War Leaders: Clash of Nations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de hogy adnának ki ilyent gyárilag hiszen le kell tesztelni a játékot...stb igy ki se adhatnák gyárilag amit te mondasz!!!
-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.
Ugyanazok a hibák köszönnek vissza, mint a német alap változatnál. Itt fõleg a töltési idõkre és a vissza nem tölthetõ savegamekre gondolok. 4x mentettem, más néven, mind rossz lett, nem tölti vissza az állást ...
A medve nem játék.
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
valaki plz 😊
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
Ma jelenik meg angol nyelven, de ma jelenik meg - elvileg - az Alan Wake is ..., szóval nálam marad a jövõ hét.
A Republic óta nem találkoztam olyan programmal, amit ennyire vártam, és amikor megjelent, erõsen felejtõsnek bizonyult. Peccsekkel azért megnézem, de nem várok csodát.
A medve nem játék.
amugy érdekes nálam a német verzió (a bugos) nálam soha nem dobott ki semmi töltéshiba szinte semmi!és pedig német verziot is vagy toltam 2-3órát azt meguntam mert nem naon értettem belöle semmit!
Ehhez peccs lesz vmikor? Csak német nyelvût találtam de az nem jó ehhez a verzióhoz. Én nem néztem a korábbi verziókat, de ez még elég bugosnak tûnik. Pl multiplayerben egyáltalán nem tudok játszani...nem fogadja el a gamespy accomat amivel máshol simán játszom...
Nekem az is idegesítõ, hogy mondjuk szövetséget kötsz vkivel aztán a kövekezõ körben megtámad😊)
Az irányítással is gondjaim vannak a csatában...kijelölöm a groupokat..addig ok..szépen be is mennek az 1...8 as groupba...de aztán a csata közepén összevissza mûködik ez a dolog..vagy egyáltalán nem.
Tegnap este elég jól elszórakoztam vele, de ma nagyon felbosszantott. Nem lenne rossz a dolog de így az agyamra megy....plusz nálam szépen kidobogat desktopra.
Ja, és eredetivel nyomom...megvettem😊..lehet cseh, lengyel meg magyar install...klassz😞
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
31-Oct-2008
Az Alan Wake-el egynapon jelenik meg. Szerintetek sikeres lesz? 😄
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
ennyi erõvel mondjuk akkor az amerikai verzióban nem lehetne felkelõ napos japán zászló... 😊 történelmi játékot nem értem miért kell cenzúrázni:S
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent