686
A Microids új játéka: Still Life
-
Pemp #526 A fölsőre gondol,ahol a babák ott vannak a jobb oldalon, az a kép ameiken a csaj majdnem teljesen "veled" szemben áll. -
Alsó kép vagy a fölső????
-
dav #524 Az első képen a csaj fejétől balra (nekünk balra, neki jobbra) van egy léc a falon, abba be van verve egy szög, azon van a szövetminta, ami neked kell. -
Látjátok a képeket?? Mert én nem.
-
Itten voltam és nem volt semmi :(
-
Pemp #521 Asszem már tom,h hol lehecc
A legelső helyszínen ahol egy csaj hullája van a kádban?! Na a hajszálak ill sztem szövetszálak abban a szobában vannak,ami a "konyhából" nyílik,ahol hozzájutsz az eszközeidhez. Na ahogy bemész a szobába jobbra van egy másik ajtó - ha jól emléxem - az ajtó mellett pedig van egy polc aminek az egyik kis darabkájában van fennakadva az amit te keresel, asszem 1* le kell fényképezni és csak aztán veheted el a csipesszel. Remélem segítettem.
-
Pemp #520 Sya! Leírnád pontosan hol tartasz? nem ígérek semmit,de ha tok ak +próbálok segíten
-
HELP! Már elolvastam a végigjáccást, de akkor sem találom azokat a hajszálakat az lején.
-
THX!!
-
#500 -
HELP!!! Már az elején elakadtam. Minden tárgyat tudtam használni kivéve a csipeszt, azzal mit kell csinálni??? THX!!
-
Pemp #515 Adok 1 tippet,ha még ott tartasz! Én úgy csináltam,h fogtam egy papírt felosztottam 9 részre és széttépkedttem, persze előtte mindegyiket megszámoztam, és az 5. volt az ami hiányzott(ami a csajszinál van).Persze tudni kell,h a kiindulási helyzetnél meik szám hol van. Na ezek után a kis számozott darabkákat számsorrendbe raktam és így sikerült megoldanom. EZT MINDENKINEK AJÁLNOM!!!
Remélem elég érthetően fogalmaztam.
-
jefferson83 #514 Gratula, én egy kis hajtépés után megnéztem, hogy kell megcsinálni :) -
most tartok a képkirakós résznél...ez is megizzaszt rendesen! :) -
Pedig ez nem logikátlan játék.. Próbáld csak ki mondjuk a Runaway-t:)
Vagy a régi klasszikusok közül a gobliiins-t:) Na abban nincs logika:) -
Pemp #511 Nekem ment na hol az a kalap?
Na de azt hozzá kell tennem,hogy elég rendesen leizzadtam vele és már ott tartottam,hogy leszedem, és vettem 3 hét pihentő aztán újra nekiestem és 3. próbálkozásra sikerült. Húú leírhatatlan,hogy örültem neki
-
jefferson83 #510 Megemelem a kalapom az előtt aki segítség nélkül ki tudja nyitni :) -
Pemp #509 Ügyi vagy! Tudom mennyire lehet örülni egy ien dolognak én kb 2 hónapot,de persze nem 1folytban szenvedttem ez egyik résszel. Na majd kiváncsi leszek hogy fog menni a zárfeltörés.
-
Sikerült!! :)) -
pfff...még most se oldottam meg a fater tekergőit a padláson! Valaki nem tud küldeni 1 mentést rögtön ezután? -
Már vagy 2 órája ott tartok a Still Lifeban, hogy a fater padlásán tekergetem azokat a tekercseket!! Szerintem itt abba is hagyom a játékot! Nagyon tetszik, de hát ha ilyen logikátlan, nehéz feladványok vannak benne, akkor abbahagyom! :'((( -
Helló!
Mivel már 10000X végigjátszottam mind a 2 Syberiát, és a Paradise még nem jelent meg, arra gondoltam, hogy új kalandgame után nézek. 2 közt gondolkodok: a Still Life, és a Sherlock Holmes - Ezüst fülbevalók között. Szerintetek melyik a jobb? Gondolom itt inkább Still Life fanok vannak, de akkor is megkérdem :) -
Pemp #504 Végig vittem
csak gondoltam közlöm mindenkivel!!! Nagyon jó a játék bár ezt már akkor tudttam,amikot még csak olvastam róla. Sztem lesz 2. rész, mer kell, hogy legyen.
-
Pemp #503 Gabi82! Köszi a tippet!
-
Gabi82 #502 Pemp: Akkor a Pclife fórumán próbálj meg segítséget kérni. :) -
Pemp #501 Kösz a linkeket, de nekem ez nem megy egyszerűen képtelen vok átjutni azzal a robottal, akárhányszor próbálkozom NEM MEGY!!!!!
-
Egyrészt kaptál már linket egy végigjátszáshoz.
Másrészt itt van egy másik magyar nyelvű végigjátszás.
Egyébként ugyanitt a galériában van 4 kép, ami alapján elvezetheted a robotot, de azért néhol így is ügyeskedned kell.
http://pclife.hu/vegigjatszasok/still_life_/galeria -
Pemp #499 Szasztok! Már egy jó párszor írtam,de eddig nem igen kaptam választ. Szóval a kérésem az lenne,hogy elakadttam ott amikor a kis robottal kell átjutni a lézeres szobán(nem megy pedig a logikai feladatok egész jól mentek, de a kulcsossal is vagy 3 órát szarakodttam), vki könyörgöm küldjön egy mentést. Előrre is thx.
-
lepike #498 Egy tömörített WinRar-t kellett hogy letölts, ezt kibontod ( jobb klikk...kibontás ide ). És kaptál egy telepítő exe-t amit simán telepíteni kell. (duplakatt rá) És a telepítés alatt fogja azt a bizonyos kódot kérni. -
Jocoke #497 imike, megvolt letoltottem a honlapjarol de nemtudom kicsomagolni. -
lepike #496 Ne röhögtesd már magad ki.......és főleg ne tehetetlenkedj!
Egyetlen magyarítás létezik hozzá ami megjegyzem átlagon felül sikerült. Valószínű ez van neked. Namármost a telepítőjének már a kezdetén kiderül ki az illető.
Vedd a fáradságot és látogass el az oldalára a telepítő kódért, ha már ingyen lefordította nekünk. -
Jocoke #495 valaki egy magyarositassal nem tud kisegiteni? nekem van egy de az kodot ker vmiu mas? vagy esetleg a kod? -
:)
Végigjátszás -
Pemp #493 szóval senki se segít? 
-
dav #492 Előtte megnézetted a képet a csajjal? Először érd el, hogy nyögje ki, hogy kell neki valami éles tárgy, és utána menj le érte. Ha így csináltad, és mégsem megy, akkor passz. -
Pemp #491 Szasztok!
Én még mindig meg vagyok akadva (szépen magyarosan) ott amikor a lézerszobán kell átmenni. Lécci segítsetek ki egy mentéssel please!!!!!!!!!! -
zsolt11 #490 semmit se ír ott erről,na de mindegy részemről itt a vége a játéknak. -
http://pclife.hu/index.php?op=showarticle&article=286
Végigjátszás. Ott nézd meg, hátha ír valamit. :-) -
zsolt11 #488 olvassa egyáltalán ezt a fórumot valaki?
ha nem akkor be kéne már zárni,nem? -
zsolt11 #487 hi,
volna egy kis problémám,a papa képét kéne felvágni a tapétavágóval és nem veszi fel a nő,azt mondja hogy most nincs rá szüksége akkor, mivel akarja felvágni azt a képet?
thx.