Medieval Lords

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jajj, ez is olyan mint a toca 2 ? vagy registry tiltás vagy kábellehúzás ? akkor azt hiszem nem kell ! 😞

amugy winbõl nem jó letiltani de ha biosbol letudod tiltani és mákodvan az is elég 8nem minden bios tudja asszem)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

biztos a védelem készitõi...
mellesleg én amiota kijött az elsõ miniimages game (kb nyár közepe asszem de lehet eleje) azóta egyszer dugtam vissza cdirót/olvasót..., én alig használom igy nekem tökéletesen emgfelel igy is 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Még egy utsó kérdés (vagy ki tudja).
Szóval lehúzom, átírom, és nem dughatom vissza, amíg játszani akarok? Megéri ez nekem? (Ezt csak úgy magam felé) Amíg játszom a Medievallal, vagy bármi más mini-images játékkal a gépem szétszerelve áll? - merthogy nyilván azért nem csak játszom, és olyankor meg kell az író meg az olvasó. Ki találta ki ezt az ökör módszert?
nem elég wnben letiltani, huzgosd le...
utána modositod registry -t
majd a mini clone-t bemountolod alcoholba és hopp, megy a game...

Tehát lehúzom a valódi cd meghajtók kábeleit, és kikapcsolom az Alcoholt, átállítom amit át kell, aztán csak az Alcoholt kapcsolom vissza, vagy az Alcoholt ki sem kell kapcsolni állítás közben? Más - akkor most elég ha letiltom a cd meghajtkat, vagy ténylegesen le kell húzkodni a kábeleket? Mégmás - írtál valami kódot, az honnan lesz? Elõre is köszi.
nem kell viszadugdosni..., amig jáccani akarsz vele ne dugd vissza cd-k kábeleit mert nem fog menni... 😊

Még annyit, hogy nekem Alcohol virt. Driwerem van, de az annak megfelelõ helyen módosítottam a device desc engedélyét
Amúgy a demo meg tetszett, ha nincs más megoldás, lehet, hogy megcsinálom, de valaki megnyugtathatna.
Éljen éljen!! Na én nem tudok angolul, a feleségemnek meg dunsztja nincs a számítógéptõl. Ettõl függetlenül lefordítottuk a regfix infot, azt hitem belezöldülök. Most hogy találtam ezt a topicot, azt is látom, hogy jól.. de. A regfixben azt írja, hogy elég letiltani a cd-ket az eszközkezelõben. Most komoly, hogy le kell húzigálni a kábeleket, Benne van a gépem az asztalba, szét kell húzni mindent, lecsavarozni az oldalát, lehuzigálni, visszadugdosni, bekapcsolni, megcsinálni a regfixet, kikapcsolni, visszadugdosni a cd-ket, visszaszerelni az oldalát, visszatenni az asztalba visszadugdosni. Megér ez ennyit. Másrészt letiltva meg ugyanúgy nem indul. ÉS MILYEN KÓÓÓD KÖNYÖRGÖM!
Valaki írna kódot a játékhoz!

Köszi!
ezt mondom én is...

Solid Snake
Ezt már végigcsináltam a Shade gamánál és tutin mûxik.
Solid Snake
<#law>
nah lustáknak becopysom ide is:
Sikerült lefordítani, és most már kb 2 órája játszom is vele.
Nem volt bonyolult megcsinálni , és nem is jelent sok fáradságot, sõt.
Kb ezt kell csinálni:
Telepíteni a játékot akárt kiírva akár daemon-dól, mindegy.
Ezután ujraindítás után vegy még telepítés elõtt lehúzgálni a CD-krõl a tápkábelt.

Most jön a lentabb angolul leírt mûvelet.
Az eleje nem lényeges, csak az hogy telepítve legyen a DaemonTools
Nyisd meg a "RegEdit"-et. ( Start -> Futtatás... -> C:\WINDOWS\regedit.exe -> OK )
Itt lépkedj be ezen az útvonalon:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\SYSTEM\
Itt találsz egy 0000 egy 0001 és egy 0002 könyvtárat.
Itt keresd mega számokra kattintva, hogy melyikben van a "DeviceDesc" név mellett "PnP BIOS Extension" érték. Na az a könyvtár kell nekünk. ( nálam a 0002)
Most JOBB!!! klikk a számon 0002 (könyvtár néven) -> "Engedélyek..."
Ha ide is eljutottatok , akkor itt katt a "SYSTEM" feliratra. Az ablak alsó részén láthattok egy "olvasás" feliratot ami mellett van két négyzet, itt jelöljétek be a "Megtagadás" négyzetét.
Utána "Alkalmaz" gomb alul. Ezután megjelenik egy kérdés amire "Igen " választ adj. Utána "OK"-old le az engedélyek ablakot, és lépj ki a Regedit-bõl.

Most rakd be a Mini image fájlt a Demonba .
Indítsd el a játékot , írdd be a kódot és játsz.

Na röviden ennyi.

Jó játszást!!!

by hattila

shade topicban le van irva ugyanez magyarul valaki már leforditgatta...

Solid Snake
Jedi pajti nincs kedved picit magyarítani a regfix.nfo-t, nekem igy kinai 😊 csak a fontosabb lépéseket <#worship>
volt, nem olyan rossz game, amugy mivel nekem semmi problémám nemvolt igy nem tom mit értesz az alatt hogy volt e értelme.., réclickelni az inditofilera vagy mi? 😊

és volt értelme? <#vigyor1>

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

nah kiprobáltam és tökéletesen megy úgy ahogy le van irva...

