Still Life

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez gonoszság! Különbenis a logika könnyebben megy és ha akkor save-t töltöttem volna le akkor most nem kérbém a segítségeteket.:p

A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.

BBird
Nem segítünk. :-) Nem olyan vészes az, fõleg ha már idáig eljutottál. Vagy a logikai fejtörõknél is töltöttél le savegame-t? :-)
Hát nem igazán😞 Bárhogy próbálkozom - már a képet is megnéztem - valahogy mindig bekapok egy lézert. Szóval segítsetek!<#help>

BBird
Nem tudod végigvinni? www.pclife.hu -n van végigjátszás és kép is errõl a részrõl. :-)
szasztok!Nekem nagyon kéne egy mentés! Lécci segítsetek! Ott tartok, amikor a kis robbottal kell átjutni a lézeres "téren", hogy bejussak az archívumba.Lécc vki küldjön egy mentést!!!!!!

HALI!!! A Still life-ba a Vöröslámpás klubnál járok és a szobrokba beraktam mindent de onnan nem tudok továbbmenni!!! Ha tudtok segítsetek!!!! Elõre is köszi!!!!!
Már nem kell. Megoldottam.

Sziasztok.

Valaki legyen olyan kedves és küldjön nekem egy savet -ha még megvan- onnan, ahol a konyhában kell sütni fõzni. Nagyon hálás lennék érte.

<#papakacsint> jó játékot

football without ultras is nothing

Szabi84
Hehehe jó válasz!<#eljen>

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

aki ilyen stílusú játékokkal játszik, az ne várjon konkrétabb választ<#zavart1>

lee86
hát nemtom, ilyen reakciokkal, örülhetsz, h válaszolt vki a kérdésedre...
és nyugi: egy magyarítás nem a világ vége, h qrvaéletezned kelljen..

&#161;Hala Madrid!

Szabi84
Konkrétabb választ is adhattál volna! De azért kösz, megoldódott a problémám!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

beszéljél már normálisan
a kód is része a játéknak, aki csinálta, annak köze van a kódhoz is
és ahonnan le tudod szedni, ott oda van írva a kód.. ennyi

Szabi84
A kurva életbe már! Senki?

Szabi84
Valaki segítsen már!

Szabi84
Felszeretném tenni a magyarítást, de password-ért rinyál, mi a kód, hol találom? Vagy eredeti játékkal megy a magyarítás?

koszi

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

targytalan 😊

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

reaper4

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

reaper4
végigvittem végigvittem 😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

nagyon az elejen elakadtam.
Nagyanyo ladajat kene kinyitni. Affene, sohasem voltam jo kartyaban.
Vki tudna lokni egy hintet? 😊
Koszi

Igaz.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Daemon Tools vagy crack, mint szó...ismerõs? Hack. Nem a hal.

Herr Lehrer
fel tudom teljesen installálni a játékot a 2-es CD-t is felnyomja de valami Protection System pofázik hogy rakjam be a 2es cd-t és miután berakom utána azt írja ki amit mondtam.

Your suffers will be legendary even in hell!

Ja ha meg telepítésnél az 1-es cd jó volt és csak a másodiknál ír ki hibát akkor valószínû amit leszedtál rossz lehet.

Passz, gondolom ahonnan leszedted volt hozzá valami readme fájl, azt olvasd el. A játékhoz meg azt hiszem nem is kell cd csak a telepítéshez.

Herr Lehrer

Herr Lehrer
na ilyenkor mi a szart csináljak?
Berakom a cd2-öt Daemon toolsba és utána ezt írja ki:
Insert the Still Life disc into another drive then press "retry"

rorr
idõutazó vagy-e??? 😊

Hm. Mintha még hasonlítana is rá. <#fejvakaras>

én csak letölhetõ múvikat, elõzeteseket meg háttereket láttam.. majd visszanézek

Atomreaktor
hát nézd meg azt a weboldalt😊
elég komoly, nagyon erõs angol tudás szükségeltetik a webes gammához. azt hiszem az elõzményeket is megtudod belõle, meg talán egy kicsit a folytatásból is csepegtetnek infót.

