War Leaders: Clash of Nations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bocsi nem akarlak megsérteni a.carkey

de hogy adnának ki ilyent gyárilag hiszen le kell tesztelni a játékot...stb igy ki se adhatnák gyárilag amit te mondasz!!!

-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.

a.carkey
Fogjuk rá, hogy elõny. Ha jön(ne) új patch, tuti utoljára kapjuk meg ...

Ugyanazok a hibák köszönnek vissza, mint a német alap változatnál. Itt fõleg a töltési idõkre és a vissza nem tölthetõ savegamekre gondolok. 4x mentettem, más néven, mind rossz lett, nem tölti vissza az állást ...

A medve nem játék.

Szóval csak annyi az elõnye,hogy magyar ?😄

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

a.carkey
A töltési idõk, az állandó crash, a rosszul elmentett állás az ember agyára tud menni ...

A medve nem játék.

a.carkey
Jaja.

A medve nem játék.

de ez a magyar gyári amirõl beszélsz?

a.carkey
Ez mintha nem lenne javítva: kidobál desktopra, crashel amikor az ember 2-3 csatát is lejátszik, mert miért pont ne ilyenkor. A zenét le kellett vennem, mert állandóan akadt. Ilyet kiadni, ráadásul patchtámogatás nélkül?! Katasztrófa ...

A medve nem játék.

a.carkey
A magyar, a cseh és a lengyel mellé betehették volna az angolt is. Ritka hülyeség ...

A medve nem játék.

Charly
Igen rendbe van a progi ugy tünik

a.carkey
Az itthon megjelentben kijavították a visszatöltés és az eltûnõ nyersanyagok bugokat?

A medve nem játék.

minek, ha bugos a német 😊
valaki nem tudná feltölteni a magyar nyelfi fájlokat??

Na milyen a magyar?

valaki plz 😊
szóljatok ha fenn van torrenten,majd inkább az xD

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

hát énis nagyon várom a magyar!rome totalwart is szeretem de ha össze van kombinálva 2.világháboruval akkor maga a csoda!ugyanis 2vh.-s fan vok!

a.carkey
Ha nem mentesz és töltesz vissza, addig jó, ahogy van mentésed, elkezd ledobálni az alap német is ill. a legdurvább - ezért is hagytam abba -, hogy eltûnnek a nyersanyagaid amit vettél ...

Ma jelenik meg angol nyelven, de ma jelenik meg - elvileg - az Alan Wake is ..., szóval nálam marad a jövõ hét.

A Republic óta nem találkoztam olyan programmal, amit ennyire vártam, és amikor megjelent, erõsen felejtõsnek bizonyult. Peccsekkel azért megnézem, de nem várok csodát.

A medve nem játék.

ha torrenten fenn lesz szoljatok!
amugy érdekes nálam a német verzió (a bugos) nálam soha nem dobott ki semmi töltéshiba szinte semmi!és pedig német verziot is vagy toltam 2-3órát azt meguntam mert nem naon értettem belöle semmit!

Hát nem tudom...nekem ez nem tûnik túl javítottnak.

Ehhez peccs lesz vmikor? Csak német nyelvût találtam de az nem jó ehhez a verzióhoz. Én nem néztem a korábbi verziókat, de ez még elég bugosnak tûnik. Pl multiplayerben egyáltalán nem tudok játszani...nem fogadja el a gamespy accomat amivel máshol simán játszom...

Nekem az is idegesítõ, hogy mondjuk szövetséget kötsz vkivel aztán a kövekezõ körben megtámad😊)

Az irányítással is gondjaim vannak a csatában...kijelölöm a groupokat..addig ok..szépen be is mennek az 1...8 as groupba...de aztán a csata közepén összevissza mûködik ez a dolog..vagy egyáltalán nem.

Tegnap este elég jól elszórakoztam vele, de ma nagyon felbosszantott. Nem lenne rossz a dolog de így az agyamra megy....plusz nálam szépen kidobogat desktopra.

Ja, és eredetivel nyomom...megvettem😊..lehet cseh, lengyel meg magyar install...klassz😞
a.carkey
Hozta? 😄

A medve nem játék.

Charly
Tudod az már a magyarban javitva van!!

valamit irjatok mar milyen lett a game ? bugos-e még ? jó vele jûtszanni ?
Ez a maygar nyelvû verzió nem lett túl fasza...értelmetlen mondatokkal van teli..vhol lehet nyelvet váltani?...mondjuk angolra...
Charly
Igen holnap délelõtt hozza a DLH

de kik cdgalaxis 576 ?
Charly
Most hivtak telefonon küldik😊

hl , mert sehol nem tudnak rola ?
Charly
Sziasztok a mai nap megjelent!!

a.carkey
Elvileg ebben Hitler van, nem noname pasmag. Majd kiderül!

