NHL 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát azért iylen stilusu gameban ez elég gáz... :/

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

antijedi nekem még nhl2004be volt, mert 2005el kb 5 percet jáccottam azt del. már nemtudom kivel voltam és ki ellen jáccottam, de ugyanaz volt a lényege. végeredmény az mindig 3:2 volt, nekem. elõször bevágtam 2öt, és a két gól mindig ugyanolyan volt az ellefnféltõl. ez sajna script :-) szerintem nhl2005ben is ez a dolog. 😊

Egyébként így nap vége felé, sajnos😊 kezdek egyre inkább egyet érteni Antijedi-vel...Mert elég furcsa lett a õprogi. Ami eddigiekben szar volt az most jó, ami az eddigiekben jó volt az most über szar. A kár az, hogy ez utóbbiba tartozik a játszhatóság is. Olyan érzésem van mintha a régi NBA Jam-el játszanék...Ott volt ilyen rohangálás pont szisztéma, (aki még emlékszik rá..😊
jAJA!!!

Nálam ugyanez volt, azóta bill.-el játszok. Húzd ki a joyt és jó lesz...
Nézd meg be van e dugva a joy,mert lehet hogy bekavar neki.

Jimi Hendrix

Srácok!!!
HELP!!!
végre megvan a gamma erre meg nem tudom miért folyton fölfele megy a menüben a választás és nem tudom megállítani!!!
mi a baj?
ujabb "élmény" beszámoló:
arr4a jöttem rá a valóságos csapatok erõsségéhez nagyon távolról sincs semmi köze a programnak...
nashville-al (remélem jólirom 😛) játszottam, és ditroitot , flyers-t és társaikat iylen 5-6 gólokra vertem minden nehézség nélkül, erre ilyen kis szemét nevesincs csapat mecs elsõ félõercében bevág két gólt, végig full szarul jáccanak de kapusuk mindent megfog a vége elött 10 mpbel meg bevágnak mégegy gólt..., mindezt természetesen amellet hogy kapusom alakitása még a paraolimpián se nagyon állná meg a helyét...
kurva érdekesen oldották meg az "ai" -t de egyre erõsseb a gyanum hogy a mohaa sikerén felbuzdulva itt is bevezették az elõre scriptelt eseményeket...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

akkor még nem mélyedtél bele eléggé,mert ált nekem is összejön a 4-5 gól mecsenként sokszor ai egyet se lõ, de néha oylan stilusban jáccik az ai mintha elõre le lenne scriptelve hogy mrápedig az utolsó 20 mp-ben be kell vágnia 3 gól és be is vágja akár mit csinál az ember 😊
szal nekem ez em teccik hogy ai néha iszonyat béna máskor meg jönne a scriptelt gólok amiket ha más nem ugy old emg hoy a játékosai kétszer olyan gyorsan oldalaznak mint én nyil egyenesen menni tudok 😛

