686
A Microids új játéka: Still Life
  • Pemp
    Ez gonoszság! Különbenis a logika könnyebben megy és ha akkor save-t töltöttem volna le akkor most nem kérbém a segítségeteket.:p
  • BBird
    Nem segítünk. :-) Nem olyan vészes az, főleg ha már idáig eljutottál. Vagy a logikai fejtörőknél is töltöttél le savegame-t? :-)
  • Pemp
    Hát nem igazán:( Bárhogy próbálkozom - már a képet is megnéztem - valahogy mindig bekapok egy lézert. Szóval segítsetek!
  • BBird
    Nem tudod végigvinni? www.pclife.hu -n van végigjátszás és kép is erről a részről. :-)
  • Pemp
    szasztok!Nekem nagyon kéne egy mentés! Lécci segítsetek! Ott tartok, amikor a kis robbottal kell átjutni a lézeres "téren", hogy bejussak az archívumba.Lécc vki küldjön egy mentést!!!!!!
  • fecike007
    HALI!!! A Still life-ba a Vöröslámpás klubnál járok és a szobrokba beraktam mindent de onnan nem tudok továbbmenni!!! Ha tudtok segítsetek!!!! Előre is köszi!!!!!
  • NZiM
    Már nem kell. Megoldottam.
  • NZiM
    Sziasztok.

Valaki legyen olyan kedves és küldjön nekem egy savet -ha még megvan- onnan, ahol a konyhában kell sütni főzni. Nagyon hálás lennék érte.
  • skristof
    jó játékot
  • Szabi84
    Hehehe jó válasz!
  • skristof
    aki ilyen stílusú játékokkal játszik, az ne várjon konkrétabb választ
  • lee86
    hát nemtom, ilyen reakciokkal, örülhetsz, h válaszolt vki a kérdésedre...
    és nyugi: egy magyarítás nem a világ vége, h qrvaéletezned kelljen..
  • Szabi84
    Konkrétabb választ is adhattál volna! De azért kösz, megoldódott a problémám!
  • skristof
    beszéljél már normálisan
    a kód is része a játéknak, aki csinálta, annak köze van a kódhoz is
    és ahonnan le tudod szedni, ott oda van írva a kód.. ennyi
  • Szabi84
    A kurva életbe már! Senki?
  • Szabi84
    Valaki segítsen már!
  • Szabi84
    Felszeretném tenni a magyarítást, de password-ért rinyál, mi a kód, hol találom? Vagy eredeti játékkal megy a magyarítás?
  • nenad
    koszi
  • nenad
    targytalan :)
  • reaper4
    végigjátszás
  • reaper4
    végigvittem végigvittem :D
  • nenad
    nagyon az elejen elakadtam.
    Nagyanyo ladajat kene kinyitni. Affene, sohasem voltam jo kartyaban.
    Vki tudna lokni egy hintet? :)
    Koszi
  • jefferson83
    Igaz.
  • M.A.D.
    Daemon Tools vagy crack, mint szó...ismerős? Hack. Nem a hal.
  • Herr Lehrer
    fel tudom teljesen installálni a játékot a 2-es CD-t is felnyomja de valami Protection System pofázik hogy rakjam be a 2es cd-t és miután berakom utána azt írja ki amit mondtam.
  • jefferson83
    Ja ha meg telepítésnél az 1-es cd jó volt és csak a másodiknál ír ki hibát akkor valószínű amit leszedtál rossz lehet.
  • jefferson83
    Passz, gondolom ahonnan leszedted volt hozzá valami readme fájl, azt olvasd el. A játékhoz meg azt hiszem nem is kell cd csak a telepítéshez.
  • Herr Lehrer
  • Herr Lehrer
    na ilyenkor mi a szart csináljak?
    Berakom a cd2-öt Daemon toolsba és utána ezt írja ki:
    Insert the Still Life disc into another drive then press "retry"
  • rorr
    időutazó vagy-e??? :)
  • Legion
    Hm. Mintha még hasonlítana is rá.
  • skristof
    én csak letölhető múvikat, előzeteseket meg háttereket láttam.. majd visszanézek
  • Atomreaktor
    hát nézd meg azt a weboldalt:)
    elég komoly, nagyon erős angol tudás szükségeltetik a webes gammához. azt hiszem az előzményeket is megtudod belőle, meg talán egy kicsit a folytatásból is csepegtetnek infót.
  • skristof
    1 éve megvan? tudomásom szerint áprilisban jelent meg
  • Darkoo
    SPOILER!!!
    A gyilkos MArk, a festő fia lehet!NEm?Én rá gyanakszom
  • Lilkim
    Bocs:D mellete vagy egy honapja végigjátszottam vagy kettő és már avgy 1 éve megvan
  • Linne
    Bocs most látom hogy be is fejezted.
  • Linne
    A szerszámos láda mellett van egy kés (nem benne)
  • skristof
    nah énis befejeztem

a játék nagyon jó volt, tele fasza kis fejtörőkkel a cselekmény pergős, nem volt semmi üresjárat, végig nagyon tuti, és sosem voltam biztos abban hogy na akkor most ki is a tettes.
    mondjuk valamiért éreztem,, hogy az lesz a helyzet mint a Syberia-val, hogy az első rész az csak az ízelítő.. sajnos annak a második részére nem volt alkalmam, hogy végigvigyem.. de ugyérzem bepótolom eme hiányosságomat. mindenesetre a legeslegvégső animáció előtt egy felirat meglepett: "A KALAND ONLINE FOLYTATÓDIK: WWW.STILLLIFE-GAME.COM" .... ezzel mire akartak utalni?
  • Lilkim
    Szerintem is nagyon szar a játék vége:
    1, nem tudjuk meg ki a gyilkos..
    2,én is a galériás richard-ra gyanakodtam..
    3,Mindenki hülyének fog nézni de én a végén amikor a dzsákuzziban ült azt hittem hogy a gyilkos majd ott terem és az a vége hogy a csaj megfordul igy jó lett volna....:D:D:D:D
    Várom a második részt naon