Egérmozgatás helyett orrirányítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudnád feltenni valahova a programot? Vagy le lehet már valahonnan tölteni?
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
btw mi a manónak a kereszt ha az egérklikk a fontos
az a célkereszt nekem segít? azt hiszik nem tudják merre az orrom?
Hát nem tudom, de az annak a figyelembe vételével is nagyon lassúnak számított (és az is volt), hogy értelmezõs volt még, nem kompileres.
"Azért volt olyan rohadt lassú..."
Hogy hogy? Ehhez mondjuk már tényleg nagyon nem értek. Mitõl lett az lassú? Annak idején az m$ ilyen dolgokban egész jó volt (pl 4kbyte-os BASIC -> valszeg akkor még nem aknázták ki az "üzlet", meg a "trükkök" adta piaci lehetõségeket)...
[]
Még jó, hogy hamar megjelentek normális C, és egyéb fordítók. Mondjuk akkor az asm volt a legkedveltebb.)
Egyébként azt az Amigás beszédszintit az Extrason elõszeretettel szólaltatták meg 'AmigaBASIC by MICROSOFT© Corporation'-on elérhetõ Basic szerkesztõvel írt Basic progival.😊) Ennek persze sok köze nincs sem a programhoz, sem a beszédszintihez, csak szerintem olyan irónikus😊))
Mellesleg a beszédszinti is fejlettebb volt, mint akár most az MS féle (hangsúlyozás, stb.), késõbb még localized is lett, azaz akár magyarul is egész helyesen beszél.

Talán mondanom sem kéne, Amigán 1985 óta van ez a bizonyos "felolvasás" (beszédszintetizátor). Hangfelismeréssel nem tudom, hol mi a helyzet...
az exe mondjuk nekem lejött...:S
a hír megjelente után vagy 2 napig nem értem el a fõ site-ot majd ma bejött és leszedtem a nose-t
nem akarok negatív reklámot, de vagy az én kamerámat nem szerette nagyon vagy csak tényleg még nagyon kisérleti stádiumban van, de én még a képeken látható szitu közelébe se jutottam
hiába volt az orrom egy az orrhegyemet meghatározó célkereszt közepén ennek ellenére amikor azt mondtam neki, hogy finnish calibration mindig a fülemet kezdte el figyelni😊
a lényeg, hogy amikor beizzítottam a rajzolót (bár még a setup utáni teszt részen se volt az igazi a mozgatás/kicsi kis fekete vonalakat láttam pörögni egérkurzor helyett/)
a rajzolóban pedig hiába próbáltam a lehetõ legkisebbet mozdítani magamon, de semmi értelmeset nem tudtam összehozni
se egy kört,vonalat semmit...
maybe talán later (mondjuk amit én leszedtem az nem az augusztusi hanem a júniusi exe volt)
bár az hogy rajzoltam az túlzás

De ami engem illet,beválalnám,mert nincs jobb a lustaság ellen,mint jól ellazítani magadat...

„A világot akarjuk! Most rögtön!” Jim Morrison Béke veletek...
Mezei user nemsok hasznát veszi, inkább jópofa, de aki erre van szorulva, annak az egész életét könnyíti meg. (Vagy teszi lehetõvé.)
Érdekes pl. hogy a Warcraft II mac-es változatát lehetett hanggal vezérelni. (Csíteket lehetett aktiválni.) Már akkor, és nem most.
(Már rég itt kellene tartani!)
mert itt már voltam, de a progit nem sikerült megszereznem
nem link kéne nekem a témában (azt már olvastam eleget) hanem progi h kipróbáljam 😞
Nem tudnád a fórumot olvasni, mert folyton takarná a szavakat...

A legjobb tényleg a szemfigyelés lenne.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Néhány embernek, -világszinten elég soknak- akik valamilyen okbol nem tudják hazsnálni a kezüket ez is egy egész jo megoldás
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
még jó sokáig nem lesz abból semmi
br nem tudom talán pont itt az sg-n volt egy hír, hogy erõs koncentrálással már 1 3x3as amõbajátékot le lehetett játszani ilyen szemkontrolos cuccal
Beszélgetés:
- 'Felém fordulnál, ha hozzád beszélek!'
- 'Nem lehet, kimegy az egerem a képernyõrõl'
Látok néhány idegesen rángatozó pasast a képernyõ elõtt. Éppen Quake-kel játszanak...
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?