Medieval Lords
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gépem ha elakarom inditani a játékot. Nem értem miért.
A két fájlt amit belinkeltél azt hova kell másolni?
Elõre is köszönöm: hholifan
Because cheese...
A magyar fájlokat honnan lehet leszedni, mert nekem angol van?
Starfuckot inditsd el
válaszd ki a legújabb versiot
preferenc és válaszd ki az angol nyelevet
majd method blablabla és nem normal hanem super agressive
majd disable cdroms
és ennyi
:3
van olyan progim is már a mi törli a starforce drivert....ez azt jelenti hogy olyan mintha még nem indítottál el volna soha starforceos gamet....tehát ez esetben is úgy kezd a játék hogy felteszi a starforcet és kér egy újra indítást....de ezzel sem megy...a játék ujra installálása segíthet?
a mohának mindig a déli oldala fás
Öt perces keresés után jutottam el a megoldáshoz,bemásolom nektek.Kipróbáltam,és mûködik!! Nem kell semmiféle szerelgetés,kábelhuzigálás.😊)))
How:
Download Star++++
Link: http://www.bcn246.com/downloads/starf081.zip
Download crack/no cd image
Link: http://m0010.gamecopyworld.com/download.php?d=2004&f=MedievalLords-MI!rar
Now just open the star++++ program (after you unpacked it) disable your cd/dvd drives (with a simple click on the buttun after you clicked 1 of the starforge 3 protections in the list). Then with alcohol 120% insert the no cd image you just dl'd in a virtual cd(no need for the install cd anymore) and then voila you can play the game without have to tear up your computer to disable your cd/dvd drives.
profi védelem = ismeretlen game
ha nekik ez jó?
Nem tudjátok, hogy van-e már NOCDCRACK a gaméhoz....az összes STARFORCE 3 védelmû gamét már megoldották "kulturáltan" de ezzel még nem találkoztam....
Sajna nekem nem jött össze a lehuzosdi, Starforce törlösdi 1 cd-s mini image stb varia...
mehet a lámafalka... <#lama>#lama>
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
M3ert azt irja folyton hogy ujra kell indiotani a gépet de ha ujra inditom akkor is azt irja ki.
HEEEEEELLLLLLLLLLPPPPPPPPPPPPPP
Fontos.Üzenetet irjatok ha lehet.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Nem tudja valaki, valahol meg lehet venni a jogtiszta változatot, és mennyibe kerül? Hátha belefér.
De ez a fejlesztéses módszer nem akaródzik menni nekem.
A blacksmith után nem tudok építeni újjabb épületet ami segíthetne a fejlesztésben, avagy foglaljak szépen és majd adja õ magától?
Ez az élet nem a fán csüngés.:)
Nos vkinek sikerült már elérni 6000-es lélekszámú várost?
Mert én az élelmezés miatt képtelen vagyok ezt kiépíteni.
Vmi jó taktika?
Valaki tudna abban segíteni hogy hogyan lehet a legkönnyebben fejleszteni, illetve arra gondolok hogy nálam folyamatosan elégedetlenkednek és nem adóznak, pedig amit csak lehet építettem nekik illetve a blacksmith után nem tudok olyan épüéóletet felhúzni amivel fejleszteni lehetne.