Medieval Lords

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv,nem tudom,hogy még van-e olyan aki figyeli ezt a fórumot.Régen gyakran szoktam ezzel a játékkal játszani,de egy idõ után abbahagytam.Most megint elõ vettem,hogy kipróbáljam ismét.Azóta viszont már windows 7 van a gépemen,és nem indul a játék.Amikor kész a telepítés azt írja,hogy indítsam újra a gépet,de ha újraindítom akkor is ugyan ezt írja ki.Ha valaki olvassa még ezt a fórumot,és tudja a megoldást akkor legyen szíves leírni.
Sziasztok segitséget kérnék.Feltelepitettem a játékot és azt irja ki a gépem hogy nem kompatibilis a windows-val. Kikapcsolja e
gépem ha elakarom inditani a játékot. Nem értem miért.
Kedves Nuxa!

A két fájlt amit belinkeltél azt hova kell másolni?

Elõre is köszönöm: hholifan
ja 512 mega ram akart lenni,csak épp sötétben irok.lusta vagyok felhuzni a redönyt

Szevasztok lenne eggy kérdésem,512 mefóga rammal és 126 megés kártyával elmegy eza játék?Mert megvenném,de nemtudom hogy elmegye a gépemen.

DaemoonHunter
Valaki belinkelne egy címet ahonnan letölthetném a teljes verziót? Elõre is köszi!

Nuxa
Egyszer tényleg újra kellett indítanom, de másodjára ment!

Because cheese...

Nuxa
itt van a crack hozzá, csak beilleszted a két fájlt ahova kell, és megy!

Because cheese...

Nuxa
Nekem simán ment!

Because cheese...

Tud valki segíteni?
Nme bírom a játékot feltelepíteni, mert mindig azt írja a telepítés kezdésekor,hogy indítsam újralegalább 3-szor megcsináltam de még mindeig éri. Esetleg tud valaki erre egy megoldást?
Hi!
A magyar fájlokat honnan lehet leszedni, mert nekem angol van?
Játszik ezzel valaki? Mondana véleményt róla? Meg nyilatkozna arról is, amennyiben vannak információi, hogy akad-e a Radeon kártyákkal?

na?
sziasztok!Tud már valaki egy rendes cracket a játékhoz? mert ezzel a starforce nightmares meg cleaneres hülyeségekkel sem indul el a gama. szal help valaki hogy most hogyan is kell elindítani.
Végre sikerült nekem is elindítani! Ha rámegyek a scenariora akkor a load képernyõ jön be ez nálatok is így van??
DJ RX7
#94 ezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzt!!!!!!!!!!!!

:3

Shortstop
én nyugodt ember vagyok de most már kezdek kicsit ideges lenni.....

Shortstop
De milyen kódot kell beírni?????

Végig kell csinálni a regeditben az átírásokat?
DJ RX7
én tom hogyan kell megcsinálni:
Starfuckot inditsd el
válaszd ki a legújabb versiot
preferenc és válaszd ki az angol nyelevet
majd method blablabla és nem normal hanem super agressive
majd disable cdroms
és ennyi

Sanko
nekem se megy.....van demon is meg alcohol is próbáltam csak ezzel vagy csak azzal (hard CD-k lehúzva!) de semmi...
van olyan progim is már a mi törli a starforce drivert....ez azt jelenti hogy olyan mintha még nem indítottál el volna soha starforceos gamet....tehát ez esetben is úgy kezd a játék hogy felteszi a starforcet és kér egy újra indítást....de ezzel sem megy...a játék ujra installálása segíthet?

a mohának mindig a déli oldala fás

Az egyik file egy olyan progi, ami kikapcsolja a cd meghajtókat, a másik agy mini image, ez oké. De nem tudom, hogy végig kell-e csinálni a regedit file átalakítását, vagy csak simán ki kell kapcsolni a meghajtókat, nekem eddig nem sikerült elindítanom sehogy sem, de bizakodom.
DJ RX7
mit csináljak ezekkel a fileokkal?

DJ RX7
jah. ez mit akar jelenteni?

Ügyes vagy, éljen. Ha erre jársz leírhatnád ezt magyarul is, nem vagyok valami perfekt angolban.
Sziasztok!
Öt perces keresés után jutottam el a megoldáshoz,bemásolom nektek.Kipróbáltam,és mûködik!! Nem kell semmiféle szerelgetés,kábelhuzigálás.😊)))

How:
Download Star++++
Link: http://www.bcn246.com/downloads/starf081.zip
Download crack/no cd image
Link: http://m0010.gamecopyworld.com/download.php?d=2004&f=MedievalLords-MI!rar

Now just open the star++++ program (after you unpacked it) disable your cd/dvd drives (with a simple click on the buttun after you clicked 1 of the starforge 3 protections in the list). Then with alcohol 120% insert the no cd image you just dl'd in a virtual cd(no need for the install cd anymore) and then voila you can play the game without have to tear up your computer to disable your cd/dvd drives.

