Still Life
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.
Valaki legyen olyan kedves és küldjön nekem egy savet -ha még megvan- onnan, ahol a konyhában kell sütni fõzni. Nagyon hálás lennék érte.
football without ultras is nothing
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
és nyugi: egy magyarítás nem a világ vége, h qrvaéletezned kelljen..
¡Hala Madrid!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
a kód is része a játéknak, aki csinálta, annak köze van a kódhoz is
és ahonnan le tudod szedni, ott oda van írva a kód.. ennyi
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Nagyanyo ladajat kene kinyitni. Affene, sohasem voltam jo kartyaban.
Vki tudna lokni egy hintet? 😊
Koszi
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Your suffers will be legendary even in hell!
Berakom a cd2-öt Daemon toolsba és utána ezt írja ki:
Insert the Still Life disc into another drive then press "retry"
Your suffers will be legendary even in hell!
elég komoly, nagyon erõs angol tudás szükségeltetik a webes gammához. azt hiszem az elõzményeket is megtudod belõle, meg talán egy kicsit a folytatásból is csepegtetnek infót.
A gyilkos MArk, a festõ fia lehet!NEm?Én rá gyanakszom<#ravasz1>#ravasz1>
http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
a játék nagyon jó volt, tele fasza kis fejtörõkkel a cselekmény pergõs, nem volt semmi üresjárat, végig nagyon tuti, és sosem voltam biztos abban hogy na akkor most ki is a tettes.
mondjuk valamiért éreztem,, hogy az lesz a helyzet mint a Syberia-val, hogy az elsõ rész az csak az ízelítõ.. sajnos annak a második részére nem volt alkalmam, hogy végigvigyem.. de ugyérzem bepótolom eme hiányosságomat. mindenesetre a legeslegvégsõ animáció elõtt egy felirat meglepett: "A KALAND ONLINE FOLYTATÓDIK: WWW.STILLLIFE-GAME.COM" .... ezzel mire akartak utalni?
1, nem tudjuk meg ki a gyilkos..
2,én is a galériás richard-ra gyanakodtam..
3,Mindenki hülyének fog nézni de én a végén amikor a dzsákuzziban ült azt hittem hogy a gyilkos majd ott terem és az a vége hogy a csaj megfordul igy jó lett volna....😄😄😄😄
Várom a második részt naon
hát ez nemigaz.. hogy a francba lehet használni azt a rohadt szerszámosládát ott a medence mellett? vagy mivel nézhetem meg a kép hátulján lévõ dudor alatti valamit???
nah mind1, azért leírom 😊
SPOILER!!
szóval, még amikor fennt vagyok az irodában, és a szgépben keresem a file-okat, akkor jön ugye éppen be christie, mert elfogytak az aktái vagymi. namármost, ezután megszereztem az archiváló kulcsát stb. de elnéztem a B2es szintre is, és ha be akarok menni a boncterembe, akkor azt mondja Vic, hogy zárva van, és christie biztosan még a tett helyszínén van. nah akkor, hogyisvanez? <#vigyor4>#vigyor4>
amikor gustav-val kell mark házába betörni? azon túl vagyok már, de bizony énis megnéztem a végigjátszást, mert ugyan az elsõ kettõ "fõ-zárat" még megcsináltam, meg arra is rájöttem h még azokat vissza kell nyitogatni, de teljesen belekeveredtem. jópárszor nekiugrottam, de nem sikerült...
most ezzel a lézeres robottal szívok, már fáradt vagyok, mert elõször nem esett le az sem, hogy mivel tegyem láthatóvá a lézernyalábokat
de mostmár nagyon kiváncsi vagyok a végére