335
NHL2005
-
joe69 #135 nem hiszem el, hogy #&@|ðÄ meg, miert nem lehet valaszolni egy egyszeru kerdesre??
HOL LEHET UJ JATEKOST CSINALNI? -
joe69 #134 ilyen mailcim nem letezik, nekem visszajott a failure notice -
#133 címem: cncgenerals(at)jatekok.hu -
#132 Üdvözletem!
Küldétek el a Crackfixet mert ezt irja nekem ki.
Ha elküldtétek ígérem kiteszem a netre! -
joe69 #131 na ne legyetek mar ennyire segitokeszek:( -
#130 Már megtaláltam a crackfix-et. -
#129 Üdv. Engem is érdekelen a CRACKFIX. Köszi -
joe69 #128 hol lehet uj embert csinalni?sehol sem talalom -
antijedi #127 hm érdekes, egyszer nekem is elkékhalálozot igaz kilépés közben de többet nem csinálta...
neked mindig ezt csinálja vagy csak egyszer volt? -
#126 Kéne egy kis segitség...
Felraktam az nhl 2005-öt, el is indult, bejött a menü is, majd mikor betöltödött a játék, és épp elindult volna hirtelen kilépett az asztalra, pedig még látszott is vmi az előjövő játékból. pls help!!! thx. -
joe69 #125 az en mailemre is megtehetned, thx! -
#124 Átküldhetem e-mailben! -
#123 Na most akkor miért jobb a crackfixes verzio? -
Rossi1 #122 Köszi! Mondjuk ezt tudtam, de egy könyvtárnyi anyagért(kb(5 mb), nem szeretnék fizetni még 200-at sem. Nem beszélve arról, hogy a múltkor küldtem nekik SMS-t és azóta sem kaptam semmiféle belépési kódot vagy még ahsolnlót sem...szóval részemről ennyit róluk...De azért köszi...Valami ingyenes nincs,mert Dc-n még nincs fent. -
#121 Hát például innen innen is lehet! -
#120 Akkor most a Vegence változathoz elég a CRACKFIX-et letölteni igaz? -
Rossi1 #119 Hát ez tök jó..:((( És honnan lehet leszedni ezt a crackfix könyvtárat??? -
joe69 #118 ez a kulonbseg -
sorted #117 nemtom csak ennyiből áll a dir neve: CRACKFIX -
#116 Csak arra, hogy ne kérjen cd-ét? -
sorted #115 van benn egy crack fix...hmmm -
#114 Pedig jó lenne tudni -
sorted #113 most töltik wandoo-ra a propert..nemtom a mi a külömbség a kettő között.. -
#112 Egész pontosan, ez most mit jelent? -
antijedi #111 nem az 512 nem elég neki hanem a 128-as adsl feltöltés szerintem...
ha lenne egy szerver akinek jó a fel/letöltése akár több embert is elbirna... -
#110 az előzőt nukolták, itt a proper -
#109 aminek az 512 nem elég, az szar -
#108 Én szívesen kiprobálnám, főleg olyannal akinek gyorsabb a netje. Akkor kiderülne, hogy az 512 kevés neki, vagy úgy szar ahogy van. -
joe69 #107 hol lehet uj embert csinalni?sehol sem talalom -
#106 Elérhető törtteel is, csak nagyon laggol. Én már kiprobáltam a haverommal.Ott is 512adsl, nálam is, de szaggat, mint állat. Ha valaki ki szeretné probálni vagyok rá. -
Petya777 #105 nemá vazz, akkor butktuk? -
Jackson #104 Szerintem a direct ip is csak eredeti játékkal érhető el.Jelszavat kér csatlakozásnál.Remélem rosszul tudom és csak béna vagyok hozzá... -
donpedro #103 Bár még csak most szedem, előzetesen annyit, hogy 2002 óta minden évben szenteltem egy kis panasztopicot az EA fórumán az előre scriptelt játékmenettel kapcsolatos véleményemnek, mert azóta minden EA Sports-os játék ezzel megy az agyamra. Tavaly az NHL, NBA, FIFA egyaránt tartalmazta ezt a marhaságot, és úgy tűnik, hogy idén is ragaszkodni fognak hozzá, akkor pedig gondok lesznek... -
#102 Games modes, play online. -
#101 Van dirct ip, csak isszonyatosan laggol. (512 adsl) -
#100 Hi!
valami gaz lehet a jatek gamepad kezelesevel.
eddig ket teljesen kulonbozo gepen probaltam (raadasul oprendszer is mas)
1. gep: mar a menuben felfele megy magatol a kurzor ha be van dugva a gamepad
2. gep: meg a menuben mukodik kirajul de a jatek kozben neha kihagy es nem reagal. egy picit idegesito :D
valami megoldas esetleeg? (mindenfele driverfrissites, biosbeallitast mar probaltam)
koszi! (amugy szerintem nem lett rossz, nekem 2k3 volt a melypont a gagyi kartyakkal meg novekvo, osszemeno emberekkel lol) -
antijedi #99 olvass vissza erről volt szó (amugy nincs direct ip) -
antijedi #98 de lehet asszem, meg új csapatot is... -
joe69 #97 itt most nem lehet uj jatekosokat csinalni? -
Petya777 #96 Egyébként milyen netes lehetőségek vannak benne? Van direct ip?