War Leaders: Clash of Nations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Az a röhej, hogy az EB elõtt Salzburgban ott álltam a bolt elõtt ahol volt németül, és filóztam, hogy kiadjak-e érte pénzt vagy várjam meg az angolt. Akkor még júniusra írták az angolt, így gondoltam várhatok még rá. Ennek ellenére lassan szeptember, és a megjelenés október, de még mindig nincs mûködõ verzió. Ha ez jó, akkor érdemes kipróbálni. 😄
A medve nem játék.
De inkább mûködõ crack kéne a némethez, mert a sima az szar. Ugyanúgy fagy tõle 1.Xen mint korábban.
A medve nem játék.
probálta már valaki?
Next PC upgrade: 2022
Nekem a német verzió van meg nem tudna valaki nekem magyar vagy angol nyelvet küldeni hozzá?
Köszi
-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.
Nna tegnap megadtam a kegyelemdöfést ennek a német bétának !!!
Uninstall...Rohadtul meguntam hogy nem lehetett életet lehelni belé..
Vagy 40 percig próbáltam a mentést visszahozni/ kibelépések, töltési idõk intró stb /
Jellemzõen még az uninstallnak is 2x kellett nekifutnom..áááh
Majd megvárom én is a magyar megjelenést/benne a javításokkal /Akkor úgy is lesz majd új verzió fenn..😊
Aztán elõvettem a CoH ot egy kicsit....háát abban 1000x jobb a graf + minden ..
Csá.
Ugy érted hogy ha kijõn magyarul (MÁR HA KIJÕN MERT NEKEM AZ SE BIZTOS<#idiota>#idiota>)akkor magyarul beszélnének a katonák v ezt mire érted??
1.3ba bekerül a multi és utána szeretnék megjelentetni EU és világszerte ...
Kérdés, hogy mikor jön az 1.3 (ami kb 600 MBs lesz)? 😊
A német játékosok szerint a német kiadás tulajdonképpen egyfajta bétateszt, a fele (se) készült el a beígért dolgoknak, jelenleg próbálják betenni a játékba (multi, TW szintû csaták, updatelt manager mód, Hitler, anyanyalvükön beszélõ egységek, államférfiak, stb.)
Érdekes.
A medve nem játék.
...De mi a bánatnak nem csinál senki 1.2 es cracket ??? ....
( már úgy értem akik szokták csinálni)
Kb. 10x kezdtem el, de otthagytam 1-1 vissza nem töltés után, mert amikor visszajött sem volt benne köszönet. Fagyott, a nyersanyag amit vettem sehol sem volt, szóval 1.2 crack nélkül bukta. 😞
A medve nem játék.
A kimentett állásokat rosszul kezeli (vagy behozza, vagy nem), a nyersanyagok amit veszek eltûnnek, a töltési sebesség katasztrófális, és állandóan kidobál desktopra. Jelenleg játszhatatlan, bár tény, hogy az 1.2 fent van, de különbség zéró az 1.0hoz képest, szóval amíg itthon meg nem jelenik, addig részemrõl ennyi volt, pedig nem lenne rossz játék.
Jelenleg csak németül jelent meg, és csak Németország, Ausztria és Svájc területén.
A medve nem játék.
mit nem mondsz, tényleg majd lefogom szimulálni a csatákat amikor pont ez lenne a fõ attrakció...nyihihii Na mindegy, ha majd megveszed biztosan élvezni fogod a nyúlvadászatot..
Az icon miatt nem ment az 1.2-vel. Ez van. Legalább így megy.
Bár még egyelõre hagyom, majd pénteken kipróbálom. 😊
De tény, hogy az AI szar, de át kellett valamit írni, és egész jó lett. Még amikor kijött áprilisban (?) akkor néztem meg részletesebben, de az állandó desktopra dobálás és crash az agyamra ment.
A medve nem játék.
Németekkel megtámadtam svédországot. Csak gyalogsága volt. (csak puskások)
Na mi volt a csata...?? a kb 20-25 "katona " rendezetlenül egy bolyban fekve vagy térdelve várta egy mezõn !!! azt hogy lelövöldözzem õket( persze lõttek õk is ) Semmi fedezék használat(erdõk ligetek, néhány tanya stb.)semmi formáció....taktika.nagyon gáz..
sorry
Anulu, pedig megy.. Nekem tegnap óta van meg. Feltettem az 1.01 + 1.1 + 1.2 peccseket..aztán crackeltem az 1.0 ás exével, és megy (ja ne az asztalon lévõ parancsikonnal, hanem a játékkönyvtárból indítottam)
De sajna még nem fogott meg a gamma, talán nagyon az elején vagyok. Mindenesetre gáz hogy az elsõ 6 kör után már - 8k a veszteségem ...De ettõl még képezhetek egységeket..LOL
Diplomácia minössze annyi hogy : hadüzenet, szabad áthaladás a területén, megnemtámadási eggyezmény, szövi...KÉSZ !
Economy az 0 !!! Néhány nyersanyag csak ami termelõdik ( 1 !! egységenként !! LOOOL )termelõüzemek vagy bányák nélkül..lol
Próbáltam kereskedni..Felajánlottam 1 olajat valami 200 pénzért...de sehol nem látok árfolyamot, fogalmam sincs mennyit ér 1 acél, vagy 1 alumínium vagy 1 urán ressource...brr ezt elbaxták...ahhh
Multi nix...
A 3d-s csaták meg sem közelítik a CoH színvonalát..AI, taktika semmi..
Kár érte ( mondjuk a koncepció egy az egybe a Total War széria. de az 1000 jobb M2TW pl. )
Bocs ha valakinek elvettem a kedvét...
És csodálkoznak, hogy warezolnak az emberek ...
A medve nem játék.