A játékom Razor1911 verzió)
Van akinek hasonló verziója van? Nektek hogy ment fel a peccs a razorra? (elõtte az 1.1- es sem ment rá/
Help!!
kösz crysis. Majd akkor le kell szednem az 1.1 et is de nem baj
Igazadvan nekem is megvan a medieval total war 2 és az ténylegjobb.
Eredetibe van meg?

#575:elég sok játéknál kell az összes patch.Sztem rakd fel az 1.1 elõtte(veszteni nem fogsz vele semmit)<#wink>

Hali, újra megkérdezném: elég csak az 1.2-es pach telepítése, VAGY kell elõtte az 1.1-est is telepíteni ??????
Köszi
Bocs. Megint. Csatánál nálam is kilép a windows-ba, amúgy jó, nem tudja valaki miér, vagy csak nálam csinálja?
(angol nyelvû verzió van meg nekem)
Jó tudni. Egész napom elment keresgéléssel. Az ÖSSZES paccsot letöltöttem, de egyik se ment föl rá, csak az 1.01-es. Akkor most inkább ujra feltelepitem, és ugy hagyom. Kösz az infot.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

a.carkey
Nyersanyagoknak az építésnél van jelentõsége. Kiírja egyes egységeknél, hogy ehhez vagy ahhoz éppen mi kell, hogy megépülhessen.

Fejlesztés meg nem 1 kör. Tessék kivárni. De egyes technikákkal fel lehet gyorsítani õket. Pl. ha fejlesztõközpontot építesz. Stb.

A medve nem játék.

a.carkey
Miért, a TWben még ennyi sem volt ...

A medve nem játék.

Csatánál nálam is kilép a windows-ba, amúgy jó, nem tudja valaki miér?
(angol nyelvû verzió van meg nekem)
Warton
Nézd, ha valaki kizárólag második világháborús játékkal szeretne játszani akkor valóban "nem rossz". Viszont azt kell, hogy mondjam, hogy a 2006-os Medieval 2: Total war közelébe sem ér, sem grafikailag, sem semmiben. Azért még elpötyögök vele, de az elsõ benyomások nem túl rózsásak.

Tényleg a nyersanyagoknak van valami szerepük, vagy csak úgy vannak? Valamint a technikai fejlesztés hogy mûködik? Mert ráklikkeltem az egyik elemre és körökön keresztül nem történik semmi az adott témakörben.

Hello!

Olyan kérdéssel fordulok hozzátok h valaki futtatta már notebook-on?Mert az problémám h nem tudom beálllitani a video-t mert kidob asztalra,ha meg campányt inditok akkor tökéletessen fut de mihelyt csata elkezdödne akkor is ledob asztalra(ugyan ez ha custom vagy quick battle-t inditok)...Én a videokártyára gondolok hátha nem támogatja ez a játék az ujabb notebook videokarikat!És ne azt irjátok h nem jó a videokari vagy a többi mert az tuti hétfájdalom h jó.

Hi.

Gondoltam újra bepróbálom a játékot, adok még egy esélyt neki..Talán az 1.2- es patchel jobb lesz .

De lenne egy kérdésem: Az 1.2 patch elõõt fel kell patchelni 1.1- re is, vagy elég a legutóbbi is ?
/tudom láma kérdés de azért köszi a segítséget/
A játék nem olyan rossz csak multizni kéne.