War Leaders: Clash of Nations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0blueman
akkor cenzúrás a játék?

TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"

sõt még a bajuszkáját is kivették szegénykémnek...:S😄
de jó lenen tudni németül...leszedtem,most meg rohadt szót se értek...angolosítás nincs véletlenül hozzá?😄ja am az etcci ka játékban hogy Adolf Hitler-t Rudolf Tesslernek írták ki😄vicces...
a.carkey
A némettel nem lenne gond, bár idegesítõbb egy pcs játéknál, mint az angol, de az állandó szopás a visszatöltéssel, a desktopradobállással, a bugokkal, az eltûnõ nyersanyagokkal (elvileg javítva a patchek által, szóval ha lenne crack, vagy egy clone verzió amit patchelni lehet, akkor nem lenne gond).

A medve nem játék.

lehet, õszintén szolva tekitnve hogy német és angolositást nem tlaáltam én meg se probálkoztam vele, perpill engem az hogy nem emberi nyelven van jobban riaszt mint az hogy gyk béta 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

a.carkey
Akkor ugyanott tartunk.

A medve nem játék.

amugy szvsz alap verzio ez a release is, vagy legalábbis nincs utalás hogy 1.3hoz lenne a crack

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

pm ment 😊

a.carkey
Amúgy melyik torrent siteon láttad?

A medve nem játék.

a.carkey
Ha az 1.3hoz van crack akkor bármelyik release jó.
Az a röhej, hogy az EB elõtt Salzburgban ott álltam a bolt elõtt ahol volt németül, és filóztam, hogy kiadjak-e érte pénzt vagy várjam meg az angolt. Akkor még júniusra írták az angolt, így gondoltam várhatok még rá. Ennek ellenére lassan szeptember, és a megjelenés október, de még mindig nincs mûködõ verzió. Ha ez jó, akkor érdemes kipróbálni. 😄

A medve nem játék.

új verziot ugy értettem hogy új release...

a.carkey
Nem. 😞

De inkább mûködõ crack kéne a némethez, mert a sima az szar. Ugyanúgy fagy tõle 1.Xen mint korábban.

A medve nem játék.

kijött egy új verzio, igaz még ez is német :/
probálta már valaki?

Köszi
Állandóan lefagy. De ha egy kicsit visszaolvasol, akkor láthatod, hogy nem "csak" ennyi gondja van a játéknak. Egyszerûen játszhatatlan...
grebber
Galaxisnet.hu-ról elõrendelésen belül van!De ez nem 100% mert pl a Stranglehold is mióta csúszik már 😞

Next PC upgrade: 2022

Leszokott e fagyni nektek a játék?
a.carkey
Ez az info honnan van?

A medve nem játék.

Hát angol nincs hozzá
grebber
Magyar felirattal csak szeptemberben jelenik meg!

Next PC upgrade: 2022

Helló
Nekem a német verzió van meg nem tudna valaki nekem magyar vagy angol nyelvet küldeni hozzá?
Köszi
Énis igy vagyok vele!Inkább felraktam a rome totalwar 2-õt aztán azzal nyomulok!<#wow3>

-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.

Hali

Nna tegnap megadtam a kegyelemdöfést ennek a német bétának !!!
Uninstall...Rohadtul meguntam hogy nem lehetett életet lehelni belé..
Vagy 40 percig próbáltam a mentést visszahozni/ kibelépések, töltési idõk intró stb /
Jellemzõen még az uninstallnak is 2x kellett nekifutnom..áááh
Majd megvárom én is a magyar megjelenést/benne a javításokkal /Akkor úgy is lesz majd új verzió fenn..😊
Aztán elõvettem a CoH ot egy kicsit....háát abban 1000x jobb a graf + minden ..
Csá.
Én már leszarom ezt a játékot akkor inkább veszek a pénzembõl másikat erre én többet nem fogok várni!!<#duhos2><#mf1>

a.carkey
cdprojekt.hu 😊

De az. Gáz.

A medve nem játék.

ehehehehe.... ez gáz...
a.carkey
Megjelenési dátum: 2008 október

A medve nem játék.

a.carkey
Németek németül, szovjetek oroszul. kb

A medve nem játék.

anyanyalvükön beszélõ egységek??
Ugy érted hogy ha kijõn magyarul (MÁR HA KIJÕN MERT NEKEM AZ SE BIZTOS<#idiota>)akkor magyarul beszélnének a katonák v ezt mire érted??

a.carkey
LOL!

1.3ba bekerül a multi és utána szeretnék megjelentetni EU és világszerte ...

Kérdés, hogy mikor jön az 1.3 (ami kb 600 MBs lesz)? 😊

A német játékosok szerint a német kiadás tulajdonképpen egyfajta bétateszt, a fele (se) készült el a beígért dolgoknak, jelenleg próbálják betenni a játékba (multi, TW szintû csaták, updatelt manager mód, Hitler, anyanyalvükön beszélõ egységek, államférfiak, stb.)

Érdekes.

A medve nem játék.

