Still Life

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kész vagyok... mármint végigvittem... remélem azért nem találták meg a gyilkost, mert lesz még folytatás...
Jelentem sikerült kiraknom a mozaikos képet, így folytatódhat a történet számomra is <#vigyor3>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Takimate
hazamegyek ezt megnézem hejj...
köSZi

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Atomreaktor
Ez. Itt alul a Still Life Prelude-ra menj. Szöveges kalandjáték lesz a jutalmad elég durva kivitelben, viszont Victoria kalandjai folytatódnak... Bár a prelude bevezetést jelent, szóval ez lehet csak az elõzmény, de akkor is!😊 jó lenne ha vki játszana vele és megosztaná a történetet😉

Takimate
az miaz ?

Atomreaktor
Én azért kíváncsi lennék rá😊)) Amúgy a neten folytatódik a sztori... ott asszem ki is derül, hogy ki volt az😉

Tényleg, netes sztorival játszott vki???

BlackShadow
5 perce játszottam végig a játékot. Szeretem a kalandjátékokat, de ennek a játéknak valami hihetetlen jó sztorija van!! Még a credits-et is végignéztem tiszteletem jeléül <#nyes>

--talán spoiler--
a nagy kérdés talán megfogalmazodik mindenkiben - ki is a gyilkos? szerintem a gyilkos valódi személye egyáltalán nem lényeg, csak egy õrült aki lemásolt egy "történelmi" sorozat gyilkost <#vigyor4>

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Nyugodj meg, ki lehet rakni. <#falbav>

Most a kandalló feletti mozaikkép kirakásával szenvedek. Nyugtassatok meg ki lehet rakni? <#szomoru1><#vigyor3> Ma már késõ van majd holnap próbálkozok.

Én csak annyit mondhatok,hogy elsõre nekem nem sikerült magamtól (természetesen), utána néztem a leírást és vagy ötször próbáltam de nem nyílt ki (ötödiknél már téptem a hajam, annyiszor csak nem rontottam el. Most újra ott tartok már, ugyanazzal a leírással elsõre sikerült 😊

Én egy csomót próbálkoztam a zárral, de amikor meguntam, leírással elsõre sikerült. a többi részt egész jól meg lehet csinálni nélküle, csak a robotos szopatós.

Atomreaktor
De ez nem igaz!

Persze csak állítólag az a lényeg,hogy elsõre kell sikerülni különben bármely leírás alapján újrakezdheted már bukta van.

Random work
Melyikben? Mert ami alapján én csináltam az tök jó volt asszem.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Atomreaktor
lol😊)) ennyire azért nem vészes...😊)

Atomreaktor
Pedig ua😊 nem kell régebbi mentés😊

Takimate
Nekem a #330-as végigjátszás alapján simán ment a zárfeltörés...

Takimate
áh hagyd...
nálam ugyanezt csinálta...
csináld végig akadozva.. nem olyan hosszú 😊

lee86
na basszus, alighogy továbbkászálodtam, most meg a gép nem akar szot fogadni. eljutottam a labirintusba Gus-szal, viszont itt valamér a játék iszonyatosan akadozik, mármár fagy. szova az egyetlen megoldás talán az lenne, ha valaki átküldene onnan egy mentett állást, vagy ilyesmi.. 😞 thx

&#161;Hala Madrid!

<#worship><#worship><#worship> Köcce!

lee86
!!!!!!!!!SZPOJLERES!!!!!!!

nálam is mûködött a dolog! magyar végigjátszásban rossz volt a sorrend, az angolban volt benn helyesen. a sorrend: (balról jobbra)
1., maszk (3. csaj)
2., alma (2. csaj)
3., rózsa (1. csaj)
4., szög (4. csaj)

&#161;Hala Madrid!

na rájöttem, mégis jó a zárnyitási sorrend a magyar végigjátszásban! csak az volt a bibi, hogy az elsõ próbálkozásra kell átvinni, mert ha újra kezded az már nem ua., úgyhogy kell egy mentett állás az 1. zárpróba elõtt! nekem nem volt, úgyhogy kicsit régebbrõl kellett újrajátszani, de utána már OK volt!
ibrik
Plussz a leírásban is le van írva konkrétan a sorrend.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Mia lakásában az ágyon van egy vers, az alapján rá lehet jönni a helyes sorrendre.

lee86
hát sztem ott van valami kimaradás, mert az angol leírásban picit bõvebb, viszont ott se stimmel valami.. 😞 majd remélem jön valaki, aki már átvitte a gémet, és majd kisegít minket. 😊

&#161;Hala Madrid!

Köszi,csekkoltam,elemeztem,össszevetettem, felülvizsgáltam és ugyan az a kettõ 😊 Akkor biztos jó csak elrontottam valamit. Na majd ha odaérek megint meglátjuk. Sajna én nemtok segíteni, a leírás sem segít?

lee86
esetleg valaki az én problémámmal kapcsolatban tudna valami pluszt mondani? 😊

&#161;Hala Madrid!

lee86
Akkor csekkdisz

&#161;Hala Madrid!

Én is a leírás szerint csináltam, papírra körmöltem az egész számsort. Ha a leírás jó akkor ha fene- fenét eszik is kinyitom. Egyébként én innen szedtem, de sztem ugyan az.

lee86
potosabban mindegyik elmozdul, kivéve a 4 csaj, akibe a szöget kell bedöfnöm. biztos a tenyerébe kell raknom?

&#161;Hala Madrid!

ibrik
Nekem pont a magyar végigjátszás segítségével (azt szóról-szóra követve) sikerült kinyitni - elsõre...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

lee86
hát én a magyar szerint csináltam, és mûködött..
utolsó 3-4 lépés (mer leírtam papírra): ... 13, 13, v, 6, 6, 8, v, 9.

&#161;Hala Madrid!

Köszi szépen, de szerintem a magyar leírás is innen szedte. Az utolsó 3-4 lépés van elrontva majd próbálkozok ha idegileg megnyugodtam 😊 . Egyébként is most elölrõl kezdtem mert felpakoltam a magyarítást.

lee86
angol esetleg: http://www.gameboomers.com/wtcheats/pcSs/stilllife.htm

&#161;Hala Madrid!

Akkor csak nem én vagyok a béna, hogy a végigjátszással sem tudom kinyitni. Már majdnem idegbajt kaptam 😊

lee86
a mark galériájában? Gus-szal? az nálam mûködött.
viszont a 4 szobor termében hiába rakom mindegyik ezüstizét a csakokra, nem akar kinyílni a padló.. 😞( nincs vanakinek onnantól egy mentett állása?

&#161;Hala Madrid!

kirol
A végigjátszásban is el van szarva! Én is észrevettem.

valakinek bejött a végigjátszás szerinti zárfeltörés? mert nekem nem megy... még azzal sem...
kirol
5 napig küzdöttem vele, persze nem nonstop, kb 8-10 óra alatt ki lehet nyitni. 😊
A játék meg maga 8, így a teljes akár 16 óra is lehet. Nagyon frankó!

Takimate
😊)))) GRATULA !!! Igazi küzdõ vagy... ÉN a felénél feladtam.

kirol
Ekkora szopatást,mint ez a záros rész még nem b@sztam. De végre sikerült.

Takimate
és pont ebben a szent pillanatban a végigjátszás után nyúltam...

kell kavarni a sárgákkal még... azaz a sárgákkal meg a pirosakkal egyszerre kell variálni.
Majd ha megnézed a leírásban megláthatod.
Nem ment volna magamtól...

kirol
Az utolsó kettõig eljutok, de ekkor azok teljesen össze vannak zárva, égy nem tudom széttolni. 😞

Takimate
hehe... azzal fogsz is 😊)

kirol
Most a zárnyitással szenvedek.

Takimate
nekem is

kirol
Nem tudom a HC gameren miért fikázták,nekem nagyon tetszik.

Takimate
<#nevetes1>

Takimate
Az nem ilyen nyomozgatós, hanem igazi kalandjáték,... azt hallottam róla hogy NAGYON nagyon jó. Még én sem nyomultam vele, de tervezem

Simán.
Kötelezõ mind a kettõ! 😊