A medve nem játék.

Pluskast
Ha még mindíg olyan bugos mint a német változat akkor tuti bukás....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

10nap!

a.carkey
UK RELEASE
31-Oct-2008

Az Alan Wake-el egynapon jelenik meg. Szerintetek sikeres lesz? 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Nem tudtam elérni õket, de a borító más, mint a német kiadásé ...

A medve nem játék.

Charly
Sziasztok állitólag a Cd GAlaxisban már van!

ehehehehe......bugmentesen....azért a remény hal meg utoljára.Sajnos a bugmentes játékok kora lejárt.
Na, erre befizetek. Már lemondtam errõl a játékról. De még megbocsátok neki, ha tényleg kijön októberben angolul, és bug mentesen.
a.carkey
a.carkey
Csak németül, de az is bugos.

A medve nem játék.

gondolom még angolul se jött ki ez a lofasz!<#duhos2>

a.carkey
2008 október 😄 Mindenhol, ahol nem német nyelven adják ki. (De a német fórumot olvasgatva ez igazából 2009 február, így vsz felesleges is kiadni ...)

A medve nem játék.

tudja valaki hogy idehaza mikor jön ki?köszi

jó mondjuk nem lakom kinnt Németben,nem túl gyakran járok ki.és nem is beszélgetek velük Adolf Hitlerrõl általában😄de mondjuk ma Németországban gyakorlatilag nem lehet egyenruhát hordani,még a kiscserkészeknek se.ez azért csak jelenthet valamit.gondolom azt,hogy csírájában kell elfojtani ezeket a dolgokat.amúgy ajánlom figyelmetekbe A Hullám címû filmet,ami októberben jelenik meg a moziban.a témához erõsen kapcsolódik: http://www.filmkatalogus.hu/A-hullam--f23028 .a film arról szól,hogyan lehet(ne) ma Németországban szinte ugyanazt megcsinálni,mint amit az a bizonyos bajszos bácsika.érdekesnek tûnik,asszem megnézem majd.de azt ugye jól tudom h jó sok pénzért akár még a saját 2.vh-s játékomba is betehetek 1 Hitlert 1 horogkeresztes karszalaggal?
Montanosz
a japán zászló nem de a horogkereszt szatanikus szimbólum, a napkorong tudatos visszafordítása..tehát ezért kell cenzúrázni, a szellemi jelentõsége miatt

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Hecker007
tudom tudom 😊 pont ezért írtam azt 😊
ennyi erõvel mondjuk akkor az amerikai verzióban nem lehetne felkelõ napos japán zászló... 😊 történelmi játékot nem értem miért kell cenzúrázni:S

Pluskast
Sõt. Ne feledd Peti a Vörös csillag (pl nálunk és még jó pár országban)is önkényuralmi jelkép akárcsak a horogkereszt

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Hecker007
félre értettél, a rendest arra értettem hogy történelmileg hû, ez így nem nevezhetõ történelmi játéknak semmikép se, ennyi erõvel Sztálin meg a vörös csillagot is lehetne cenzúrázni, azis ugyanolyan kegyetlen diktatúra volt mint ami németországban nácizmus néven...

tévedsz 😊 nem azért hogy nehogy hõsként tekintsenek rá..., igazábol német országban leginkább "tabu" hitler meg a nácik..., hogy miért az jókérdés..., de ha pl egy német elött megemlited hitlert bármilyen német vonatkozásban az lessz az elsõ hogy kijavit hogy hitler ausztirai származásu és nem német... 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

most hogy mondod lehet h azért van kamu Hitler a németnyelvû(Ausztria,Németország) területeken a játékban,hogy nehogy hõsként tekintsenek rá.mondjuk azon csodálkoztam mikor vtam a Sasfészekben és sehol se volt semiféle Hitler múzeum,átalakították étteremmé az egészet...nem akartak gondolom náci kegyhelyet létrehozni
ez tetszik:"lesz horogkereszt meg rendes Hitler benne" rendes Hitler....xDD mé mi a bajod a bajusznélküli talpaskeresztes-sapkájú karszalag nélküli Rudolf Tesslerrel(Hitler játékbeli cenzúrázott neve)????xD
Hecker007
nálam is ilyen a német verzió, de állítólag az angol, meg a magyar normális lesz, lesz horogkereszt meg rendes Hitler benne

nálam igen.de furcsa,mert a hivatalos honlapján kint van Hitler élethû képe,sõt,a horogkeresztes zászló is.a játékban csak talpaskeresztes zászló van(legalábbis nálam).gondolom mostanában gyûlik össze az a pénz,amit ki kell fizetni ezekért a tiltott jelképekért...