Na kipróbáltam...Az irányíthatóság szerintem ilyen szempontból sokkal jobb lett, de nekem valahogy iszonyatosan gyors a játék, szinte irreálisan, pedig majdnem min.-on van a Game Speed. Miután rájöttem, hogy nem támogatja a gamepadomat(?????No comment) bill.-el nyomom. És Dinasty-ban két meccs után (mediumon) 0 kapott góllal és 6 lõtt gólall, (ebbõl az elsõ 5:0 idegenben) állok az élen. Ezt csak azért írom, mert nem tartom magam nagy NHL játékosnak és egyszerûen nem tud gólt lõni a gép... jó párszor vitte már 1-1-ben a kapumra és belevezeti a kapusba..😊Viszont az animok fantasztikusak, vannak himnuszok és a Calgary ellen elsõ hazai meccsükön felvonták nekik a Conferecia bajnoki zászlót(tavalyiak után) kis ünnepség keretében. Azt hittem benyalok mikor megláttam. Szerintem az irányítás jó, de a játék gyors, nagyon gyors, talán túl gyors is. Ebbõl fakadóan a korong szinte láthatatlan és kicsit irreális néha az egész, persze lehet, hogy csak át(-meg) kell szokni...😊 Nekem tetszik a Dintasty! Ezerszer jobban ki van dolgozva, most már végre használható valamire. Nekem nagyon tetszik. És a menük is logikusabban vannak megcsinálva, ha ott kell lennie a játékos adatoknak ott vannak és mindent megtalálsz, kéznél vannak a gombok, szóval jó...A zene és a hangok über jók!!! Mást így hirtelen nem tudok. Mondom én így látom, de aztán lehet, hogy ti majd hánytok tõle..😊 Nem tudom ,szerintem jobb, mint a tavalyi, de van egy-két idegesítõ érthetetlen hibája. Remélem majd Patch-elik!!! Remélem segítettem Rossi1
KeKKSZike
Szörnyûûû volt a 2004 irányíthatósága! Én ezért nem is játszottam sokat vele! Engem borzasztóan idegesített, de az is lehet, hogy csak én nem állítottam be valamit, hogy a játékosok nem mentek oda ahova én szerettem volna! Volt olyan, hogy 2m-re volt tõlem a korong, de nem ment érte a játékosom! Nagyon idegesítõ volt és élvezhetetlen! A 2005 is ilyen?

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Csaó!

Na megvan a gém! Szóval én sokkal rosszabbra számítottam, ahhoz képest, ahogy beharangoztátok nem rossz...A kép nekem egy kicsit sötét, de minden tökéletesen fut max-on. a Hangok jók a játék kicsit gyors nekem, de majd átállítjuk, viszont ami idegesít, hogy a gamepadomat valamiért félrekalibráltnak véli, pedig nem az...(Saitek P220) és hiába állítom be Win-ben a játékban össza-vissza megy..😞 Errõl nem tudtok valamit? Az animok nagyon jók, külön király volt, hogy löttem egy OT gólt Roenick-el és a plexi mögül kézikamerás képpel mutatta, ahogy összeborulnak a játékosok. Szóval nekem tetszik. Még meg kell ismerni de nem rossz. Kicsit Arcad-os ugyan , de gondolom be lehet állítani olyanra, amilyenre te szeretnéd... Nem tudom nektek mi a véleményetek, de éán elsõre így látom..😊 A Gamepados dologról meg légyszi írjatok valamit, ha tudtok...Köszi Rossi1
amugy nekem nem tünt ugy mintha értenél hozzá amenyire kell mert akkor nem krédeztél volna iyleneket itt 😛

oks tetudod, én csak jót akartam..., tõlem aztán leszedheted az 5 gigás verziot is csak mert ahoz van egy 3 gigás crack... 😛

Maxi
Ne nézz ennyire hülyének, és értek hozzá annyira amenyire kell. Ami szar az szar.

CSAK A KISPEST !!! HAJRÁ NEWCASTLE !!!

: )
ehh
nem kéri a cracket hanem azt kéri tedd be a cd-t, bazz enyire már nelegyél warezosbegyöpösödött agyu..., ha eredeti és nicns bent cd akkor is ezt irja ki...
jó is lenne ha game kiirná "kérem a cracket" ehh bazz....

jó példa ha valaki béna, de szvsz mindenki azt használ amit akar/tud 😊

hát akkor valamit nagyon szarul csinálsz mert nekem olyan clone cd-s game ami nem sf3as buzerelás 10bõl 10 megy..., biztos bennem van a hiba 😊

És ti mikor kaptátok meg a jelszót? Mert én eddig nem kaptam semmit és már 15 perce, hogy elküldtem az SMS-t...Illetve kaptam egy tök üres SMS-t tõlük
darabolva

Csaó!

Akkor ÚJRA megkérdezem:

A wandoo-ról való "megvásárláshoz" kell falshget vagy valami ilyesmi vagy egyben lejön image -ként? Csak mert akkor nem szórakoznék a DC-vel...😊ELõre is köszi...Tényleg ilyen szar???Kövezzetek meg, de nekem a tavalyival nem volt semmi bajom. A 2003-as az igen az szar volt...

Maxi tehonnan szeded, hogynilyen gyorsan lejön, mert nekem Dc-n alig van ember akinek megvan és lassú is...Köszi

Maxi
Inkább a Vengeance - t töltöm le. Éjjel el is inditom.

Maxi
Én azt nem értem,hogy ha ennek az a lényege, hogy nem kell crack akkor mi a faszomnak kéri a cracket.

grebber
Ittvan máris egy példa a Clone cd-re.Maradok a crackes verzióknál.

Next PC upgrade: 2022

Maxi

Maxi
Nah szóval kiprobáltam amit írtál, de sajna nem jó ( ja mert mountolom) nemtom szerintem éjjel leszedm a Vegeance változatot is. Remélem az jó lesz.

hm kiirtad a lemezt vagy mountolod? ha mountolod akkor daemont probált legujabbat és emulation-ál All options ON
szvsz mennie kell
ha meg kiirtad akkor szarul irtad ki és nem ugy ahogy az nfo-ban volt...

Maxi
Probáltam akár milyen hihetetlen és nem megy, sõt márújra is telepítettem.

mellesleg nekem még crack után is kréte hogy rakjam be az 1es cd-t asszem... 😊
szal rakd be neki és menni fog szvsz 😊

és megprobáltad neki betteni?
csodákra képes...

Maxi
Vagy esetleg Hokizak másképp ? 😄DDDDD

Maxi
Akkor most nemtudok játszani azt nézem a monitort milyen jó lenne azt ennyi 😄 Semmi ötleted nincs ?

grebber
Akkor valami nem stimmel ott.

Maxi
Ezt most jól megírtam. Nah a lényeg a lényeg azt írja amit akkor szokott ha kell crack.

Maxi
Az jó csak nekem nem azt írja , hogy rakjam be a correct disc-et stb. szokásos mikor crack kell.

grebber
Éppen errõl volt szó lentebb hogy ezekhez nem kell crack.

Maxi
Clone cd - s változat asszem.

grebber
Melyik verziót szedted le??

Maxi
Hi ! Lene egy ilyen kérésem, hogy valakinek nincs egy crackje az NHL 2005 - höz ? ( Mert megvan a game de kéne egy crack).

THX

grebber
Oké thx.

olvass vissza...

Argon
Tudja valaki, hogy milyen nagy újítások lesznek a játékban?

azokat még mountolni is lehet...
amugy nem tom nekem eddig mentek a nem hiperszuper extra védelmes gamek kiirva is de elöbb rwre probálkozz azért 😊

grebber
És a nem sf3-as clone cd-s gameket csak simán kiirom azt jó is semmi elõirás nincs?

amugy félig igazad van mert ami sf3as zsákbamacska kiiros clonecd az nem túl szerencsés, de többinél király a clonecd..., nem si tudoim minek adnak ki még mindig rendes crackes verziokat

grebber
Sorry ezt nem tudtam.

#39 -re Igen játszottam. De nekem a 2004-es irányitása nem okozot semmi nehézséget.

játszottál régebbi nhl-ekel? na azoknak JÓ volt az irányitása de 2004-é katasztrófa, arról nem si bezsélve játékosok olyanok voltak mintha dankorosak lennének...
ehez képest szvsz javult jóval a 2005 de azért a régebbiek szintjét még ez se nagyon éri el 😞

mert akinek vna esze és fent van ott ahonét tölteni szokot midnig clonecd-set szed mert haoz nem kell se crack se semmi és minden patch fel megy rá...

grebber
Ja és nem tom a 2004 irányitásán mi nem tetszett neketek simán jó volt.

grebber
Mér a Clone cd-set szedted IJ.Majd felteszik.