NHL 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Nálam ugyanez volt, azóta bill.-el játszok. Húzd ki a joyt és jó lesz...
Jimi Hendrix
HELP!!!
végre megvan a gamma erre meg nem tudom miért folyton fölfele megy a menüben a választás és nem tudom megállítani!!!
mi a baj?
arr4a jöttem rá a valóságos csapatok erõsségéhez nagyon távolról sincs semmi köze a programnak...
nashville-al (remélem jólirom 😛) játszottam, és ditroitot , flyers-t és társaikat iylen 5-6 gólokra vertem minden nehézség nélkül, erre ilyen kis szemét nevesincs csapat mecs elsõ félõercében bevág két gólt, végig full szarul jáccanak de kapusuk mindent megfog a vége elött 10 mpbel meg bevágnak mégegy gólt..., mindezt természetesen amellet hogy kapusom alakitása még a paraolimpián se nagyon állná meg a helyét...
kurva érdekesen oldották meg az "ai" -t de egyre erõsseb a gyanum hogy a mohaa sikerén felbuzdulva itt is bevezették az elõre scriptelt eseményeket...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
szal nekem ez em teccik hogy ai néha iszonyat béna máskor meg jönne a scriptelt gólok amiket ha más nem ugy old emg hoy a játékosai kétszer olyan gyorsan oldalaznak mint én nyil egyenesen menni tudok 😛
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Na megvan a gém! Szóval én sokkal rosszabbra számítottam, ahhoz képest, ahogy beharangoztátok nem rossz...A kép nekem egy kicsit sötét, de minden tökéletesen fut max-on. a Hangok jók a játék kicsit gyors nekem, de majd átállítjuk, viszont ami idegesít, hogy a gamepadomat valamiért félrekalibráltnak véli, pedig nem az...(Saitek P220) és hiába állítom be Win-ben a játékban össza-vissza megy..😞 Errõl nem tudtok valamit? Az animok nagyon jók, külön király volt, hogy löttem egy OT gólt Roenick-el és a plexi mögül kézikamerás képpel mutatta, ahogy összeborulnak a játékosok. Szóval nekem tetszik. Még meg kell ismerni de nem rossz. Kicsit Arcad-os ugyan , de gondolom be lehet állítani olyanra, amilyenre te szeretnéd... Nem tudom nektek mi a véleményetek, de éán elsõre így látom..😊 A Gamepados dologról meg légyszi írjatok valamit, ha tudtok...Köszi Rossi1
CSAK A KISPEST !!! HAJRÁ NEWCASTLE !!!
nem kéri a cracket hanem azt kéri tedd be a cd-t, bazz enyire már nelegyél warezosbegyöpösödött agyu..., ha eredeti és nicns bent cd akkor is ezt irja ki...
jó is lenne ha game kiirná "kérem a cracket" ehh bazz....
Akkor ÚJRA megkérdezem:
A wandoo-ról való "megvásárláshoz" kell falshget vagy valami ilyesmi vagy egyben lejön image -ként? Csak mert akkor nem szórakoznék a DC-vel...😊ELõre is köszi...Tényleg ilyen szar???Kövezzetek meg, de nekem a tavalyival nem volt semmi bajom. A 2003-as az igen az szar volt...
Maxi tehonnan szeded, hogynilyen gyorsan lejön, mert nekem Dc-n alig van ember akinek megvan és lassú is...Köszi
szvsz mennie kell
ha meg kiirtad akkor szarul irtad ki és nem ugy ahogy az nfo-ban volt...
szal rakd be neki és menni fog szvsz 😊
csodákra képes...
THX
amugy nem tom nekem eddig mentek a nem hiperszuper extra védelmes gamek kiirva is de elöbb rwre probálkozz azért 😊
Next PC upgrade: 2022
#39 -re Igen játszottam. De nekem a 2004-es irányitása nem okozot semmi nehézséget.
Next PC upgrade: 2022
ehez képest szvsz javult jóval a 2005 de azért a régebbiek szintjét még ez se nagyon éri el 😞