686
A Microids új játéka: Still Life
-
Pemp #486 Ez gonoszság! Különbenis a logika könnyebben megy és ha akkor save-t töltöttem volna le akkor most nem kérbém a segítségeteket.:p -
#485 Nem segítünk. :-) Nem olyan vészes az, főleg ha már idáig eljutottál. Vagy a logikai fejtörőknél is töltöttél le savegame-t? :-) -
Pemp #484 Hát nem igazán:( Bárhogy próbálkozom - már a képet is megnéztem - valahogy mindig bekapok egy lézert. Szóval segítsetek! -
#483 Nem tudod végigvinni? www.pclife.hu -n van végigjátszás és kép is erről a részről. :-) -
Pemp #482 szasztok!Nekem nagyon kéne egy mentés! Lécci segítsetek! Ott tartok, amikor a kis robbottal kell átjutni a lézeres "téren", hogy bejussak az archívumba.Lécc vki küldjön egy mentést!!!!!! -
fecike007 #481 HALI!!! A Still life-ba a Vöröslámpás klubnál járok és a szobrokba beraktam mindent de onnan nem tudok továbbmenni!!! Ha tudtok segítsetek!!!! Előre is köszi!!!!! -
NZiM #480 Már nem kell. Megoldottam.
-
NZiM #479 Sziasztok.
Valaki legyen olyan kedves és küldjön nekem egy savet -ha még megvan- onnan, ahol a konyhában kell sütni főzni. Nagyon hálás lennék érte.
-
skristof #478 jó játékot -
#477 Hehehe jó válasz! -
skristof #476 aki ilyen stílusú játékokkal játszik, az ne várjon konkrétabb választ -
#475 hát nemtom, ilyen reakciokkal, örülhetsz, h válaszolt vki a kérdésedre...
és nyugi: egy magyarítás nem a világ vége, h qrvaéletezned kelljen.. -
#474 Konkrétabb választ is adhattál volna! De azért kösz, megoldódott a problémám! -
skristof #473 beszéljél már normálisan
a kód is része a játéknak, aki csinálta, annak köze van a kódhoz is
és ahonnan le tudod szedni, ott oda van írva a kód.. ennyi -
#472 A kurva életbe már! Senki? -
#471 Valaki segítsen már! -
#470 Felszeretném tenni a magyarítást, de password-ért rinyál, mi a kód, hol találom? Vagy eredeti játékkal megy a magyarítás? -
nenad #469 koszi -
nenad #468 targytalan :) -
#467 végigjátszás -
#466 végigvittem végigvittem :D -
nenad #465 nagyon az elejen elakadtam.
Nagyanyo ladajat kene kinyitni. Affene, sohasem voltam jo kartyaban.
Vki tudna lokni egy hintet? :)
Koszi -
jefferson83 #464 Igaz. -
M.A.D. #463 Daemon Tools vagy crack, mint szó...ismerős? Hack. Nem a hal. -
#462 fel tudom teljesen installálni a játékot a 2-es CD-t is felnyomja de valami Protection System pofázik hogy rakjam be a 2es cd-t és miután berakom utána azt írja ki amit mondtam. -
jefferson83 #461 Ja ha meg telepítésnél az 1-es cd jó volt és csak a másodiknál ír ki hibát akkor valószínű amit leszedtál rossz lehet. -
jefferson83 #460 Passz, gondolom ahonnan leszedted volt hozzá valami readme fájl, azt olvasd el. A játékhoz meg azt hiszem nem is kell cd csak a telepítéshez. -
#459 #458 -
#458 na ilyenkor mi a szart csináljak?
Berakom a cd2-öt Daemon toolsba és utána ezt írja ki:
Insert the Still Life disc into another drive then press "retry" -
#457 időutazó vagy-e??? :) -
Legion #456 Hm. Mintha még hasonlítana is rá. -
skristof #455 én csak letölhető múvikat, előzeteseket meg háttereket láttam.. majd visszanézek -
#454 hát nézd meg azt a weboldalt:)
elég komoly, nagyon erős angol tudás szükségeltetik a webes gammához. azt hiszem az előzményeket is megtudod belőle, meg talán egy kicsit a folytatásból is csepegtetnek infót. -
skristof #453 1 éve megvan? tudomásom szerint áprilisban jelent meg -
Darkoo #452 SPOILER!!!
A gyilkos MArk, a festő fia lehet!NEm?Én rá gyanakszom -
Lilkim #451 Bocs:D mellete vagy egy honapja végigjátszottam vagy kettő és már avgy 1 éve megvan
-
Linne #450 Bocs most látom hogy be is fejezted. -
Linne #449 A szerszámos láda mellett van egy kés (nem benne) -
skristof #448 nah énis befejeztem
a játék nagyon jó volt, tele fasza kis fejtörőkkel a cselekmény pergős, nem volt semmi üresjárat, végig nagyon tuti, és sosem voltam biztos abban hogy na akkor most ki is a tettes.
mondjuk valamiért éreztem,, hogy az lesz a helyzet mint a Syberia-val, hogy az első rész az csak az ízelítő.. sajnos annak a második részére nem volt alkalmam, hogy végigvigyem.. de ugyérzem bepótolom eme hiányosságomat. mindenesetre a legeslegvégső animáció előtt egy felirat meglepett: "A KALAND ONLINE FOLYTATÓDIK: WWW.STILLLIFE-GAME.COM" .... ezzel mire akartak utalni? -
Lilkim #447 Szerintem is nagyon szar a játék vége:
1, nem tudjuk meg ki a gyilkos..
2,én is a galériás richard-ra gyanakodtam..
3,Mindenki hülyének fog nézni de én a végén amikor a dzsákuzziban ült azt hittem hogy a gyilkos majd ott terem és az a vége hogy a csaj megfordul igy jó lett volna....:D:D:D:D
Várom a második részt naon