14
-
selwik #14 Hát ja, majd ha legalább 1Gb-nyi mp3-at/videót/képet lehet rajtuk nézni/hallgatni, és félhavi fizunál nem kerül többe talán veszek egy ilyet.
Bár sztem addig eltelik még egykét év... -
#13 de legalább oocssó
kérdés ki a gyártó -
macuser #12 Szerintem kicsit megmosolygató az, hogy az iPod-nak kívánnak konkurrenciát állítani egy mobiltelefonnal. Pont az egyszerű, célirányos, felhasználóbarát kezelhetőség az ami az iPodot a design (!) és a jelentős tárolókapacitás mellett a legelterjettebb mp3 lejátszóvá tette a világon. Erre meg akarják váltani a világot 32 Mb rammal és egy SD kártyahellyel. 370 euro. Akkor már inkább egy új 20gb iPod és egy használt Sony Ericcson T610, ugyanennyiből kijön.
Én úgy érzem hogy messze van még, amikor valakinek sikerül egy olyan all-in-one készüléket csinálnia, amelyik az emberek többségének az összes komponens felé táplált elvárásait képes kielégíteni. Pl. a Treo széria erre hajaz(ott), és mégis szerintem se PDA-nak nem jó, se telefonnak, se kamerának.
Nem véletlen hogy az Apple nem merészkedett még a telefonos piacra... -
#11 Én meg azt, ha beépített kamera akkor legyen legalább 2-3 Mp, ha MP3, vagy Rádió, akkor az aksi bírja megfelelően, ha Internet Explorer, ICQ, vagy Msn, akkor legyen olcsó a net a teló szolgáltatóknál. -
#10 Én is félek a windows-os telefonoktól, viszont amikor meghallottam hogy realplayeres fileba rögzítenek egyes telók videókat, ott felállt a szőr a hátamon. Gyűlölöm a RealMedia-kat... -
tehen_m #9 Én meg azt mondom hogy az írógépet használjuk, a telefon legyen tégla és a kamera meg legyen 2 kiló mp3 lejátszó helyett pedig walkmant használjuk.... -
#8 Én meg azt mondom, a telefon legyen telefon, a digikamera legyen digikamera, a médialejátszó meg legyen médialejátszó. Ezek a BMSZ ketyerék mindenből tudnak egy kicsit, de semmit se jól. Kivétel talán a telefon funkció, arra jók. -
#7 A telómban már ne legyen Winfosh! (pls my God!)
VAjon max mekkora kártya mehet bele? -
Cat #6 nekem nagyon teccik, főleg az hogy bazinagy kijelzője van -
#5 Én is.. -
Yeti #4 Hát, nemtudom, én addig örülök, amig a telefonom menüjében nem tünik fel az hogy Internet Explorer... Egyébként Symbianra pl régóta van Opera, és különféle instant messenger-ek amik tudnak ICQ-t, MSN Messengert, meg még pár népszerübb szolgáltatást. A helyzet az, hogy most még nagyon nagy előnye van a Symbiannak a Windowsos Smartphoneok előtt, és nagyon remélem, hogy ez így is marad. -
Eiki #3 Kár hogy ez a telefon Sony-Ericcson LOL :) -
Péntek #2 Talán azért, mert a Windows Mobile 2003 for Smarthphones operációs rendszerre épül.
Nem lenne ez csúnya, ha Nokia végre elfelejtené azt már a joystick-szerű őrületet a teló közepéről...
Ja, és a sötétben miért nem világítanak a gombok? :) -
Mr. Perfect #1 Hát ez a teló iszonyú rondán néz ki, viszont a tudása figyelemreméltó. Az egyik képen a menüben ilyenek tűnnek fel mint internet explorer ill. MSN messenger...