Újratelepítés esetén...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e-mail: [email protected]
football without ultras is nothing
Bocs.
Várj egy picit.
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
de én már meguntam, formáztam egyet, és mostmár vidám vagyok :D
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
serial kéne a helyreállításhoz... kedves
igy a karácsony után, gondoltam meglep magam egy formázással, és egy win újratelepítéssel, mivel már egy éve gyûlik csak a sok szemét.
a winyóm 120 gb-os, két partíció van. a c-n van ugye a windows. a másik partíciót diskpart-tal 'delete'-eltem. ez azt jelenti h a atartalmát is töröltem volna? szerintem/remélem nem. ezután a d-rõl leszedtem egy 10 gigás részt, és készítettem egy w meghajtót, amire ezentul a windózt fel-le lehet majd pakolni. ezt a w meghajtót NTFS rendszerûvé formáztam, azonban a D meghajtó most nem elérhetõ, állandóan formáztatni akarja velem, persze nekem eszem ágában sincs törölni. Jelenleg azt írja a d-rõl, h RAW filerendszere van, és 0 byte-os. Természetesen szeretném vhogyan visszavarázsolni a d-rõl az adataimat. erre ötlete valakinek?
valamint ha az uj windózomba lépek be, az Istennek se akarja látni a kábelNETet. miért?!?
Holla: georg
A KerioPF4 tetszik, de nem megy vele a netmegosztás, a Sygate és a ZA tûzfalakat pedig nem tudtam konfigurálni, a Kerioban az volt épp a jó, hogy az alapbeállításban is megvédett a támadásoktól, nem kellett neki mindenre szabály :(
?
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
"1. teljes xp cédé másol C:\xp könyvtárba.
2. sp2 másolása C:\sp2 könytárba ''sp2.exe'' névre nevezve.
3. WIN+R gomb --> cmd --> bemész sp2 könyvtárba --> sp2.exe /integrate:c:\xp
itt benyomja sp2-t az eredeti xp cédé fájlokba.
4. isobuster letölt (ott a link), xp cédé a cd-meghajtóban.
5. bal oldalt kiválasztod a ''bootable cd''-t
6. jobb oldalon ''microsoftxyz.img'' fájlra jobb gomb --> extract --> mondjuk C:\sp2 könyvtárba."
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
A Start menü / Futtatásban indítsuk el a GPEDIT.MSC eszközt. Keressük meg a Számítógép konfigurációja/ Felügyeleti sablonok/ Rendszer ágat, itt engedélyezzük az Automatikus lejátszás kikapcsolását.
virusírtót nem teszek fel, néha benézek ide:
http://housecall.trendmicro.com/
A Nod32 viszont tenyleg jo.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
(A NODtól ódzkodok)
Böngészõbõl mi legyen? (Olyan kéne ami tud csoportokat megnyitni)
Még egy AutoRun letiltást mondjatok, mert a CDt a regisztribe kikapcsoltam, de még van egy mountolt diszkem is, amit AutoRunzik, ha beírom a jelszót.
Ezt mar nezted?
http://www.eventid.net/display.asp?eventid=1002&eventno=826&source=winlogon&phase=1
Udv:Tertovan
Windows XP-t kellett újratelepítenem otthon is és a munkahelyemen is. Mindkettõ legális, angol nyelvû, alap (SP1) nélküli verzió. Telepítés és SP2 felhúzása után az lett a gond, hogy a Desktopon levõ ikonokra jobb egérrel klikkelve az Explorer elszáll és újraindul, pár aktív taskbar ikont eleszítve, de azok folyamatai továbbra is futnak. Az Eventviewer-ben a következõ bejegyzés olvaható: Source: Winlogon, Event ID: 1002, The shell stopped unexpectedly and Explorer.exe was restarted. A MSKB-en nem találtam erre választ, csak egy fizetõs helyen, ahova vhogy nincs kedvem ellátogatni ismét.
A gépeken friss víruskeresõt, ZoneAlarm tûzfalat használok, és SpyBot-ot.
Ingyenes ötlete van valakinek? Nagyon nagyra értékelném.
Köszi, üdv: georg
Ez beleírod egy szövegfájlba, átnevezed akarmi.reg-re, lefuttatod, újraindítás után mûködik (akármelyik is lesz a CD drive)
Windows Registry Editor Version 5.00
"AutoRun"=dword:0
shit happens
Eleg sokat cserelgettem cuccokat es a gena winodwz nem kegyelmezett ujra auto playelni.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
valahol láttam már, csak nem tudom hol
intezo-->cd meghajto-->jobb klik -->tulajdonsagok-->automatikus lejatszas --> minden alakalommal kerdezen ra a muveletre
Mivel fullon van a vonalam mindig ezert nem kell semilyen :) meg van hardveres tuzfal is :)
Ie
töröltem a particót, aztán újratettem
van még egy 98am és egy fél Linuxom, azokat nem néztem, hogy mennek-e még
pár kérdés:
-hogy lehet kikapcsolni azt a rohadt Automatikus (CD) lejátszást?
-milyen tûzfalat ajánlatok (most KerioPF4.1-em van, de ez a free változat nem tudom mennyire jó)?
-milyen böngészõt ajánlanátok (eddig NetCaptort használtam, a sok fül és a CaptorCsoportok nagyon hasznosak, de jó lenne egy free)
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
ekkor beírod: deltree windows
és elvileg letörli a könyvtárat
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
a driverek kigyûjtése és CDre írása kimaradt, mint tanács
Siman bootolsz egy xp cd -vel es o mar szolni fog hogy talalt egy wint es megkerdi hogy mi legyen.
Egészen véletlenül neked meg van a Recovery Disk?
Mert a rendszerpartíció visszaállításához nekem azt kéri.