686
A Microids új játéka: Still Life
  • Lilkim
    a kép hátuljáról egy a szerszámosládában találsz asszem egy kést már rég játszottam vele nem tudodm tutkora..aztán a szerszámos láda a jackusi szobában van a hátulján:Dén se találtam elöször remélem segithettem:D
  • Lilkim
    Hello akinek gondjai vagy elakadásai vannak a still life-al vagy esteleg magyarositás kellen akkor szoljon.
  • skristof
    SPOILER!!!

hát ez nemigaz.. hogy a francba lehet használni azt a rohadt szerszámosládát ott a medence mellett? vagy mivel nézhetem meg a kép hátulján lévő dudor alatti valamit???
  • skristof
    egyébként lehet h találtam egy kis bug-ot.. vagy tényleg ennyire fáradok már?
    nah mind1, azért leírom :)

SPOILER!!
    szóval, még amikor fennt vagyok az irodában, és a szgépben keresem a file-okat, akkor jön ugye éppen be christie, mert elfogytak az aktái vagymi. namármost, ezután megszereztem az archiváló kulcsát stb. de elnéztem a B2es szintre is, és ha be akarok menni a boncterembe, akkor azt mondja Vic, hogy zárva van, és christie biztosan még a tett helyszínén van. nah akkor, hogyisvanez?
  • jefferson83
    Arra gondoltam. 1 napi hajtépés után én is a leíráshoz fordultam :)
  • skristof
    /ez akart lenni/
  • skristof
    nem akarom megkérdőjelezni a szavahihetőségedet... de, ha arra réjöttél elsőre, akkor te is olyan elborult elme lehetsz, mint aki kitalálta {#idiota]
  • skristof
    melyik zárasra gondolsz?
    amikor gustav-val kell mark házába betörni? azon túl vagyok már, de bizony énis megnéztem a végigjátszást, mert ugyan az első kettő "fő-zárat" még megcsináltam, meg arra is rájöttem h még azokat vissza kell nyitogatni, de teljesen belekeveredtem. jópárszor nekiugrottam, de nem sikerült...

most ezzel a lézeres robottal szívok, már fáradt vagyok, mert először nem esett le az sem, hogy mivel tegyem láthatóvá a lézernyalábokat

de mostmár nagyon kiváncsi vagyok a végére
  • jefferson83
    Ha a zárasra végigjátszás nélkül rájössz, akkor az összes kalapomat megemelem előtted! Egyébként én is végigjátszás nélkül viszem ( ameddig tudom:).
  • cicai
    én a főzőset elsőre végigvittem végigjátszás nélkűl
    ha
  • skristof
    jézusom, de nehéz eset az illető.. de mi értelme annak h minden kis problémát a végigjátszásból nézel ki? akkor bukod a feelingjét.. én pl azzal a rohadt sütivel iszonyat sokat szopt@m, de ez a záras ez sem könnyű, de logika van benne... megoldható, csupán a játékidő hosszát jól megnövelte.. legalábbis nálam :)

amugy még nem vittem végig, és tök jó h írjátok ha spojlerről írtok, mert azokat nem is olvastam.

én eleinte victoria apjára illetve pasijára gondoltam, mint lehetséges gyilkos. de nagyon tetszik, h egyszerre két szálon fut a game, és hogy az ember tényleg már nem is tudja, hogy mit gondoljon...

nah, vissza chicago-ba :)
  • jefferson83
    Nekem megy.
  • ibrik
    Biztos valami popup blokkolóval vagy a tűzfallal letiltottad az előugró ablakokat.
  • cicai
    nem mükszik a végigjátszásod mert nem jön ki semmi rá amikor rákattintok
  • jefferson83
    Nehéz de a leírás jó. Lényeg, hogy próbáld meg elsőre megcsinálni, nekem úgy sikerült. Ha már egyszer elrontottad akkor egy korábbi lementésről kezd el megint. Használd ezt a leírást!
  • ibrik
    Idézlek:
    © cicai tegnap 10:37 | Privát | Galéria | Válasz | #423

sziasztok
    ez a játék crack-es
    mert olyat ír ki , hogy retry, informácio, exit
    most ilyenkor mi van?

Ennek mi köze lenne a zár kinyitásához?
    Olyan, mintha két teljesen eltérő személyiség lennél. Két különböző dologról beszélsz.
  • cicai
    azt hogy ez a küldi ilyen nehéz vagy csak a végigjátszás rossz:

Íme a sorrend: 1, v, 10, v, 2, v, 3, 4, v, 12, v, 5, v, 6, 4, v, 14, 12, v, 14, v, 7, 4, 15, v, 4, v, 6, 6, 14, v, 7, v, 13, 13, v, 6, 6, 8, v, 9.
  • jefferson83
    Eztetet én nem érteni. Mit is akarsz valójában?
  • cicai
    de azt már megcsináltam
    de én a nehézségre gondoltam
    mert szrintem rosszul van a végigjátszásban
  • ibrik
    A CD-n lévő Crack mappában található fájloknak (1 db EXE és 4 db DLL fájl) megkeresed az ertedetijét a játék telepített mappájában, és a CD-n lévőkkel felülírod azokat.
    Értelemszerűen az EXE-n kívül ottlévő DLL-eket a játék "DLL" mappájában találod.
  • cicai
    hogyan mert én a végigjátszásban néztem pont úgy csináltam de nem nyílik
    neked hogyan sikerült?
  • jefferson83
    Igen az első CD-n kell egy cracknek lennie amit ha bemásolsz a játék könyvtárába és felülírod az exet akkor jó lesz.
  • cicai
    kérek mindenkit
  • cicai
    sziasztok
    ez a játék crack-es
    mert olyat ír ki , hogy retry, informácio, exit
    most ilyenkor mi van?
  • dav
    SPOILER!

Érdekes, hogy Millerre gyanakodtok, nekem ő eszembe sem jutott volna, és nem is tartom elképzelhetőnek. Nekem végig Vic pasija, Richard volt gyanús. Ha belegondoltok, a csávó nagyon odavolt Ackermann műveiért, az egyik csajt az ő galériájában nyírták ki, és Miát is az ő társaságában láthattuk utoljára a zárójelenet előtt. Ja, és ő is eltűnt a játék vége felé. Persze amit Lyan Kyj mondott Millerről, az rá is igaz, Vicnek valószínűleg feltűnt volna, ha a pasija hirtelen szó nélkül lelép. Tehát ő sem lehetett, marad az ismeretlen gyilkos, akiről semmit sem tudhatunk, és a motivációjáról sem lehet sejtésünk. És ez a legnagyobb baj a játékkal szerintem, hogy semmit sem kapunk a végén, még csak egy kis utalást se, amin csámcsoghatnánk.
  • Fenrir
    de miért köt belém? ez tökhülye lol én semmit sem feltételeztem csak a tényeket mondtam el...így visszagondolva tény hogy Millert soxor nem lehetett látni dehát a játék elején a gyilkossági helyszínen ő volt először, nem hinném hogy ennyire megjátszotta volna
  • Takimate
    nem hiszem hogy lenne folytatás..
    "hasfelmetsző 2" furcsán hangzik :))
  • kirol
    ÉS te megtetted??

Én most vittem végig a játékot, szuper volt.
    Remélem én is , hogy lesz folytatása. Csak hát az még vagy 1 év legalább, ha egyátalán lesz. :(
  • ibrik
    Már most is van. A játék oldalán van egy macromedia-s játék, amiben le lehet játszani a "finálét".
  • Sil3nt
    perzse, hogy lesz folytatása....de mikor...
  • Lyan Kyj
    SPOILER:

Én is először Millerre gyanakodtam, de van egy olyan jelenet, amikor épp a kapitányságon van a gyilkos....nos, ekkor Vic utánarohan, de Miller az irodájában telefonál! Szal nem lehet 2 helyen....Viszont nincs más tippem, és tényleg érdekes, h a játék végén már alig látni...ám ha ő lenne, a rendőrségnek feltűnt volna, h nem jön be dolgozni, stb....sztem egy teljesen ismeretlen gyilkosra számíthatunk....vagy esetleg a nagyapja az?-talán ezért nem ölte meg Vicet, amikor lett volna rá lehetősége....érdekes...remélem lesz folytatás, és kiderül!!!
  • Takimate
    háát esélyes vagy :)))
  • Fenrir
    ezt most nekem írtad?
  • Deajka
    Mia retkes ... ért nem írok ki, hogy SPOILER???????? Meg egyáltalán Te a könyveket is hátulról olvasod?
    Nagyon szerencsétlen vagy!

• Fenrir
    nah végignyomtam :)

amúgy honnan veszitek hogy Miller a gyilkos? nem derült ki a játékból mert még a hullát sem találták meg
  • jefferson83
    Velem is volt,ilyen mindenesetre akinek nem sikerült az próbálja meg elsőre egy korábbi lementéstől. Én egy esetben többször is próbálkoztam a helyes leírás segítségével , de akkor sem nyílt ki. Aztán korábbi lementéstől újrakezdve elsőre sikerült.
  • Fenrir
    már semmi, csak sikerült :)
  • kirol
    Persze csak a 15-öshöz hozzá se lehet férni, a leírás meg azt akarja piszkálni.
  • ibrik
    Semmi gond a pclife-os leírással. Nekem azzal sikerült elsőre.
    A lényeg, hogy pontosan azt kell csinálni ami le van írva, mégha látszólag egy-egy lépésnél nem is történik semmi.
  • kirol
    Igen én is így jártam. Ezek szerint te is a pclife -os végigjátszást nézed. Na ezt már korában is írtam, hogy ez szar.

Már sajnos nem emlékszek, hogy csináltam.
    De csak valami elírás van, aztán újra jó a sor!