Solid Snake
Ha má igen nekímélj minket, oszd az eszet thx. <#law>
még nem 😊

Solid Snake
Ennek a gamának az elindításához csak angolul tudók kezdhetnek neki, elolvastam a mellékelt regfix.nfo-t háááát nem pite..... <#confused>
Solid Snake
Ezt proszáltad már?
nem kell huzigálni, én egyszer lehuztam még elsõ miniimagenal cdket és azóta vissza se dugtam, max egyszer, alig hazsnálok cd-t ako meg minek... 😛

Solid Snake
Azmég csak csak hogy kábellehúzogatás de állítólag igysem müxik 😞
Solid Snake
wandoo pl
Zsolo007
Honnan szedtétek le?????????? pls egy címet írjatok be. Könyörgöm <#zavart2>

szerintem nem ér annyit a játék hogy kábeleket kelljen huzigálni...bár nem ismerem a játékot

Solid Snake
Mit kell átírni a registrybe és hol? /okosabbtól tanulni nem szégyen/ <#nemtudom>
Fritz Von...
Elindult már valakinek? Én lehúzkodtam a kábeleket, a regisrtyt is átírtam, de nem akar indulni...

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Tatyla
Ez is sz*r mini images kanóc huzigálós! PFÚJJJJ!!!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

ln privát ftp-rõl...

grebber
Én szivesen adnék linket csak nem látom sehol.Torrenten se.

Next PC upgrade: 2022

Zsolo007
Nagyon vicces <#gun>. Esetleg valami címet tudnál írni? Nagyon hálás lennék érte....

a zinternetrõl...

Zsolo007
Honnan szeded?????

és neked mûködik? nagyon szarul áll az nforce-on remélem nem a játéknak szól...

grebber
Egyre tobb a mountolással nem müködö gamek száma nem lesz ez igy jó.

na megjelent, én az eddigi leírások alapján elkezdtem szedni, biztos jó, és szerettem pl a culturest is, szerintem van hasonlóság, kár hogy mini image...

FREAK
na a végére értem, azt mondom, nagyon jó kis RTS

tetszik, hogy pause alatt is lehet építési és katonai parancsokat kiadni, így egyszerre lehet egy egész falut felépíteni, vagy 5-600 katonát mozgósítani

az elfoglalt városok technológiáját megkapjuk és használhatjuk

rulez!

Riszpekk

FREAK
megcsinálta már valaki a demót? addig sikerült eljutnom, hogy van egy kis területem a nagy szigeten, a nomádoktól nem messze, de azokat a majmokat nem bírom lenyomni

az épületeiket nem támadják meg a katonáim, az embereiket meg hiába gyõzöm le

Riszpekk

a.carkey
Ja. Mást vártam, de nem rossz próbálkozás. Amolyan City in Danger.

A medve nem játék.

grebber
Kösz a részletes leirást.Majd kiprobálom.Csak egy pálya van a demóban?

FREAK
építkezel és figyeled a forgó ikonokat

ha kalapács, akkor ember kell, ha kék vízcsepp, akkor kút, ha csirkecomb, akkor kaja (bármilyen) ha szomorúak akkor "serenity" dolgok

tök egyszerû, és elég egyszer jól kiépíteni, utána eltartja magát

Riszpekk

FREAK
lerakod a dungeont, és elkezdesz építkezni

kell egy kurva nagy búzamezõ, mellé 1-2 gyümölcsös és zöldségeskert, valamint tyúkok és disznók, illetve halászok - és megfelelõ távolságban szükség lesz "barn"-okra a raktározáshoz

mindehhez sok ember kell, ami sok házat jelent

minden házra rá lehet kattintani, és ott láthatod, mibõl szenvednek hiányt, de ha nagyon gázos akkor a ház fölött meg is jelenik egy ikon

a házaknak víz és kaja kell elsõsorban vagyis legyen a közelben kút és "barn", de nem árt ha van a közelben egy kereszt vagy szobor, hogy tudjanak imádkozni

helyet kell hagyni temetõnek is

a lényeg, hogy az úthálózat járja körbe a várost, ne legyenek elszigetelt részek

a dungeont érdemes már a legelején elkeríteni falakkal (ehhez elõbb carpenter kell), bár a geci vikingeknek az is mindegy....

a katonákat érdemes tornyokba rakni, úgy jobb a védelmük

Riszpekk

grebber
Valaki mondana egy jó stratégiát mert nekem hamar elfogy a kaja.Az építkezések menete mi legyen??

Mayday
😞((
Ezt viszont sajnalom akkor.
Pedig ugy ramjott. Nekiallok akkor asszem 64 emulatorral 😊
Milyen c64 emulatort erdemes most leszedni? Nem mostanaban foglalkoztam a temaval😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

FREAK
semmi köze hozzá, ez egy klasszikus RTS apró egyediségekkel

mondom, Warrior Kings feeling, bár abban szebb városokat lehetett csinálni, igaz itt minden fát te raksz le 😄

Riszpekk

Mayday
Megmondom, oriasi orom olvasni, hogy masnak is ekkora kedvence volt C64-en ez a kis remekmu 😊
Azt hittem, egyedul vagyok ezzel, mert azert nem volt olyan elterjedt, mint pl. a Pirates! vagy DoTC.
Hat ezzel tenyleg igazan sokat jatszottam, es imadtam. (Persze a sok jatekba beleszamitott az is, hogy durvan toltott sokat 😊 )
Ennek az uj jateknak van koze hozza, vagy csak a neveben egyeznek???

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...