1 éve megvan? tudomásom szerint áprilisban jelent meg

SPOILER!!!
A gyilkos MArk, a festõ fia lehet!NEm?Én rá gyanakszom<#ravasz1>

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu

Bocs😄 mellete vagy egy honapja végigjátszottam vagy kettõ és már avgy 1 éve megvan
Bocs most látom hogy be is fejezted.

Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!

A szerszámos láda mellett van egy kés (nem benne)

Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!

nah énis befejeztem

a játék nagyon jó volt, tele fasza kis fejtörõkkel a cselekmény pergõs, nem volt semmi üresjárat, végig nagyon tuti, és sosem voltam biztos abban hogy na akkor most ki is a tettes.
mondjuk valamiért éreztem,, hogy az lesz a helyzet mint a Syberia-val, hogy az elsõ rész az csak az ízelítõ.. sajnos annak a második részére nem volt alkalmam, hogy végigvigyem.. de ugyérzem bepótolom eme hiányosságomat. mindenesetre a legeslegvégsõ animáció elõtt egy felirat meglepett: "A KALAND ONLINE FOLYTATÓDIK: WWW.STILLLIFE-GAME.COM" .... ezzel mire akartak utalni?

Szerintem is nagyon szar a játék vége:
1, nem tudjuk meg ki a gyilkos..
2,én is a galériás richard-ra gyanakodtam..
3,Mindenki hülyének fog nézni de én a végén amikor a dzsákuzziban ült azt hittem hogy a gyilkos majd ott terem és az a vége hogy a csaj megfordul igy jó lett volna....😄😄😄😄
Várom a második részt naon
a kép hátuljáról egy a szerszámosládában találsz asszem egy kést már rég játszottam vele nem tudodm tutkora..aztán a szerszámos láda a jackusi szobában van a hátulján😄én se találtam elöször remélem segithettem😄
Hello akinek gondjai vagy elakadásai vannak a still life-al vagy esteleg magyarositás kellen akkor szoljon.
SPOILER!!!

hát ez nemigaz.. hogy a francba lehet használni azt a rohadt szerszámosládát ott a medence mellett? vagy mivel nézhetem meg a kép hátulján lévõ dudor alatti valamit???

egyébként lehet h találtam egy kis bug-ot.. vagy tényleg ennyire fáradok már?
nah mind1, azért leírom 😊

SPOILER!!
szóval, még amikor fennt vagyok az irodában, és a szgépben keresem a file-okat, akkor jön ugye éppen be christie, mert elfogytak az aktái vagymi. namármost, ezután megszereztem az archiváló kulcsát stb. de elnéztem a B2es szintre is, és ha be akarok menni a boncterembe, akkor azt mondja Vic, hogy zárva van, és christie biztosan még a tett helyszínén van. nah akkor, hogyisvanez? <#vigyor4>

Arra gondoltam. 1 napi hajtépés után én is a leíráshoz fordultam 😊

<#idiota> /ez akart lenni/

nem akarom megkérdõjelezni a szavahihetõségedet... de, ha arra réjöttél elsõre, akkor te is olyan elborult elme lehetsz, mint aki kitalálta {#idiota]

melyik zárasra gondolsz?
amikor gustav-val kell mark házába betörni? azon túl vagyok már, de bizony énis megnéztem a végigjátszást, mert ugyan az elsõ kettõ "fõ-zárat" még megcsináltam, meg arra is rájöttem h még azokat vissza kell nyitogatni, de teljesen belekeveredtem. jópárszor nekiugrottam, de nem sikerült...

most ezzel a lézeres robottal szívok, már fáradt vagyok, mert elõször nem esett le az sem, hogy mivel tegyem láthatóvá a lézernyalábokat

de mostmár nagyon kiváncsi vagyok a végére

Ha a zárasra végigjátszás nélkül rájössz, akkor az összes kalapomat megemelem elõtted! Egyébként én is végigjátszás nélkül viszem ( ameddig tudom😊.

cicai
én a fõzõset elsõre végigvittem végigjátszás nélkûl
ha

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt