Still Life

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jézusom, de nehéz eset az illetõ.. de mi értelme annak h minden kis problémát a végigjátszásból nézel ki? akkor bukod a feelingjét.. én pl azzal a rohadt sütivel iszonyat sokat szopt@m, de ez a záras ez sem könnyû, de logika van benne... megoldható, csupán a játékidõ hosszát jól megnövelte.. legalábbis nálam 😊

amugy még nem vittem végig, és tök jó h írjátok ha spojlerrõl írtok, mert azokat nem is olvastam.

én eleinte victoria apjára illetve pasijára gondoltam, mint lehetséges gyilkos. de nagyon tetszik, h egyszerre két szálon fut a game, és hogy az ember tényleg már nem is tudja, hogy mit gondoljon...

nah, vissza chicago-ba 😊

football without ultras is nothing

Nekem megy.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

ibrik
Biztos valami popup blokkolóval vagy a tûzfallal letiltottad az elõugró ablakokat.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

cicai
nem mükszik a végigjátszásod mert nem jön ki semmi rá amikor rákattintok

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Nehéz de a leírás jó. Lényeg, hogy próbáld meg elsõre megcsinálni, nekem úgy sikerült. Ha már egyszer elrontottad akkor egy korábbi lementésrõl kezd el megint. Használd ezt a leírást!

ibrik
Idézlek:
© cicai tegnap 10:37 | Privát | Galéria | Válasz | #423

sziasztok
ez a játék crack-es
mert olyat ír ki , hogy retry, informácio, exit
most ilyenkor mi van?

Ennek mi köze lenne a zár kinyitásához?
Olyan, mintha két teljesen eltérõ személyiség lennél. Két különbözõ dologról beszélsz.

cicai
azt hogy ez a küldi ilyen nehéz vagy csak a végigjátszás rossz:

Íme a sorrend: 1, v, 10, v, 2, v, 3, 4, v, 12, v, 5, v, 6, 4, v, 14, 12, v, 14, v, 7, 4, 15, v, 4, v, 6, 6, 14, v, 7, v, 13, 13, v, 6, 6, 8, v, 9.

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Eztetet én nem érteni. Mit is akarsz valójában?

cicai
de azt már megcsináltam
de én a nehézségre gondoltam
mert szrintem rosszul van a végigjátszásban

ibrik
A CD-n lévõ Crack mappában található fájloknak (1 db EXE és 4 db DLL fájl) megkeresed az ertedetijét a játék telepített mappájában, és a CD-n lévõkkel felülírod azokat.
Értelemszerûen az EXE-n kívül ottlévõ DLL-eket a játék "DLL" mappájában találod.

cicai
hogyan mert én a végigjátszásban néztem pont úgy csináltam de nem nyílik
neked hogyan sikerült?

Igen az elsõ CD-n kell egy cracknek lennie amit ha bemásolsz a játék könyvtárába és felülírod az exet akkor jó lesz.

cicai
kérek mindenkit

cicai
sziasztok
ez a játék crack-es
mert olyat ír ki , hogy retry, informácio, exit
most ilyenkor mi van?

SPOILER!

Érdekes, hogy Millerre gyanakodtok, nekem õ eszembe sem jutott volna, és nem is tartom elképzelhetõnek. Nekem végig Vic pasija, Richard volt gyanús. Ha belegondoltok, a csávó nagyon odavolt Ackermann mûveiért, az egyik csajt az õ galériájában nyírták ki, és Miát is az õ társaságában láthattuk utoljára a zárójelenet elõtt. Ja, és õ is eltûnt a játék vége felé. Persze amit Lyan Kyj mondott Millerrõl, az rá is igaz, Vicnek valószínûleg feltûnt volna, ha a pasija hirtelen szó nélkül lelép. Tehát õ sem lehetett, marad az ismeretlen gyilkos, akirõl semmit sem tudhatunk, és a motivációjáról sem lehet sejtésünk. És ez a legnagyobb baj a játékkal szerintem, hogy semmit sem kapunk a végén, még csak egy kis utalást se, amin csámcsoghatnánk.

Fenrir
de miért köt belém? ez tökhülye lol én semmit sem feltételeztem csak a tényeket mondtam el...így visszagondolva tény hogy Millert soxor nem lehetett látni dehát a játék elején a gyilkossági helyszínen õ volt elõször, nem hinném hogy ennyire megjátszotta volna

A halál csupán a kezdet...

Takimate
nem hiszem hogy lenne folytatás..
"hasfelmetszõ 2" furcsán hangzik 😊)

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

kirol
ÉS te megtetted??

Én most vittem végig a játékot, szuper volt.
Remélem én is , hogy lesz folytatása. Csak hát az még vagy 1 év legalább, ha egyátalán lesz. 😞

ibrik
Már most is van. A játék oldalán van egy macromedia-s játék, amiben le lehet játszani a "finálét". <#vigyor>

Sil3nt
perzse, hogy lesz folytatása....de mikor...

SPOILER:

Én is elõször Millerre gyanakodtam, de van egy olyan jelenet, amikor épp a kapitányságon van a gyilkos....nos, ekkor Vic utánarohan, de Miller az irodájában telefonál! Szal nem lehet 2 helyen....Viszont nincs más tippem, és tényleg érdekes, h a játék végén már alig látni...ám ha õ lenne, a rendõrségnek feltûnt volna, h nem jön be dolgozni, stb....sztem egy teljesen ismeretlen gyilkosra számíthatunk....vagy esetleg a nagyapja az?-talán ezért nem ölte meg Vicet, amikor lett volna rá lehetõsége....érdekes...remélem lesz folytatás, és kiderül!!!

Takimate
háát esélyes vagy 😊))

Fenrir
ezt most nekem írtad?

Mia retkes ... ért nem írok ki, hogy SPOILER???????? Meg egyáltalán Te a könyveket is hátulról olvasod?
Nagyon szerencsétlen vagy!

Fenrir
nah végignyomtam 😊

amúgy honnan veszitek hogy Miller a gyilkos? nem derült ki a játékból mert még a hullát sem találták meg

Velem is volt,ilyen mindenesetre akinek nem sikerült az próbálja meg elsõre egy korábbi lementéstõl. Én egy esetben többször is próbálkoztam a helyes leírás segítségével , de akkor sem nyílt ki. Aztán korábbi lementéstõl újrakezdve elsõre sikerült.

Fenrir
már semmi, csak sikerült 😊

kirol
Persze csak a 15-öshöz hozzá se lehet férni, a leírás meg azt akarja piszkálni.

ibrik
Semmi gond a pclife-os leírással. Nekem azzal sikerült elsõre.
A lényeg, hogy pontosan azt kell csinálni ami le van írva, mégha látszólag egy-egy lépésnél nem is történik semmi.

kirol
Igen én is így jártam. Ezek szerint te is a pclife -os végigjátszást nézed. Na ezt már korában is írtam, hogy ez szar.

Már sajnos nem emlékszek, hogy csináltam.
De csak valami elírás van, aztán újra jó a sor!

Fenrir
hi, a zárnyitásnál tartok éppen, mivel lövésem nem volt hogy hogyan kell csinálni én is segítséghez nyúltam:

1, v, 10, v, 2, v, 3, 4, v, 12, v, 5, v, 6, 4, v, 14, 12, v, 14, v, 7, 4, 15, v, 4, v, 6, 6, 14, v, 7, v, 13, 13, v, 6, 6, 8, v, 9

namost ezzel az a gond, hogy mikor eljutok eddig a pontig: v,7,4,15 akkor a 15-ös még nem aktív, ergó nem tud feltolni a pöcköt sem

itt akadok meg állandóan, vki tudna segíteni?

Duddits
Akkor az volt a baj. <#nyes> Köszi.

lee86
hogyha csak részleges install-t nyomtál, és az 1es cd volt benn, akkor tedd be a 2-eset. nálam is mindig kilépett emiatt.

&#161;Hala Madrid!

Duddits
<#nyes>

Gyenge idegzetû a géped. <#vigyor2>

Duddits
Hát nem tudom. Most raktam újra a Win-t, majd kipróbálom.

Takimate
uh nem nagyon...
reinstall ?

Duddits
Sziasztok!

Volna egy kérdésem. Az 1. pályán, mikor össesedtél mindent, és mész a nyomozónak szólni, hogy negvan minden. Aztán pedig elkezdi fotózni a kádban lévõ hullát. Mikor azt mondja, hogy jól átvertál, vagy valami ehez hasonlót, akkor nekem kilép a Windowsba. <#nemtudom> Erre nem tudtok valami megoldást?

lee86
upsz nemtuttam, szori. :$ 😞

&#161;Hala Madrid!

littleNorbi
Csak hogy nekek rendes modemom van...tehát érted...

lee86
vagy ismertetõ. (a topik elsõ oldalárol van)

&#161;Hala Madrid!

lee86
"A játék fõhõse Victoria McPherson, aki az FBI-nak dolgozik. Elõször asztali munkát végez, de egy bûntény megoldása után komolyabb feladatot kap. Egy sorozatgyilkos tartja rettegésben a Chicagót, már öt fõ életét oltotta ki. Victoria nem jut elõre, pihenés képpen leutazik aojához, akitõl megtudja, hogy nagyapja is detektív volt, és az 1920-as években egy olyan ügyben nyomozott, ami kísértetiesen hasonlít a mostanira. 18 helyszín lesz a programban: 11 a múltban, 7 a jelenben. A sztorira tehát nem lesz panasz, és ahogy elnézem a képeket, a grafikára se! "

kopipaszta gamestar-rol.

&#161;Hala Madrid!

lee86
kérdések helyett már rég letölthetted volna a játékot, és csekkolhatnád az egészet. télleg megéri. 😉

&#161;Hala Madrid!

littleNorbi
Mi a játék története ?

littleNorbi
az bisztos.

ibrik
Kábé ugyanannyi, de ne vedd figyelembe, mert ez a "9 óra" csak szubjektív dolog - ha jól emlékszem, valamelyik játék-teszter oldalon olvastam annakidején.
Valószínûleg ez az az érték, hogyha minden rejtvénynek, "puzzle"-nak, feladványnak elõre tudod a megoldását, mindenkivel találkozol a megfelelõ sorrendben, nincsenek felesleges bóklászásaid a helyszíneken a folytatást keresgélve, stb stb - na ez így lehet, hogy 9 óra, de egy olyannak, aki elõször játszik a játékkal, biztos, hogy tovább fog tartani - ezt garantálom. <#mf2>

littleNorbi
A Syberi 2 kb. hány órás ?

ibrik
2 CD-s, effektíve kábé 9 órányi játék.
A rendszerkövetelmény ugyananyi, mint a Syberia-é.
A full konfig, ami kell neki: PIII 800MHz, 32MB-os DirectX 8.1-es VGA, 256MB RAM

Képek:
http://www.microids.com/game.aspx?id=25
http://www.3dgamers.com/games/stilllife/screenshots

littleNorbi
Hány cds vagy dvds a game? hosszú a játék? mi a gépigénye?

littleNorbi
tudtok benyomni pár képet?