61
-
Mice #21 csak mivel a kutya se veszi a webcamokat még mindig kőkorszaki a tudásuk :((
még jó sokáig nem lesz abból semmi
br nem tudom talán pont itt az sg-n volt egy hír, hogy erős koncentrálással már 1 3x3as amőbajátékot le lehetett játszani ilyen szemkontrolos cuccal -
Mice #20 van aki a füleit szokta -
kontar #19 Fair Use Policy: Szeretnénk felhívni a figyelmét hogy szolgáltatásunk használata során, ön túl sokat kacsingat a FlashGet ikonnal amennyiben adatforgalma eléri a megállapodott havi mértéket hegesztőpajzs használata kötelező!!!...bayeraspirin.. -
Xantia #18 A bal és jobb klikk a szemek kacsintásának felel meg?
Beszélgetés:
- 'Felém fordulnál, ha hozzád beszélek!'
- 'Nem lehet, kimegy az egerem a képernyőről'
Látok néhány idegesen rángatozó pasast a képernyő előtt. Éppen Quake-kel játszanak... -
#17 Én tudom mozgatni az orromat. Figyeld: -
Emmegki #16 " hogy az egerünket az orrunk mozgatásával irányítsuk." - Van aki tudja mozgatni az orrát magában? Az orrot figyeli a prg, de a fejünket kell mozgatni... -
IrkaBirka #15 nyakgörcs. Maradjunk a pupilla elemzésnél. -
#14 Miért is? Attól hogy mozgatod nem hiszem hogy sokkal gyorsabban kopik mintha mereven tartod? Így is mozgatod néha nem? (én igen) -
haxoror #13 na az tényleg fasza lenne -
haxoror #12 elég ahhoz fél óra UT2004 :D -
#11 én akarok igy játszani... -
#10 Hat kell nekunk ilyensmi??? :^) -
#9 kékhalál :D -
p00h #8 és mivan ha kifújom az orrom? -
#7 Akkor nem használom hanem maradok az egérnél. -
htmm #6 Biztos azt is lehet majd kalibralni ;]
Es akkor mi tortenik, ha kinyujtom a nylevem? ;] -
Csatti #5 És mi van ha kancsal vagy? :) -
#4 Ez se hülyeség de ha nem az orrot hanem a szemet nézné, vagyis ott lenne a kurzor ahova nézek a monitoron az fasza lenne. -
#3 Pislogásra? Hülyeség.
Elképzelem, ahogy farkasszemet nézek a monitorral, nehogy rossz helyre klikkeljek. LoL -
#2 Pár év alatt tönkremennének a nyakcsigolyáid... -
#1 :DDDDD Ezzjóóó :)