Gondolom Starforce védelemmel van ellátva azért akarja mindig újraindítani a gamet...Valamilyen protection ablak ugrik fel játék indításkor nem?

Valaki segítsen már nekem pls.
Nekem mikor elindul a telepítõ akkor újra akarja indítani, ha rámegyek hogy indítsa újra akkor következõ indításnál is újra akarja indítani ezt miért csinálja? Mit csináljak vele?
Sanko
hát ez agame is a poclnak fejlesztették a programozók.....bukta?

profi védelem = ismeretlen game

ha nekik ez jó?

Sanko
HI *.*!

Nem tudjátok, hogy van-e már NOCDCRACK a gaméhoz....az összes STARFORCE 3 védelmû gamét már megoldották "kulturáltan" de ezzel még nem találkoztam....

Sajna nekem nem jött össze a lehuzosdi, Starforce törlösdi 1 cd-s mini image stb varia...

DJ RX7
miért nem megy a játék
ezt megcsináltam #50

DJ RX7
miért nem megy a játék

ezt megcsináltam #50

Sanko
nincs még NOCD crack? a többi starforce-os szart már megoldották...

Zsolo007
Lehetséges az hogy kódot kér a játék(nekem kér 😊 )? Van valamilyen Cdkulcs hozzá?

olvass vissza, fontos, nem irok üzenetet
mehet a lámafalka... <#lama>

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

HElp Hogyan lehet felrakni a játékot???
M3ert azt irja folyton hogy ujra kell indiotani a gépet de ha ujra inditom akkor is azt irja ki.
HEEEEEELLLLLLLLLLPPPPPPPPPPPPPP
Fontos.Üzenetet irjatok ha lehet.

érdekes iylen gondorol még soha nem hallotam..., a hiba az ön gépében...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Na szóval sikerült elindítani, persze tényleg le kellett huzigálni a kábeleket. Játsdzottam, elég jól ment, aztán abbahagytam neteztem, aztán kész elszállt a gépem. Egyszerûen nem indult. Na mondom, újratelepítem, de persze nem volt Cd meghajtó, úgyhogy szétszedni visszadugni, be a telepítõ cd, erre meg simán elindult, telepíteni se kellet. Úgyhogy sajnálkozva letöröltem az egészet, ennyit nekem nem ér.
Nem tudja valaki, valahol meg lehet venni a jogtiszta változatot, és mennyibe kerül? Hátha belefér.
jah azutána nem lehet, foglalni kell... :/

okés már a kajára is megoldást találtam.Rengeteg disznó farmot kell építeni és nem kell foglalkozni a külsõ periférián lévõ házakkal hogy fejlõdjenek elég csak a központra koncentrálni.
De ez a fejlesztéses módszer nem akaródzik menni nekem.
A blacksmith után nem tudok építeni újjabb épületet ami segíthetne a fejlesztésben, avagy foglaljak szépen és majd adja õ magától?

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

arra a szigetes mapra gondolsz? mert ott nekem simán ment végighóditottam ebereket azt kséz, de sok kaja kell az tény

Megvan csak nem figyeltem meg jobban az ikonokat.
Nos vkinek sikerült már elérni 6000-es lélekszámú várost?
Mert én az élelmezés miatt képtelen vagyok ezt kiépíteni.
Vmi jó taktika?

Hogyan lehet fps nézetbe nézni?

Játszom a demoval, és a következõt tapasztalom. Normál nézetben a gyalogló emberkék amolyan pixeles, darabosan animált matricák, amelyek csúsznak. Csak a szántóföldeken látszanak kidolgozottnak. Amint first person nézetbe váltok, minden emberke szép 3D-s. Egyedül vagyok ezzel? (Radeon 9800 Pro kártyám van, ha valaki arra kérdezne rá.)

Sziasztok!

Valaki tudna abban segíteni hogy hogyan lehet a legkönnyebben fejleszteni, illetve arra gondolok hogy nálam folyamatosan elégedetlenkednek és nem adóznak, pedig amit csak lehet építettem nekik illetve a blacksmith után nem tudok olyan épüéóletet felhúzni amivel fejleszteni lehetne.

de van, ovlass vissza..., amugy meg jácc te dolgod... 😊

starforce 3-as ez is ? és nincs hozzá törés ? játszok mással 😊 !!

nincs vagy..., a registry önmagában nem old meg semmit...

Oldal 1 / 3Következő →