686
A Microids új játéka: Still Life
  • Pemp
    A fölsőre gondol,ahol a babák ott vannak a jobb oldalon, az a kép ameiken a csaj majdnem teljesen "veled" szemben áll.
  • ffxi
    Alsó kép vagy a fölső????
  • dav
    Az első képen a csaj fejétől balra (nekünk balra, neki jobbra) van egy léc a falon, abba be van verve egy szög, azon van a szövetminta, ami neked kell.
  • ffxi
    Látjátok a képeket?? Mert én nem.
  • ffxi
    Itten voltam és nem volt semmi :(

• Pemp
    Asszem már tom,h hol lehecc A legelső helyszínen ahol egy csaj hullája van a kádban?! Na a hajszálak ill sztem szövetszálak abban a szobában vannak,ami a "konyhából" nyílik,ahol hozzájutsz az eszközeidhez. Na ahogy bemész a szobába jobbra van egy másik ajtó - ha jól emléxem - az ajtó mellett pedig van egy polc aminek az egyik kis darabkájában van fennakadva az amit te keresel, asszem 1* le kell fényképezni és csak aztán veheted el a csipesszel. Remélem segítettem.
  • Pemp
    Sya! Leírnád pontosan hol tartasz? nem ígérek semmit,de ha tok ak +próbálok segíten
  • ffxi
    HELP! Már elolvastam a végigjáccást, de akkor sem találom azokat a hajszálakat az lején.
  • ffxi
    THX!!
  • ibrik
  • ffxi
    HELP!!! Már az elején elakadtam. Minden tárgyat tudtam használni kivéve a csipeszt, azzal mit kell csinálni??? THX!!

• Pemp
    Adok 1 tippet,ha még ott tartasz! Én úgy csináltam,h fogtam egy papírt felosztottam 9 részre és széttépkedttem, persze előtte mindegyiket megszámoztam, és az 5. volt az ami hiányzott(ami a csajszinál van).Persze tudni kell,h a kiindulási helyzetnél meik szám hol van. Na ezek után a kis számozott darabkákat számsorrendbe raktam és így sikerült megoldanom. EZT MINDENKINEK AJÁLNOM!!! Remélem elég érthetően fogalmaztam.
  • jefferson83
    Gratula, én egy kis hajtépés után megnéztem, hogy kell megcsinálni :)
  • Csuhai G
    most tartok a képkirakós résznél...ez is megizzaszt rendesen! :)
  • MerlinW
    Pedig ez nem logikátlan játék.. Próbáld csak ki mondjuk a Runaway-t:)
    Vagy a régi klasszikusok közül a gobliiins-t:) Na abban nincs logika:)
  • Pemp
    Nekem ment na hol az a kalap? Na de azt hozzá kell tennem,hogy elég rendesen leizzadtam vele és már ott tartottam,hogy leszedem, és vettem 3 hét pihentő aztán újra nekiestem és 3. próbálkozásra sikerült. Húú leírhatatlan,hogy örültem neki
  • jefferson83
    Megemelem a kalapom az előtt aki segítség nélkül ki tudja nyitni :)
  • Pemp
    Ügyi vagy! Tudom mennyire lehet örülni egy ien dolognak én kb 2 hónapot,de persze nem 1folytban szenvedttem ez egyik résszel. Na majd kiváncsi leszek hogy fog menni a zárfeltörés.
  • Csuhai G
    Sikerült!! :))
  • Csuhai G
    pfff...még most se oldottam meg a fater tekergőit a padláson! Valaki nem tud küldeni 1 mentést rögtön ezután?
  • Csuhai G
    Már vagy 2 órája ott tartok a Still Lifeban, hogy a fater padlásán tekergetem azokat a tekercseket!! Szerintem itt abba is hagyom a játékot! Nagyon tetszik, de hát ha ilyen logikátlan, nehéz feladványok vannak benne, akkor abbahagyom! :'(((
  • Csuhai G
    Helló!

