54
tanácsok mielőtt/után újratelepítesz...
  • nenad
    xp boot cd. (de persze mielott atmasoltad egy masik particiora azt ami kell...)
  • dave69
    hogyan tudom leformázni azt a meghajtót amelyiken az xp van?
  • nenad
    formazas nem rossz dolog, fogd fel ugy mint egy teljes toredezettseg-mentesitest :) Egyebket elofordulhat hogy talal kozben valami hibat es azt ki is javitja/lefoglalja.(surface check) Sose art ezt ujraintsallnal elvegezeni. Baj nem lesz belole, a baj viszont megelozheto
  • Devla
    Vagy installald masik konyvtarba. Windows helyett WinXP pld, es akkor tuti nem marad meg semmi a regi installbol. Program filest nevezd at valamire, es mehet a bootolas xp cdrol. Nekem eloszor es utoljara akkor volt formazva a vincsim mikor megvettem, szerintem tok folosleges.
  • blackgamer
    ha nincs Dos lemezed, akkor boot-olsz egy win98-ról majd F3 és kilépsz Dos-ba
    ekkor beírod: deltree windows
    és elvileg letörli a könyvtárat
  • Met
    Miért kellene kigyüjteni a drivereket? Általában 2-3 generációs driverek vannak fent. Egyszerűbb és jobb is csak a legfrissebbet felrakni, nem a régebbire az újat.
  • mikike
    de hogyan törlöm az XP könyvtárát XP alól?

a driverek kigyűjtése és CDre írása kimaradt, mint tanács
  • Tertovan
    Hello

Siman bootolsz egy xp cd -vel es o mar szolni fog hogy talalt egy wint es megkerdi hogy mi legyen.
    Udv:Tertovan
  • lck
    Norton Ghost 9 nél hogy használod a visszaállítást.
    Egészen véletlenül neked meg van a Recovery Disk?
    Mert a rendszerpartíció visszaállításához nekem azt kéri.
  • mikike
    és akkor hogy bootolok meg telepítek?
  • Tertovan
    Hello

Semmit ha csak az xp mappajat torlod es nem a particiot. :)
    Udv:Tertovan
  • [HUN]PAStheLoD
    outlook ? hát sok sikert én inkább TheBat! ozok .. ott jól muxik export/import ...

jah és új xP utána sp2 .. driverek .. minden faca ... aztán norton ghost 9.0
  • GixEr
    Favorits? Adress book? / Az Outlook exportalasa nem biztos hogy importalhato lesz, es csak kimasolom/kiirom az adatbazisokat azt mindig vissza tudta olvasni az outlook.
  • mikike
    Úgy néz ki újra kell raknom az XP-t.
    Szeretném összeszedni, mi az amit meg kell tennem mielőtt nekikezdek. Van melette egy 98-is.
    Szóval:
    Outlook fiókok exportálása.
    Kedvencek exportja
    Tömörítő, CD író, net beállító progik kiírása CDre...
    és...

aztán jöhet az XP telepítő lemez?
    Egyéb teendő?