War Leaders: Clash of Nations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de így köszönjük nem. inkább axis and allies. csak már idejemúlt.
-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.
Köszi
Letöltöttem a crackfix-et de így is kidob windowsba a csata elõtt...valakinek van valami ötlete?
Amúgy igaz amit írsz. :)
Modokat le lehet szedni német oldalakról, de nem fogják megváltani a világot.
A medve nem játék.
En elkövettem azt a hibat, hogy megvettem eredetiben a jatekot. Az, hogy egy bughalmaz, az meg hagyjan, hiszen lattunk mar ilyet, majd kiadnak hozza par patchet, es jobb lesz (talan). Amin kiakadtam, az a jatek hangjai.
Azert nem veszek magyaritott jatekot, mert a forditas magyartalan, es nem akarom Gengszter Zolit es a Stohl Bucit hallgatni, a baratok közt Gezajat nem is emlitem....
Erre megveszem ezt a jatekot, es a nemet egysegek nekiallnak angolul kurjongatni!! Nem eleg, hogy angolul de meg idegesitöen is csinaljak. Ennyit a törtenelmi hüsegröl. Meddig tartott volna nemetül megcsinalni? Vagy ez atkapcsolhato, csak en vagyok lama?XD Mast nem zavar??
Leszedtem hozza az 1.3 -as peccset remelem az javit valamicsket a dolgokon.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Raidmax Sagittarius: Intel Core2 Quad 2.40 GHz, ATI Radeon HD 3800 Series 512 MB, 2 GB RAM.
Nézd meg, hogy a Führer kap e elég testõrséget. :)
Mást egyelõre nem tok javasolni.
1940 augusztusában meghal nálam Adolf Hitler és kiírja hogy defeat, pedig enyém már Európa. Ez ellen mit lehet csinálni?
ha valaki tudja a megoldást pls segitsen elõre is köszi!
Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
angol 1.0 = magyar,cseh,faszom tudja mi 1.3 vagy 1.2
e-mail: [email protected]
Köszönöm elõre is!
Itt annyi serialt találsz, hogy besz*rsz :D
Elõre is köszi. ;-)
Raidmax Sagittarius: Intel Core2 Quad 2.40 GHz, ATI Radeon HD 3800 Series 512 MB, 2 GB RAM.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Kösz megtaláltam és mûködik:-)
Még 1 et kérdeznék: A csata módban nincsenek hangok/robbanások, lövések hangjai stb/ csak a zene szól végig..ez így nagyon gáz, tök élvezhetetlen hogy csak a repetitív zene megy..
Igazából azért akartam nyomni hogy elüssem kicsit az idõt amíg az Empire kijön !! Nanáá hogí azt várom ezerrel..mindent elolvasok addig is róla stb.
@Zsoltee20 köszi a tippet megnézem megtalálom-e a crackfixet.( de ha esetleg van idõd küld el a linket nekem priviben.
Köszi
A medve nem játék.
nevére.Azzal nem fog kidobálni.
pl.:Haegemonia,Knights and Merchants-The Peasent Rebellion+az elsõ része. :D
HoI 2 Doomsday(az alap az meg gyagyi sztem xD) és mondjuk még ami jó játékok közé tartozik még a Europa Universalis sorozat. :D
Röviden most csak ennyi jutott az eszembe :D
Vársz pár hónapot. Kijön az Empire TW, és ha nyáron még elolvadsz ezért a játékért, akkor max. megveszed eredetiben 1999 forintért, ahogy a bukásokat itthon adni szokták. :D
A medve nem játék.
de mindegy is mert most meg kivág a winfosba a csatáknál..Csak azért nem értem mert tavaly amikor egy német 1.0 ás verzióm volt azzal ment simán../csak azt letúrtam mert kellett a hely, erre most meg az angol nem megy rajta/
kb 2 hete volt windows újratelepítés, az összes driver a legújabb.. nem értem..
A medve nem játék.
Azt mondod hogy az angol verzioban már benne vannak az 1.2 ig történt javítások?
Csak akkor miért látom a játékban az 1.0 versiont ??(asszem a menüképernyõn)
na meg a crack is 1.0 ás
Nem is engedte felpeccselni magát..gyanús volt hogy a játékban a Hitler portré van, a paccs indításkor meg a német verziós fantázia portré.Ki is írta hogy nem találja a játékot/németül/
Nah tehát ez azt jelenti hogy van angol 1.2 es patch is ??? ( A játékom Razor1911 verzió)
Van akinek hasonló verziója van? Nektek hogy ment fel a peccs a razorra? (elõtte az 1.1- es sem ment rá/
Help!!
#575:elég sok játéknál kell az összes patch.Sztem rakd fel az 1.1 elõtte(veszteni nem fogsz vele semmit)<#wink>#wink>
Köszi
(angol nyelvû verzió van meg nekem)
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Fejlesztés meg nem 1 kör. Tessék kivárni. De egyes technikákkal fel lehet gyorsítani õket. Pl. ha fejlesztõközpontot építesz. Stb.
A medve nem játék.
(angol nyelvû verzió van meg nekem)
Tényleg a nyersanyagoknak van valami szerepük, vagy csak úgy vannak? Valamint a technikai fejlesztés hogy mûködik? Mert ráklikkeltem az egyik elemre és körökön keresztül nem történik semmi az adott témakörben.
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok h valaki futtatta már notebook-on?Mert az problémám h nem tudom beálllitani a video-t mert kidob asztalra,ha meg campányt inditok akkor tökéletessen fut de mihelyt csata elkezdödne akkor is ledob asztalra(ugyan ez ha custom vagy quick battle-t inditok)...Én a videokártyára gondolok hátha nem támogatja ez a játék az ujabb notebook videokarikat!És ne azt irjátok h nem jó a videokari vagy a többi mert az tuti hétfájdalom h jó.
Gondoltam újra bepróbálom a játékot, adok még egy esélyt neki..Talán az 1.2- es patchel jobb lesz .
De lenne egy kérdésem: Az 1.2 patch elõõt fel kell patchelni 1.1- re is, vagy elég a legutóbbi is ?
/tudom láma kérdés de azért köszi a segítséget/