War Leaders: Clash of Nations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Két hónapja még június volt odaírva, elõzõ hónapban meg semmi, sõt törölték is. 😊 Az 576on még mindig 2008.06.00 van 😊.
A medve nem játék.
Állitolag ebben a hónapban jelenik meg magyarul!!<#taps>#taps>
Itt van a CD Projekt oldala ahova július van irva!!!!NÉZD MEG!!!
De ha nem fog ebben a hónapban megjelenni én megõrülök!!<#falbav>#falbav><#boxer>#boxer>
Itt van a CD Projekt oldala ahova július van irva!!!!NÉZD MEG!!!
De ha nem fog ebben a hónapban megjelenni én megõrülök!!<#falbav>#falbav><#boxer>#boxer>
-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.
Életemben nem láttam még 1.2es angol változatot. Ami itthon megjelenik, az kb. az lesz, ha megjelenik. 😊
A medve nem játék.
akinek baja van a játékkal az törölje le mert azért nincsm ás féle crack az 1.0-áson kivül mert ha felrakjátok a peccseket még krekkelés elõtt akkoris ha 1.2-es a verziótok nyugodtan használhatjátok az 1.0-s krekket és müködni fog as játék 😉 csak sajna az alap exe fog elindulni ami a mappában van nyugodtan probáljátok ki müködni fog. hidjétek el tapasztalat 😊 😉
Hali.
Anulu, azt mondod tehát hogy az 1.2 es angol változat már jó lesz vajon?
Mert akkor érdemes várni, legfeljebb akkor augusztustól nyomjuk a multit...csak jó legyen..(bugfree)
Anulu, azt mondod tehát hogy az 1.2 es angol változat már jó lesz vajon?
Mert akkor érdemes várni, legfeljebb akkor augusztustól nyomjuk a multit...csak jó legyen..(bugfree)
Az alap koncepció jó a grafika jó de a kivitelezés....... Szeméthalmaz, bugos, kifagyós, kékhalálos, kidobálos vacak.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Az angol változatot? Akkor jó neked, de ritka az neten ...
Ha meg a németet, javaslom hanyagold, mert csak az idõd cseszed el rá. 1.0-s crack van csak hozzá és szenvedni fogsz a játékmenettel. (Magyarul: crash, fagyás, kivág desktopra, eltûnnek a nyersanyagid, az egységek, bughalmaz mindenfelé.) Ráadásul a már játszható 1.2 savejei nem kompatibilisek a régebbi verziókkal.
Ha meg a németet, javaslom hanyagold, mert csak az idõd cseszed el rá. 1.0-s crack van csak hozzá és szenvedni fogsz a játékmenettel. (Magyarul: crash, fagyás, kivág desktopra, eltûnnek a nyersanyagid, az egységek, bughalmaz mindenfelé.) Ráadásul a már játszható 1.2 savejei nem kompatibilisek a régebbi verziókkal.
A medve nem játék.
Valakinek megvan már? Én most töltöm. Vélemény róla?
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Hehe. Nem semmi ez a kiadás! De mondom, én angol nyelvû változatot sem láttam. A német sem igazán zavarna, ha nem lenne az 1.0 atom bugos és az 1.2höz lenne crack. 😞
A medve nem játék.
Igazán kijöhetne már..
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
Szerintem már a játék le van fordítva + sztem most a peccseket is fordítsák le vagy azon a hülye tok tartalmán vitatkoznak.
Ala DVD+kézikönyv+papírkák kinyomása vagy berakása vita van sztem. :/
Ala DVD+kézikönyv+papírkák kinyomása vagy berakása vita van sztem. :/
Nevetséges ami megy ennél a játéknál kiadás néven.
De sebaj, úgyis lehúzták pár helyen. Õk tudják. Pedig azt hittem az FLSnél nagyobb lúzer nincs.
De sebaj, úgyis lehúzták pár helyen. Õk tudják. Pedig azt hittem az FLSnél nagyobb lúzer nincs.
A medve nem játék.
Elöbb ki fog jönni angolul mint magyarul😄
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
Ez õrület......ekkora faszkalapokat.Úgy néz ki mintha õk tennének szivességet.áááááhh
Felvétel dátuma: 2008.04.23. 19:52:45
Teljesítés dátuma: még nincs megadva
Megrendelt termékek: War Leaders: Clash of Nation(PC játékok) - 1 db
Termékek ára: 7.995,- Ft
Megrendelés állapota: Megrendelés beérkezett
Itt élek 😄
Teljesítés dátuma: még nincs megadva
Megrendelt termékek: War Leaders: Clash of Nation(PC játékok) - 1 db
Termékek ára: 7.995,- Ft
Megrendelés állapota: Megrendelés beérkezett
Itt élek 😄
Hi
Remélem azért a 3d-s csaták legalább a CoH szintlét hozzák majd...
Ha igen, és lesz multi is akkor érdemes lesz megvenni is .
/ hello Borgese :-) itt Francisco Zappa ../
Remélem azért a 3d-s csaták legalább a CoH szintlét hozzák majd...
Ha igen, és lesz multi is akkor érdemes lesz megvenni is .
/ hello Borgese :-) itt Francisco Zappa ../
Hát szomoru ha a kiadó se tudja a dátumot 30. van 😊Természetessen az elõrendelõket a kutya se értesitette eddig hétfõn már Junius!!
Republic - The Revolution
Na az volt kb. ez a helyzet ...
Érdemes megnézni a topicját! 😄
Na az volt kb. ez a helyzet ...
Érdemes megnézni a topicját! 😄
A medve nem játék.
A medve nem játék.
jaaaaaaaa
ez egyelõre csak tipp sajnos 😞
Van valami új infód, vagy csak tipp?
Na még kb. 1 hét és kijön a magyar nyelvû War Leaders. 😊