Talán mert azthiszik hogy megvettûk gyárilag a játékot és ahhoz nem kell crack??<#idiota><#eplus2>

Hali
...De mi a bánatnak nem csinál senki 1.2 es cracket ??? ....
( már úgy értem akik szokták csinálni)
a.carkey
Van rá sansz. 😊

Kb. 10x kezdtem el, de otthagytam 1-1 vissza nem töltés után, mert amikor visszajött sem volt benne köszönet. Fagyott, a nyersanyag amit vettem sehol sem volt, szóval 1.2 crack nélkül bukta. 😞

A medve nem játék.

www.galaxisnet.hu ott meg az van irva hogy várható megjelenés szeptember!Soha nem fog megjelenni!!!<#duhos2>

a.carkey
Én még angol nyelvû verziót nem láttam. Oroszt igen, angolt nem.

A medve nem játék.

De ez most az angol verzió amit mondasz vagy német??<#confused>

a.carkey
Ez így (1.2 patch fent, de az exe 1.0) kalap kaki.

A kimentett állásokat rosszul kezeli (vagy behozza, vagy nem), a nyersanyagok amit veszek eltûnnek, a töltési sebesség katasztrófális, és állandóan kidobál desktopra. Jelenleg játszhatatlan, bár tény, hogy az 1.2 fent van, de különbség zéró az 1.0hoz képest, szóval amíg itthon meg nem jelenik, addig részemrõl ennyi volt, pedig nem lenne rossz játék.

Jelenleg csak németül jelent meg, és csak Németország, Ausztria és Svájc területén.

A medve nem játék.

@Sasfater...
mit nem mondsz, tényleg majd lefogom szimulálni a csatákat amikor pont ez lenne a fõ attrakció...nyihihii Na mindegy, ha majd megveszed biztosan élvezni fogod a nyúlvadászatot..
Én inkább már ha ennyit vártam akkor megvárom már a magyar nyelvût aztán azzal uralom a földet!<#szomoru2>

a.carkey
Köszi a tippet!

Az icon miatt nem ment az 1.2-vel. Ez van. Legalább így megy.

Bár még egyelõre hagyom, majd pénteken kipróbálom. 😊

De tény, hogy az AI szar, de át kellett valamit írni, és egész jó lett. Még amikor kijött áprilisban (?) akkor néztem meg részletesebben, de az állandó desktopra dobálás és crash az agyamra ment.

A medve nem játék.

Ha nemtetszik ne játsz vele!!Amugymeg a csatákat nem muszály lejátszani le lehet szimulálni ám okos tojás!!<#beka3><#mf1>

Egy csatám pl.
Németekkel megtámadtam svédországot. Csak gyalogsága volt. (csak puskások)
Na mi volt a csata...?? a kb 20-25 "katona " rendezetlenül egy bolyban fekve vagy térdelve várta egy mezõn !!! azt hogy lelövöldözzem õket( persze lõttek õk is ) Semmi fedezék használat(erdõk ligetek, néhány tanya stb.)semmi formáció....taktika.nagyon gáz..
sorry
Hali

Anulu, pedig megy.. Nekem tegnap óta van meg. Feltettem az 1.01 + 1.1 + 1.2 peccseket..aztán crackeltem az 1.0 ás exével, és megy (ja ne az asztalon lévõ parancsikonnal, hanem a játékkönyvtárból indítottam)

De sajna még nem fogott meg a gamma, talán nagyon az elején vagyok. Mindenesetre gáz hogy az elsõ 6 kör után már - 8k a veszteségem ...De ettõl még képezhetek egységeket..LOL
Diplomácia minössze annyi hogy : hadüzenet, szabad áthaladás a területén, megnemtámadási eggyezmény, szövi...KÉSZ !
Economy az 0 !!! Néhány nyersanyag csak ami termelõdik ( 1 !! egységenként !! LOOOL )termelõüzemek vagy bányák nélkül..lol
Próbáltam kereskedni..Felajánlottam 1 olajat valami 200 pénzért...de sehol nem látok árfolyamot, fogalmam sincs mennyit ér 1 acél, vagy 1 alumínium vagy 1 urán ressource...brr ezt elbaxták...ahhh

Multi nix...
A 3d-s csaták meg sem közelítik a CoH színvonalát..AI, taktika semmi..
Kár érte ( mondjuk a koncepció egy az egybe a Total War széria. de az 1000 jobb M2TW pl. )

Bocs ha valakinek elvettem a kedvét...
a.carkey
Mármint az 1.2vel a crack ...

A medve nem játék.

Nekem csak a német verzió indult el de nem értek semmit belõle+bugos meg valamikor kidob a játékból vagy lefagy!<#shakehead>

a.carkey
Nekem nem indult el. 😞

A medve nem játék.

a.carkey
Nekem jó angolul is, csak jelenjen már végre meg.

És csodálkoznak, hogy warezolnak az emberek ...

A medve nem játék.

Mindenesetre ha megjelenik magyarul már az elsõ naõ megveszem az tuti!<#pardon1>

Charly
Mert ennyire érdekli õket a vevõ!!

Akkor ha Augusztust mondanak mi értelme van Júliust oda irni!!??<#confused><#duhos2>