Mivel már 10000X végigjátszottam mind a 2 Syberiát, és a Paradise még nem jelent meg, arra gondoltam, hogy új kalandgame után nézek. 2 közt gondolkodok: a Still Life, és a Sherlock Holmes - Ezüst fülbevalók között. Szerintetek melyik a jobb? Gondolom itt inkább Still Life fanok vannak, de akkor is megkérdem :)
  • Pemp
    Végig vittem csak gondoltam közlöm mindenkivel!!! Nagyon jó a játék bár ezt már akkor tudttam,amikot még csak olvastam róla. Sztem lesz 2. rész, mer kell, hogy legyen.
  • Pemp
    Gabi82! Köszi a tippet!
  • Gabi82
    Pemp: Akkor a Pclife fórumán próbálj meg segítséget kérni. :)
  • Pemp
    Kösz a linkeket, de nekem ez nem megy egyszerűen képtelen vok átjutni azzal a robottal, akárhányszor próbálkozom NEM MEGY!!!!!
  • ibrik
    Egyrészt kaptál már linket egy végigjátszáshoz.
    Másrészt itt van egy másik magyar nyelvű végigjátszás.
    Egyébként ugyanitt a galériában van 4 kép, ami alapján elvezetheted a robotot, de azért néhol így is ügyeskedned kell.
    http://pclife.hu/vegigjatszasok/still_life_/galeria
  • Pemp
    Szasztok! Már egy jó párszor írtam,de eddig nem igen kaptam választ. Szóval a kérésem az lenne,hogy elakadttam ott amikor a kis robottal kell átjutni a lézeres szobán(nem megy pedig a logikai feladatok egész jól mentek, de a kulcsossal is vagy 3 órát szarakodttam), vki könyörgöm küldjön egy mentést. Előrre is thx.
  • lepike
    Egy tömörített WinRar-t kellett hogy letölts, ezt kibontod ( jobb klikk...kibontás ide ). És kaptál egy telepítő exe-t amit simán telepíteni kell. (duplakatt rá) És a telepítés alatt fogja azt a bizonyos kódot kérni.
  • Jocoke
    imike, megvolt letoltottem a honlapjarol de nemtudom kicsomagolni.
  • lepike
    Ne röhögtesd már magad ki.......és főleg ne tehetetlenkedj!
    Egyetlen magyarítás létezik hozzá ami megjegyzem átlagon felül sikerült. Valószínű ez van neked. Namármost a telepítőjének már a kezdetén kiderül ki az illető.
    Vedd a fáradságot és látogass el az oldalára a telepítő kódért, ha már ingyen lefordította nekünk.
  • Jocoke
    valaki egy magyarositassal nem tud kisegiteni? nekem van egy de az kodot ker vmiu mas? vagy esetleg a kod?
  • Rash87
    :)

Végigjátszás
  • Pemp
    szóval senki se segít?
  • dav
    Előtte megnézetted a képet a csajjal? Először érd el, hogy nyögje ki, hogy kell neki valami éles tárgy, és utána menj le érte. Ha így csináltad, és mégsem megy, akkor passz.
  • Pemp
    Szasztok!
    Én még mindig meg vagyok akadva (szépen magyarosan) ott amikor a lézerszobán kell átmenni. Lécci segítsetek ki egy mentéssel please!!!!!!!!!!
  • zsolt11
    semmit se ír ott erről,na de mindegy részemről itt a vége a játéknak.
  • BBird
    http://pclife.hu/index.php?op=showarticle&article=286

Végigjátszás. Ott nézd meg, hátha ír valamit. :-)
  • zsolt11
    olvassa egyáltalán ezt a fórumot valaki?
    ha nem akkor be kéne már zárni,nem?
  • zsolt11
    hi,
    volna egy kis problémám,a papa képét kéne felvágni a tapétavágóval és nem veszi fel a nő,azt mondja hogy most nincs rá szüksége akkor, mivel akarja felvágni azt a képet?
    thx.