Hamarosan megjelenik a Mozilla Firefox 1.0
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-nak nezni... Mi a moralis aspektus? 😊
Az IE azert volt jo, mert minden oldal bejott vele es egyszeru volt a hasznalata.
Az Opera mar fejlettebb funkciokat valositott meg, gyorsabb is volt, de sajnos voltka oldalak amiket nem jelenitett meg rendesen. Es nem voltak ritkak az ilyen oldalak.
Tegnaptol hasznalom a FireFoxot. Ami meglepett az a letisztult kezelofelulet. En erre nagyon igenyes vagyok es elegedett vagyok a FireFoxeval. Magasan veri ebben a tobbit. Ezenkivul sebessegben is gyorsabb a tobbinel. Mivel lassabb gepen nyomulok, ezert nalam jobban eszrevenni. Eddig minden oldalt jol jelenitett meg, ugyhogy ha tovabbra sem lesznek vele gondok, akkor ugy nez ki atallok IE-rol FireFoxra. Igaz + 1 intall, de IE-nel tobbet tud es olyan teruleten ami szamit is. Ezen kivul megszabadulhatok az IEbe befurogato keretlen adwarektol.
gz8: az egy input field csak a menüsoron. Nem tetszik, kiszeded. Egyébként nem csak google keresõt tud, hanem még 30 másikat is. 😉
Mert Operát használok de ezt az egy dolgot még mindig nem sikerült tökéletesen megoldanom,hiába raktam fel külön plugint meg miegymást...
Amúgy azok a tulajdonságok amiket a cikkben emlitettek,mind egytõl egyig megtalálhatóak az operában is,szóval azért annyira nem nagy szám szvsz az alternativ böngészök között...
Opera alatt is az általam látogatott honlapok 98%-a tökéletesen mûködik,szóval ennyire nem gáz.-->"jóval kevesebb problémája van, mint például az Operának vagy bármely más böngészõnek."
A legjobb, hogy Extension-ökkel felturbózható.
Én használom az ADBLOCK extension-t. Nagyon állat, képes kiszûrni az oldalakból a bannereket, reklámokat, egyéb szemetet.
Egy újabb érv amellett, hogy ne használjam!

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Azert mert mast hasznalsz nem kell le ***-ni a masikat. En pl azert nem valtok at IE-rol, mert nincs kedvem meg egy progit felrakni ha itt van ez a gepen. Nekem tokeletesen megfelel.
Nem vagyok hardcore MS gyulolo, de nem is vagyok raakadva masra sem, de leginkabb nem nezem le azokat akik mast hasznalnak.
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
www.armed-assault.hu
\"Én csak egy rajzolt Heroin diler vagyok....\"
Én már régóta használom , és a Thunderbird levelezõ progival együtt verhetetlen !!! Thx minden fejlesztõnek !!
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
tudsz adni nekem linket?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
ird be "about:config" (idezojel nelkul term).
keresd meg a
browser.xul.error_pages.enabled sort, es az ertekét ird at "true" ra.
amugy termeszetesen van magyar nyelv is. es mouse gestures is.
ne felejtsétek el hogy a firefox az egy böngészõ, tehát nem hiányzik belõle a levelezõ program, a mozilla pedig egy csomag, ami tartalmaz böngészõt, levelezõ programot, stb 😊
Torry: Kiváncsi volnék arra a csomó oldalra, lineket plz.. a jelszó manager pedig tökéletesen mûködik benne nekem, minden oldalnál.
Mozilla 1.7.x is

Most Mozilla van fennt, ez zsír nagyon:
-beépített e-mail kliens (firefox-ban nincsen)
-beépített Mirc féleség
-pop-up szûrés
Legfontosabb:
Ha ezt használod, nem támogatod a pénzéhes fasz microsoft-ot!
Pl bezárnám, megkérdi, akarom e, vagy javascriptes alertnál.
Ez buzizás nélküli, tök tiszta WinXp-nél is elõfordúl, ó mondjátok meg, miért?
--Béke--
Van olyan különbség, amiért érdemes a Mozilláról áttérni a Firefoxra??
Én néztem a 0.8-at,0.9-et de úgy láttam, a mozillánál kevésbé lehet konfigurálni, gondolok itt pölö a Beállítások menûre, de másban is litesnek tûnt.
Ha nincs nagy különbség - ezen kivül - miért gyártanak 2 böngészõt?
Amúgy jó használatot, bármelyiket használjátok!

Mikor rátaláltam (0.8), akkor jöttem rá igazán, hogy miért is utálom az IE-t!
A nő olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.
dez: mouse gestures tamogatav
MrManson: az az oldal hibaja nem a firefox-e
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
-- ezzel a hibával szál el állandóan. leokézom frissitek 1-2 az oldalon akkor bejön az adott lap. Mi lehet a gond?
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
-- ezzel a hibával szál el állandóan. leokézom frissitek 1-2 az oldalon akkor bejön az adott lap. Mi lehet a gond?
Egyetlen igazi szívfájdalmam mégis az, hogy a NEPTUN-t egyáltalán nem lehet használni vele.
Nagyon kellemes, különösen hogy egész sokmindent támogat már css2-bõl, olyan dolgokat amiket sp2-ben vártam hogy explorerbe is betesznek, de simán kihagyták :/